lørdag den 16. august 2014

En Austen-vinder, en video og en smule højtlæsning

Egentligt ville jeg have filmet og fundet en vinder af den skattede Austen-stak, da jeg kom hjem i onsdags, men mine dage er forsvundet i praktikstart, en kuffert fyldt med vasketøj, togture og dovneri. Mine planer om kameraleg og lodtrækning blev hurtigt skubbet i baggrunden – indtil nu.
Jeg har således brugt min morgen på at skrive navne, folde sedler og finde den heldige vinder. Ovenstående video er en blanding af konkurrenceafgørelse og højtlæsning af en mine yndlingspassager fra en af mine yndlingsbøger (og de utålmodige kan spole frem til 01:30 for at opdage vindernavnet).
Slutteligt vil jeg gerne takke alle, der har deltaget i den lille konkurrence. Det har været så fint at læse jeres søde fødselsdagshilsner og at sprede lidt Austen-kærlighed. Jeg hygger mig altid med jeres kommentarer, når det er konkurrencetid her på bloggen, og jeg håber på, snart at kunne præsentere en ny. Indtil da håber jeg, at I alle har en vidunderlig lørdag. Det fortjener I nemlig. 

8 kommentarer:

 1. Ih, hvor hyggeligt med højtlæsning!

  Og skønt med praktisk. Et forlag, ikke? Hvilket, hvis vi må høre. Selvom jeg er jurist, har jeg stadig en drøm om at arbejde på et forlag. Jurister er der jo behov for de fleste steder :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Hæhæ, mange tak! :D

   Det er rigtig skønt, ja! Jeg er i praktik ved Lindhardt og Ringhof, hvilket nærmest er en sand ønskedrøm for mig. De udgiver SÅ mange enestående bøger!
   Jeg håber, at din drøm engang går i opfyldelse! Det kunne være fantastisk spændende for dig :)

   Slet
 2. Tillykke, Rikke - hvor er det dejligt for dig med praktikpladsen!

  SvarSlet
  Svar
  1. Tusind tak! Det er nemlig rigtig dejligt og spændende :)

   Slet
 3. Ih, så fint og hyggeligt med højtlæsning :) Der er ikke noget bedre!

  Og tusind gange tillykke med praktikpladsen, det må være utroligt spændende at være hos sådan et stort forlag og få indblik i hvad der sker bag kulisserne :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Tusind tak du fine :) Det er nemlig så hyggeligt!

   Det er utrolig spændende, forvirrende og overvældende! Hver dag er et virvar af nye indtryk, og det er helt fantastisk :)

   Slet
 4. Smuk video! Jeg elsker når du laver denne type :) Hvor er du i praktik henne?

  SvarSlet
  Svar
  1. Tusind tak! Jeg elsker også at lave dem :)

   Jeg er i praktik hos Lindhardt og Ringhof :)

   Slet