lørdag den 26. april 2014

Read-a-Thon - En minutiøs opdatering (#3)

Et kryds i kalenderen har længe markeret denne dato som en dag for læselykke og dedikation, og nu er det atter blevet tid til Dewey's Read-a-Thon. Det er en begivenhed, der forener alverdens bogelskere i 24 timers læsning, og dagen er fyldt med snak på kryds og tværs af verdensdele om bøgernes magi.
Jeg har besluttet, at jeg ligesom sidste år vil oprette et indlæg, som jeg opdaterer løbende. Tilføjelser af billeder og ord vil ske gradvist, og på den måde vil indlægget være under konstant opbygning. Alternativt kan I også følge med i mit Read-a-Thon-eventyr på Twitter  og InstagramHvis I også deltager i dagens læsebegivenhed, må I endelig skrive en kommentar med informationer om, hvor jeg kan følge jeres fremskridt henne. Uanset hvad, håber jeg, at I alle har en skøn lørdag – hvad enten den tilbringes med næsen i en bog eller med fødderne på dansegulvet. 

Kl. 13.45 - Elkedelen larmer, tepotten venter og en kulørt bogstak har indtaget mit sofabord. Jeg er ved at anrette et lille læsehjørne i en af stuens varmende solskinsstriber, og om lidt kravler jeg i mine kærligt forvaskede natbukser (lyserøde, med rensdyr på). Jeg er næsten klar, og eventet er næsten startet. Twitter giver genlyd af min egen kildrende forventning, og jeg tæller langsomt minutterne. Om et kvarter vil jeg forsvinde ind i en bog – og bladre i takt med resten af den læsende internetverden. 

Kl. 14.00 - Klokken har slået to, og læsningen er begyndt. Jeg kryber sammen i sofaen med dagens første kop te, en lille skål vindruer og Anne Brontës "Agnes Grey". Det er nærmest blevet en Read-a-Thon tradition at starte læsedøgnet med at dele en læseoplevelse med Nikoline. Vi synker nu begge ind i den samme bog; en bog jeg glæder mig til at genlæse og til at hygge-diskutere.

Kl. 16.04 - Jeg har netop vendt sidste side i Anne Brontës korte bog me
d et stort smil på læben. Jeg havde næsten glemt hvor sød den var; og hvor forbavsende stor lighed der er mellem Anne Brontës skrivestil og Austens. Det er noget både Nikoline og jeg har frydet os over. (Desuden er hovedpersonen i "Agnes Grey" en elskelig kattedame, og bøger der indeholder katte vinder automatisk mit hjerte.)
Den næste bog i rækken er Fitzgeralds "The Beautiful and Damned", som jeg slet ikke aner, hvad jeg kan forvente mig af. Fitzgerald skriver dog altid smukt, og jeg er sikker på, at denne bog ikke er nogen undtagelse.

Kl. 18.16 - Åh, hvor jeg elsker Fitzgerald! Jeg har nu læst en tredjedel af "The Beautiful and Damned", som er en kærlighedshistorie fyldt med 20'ernes hektiske stemning og truende undertoner. Fitzgerald prosa er muligvis mindre malerisk i denne end i "The Great Gatsby", men jeg støder ofte på yndige linjer, der er værd at citere.


Kl. 19.31 - Timerne forsvinder, siderne vendes og solen sænkes; det er allerede aften, og jeg har lige holdt en lille aftensmadspause. Nico har kokkereret lækker mad, som nu ligger tungt i min mave. Efter en lille opvask vender jeg snart tilbage til Fitzgerald og de sidste 100 sider af "The Beautiful and Damned", som har udviklet sig til et sitrende drama af forfængelighed og forfald.


Kl. 20.53 - Den sidste side er vendt i Fitzgeralds turbulente roman, og jeg er næsten helt åndeløs. Det er en af den slags bøger, der sætter sig fast. En af den slags bøger man skal fordøje og tænke over. Og den var smuk. Uendeligt smuk og melankolsk.

Med færdiglæsningen af Fitzgerald er jeg officielt færdig med klassikerne i min læsestak. I stedet vil jeg nu bevæge mig over til helt andre genrer, og den næste bog på min liste er "The Pilgrimage" af Paulo Coelho, som er en blanding af spiritualitet og filosofi. Men før jeg begynder læsningen, vil jeg lave endnu en kop te at varme mig på.

