søndag den 15. december 2013

Konkurrence #9: Tredje adventssøndag

Denne konkurrence er venligst sponsoreret af People's Press.

Bogen med den kulørte titel og den lange perlerække af inddragende billeder, står øverst på mange ønskelister i år. Også i min familie. Bogens hyggelige emnefelt tiltaler enhver nostalgiker, enhver dansk filmelsker; og enhver der nogensinde har befundet sig foran TV-skærmen med en af filmene om Olsen Banden som barn. Jeg var også selv betaget af det herlige land af billeder og tekst, som bogen kan tilbyde.
På denne tredje adventssøndag har People's Press været så julevarmende søde at sponsorere et eksemplar af den billedrige beretning. Hvad enten I selv vil læse den med ivrige øjne, eller lægge den under juletræet med et kært navn på til/fra kortet, er "Min tid i gule sokker" dømt  til at sprede glæde - akkurat ligesom de muntre film, den omhandler. I kan læse langt mere om bogen lige her, og I kan læse min anmeldelse her.

For at deltage i konkurrencen skal I blot skrive en lille kommentar til dette indlæg - fortæl gerne hvilken Olsen Banden film, der er jeres favorit. Husk også at skrive jeres e-mail, så jeg kan komme i kontakt med vinderen. I kan deltage i konkurrencen til og med d. 20/12, hvor jeg hurtigst muligt efter offentliggør den heldige vinder.

32 kommentarer:

 1. den skal min farmor da have! det er egentlig ved at være længe siden jeg sidst selv har set en Olsen Banden film, så alle filmen står som en kludret klump af barndomsnostalgi. (akallestrup@hotmail.com)

  SvarSlet
 2. Jeg er ikke så gode til biografier, men den her vil jeg vildt gerne læse, fordi Benny alias Morten, altid har været min ynligns person i de film. Jeg kan ikke vælge nogle film. For jeg synes alle sammen at de er skønne.

  SvarSlet
 3. Åh, hvor ville jeg elske den bog! Jeg er helt vild med Olsen Banden, og vi har selv alle fjorten film herhjemme. Når aftenen står på god, dansk familiehygge, elsker vi at sætte de film på. Min yndlingsfilm (selvom det er svært at vælge!) må nok være "Olsen Banden overgiver sig aldrig" (#11), der som alle de andre film altid fremkalder latter og gode grin.

  MetRas79@hotmail.com

  SvarSlet
 4. åh den vil jeg da godt vinde :) min ynglingsfilm er olsen bandens sidste stik :9

  maibritt // maibrittj_@hotmail.com

  SvarSlet
 5. Min kæreste og jeg sad lige og så "Olsen Banden i Jylland" sidste søndag - den er nu god.
  Men yndlingen må være "Olsen Banden ser rødt" - hvor de bryder igennem muren på
  Det Kongelige Teater, til tonerne fra Elverhøj, og Egon bliver muret inde i slotskælderen.

  SvarSlet
 6. Jeg ved ikke lige om jeg har en yndlings, men jeg blev meget overrasket, da jeg så den første film. Den er så meget anderledes end de resterende. Det kom lidt bag på mig.

  ireneejensen@hotmail.com

  SvarSlet
 7. Den bog ville være god til min farmor, så krydser fingre for at jeg vinder, så hun kan få en lille ekstra gave under juletræet :)
  Min yndlings Olsen Banden film må være Olsen Banden ser rødt :)

  karinalindxd@hotmail.com

  SvarSlet
 8. Min yndlings er "Olsen-Banden ser rødt", især pga. scenen på Det Kongelige Teater, hvor de til ouverturen til Elverhøj, får adgang til både vasen og pengene.

  SvarSlet
  Svar
  1. glemte min mailadresse, som er hverdagsskriverier@gmail.com

   Slet
 9. Min yndlings er li som mange andre "Olsen-Banden ser rødt". Den er så fantastisk med Det Kongelige Teater! :D
  Og er rigtig spændt på at læse den bog her.

  sannelarsen88@hotmail.com

  SvarSlet
 10. Nøj, hvor vil jeg gerne vinde denne præmie.
  Min storebror er ubetinget Olsen Banden fan, og han kan alle film og replikker forfra og bagfra.
  En jul for mange år siden gav jeg ham de samlede film på VHS! og han nærmest græd af glæde.
  Jeg ville elske at glæde ham med denne ekstra gave.

  SvarSlet
 11. Hvor ville jeg gerne være en lykkelig vinder af denne! Jeg læser egentlig aldrig bøger, men elsker alligevel at følge med på din blog; og da jeg så dit tidligere indlæg omkring denne bog, blev jeg helt... Den må jeg altså ha'!

