onsdag den 12. november 2014

Konkurrence #20: En efterårsperfekt biograftur

Denne konkurrence er venligst sponsoreret af Force of Nature.


Efteråret rimer på læsning, på hjemlig hygge og på gode film. Det grå vejr er en oplagt mulighed for at synke ned i et rødt plyssæde i en fyldt biograf og forsvinde væk i et gigantisk lærred. Min egen kalender er fyldt med røde krydser og ventende biografture.
En af de efterårsfilm jeg glæder mig allermest til er den næste del af den storslåede Hunger Games-filmatisering. Den anden film efterlod mig åndeløs og ordløs; hungrende efter mere. Den dystre filmverden komplimenterede bogens sider perfekt, og jeg elskede visualiseringen af den dystopiske verden.
Lige om lidt har den næste film i Hunger Games-serien premiere. Og takket være reklamebureauet Force of Nature (som har lavet ovenstående viralfilm) kan én af jer vinde to billetter til den ventende storfilm og træde ind i biografens mørke med forventningsfulde sommerfugle i maven.
Billetterne der er på højkant er fribilletter til filmen og kan indløses i alle Nordisk Films biografer fra d. 24/11 til d. 22/12. 

For at deltage i konkurrencen skal I blot skrive en lille kommentar til dette indlæg. Fortæl mig evt. om en film som I glæder jer til at se i det tidlige efterårsmørke. Husk også at skrive jeres e-mail, så jeg kan komme i kontakt med vinderen. I kan deltage i konkurrencen til og med d. 17/11 kl. 12.00, hvor jeg hurtigst muligt efter offentliggør den heldige vinder.

85 kommentarer:

  1. Jeg glæder mig også utrolig meget til at se Mockingjay! De første 2 film var simpelthen så fantastiske og godt lavet OG med gode skuespillere, så de tog helt pusten fra mig. Det er nok min mest ventede film i år.
    Og så skal jeg se den sidste del af Hobitten med min lillebror i December, så der er jo også lagt op til hygge :-D

    Min mail: zeniaradoor@hotmail.com

    SvarSlet
  2. Altså, jeg håber ikke den sidste dag man kan deltage i konkurrencen er D. 17/10 xD For så er jeg en måned bagud :9

    Jeg vil super gerne kunne vinde disse to billetter og tage min bedste veninde med i biografen :)

    SvarSlet
    Svar
    1. Oh, og min mail er emma.udengaard@gmail.com :)

      www.boghjornet.blogspot.com

      Slet
  3. Jeg bliver NØDT til at vinde!! :O
    udover Mockingjay så glæder jeg mig vanvittigt meget til, at se sidste del af Hobbitten (Også selvom de har været helt ukorrekte ift. bogen...)

    SvarSlet
  4. hmm.. har ikke lige en film jeg glæder mig til at se. Jeg kommer aldrig i biografen (renovering af hus, 2 børn, skole, forældrebestyrelse osv.)
    MEN, min søde mand og jeg har aftalt at når han kommer hjem (fra boreplatform) så skal vi på date, så det ville da være dejligt med et par biletter:D
    womanwhoreads@gmail.com

    SvarSlet
  5. Den eneste film jeg lige nu venter på er Mockingjay pt. 1! :)
    Jeg synes simpelthen at de har pirret med teasers i SÅ lang tid nu og jeg er ved at blive lettere (læs: monster meget) utålmodig!
    Jeg har dog lidt blandede følelser med at skulle se den, da jeg efter at have set traileren et par gange (læs: en million gange), har på fornemmelsen at den bliver hård! Åh, men den er tårerne værd! <3

    SvarSlet
    Svar
    1. Åh, midt i al min excitement glemte jeg helt, at du skulle også have en mail: hulgaard92@hotmail.com :)

      Slet
  6. Jeg glæder mig også sindsygt til at komme ind og se The Mockingjay, og Interstellar. Jeg har heller ikke været inde at se The Maze Runner endnu, så der er massere af røde plysstole til mig i fremtiden.
    Natashanm1993@hotmail.com

    SvarSlet
  7. Jeg synes, "The Riot Club" ser spændende ud. Jeg elsker alt med Lone Scherfig, alt engelsk og alt der omhandler kostskole, så det ser forholdsvist lovende ud! :-)

    lauraersejest(a)hotmail.com

    SvarSlet
  8. Jeg skal have set interstellar og sidste del af Hobbitten og så glæder jeg mig rigtig meget til at se Pingvinerne fra Madagaskar! Animationsfilm er bare så hyggelige. :)
    Ceniaguldstrand@live.dk

    SvarSlet
  9. Jeg vil virkelig gerne se The Mockingjay :)
    Det er helt sikkert den film, jeg ser mest frem til.

    offentliganna@gmail.com

    SvarSlet
  10. Jeg glæder mig rigtig meget til at se hobitten til december! Det ville være et godt lille afbræk i eksamenslæsning og specialetanker ;)

    Jannie-9330@hotmail.com

    SvarSlet
  11. Jeg glæder mig til at skulle opleve The Mockingjay. Jeg tror at den bliver fantastisk. Der udover vil jeg gerne ind og opleve Serena, og Hobbitten :D

    SvarSlet
  12. Jeg glæder mig til at se Interstellar, som allerede går i biograferne. Den ser ud til at være så smuk. Og så er det jo Noland, han er ikke helt dårlig.