Kl. 23.39 - Dét var besynderligt. Måske endda bizart. Tidligere har jeg knuselsket Coelhos romaner, men selvom "The Pilgrimage" har mange tankevækkende budskaber drukner de altså i en besynderlig fortællerform, spirituelle yoga-lignende øvelser og symbolske handlinger.


Kl. 00.06 - Det er midnatstid, og selvom enkelte gab undslipper min mund i ny og næ, danser bogstaverne endnu ikke foran mine øjne. Særligt ikke fordi jeg ved hvilken bog, der er i vente. Det er nemlig blevet tid til "Fragile Things"; en novellesamling af selveste Neil Gaiman. Jeg har fundet vingummierne frem og forbereder mig på en sand lykkelæsning.


Kl. 02.42 - På trods af stilheden sover jeg endnu ikke. Tværtimod. Gaimans simplistiske elegance og krybende uhygge holder mig vågen. Der er historier i "Fragile Things", som jeg knap nok tør færdiglæse i dette tætte nattemørke. Historier om spøgelsesbyer, omrejsende cirkuser med dystre hemmeligheder og hjerteløse harlekindukker. Jeg holder vejret og vender side efter side; spilvågen og tryllebundet.


Kl. 04.28 -  Neil Gaiman er altid det sikre valg for mit vedkommende. Hans bøger slår aldrig fejl, og "Fragile Things" er ingen undtagelse. Så megen magi og finurlighed er at finde i deri, og kun den sidste novelle sprang jeg let henover. Resten var små kunststykker.

Jeg er endnu ikke rigtigt træt (omend jeg heller ikke er overvældende frisk), så jeg brygger en kop te, finder et par chokoladekiks frem og begynder på "Attachments" af Rainbow Rowell. Jeg er nemlig i humør til noget fjerlet og kærlighedsfint.

Kl. 05.24 - Twitter er blevet stille, flere øjenlåg er lukkede, og mine tanker er flyvske. Jeg har brugt den sidste time på at lege med neglelak og tilføje bøger til min virtuelle ønskeliste.


Kl. 05.46 - En svag koncentration er farlig. Ét enkelt klik har ledt mig på afveje, og en yndig bog er blevet købt. Hov. Jeg vil nu vende tilbage til side 53 i "Attachments", som umiddelbart minder mig om en romantisk komedie med dens 90'er charme og sukkersødme.


Kl. 07.48 - For en time side ramte jeg en mur af træthed. Mine øjenlåg blev tunge og siderne i bogen blev næsten ikke vendt. Jeg satte min alarm, og kravlede under dynen; kun for at ombestemme mig og stå op igen. Jeg kunne slet ikke sove, når det kom til stykket.

I stedet læser jeg. "Attachments" er en sød bog, som dens genre foreskriver. Den er forudsigelig og hyggelig; indbegrebet af et comfort-read. Jeg mangler nu lidt under 100 sider, og læsningen flyver atter afsted. Jeg tror dog, jeg nu vil begive mig udenfor i det begyndende solskin for at trække lidt frisk luft og opspore lidt morgenbrød. 

Kl. 09.37 - Morgenmaden er spist, "Attachments" er færdiglæst, og en ny bog er påbegyndt. Eftersom jeg ikke havde planlagt en sjette bog, har jeg udvalgt en herlighed, som jeg længe har glædet mig til at læse. Nemlig "Longbourn" af Jo Baker, som er en historie, der er yndigt spundet rundt om Austens "Pride and Prejudice".

I skrivende stund er jeg slet ikke træt; i stedet venter jeg på, at graderne stiger en anelse, så jeg kan læse i forårsvejret udenfor. Lejligheden er endnu helt stille; Nico sover tungt, og jeg forsøger ikke at larme.

Kl. 11.08 - Jeg er fuldstændig fortabt i Bakers Austen-univers, som på én gang består af troværdighed og fritsvævende fantasi. Bogen er ikke, som jeg troede, den ville være, men det er ikke nødvendigvis ment som kritik.
Jeg er lige nu ved at finde et tæppe frem, for at kunne læse udenfor i en af baghavens lokkende solskinspletter.