  Egentlig er det ikke fordi at jeg selv vil læse den (eller jo, også det!) Men min søde kæreste er så forbandet vild med den kære Olsen banden, og hver gang han har chancen er det "jeg synes vi skal se Olsen banden!" når en film skal forslåes. Egentlig er han vild med bodybuilding og Arnold Schwarzenegger - men jeg vil hellere ha' en Olsen banden bog til at være i reolen, end en fra Arnold. ;-D haha.

  daniellahorsmark@live.dk

  SvarSlet
 12. Oh jeg elskede Olsen Banden da jeg var lille - men jeg må indrømme at jeg ikke har en yndlingsfilm :D
  Jeg vil super gerne vinde den til mine bedste forældre ^_^ Jeg ved at det er en bog på deres ønskeliste i år :D Så det kunne da være fedt at give dem en ekstra lille gave ^_^

  Simone
  Microcut.dk

  SvarSlet
 13. Min yndlings Olsen Banden-film er faktisk den sidste - den, hvor de slipper af sted med det og får fat i alle millionerne og smutter til Mallorca. Jeg synes, det er lidt fedt, at al deres hårde slid betaler sig, og at de får en happy ending til sidst :-) Det ville være rigtig fedt at dykke ned i denne bog og måske lære noget nyt om Olsen Banden og manden i de gule sokker.

  Rigtig go' jul og tak for en skøn blog.

  leaharbo@gmail.com

  SvarSlet
 14. Rigtig fin konkurrence, Rikke! Jeg vil gerne vinde den bog til min far, de film er jo det absolut bedste han ved! Jeg har ikke selv en yndlingsfilm, men tror jeg har set den i Jylland flest gange.

  Juleknus fra Julie
  julienn90@live.dk

  SvarSlet
 15. Min svoger elsker danske film, så selvom jeg ikke kan brilliere med en masse fine ord om olsenbandenfilm, så ved jeg at dette er den perfekte gave til ham!

  SvarSlet
  Svar
  1. hov, min email er mariawh07@hotmail.com

   Slet
 16. Min yndlings må nok være Olsen-banden i Jylland! Jeg har hele dvdboksen så har set dem et par gange hehe. Men kan godt lide at den er udenfor københavn, da de fleste af filmene er foregår i kbh :D

  God jul <3

  SvarSlet
 17. Kan ikke huske titlen på på den , men den hvor de endelig slipper afsted med et kup og tager til Mallorca :) trinelb@yahoo.dk

  SvarSlet
 18. Åh husker ikke hvad den hedder: men den hvor Egon rammes i hovedet og han bliver et barn; taler og agerer som et barn! så sjovt!!

  Clara_gleerup@yahoo.dk

  SvarSlet
 19. Vælge én Olsen Banden-film, siger du? Jamen, det kan man jo ikke - som barn (især) elskede jeg når bare der var en film med den kære bande på plakaten (i TV - så gammel er jeg heller ikke :-))

  SvarSlet
 20. Ihh vil så gerne vinde den bog! Elsker Olsen Banden!! :D

  SvarSlet
 21. Uh, den vil jeg gerne vinde til min mor!

  c88lmd@hotmail.dk

  SvarSlet
 22. Åh, det er så svært at vælge en film frem for en anden fra Olsen Banden, faktisk så tror jeg slet ikke at det er muligt for mit vedkommende, kun at vælge én. Jeg elsker dem alle på hver deres måde - kan man sige dem alle sammen? :-)

  carinaeskesen@gmail.com

  SvarSlet
 23. Min yndlings Olsen Banden er nok dem alle, på nær de sidste de lavede (hvor de var blevet gamle) Kunne rigtig godt tænke mig denne bog som en lille gave til mig selv :D
  (mortenbendixen@hotmail.com)

  SvarSlet
 24. Jeg har faktisk slet ikke set nogen af de danske - kun de norske;) Men der er favoritten "og dynamittharry" - andre film i serien:) Jeg ville foræret bogen i fødselsdagsgave til svigerfar - da han er MEGAfan!
  trinesoppskrifter@gmail.com

  SvarSlet
 25. Puhe, har ikke 1 farvorit...! De er alle skønne... Gad godt læse bogen :)

  //Maja
  maja3012 (a) hotmail (.) com

  SvarSlet
 26. Alle Olsen Banden filmene er gode.
  lki@lobe.dk

  SvarSlet
 27. Hej! Jeg syntes at den 1. Olsen bandefilm, var meget speciel, fordi der har Keld 3 børn og ikke kun 1 som i resten af filmene, og Benny og Egon har kærester. Det var lige efter den succes at filmene blev formet på plads og de er jo alle skønne.
  lissen1966@gmail.com

  SvarSlet
 28. Jeg vil meget gerne deltage.
  Uuh, jeg aner faktisk ikke hvilken en af dem, der er min ynglings, fordi jeg har altid kunne lide dem alle sammen, så
  jeg har ikke rigtig haft nogen favoritter.
  Men jeg elsker at se Olsen Banden(:

  minsodeskat@yahoo.dk

  www.dyreglad-pige.blogspot.com

  SvarSlet
 29. Jeg elsker især Olsen Banden i Jylland, og ville vildt gerne læse bogen.. :)

  SvarSlet
 30. Uh, det er svært at vælge, for jeg elsker alle filmene ... Men "Olsen Banden ser rødt" (film 8 med Det Kongelige Teater) er specielt god. Er fuldstændig vild med Bent Mejding som den desillusionerede dirigent, som bliver vakt til live igen. :) Vi har samleboxen med alle filmene, men på et tidspunkt må de have været udsat for noget skade, for ingen af dem vil afspille nu. Så trist. :(

  - Line
  viploh@msn.com
  http://line-walking-on-a-thin-line.blogspot.dk/

  SvarSlet