Kl. 13.42 - Med en begyndende rødme på kinderne og en færdiglæst bog i armene er jeg atter søgt indenfor igen. "Longbourn" var en charmerende fortælling, der i højere grad byggede på Jo Bakers tilføjede karakterer end Austens. "Pride and Prejudice" blev kun brugt som historiens ramme, og på sin vis klædte det fortællingen. På den måde blev den mere sin egen.
Eftersom læsedagens afslutning nærmer sig med hastige skridt, er "Longbourn" den sidste bog for mig i denne omgang. Jeg er helt ør og rundtosset ved tanken om alle de skønne læseoplevelser, jeg har haft i løbet af de sidste 24 timer. Sikke nogle eventyr.

Kl. 14.00 - Klokken har slået to, og læsemagien er forbi. Jo flere af disse Read-a-Thon's jeg deltager i, jo mere nyder jeg fællesskabet, der opstår på sådan en dag. Jeg har synkronlæst  med Nikoline, delt opmuntringer og boganbefalinger med Stine, fået tilsendt livstegn fra den anden side af kloden via Twitter og Instagram, og jeg har fjollet og heppet med de sødeste bloggerpiger hele natten lang. Jeg har nydt hvert glimt af den bogpassionerede verden, der har åbnet sig op.
Sideløbende med bloggeri, snak og pjat, har jeg naturligvis også læst. 6 bøger eller 1955 sider er faret forbi mit øje i løbet af de sidste 24 timer. Jeg har været på en mærkværdig pilgrimsrejse med Coelho, rejst tilbage til Austens 1800tal med Baker og genoplevet Narnia-landskabet gennem Neil Gaimans øjne; jeg har vandret i kontorrum fra 90'erne, bevæget mig igennem et hektisk New Yorker-landskab i 1920'erne og delt guvernantekvaler fra et andet århundrede. Det har været et begivenhedsrigt døgn; en herlig oplevelse.

92 kommentarer:

 1. Nej hvor skønt, at vi også kan følge med herinde hos dig :)
  God læselyst! Nu må jeg også hellere i gang.

  SvarSlet
  Svar
  1. I lige måde! Jeg anede slet ikke, du også sprang med i dag! Skønt :)

   Slet
 2. Hav en skøn læsedag, kære Rikke! Jeg hepper og læser med et lille stenkast væk :)

  SvarSlet
  Svar
  1. I lige måde du fineste! :)

   Slet
  2. Åh, Fitzgerald-romanen lyder dejlig. Der er altså en helt speciel stemning over 20'ernes litterære værker. Jeg er vild med hans smukke og snirklede sprogbrug, og den melankolske klangbund det får i de scenarier han maler. Den kunne meget vel ryge på TBR-listen :)

   Slet
  3. Helt bestemt! Åh, du skal læse den, den er så yndig og velskrevet. Det startede meget simpelt i hans prosa, og nu er der bare vidundere at finde på hver eneste side! Jeg elsker det.

   Slet
  4. Jubii, tid til fælles Gaiman-læsning :D

   Slet
  5. Det er faktisk ret godt timet! Åh, Gaiman <3

   Slet
 3. Fantastisk! God fornøjelse. Jeg glæder mig til dine opdateringer!

  SvarSlet
  Svar
  1. I lige måde! Du er jo allerede så godt i gang :)

   Slet
 4. Yay, rensdyrbukserne!
  Glæder mig så meget til at følge med herinde hele døgnet :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Det ville jo ikke være et rigtigt readathon uden :D
   .. Og jeg glæder mig også til at følge med hos dig!

   Slet
 5. Rigtig god fornøjelse med læsningen. En god og hyggelig start er den bedste start. :D

  SvarSlet
  Svar
  1. I lige måde! Og det er det helt bestemt :D

   Slet
 6. Det er simpelthen så dejlig en start. Jeg husker særligt, hvordan vi begge læste den samme bog (var det Villette?) uden at det var planlagt tilfælles første readathon. Det er sådan en dejlig måde at starte readathon ud på, min fine. <3

  SvarSlet
  Svar
  1. Helt bestemt min kære. <3 Jeg tror faktisk, vi også startede med Anne Brontë, dengang. "The Tenant of Wildfell Hall", kan det passe? :')

   Yndlingstradition. <3

   Slet
 7. Hvor lyder det bare hyggelig! Og bliver en smule misundelig over at du har natbukser med rensdyr på😀

  Glædelig readathon!

  SvarSlet
  Svar
  1. Haha, åh :D De er også noget så ømme :D Faktisk er det endda små rensdyr, der står på ski, så bedre bliver det ikke :p

   Slet
 8. Jeg glæder mig til at læse jeres meninger om bogen. Har ikke selv læst den, så det kan være, I kan inspirere til et nyt bogvalg :-)

  Mvh.
  Den lille Bogblog

  SvarSlet
  Svar
  1. "Agnes Grey"? Jeg har lige færdiglæst den, og jeg elsker den bare så højt. Den minder mig om en kompakt udgave af Austen, hvis det giver mening? :)

   Slet
  2. Jeps, lige præcis den :-)

   Slet
  3. Hov, jeg så lige, at du skrev, der er katte i bogen. Så kan den kun være god, hehe :-)
   Dejligt at se, at boglæsningen går godt hos dig!

   Slet
  4. Lige præcis :D Ej, det fylder ikke så meget, men altså :p .. Desuden er dyreværn et ret vigtigt tema i bogen! Rigtig fint :)

   Og ja, det gør den bestemt :D Du hygger dig vel også? :')

   Slet
  5. Oh yeah! Nu er jeg flyttet ind på sofaen i stuen og nyder de sidste solstråler - sammen med vores anden kat ;-)

   Slet
  6. Åh, al den kattehygge! Så bliver det jo ikke mere læseperfekt!

   Slet
  7. Godt kæmpet i nat! Jeg fik nogle få timers søvn (med hunkatten oven på mine ben!) og lå derefter i lang tid og ikke kunne falde i søvn. Derefter stod jeg op for at læse en bog færdig. Nu vil jeg spise morgenmad og derefter skal jeg ud af døren, så det bliver kun til lidt læsning i toget. Fortsat god fornøjelse :-)

   Slet
  8. Det lyder dejligt med et par timers søvn! jeg overvejede det også, men endte med at ombestemme mig :p Gad ikke sove alligevel.. Men sikke et hyggelig læsedøgn, du også har haft :) Jeg håber dagen der venter forude, bliver helt fantastisk :)

   Nu vil jeg også opspore noget morgenmad :)

   Slet
  9. Sikke en afrunding, du havde! Jeg bliver altid så imponeret over, hvor hurtigt du læser :-)
   Jeg nåede 40 sider mere, inden jeg måtte smutte hjemmefra. Da jeg kom hjem igen, skulle jeg lige bruge en time på græsset sammen med gemalen, kattene og et glas koldt hvidvin, inden jeg listede ind til computeren igen ;-)

   Slet
  10. Åh, tak! Denne gang valgte jeg lidt 'lettere' bøger til sidst, og det fungerede faktisk enormt godt :)

   Og det lyder virkelig også som om, du har hygget dig :) Vejret har jo også bare været uimodståeligt!

   Slet
 9. God fornøjelse med læsningen, synes det er helt specielt at læse når man ved der er så mange rundt omkring der læser :D

  SvarSlet
  Svar
  1. I lige måde! :D Og det har du helt sikkert ret i, det er også det, jeg elsker allerhøjest :)

   Slet
 10. Jeg håber, du får en rigtig hyggelig læsedag. Du er allerede godt i gang, ser det ud til :D

  SvarSlet
  Svar
  1. Åh ja, det er jeg :D Det er simpelthen så hyggeligt; og det håber jeg også, det er for dig :)

   Slet
 11. Jeg glæder mig sådan til at sammenligne holdninger, efter endt læsning af The Beautiful and Damned. Vi er jo vist begge meget betagede af den kære Hr. Fitzgerald.

  Jeg stopper desværre læsningen her kl. 18, og jeg skal til kobberbryllup-brunch i morgen tidlig, men jeg håber på at blive færdig i morgen eftermiddag.

  SvarSlet
  Svar
  1. Kan man andet end at være betaget af hans svævende prosa? Jeg tvivler. Selvom "The Beautiful and Damned" umiddelbart ikke lader til at være så fyldt med lyriske iagttagelser som f.eks. Gatsby er. Ikke desto mindre kan jeg meget gode lide de små 'sektioner' eller hvad man skal sige. Har lige læst den der idé om Beauty der besøger forskellige lande i årslange dekader. Det er ret fint og tilføjer noget ekstra til romanen.

   Ah, ja okay! Det lyder skam også enormt hyggeligt! :')

   Slet
 12. Jeg kom lige til at tænke på noget: Hvad laver Nico egentlig når du sidder en hel dag med næsen i en bog? Min kæreste er jo gamer, så han kan sidde en hel dag foran computeren, og å får jeg fred til at læse :P

  SvarSlet
  Svar
  1. Hæhæ, Nico er også gamer :p Lige for tiden er det cs :'p Han tager bare headsettet på, og så er han i sin egen verden! Og så skal han vist i byen i aften, så der bliver helt ro ;) ..

   Slet
 13. Det lyder også til du er kommet godt i gang. Jeg syntes at tiden flyver alt for hurtigt af sted, men jeg er måske heller ikke så striks med mig selv om hvor meget eller hurtigt jeg vil læse.
  Det er bare så hyggeligt og sjovt at være med til den her event. Jeg er spændt på at se hvor langt ud på natten de forskellige folk holder :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Tiden flyver virkelig, ja, men det er selvfølgelig også en del af charmen :') Jeg er heller ikke så striks med læsningen, målet er jo blot at hygge sig :') ..
   .. Jeg håber på at holde hele natten (måske med en lur på et par timer), men nu må vi se! Hvad er din plan? :)

   Slet
  2. Jeg havde ikke en decideret plan, men jeg endte med at gå i seng omkring midnat. Satte hverken vækkeur eller noget, men tænkte at jeg bare skulle sove. Nu er solen fremme igen og jeg skal til at finde ud af hvad jeg nu skal læse.

   Men super fedt at du har holdt så lang tid, hvis jeg ikke skulle tidligt op på arbejde mandag morgen ville jeg måske prøve at gøre det samme. Det kan være jeg kan gøre det næste gang. :)

   Slet
  3. Ah, ja okay :) Det er også dejligt at få sovet ud! :)

   Det er rigtig hyggeligt at holde sig vågen natten over, så længe man har nogle, man kan støtte sig lidt op af :D Det kan anbefales, for hyggens skyld :)

   Slet
  4. Det lyder som en god ide, kan være jeg skal se om jeg kan sætte noget selskab sammen til en fremtidig readathon.
   Jeg syntes det er fantastisk at du har holdt så længe som du har, bonus ros til dig :)

   Slet
  5. Lige præcis! Ellers må du skrive til mig op til, vi har en 'privat' Facebook-gruppe, som du kan blive inviteret med i, hvor vi er forskellige bogbloggere, der deltager gennem natten :)

   Og tak for al den ros :D

   Slet
  6. Det lyder som en god ide, det vil jeg se om jeg kan huske til næste gang.

   Jeg fik 'kun' læst 358 sider, men taget i betragtning at jeg sov gennem natten og lige fik besøg af svigerforældre her til formiddag, er jeg meget tilfreds. :)

   Slet
  7. Det kan i hvert fald anbefales :)

   Og ja, det er da også flot! Især fordi det er så sjældent, man sætter sig ned og tager sig den tid og fordybelse til bare at læse :)

   Slet
 14. Sikke læsningen kører, nogle fine bøger du har valgt, det kan jo kun ende godt :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja, de er både yndige og fantastiske at læse. Jeg elsker det :) jeg håber også, dine læseeventyr går, som de skal :)

   Slet
 15. Hvor er det altså bare hyggeligt at følge dig herinde <3 Glæder mig til at høre, hvilken af bøgerne du vælger efter "The Beautiful and Damned" :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg nyder også at følge dig, min kære! Den næste bog i min stak er "The Pilgrimage" af Paulo Coelho. Det er noget af et markant genre-skift, men jeg trænger til det :D

   Slet
 16. Åh, jeg vil så gerne læse noget mere Fitzgerald! Jeg har lige fået alle hans bøger faktisk - dog ikke i de fine gyldne udgaver, men alligevel skønt at kunne stille dem alle på hylden, så de er klar :) Jeg har specielt hørt rigtig meget godt om "Tender is the night".

  SvarSlet
  Svar
  1. Fitzgerald er også virkelig anbefalelsesværdig! Jeg vil også enormt gerne læse 'Tender is the Night' på et tidspunkt. Den står højt på min liste i hvert fald. Jeg ejer den bare ikke endnu :p Drømmer lidt om at samle alle de gyldne udgaver, men ak! Det er et større projekt :)

   Slet
 17. Åh den mand altså - hvor skrev han altså godt! Jeg bliver helt varm om hjertet bare af at tænke på ham.

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja, Fitzgerald? Han er en perle. En sand perle.

   Slet
  2. Så sandt som det er sagt! Jeg nyder virkelig også at læse hans noveller. det må du love dig selv at gøre en dag - selvom der er mange, er det virkelig det værd.

   Slet
  3. Dét vil jeg helt bestemt. Vil især gerne læse "The Curious Case of Benjamin Button" :)

   Slet
 18. Skønt at have fulgt med hos dig. Håber det lykkes dig at holde dig vågen hele natten. :0)

  SvarSlet
  Svar
  1. Tusind tak søde Karin! Det håber jeg også :)

   Slet
 19. Is the sweet love lost?
  Does every freedom have a cost?
  Is the dragon freed?
  To find out you have to read read read.

  Hang in there and keep reading, we’re cheering for you all the way through!
  #TeamMarquez

  SvarSlet
 20. Hvor er det altså hyggeligt at følge med i din læsning på de forskellige medier! Og tak for den skønne opbakning. Du er virkelig med til at holde mig kørende :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Åh det er jeg glad for, du synes! Det er jo også en stor del af dagen; at skrive og dele diverse læseoplevelser. Jeg hygger mig virkelig med det :'D

   Og så håber jeg, du bliver holdt kørende lang tid endnu! :D

   Slet
 21. Glæder mig til at høre om den novelle samling :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Den er virkelig god. Jeg er lidt over halvvejs og har nærmest elsket samtlige historier. De er krybende og tankevækkende. Simple med overraskende dybde..

   Slet
 22. Ih, hvor er jeg misundelig! Jeg er desværre alt for langt bagud med mine afleveringer til at kunne deltage i år, men så er det godt jeg kan følge med ved dig - og få min billedkunstaflevering til at handle usandsynligt meget om Alice's Adventures in Wonderland og Dracula (jeg ved ikke hvordan det skete).

  Nå men fortsat god læselyst, jeg hepper med fra sidelinjen :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Det er en skam, når skolearbejdet overskygger hyggelæsningen; men det lyder dog som om dit projekt er særligt spændende! Det er i hvert fald interessante titler, du krydser på tværs af hinanden :) Hvad er emnet, du arbejder ud fra?

   Og tusind tak! Det er hyggeligt, du lige kiggede forbi i denne sene nattetime :)

   Slet
  2. Det er i bund og grund bare en analyse og fortolkning af Julie Nords "Illustration For A Lost Tale". Jeg synes, der er tydelige referencer til begge de nævnte værker, så det udnyttede jeg lige :)

   Det er skam hyggeligt at kigge med!

   Slet
  3. Ah, hvor fint! Det er skønt, når der er mulighed for at udvide opgaven sådan, så den kan inkludere noget, man elsker :)

   .. Dejligt at høre! :D Især nu, når klokken er blevet mange.. Suk.

   Slet
 23. Åh, Fragile Things er faktisk den første Gaiman bog jeg ejede! Jeg havde læst Stardust og Coraline (fra biblioteket), og blev om muligt kun endnu mere forelsket i hans magi efter de fine noveller :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Hvor er det også en fin bog at eje! Jeg knuselsker den allerede, selvom den også hjemsøger mig en smule. Jeg er altid så evigt imponeret over hans arbejde med lag i teksterne; hvad der virker simpelt omvendes ofte med den sidste sætning. Der er altid en lurende dybde. Wauw.

   Og så er det meget hyggeligt at læse lidt lyrik fra hans side af også. Det har jeg aldrig gjort før :)

   Slet
 24. Page by page
  Line by line
  We’re reading till
  We run out of time!

  I hope you have a fantastic time this readathon and I'll be cheering you on! :) #TeamMarquez

  SvarSlet
  Svar
  1. Aw! Thank you! Hope you're enjoying the day as well! :)

   Slet
 25. Fin Austen bog du har fået købt dig - man er jo den man er, ikke sandt? ;)

  SvarSlet
  Svar
  1. Lige præcis! Og dét kan ikke laves om ;) Ej, jeg har kigget på den længe, og no time like the present, right? :D

   Slet
 26. Ih, den bog er så fin! Den står allerede på min ønskeliste.

  SvarSlet
  Svar
  1. Den er nemlig himmelfin! Og emnet ligeså.

   Slet
 27. Hvor er du god, at du har holdt dig vågen så længe! Jeg kapitulerede kl. halv fire :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Det er da også godt klaret søde Mai! :D Jeg har ikke læst enormt meget i mellemtiden, men jeg har hygget mig :D

   Slet
  2. Tick-Tack.. Tick-Tack.. Tick-Tack..

   Time is slowly moving
   Soon it will be gone
   But memories will stay
   After readathon is done

   Hang in there.. 3 hours to go!!

   Slet
 28. Det er simpelthen så sejt gået, at du har holdt dig vågen hele netten! :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Phew, der har godt nok også været nogle hårde perioder! Men det gik :)

   Slet
 29. Ih, hvor er det hyggeligt at følge med! Nyder at høre om dine læseoplevelser og hyggestunder! :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Det er jeg glad for, du synes :) .. Det har virkelig også været hyggeligt at sammensætte :)

   Slet
 30. I've got books
  Yes I do!
  I’ve got snacks
  How about you?

  #Dewey #readathon #TeamMarquez

  SvarSlet
 31. Det lyder til at have været en super læse-døgn :) Så hyggeligt! Håber at kunne være med næste gang!

  SvarSlet
  Svar
  1. Det har virkelig været enormt hyggeligt! Du skal afgjort prøve at være med til oktober! :)

   Slet
 32. Du er sej, Rikski!!
  Og ja, Pilgrimsrejsen - du siger det sgu meget godt. For budskabet er jo (i bund og grund) det samme som i f.eks. Alkymisten, som jeg elsker, men hele det der rejse-øvelse-voddoo halløj gør det bare lidt mudret!

  SvarSlet
  Svar
  1. Taak :D ..

   .. Og JA! Jeg tænkte meget på dig, da jeg læste den, for den er netop voodo-agtigt-mærkeligt. Altså det der med hunden? Som han forsøgte at...kommunikere med? Og derefter bed? Fordi den var.. djævelen? Dér stod jeg af. Freaky, freaky, freaky.

   Slet
 33. Jeg ville sådan ønske at jeg havde haft mulighed for at deltage. Dette kunne dog desværre ikke lade sig gøre denne gang på grund af min venindes galla for dagen efter at tage på arbejde. Derfor nød jeg virkelig at følge dit forløb og sikke nogle vidunderlige bøger du har fået læst, og var meget spændt på at høre om Longbourn, så er glad for at den var en succes og blev læst som en bonus :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Det er simpelthen så hyggeligt at deltage, så jeg håber, du får mulighed for det i oktober i stedet! :) Det lyder dog som om, du havde en god dag alligevel :)

   Jeg er glad for, du kunne lide at følge med, jeg nød virkelig at fjolle rundt med indlægget under læsningen :) 'Longbourn' var en rigtig sød bog, en af de bedre indenfor den lidt pjattede genre. 'Hyggelig' tror jeg, jeg vil beskrive den som :)

   Slet
 34. Sikke skønne 24 timer - du beskriver det så fint :-) Jeg har både Agnes Grey & The Beautiful and Damned stående i min reol - glæder mig endnu mere til at læse dem efter din beskrivelse. Har været meget i tvivl, om jeg skulle kaste mig over Longbourn, men lyder som om den er læseværdig!

  SvarSlet
  Svar
  1. Tusind tak! :) Og ja, begge bøger er enormt anbefalelsesværdige! Jeg holdt virkelig af dem, især "Agnes Grey" som er en af mine særlige favoritter. Den er meget Austen-lignende i sin udformning, og det er jo altid en succes hos mig :)
   'Longbourn' er ikke en perfekt bog, men den er enormt hyggelig og afgjort en af de bedre indenfor dens genre :)

   Slet