    SvarSlet
  13. OMG! Jeg er nødt til at vinde de her billetter, jeg glæder mig så vanvittig meget til at se den!! Jeg har virkelig svært ved at vente!!
    Men hvis jeg skal nævne en anden, så glæder jeg mig også til at se sidste del af Hobitten! Og jeg glædede mig også meget til at se Love, Rosie som jeg så for en uges tid siden, da den bygger på min ynglingsbog af Cecilia Ahern "Where rainbows end" :)

    katrine.pedersen.1992@gmail.com

    SvarSlet
  14. Jeg vil så gerne ind og se filmen med min kæreste. Filmene har været rigtig gode indtil videre :)

    SvarSlet
  15. Jeg glæder mig vildt meget til at se Mockingjay Part 1 her i efteråret!!

    Kathrine // kathrinems96@gmail.com

    SvarSlet
  16. Jeg glæder mig enormt meget til at se Mockingjay part 1 - jeg synes, at jeg har ventet i evigheder på den! (ligesom resten af verden).
    Derudover er jeg også spændt på den sidste 'Hobbitten' og Disneys nye "Into the woods", selvom jeg tror den er lidt uhyggelig! :o
    Rikkestavski@gmail.com

    SvarSlet
  17. Jeg glæder mig rigtig meget til at se Mockingjay og Hobbitten, sammen med min kæreste (:
    - Pearlsolvej@hotmail.com

    SvarSlet
  18. Jeg glæder mig mest til at se en voksen-film.. Om aftenen. Med popcorn jeg ikke skal dele med min, knap så lille, parasit..
    Faktisk glæder jeg mig til The Mockingjay.. jeg er lidt betaget af historien.
    Mia CA / aimlovelive@gmail.com

    SvarSlet
  19. The Maze Runner og Kvinden der forsvandt anbefales :-)
    Åh jeg har også ventet og glædet mig så længe til at se Mockingjay, så det kunne være helt perfekt at vinde fribilletter!
    hendec@hotmail.dk

    SvarSlet
  20. Jeg glæder mig meget til at komme ind og se Interstellar, og jeg har heller ikke fået set "Kvinden, der forsvandt" endnu. Så der er lidt godt i vente :-)
    Mail: mariahoeybye@hotmail.com

    SvarSlet
  21. Åh jeg vil blive såå glad for dem.. Vi har ikke råd til at gå i biffen hele tiden og her vandt Hobitten altså.. Så den tager vi os råd til og glæder mig til den.. Meeeen Hunger games!! <3

    SvarSlet
  22. Jeg ser frem til både at se Boyhood, Stille hjerte samt dokumentaren om Nick Cave!

    camillakirstine@hotmail.com

    SvarSlet
  23. Der er ingen film i det her efterår, som jeg glæder mig mere til at se, end the Hobbit: Battle of the Five Armies. Har været spændt at forventning til den film siden jeg så Desolation of Smaug sidste år. Udover den, glæder jeg mig også rigtig meget til at sse Mockingay. Præcis som dig, var jeg også vild med Catching Fire og det sidste års tid er forventningerne til Mockingjay blevet et ivrigt diskuteret emne mellem mig og min søster - som er den eneste i min familie der også har læst bøgerne, så det gør det nemt at diskutere detaljerne ;) ..

    SvarSlet
  24. Der er så mange gode film der kommer i løbet af de næste par måneder, blandt andet Hunger Games, men også den sidste Hobitten film, Disneys Into the Woods og fordi jeg har set de andre så nok også den nye Tinkerbell film. :)
    Og så bliver jeg ved med at høre at den der Interstellar skulle være ret så god, og det samme om Kvinden der forsvandt.

    mhlind87@gmail.com

    SvarSlet
  25. Jeg glæder mig faktisk til at komme ind og se Mockingjay :)
    mail: vibeaakerstromnielsen (a) gmail . com

    SvarSlet
  26. Jeg glæder mig allermest til netop Mockingjay. Derudover ville jeg rigtig gerne se Interstellar. :D
    eeyorenyk(snabel-a)live.dk

    SvarSlet
  27. Jeg glæder mig virkelig meget til at se 'Mockingjay', så det ville jo være perfekt med billetter dertil :) !
    valboell.amanda@gmail.com

    SvarSlet
  28. Jeg glæder mig utroligt meget til Wild, selvom den først kommer til februar, var nemlig ret begejstret for bogen. Men Hunger Games og hobbitten er heller ikke dårlige bud :) cecilie.borgund@gmail.com

    SvarSlet
  29. Jeg skal se Gone girl indenfor en overskue fremtid :)
    trinsling@gmail.com

    SvarSlet
  30. Jeg tæller dagene til jeg skal ind og se The Hobbit: The Battle of Five Armies, men ellers så står The Imitation Game meget højt på listen over film jeg skal have set :)

    SvarSlet
  31. Jeg glæder mig til at se The Hobbit: The Battle of Five Armies, og derudover glæder jeg mig usandsynligt meget til The Imitation Game - Anden Verdenskrig og Alan Turing lyder som en fantastisk kombi.
    helenesteenholdt@yahoo.dk

    SvarSlet
  32. Jeg vil så gerne se Interstellar, den ser så smuk ud. Min email er forresten idaahrentecht@gmail.com :)

    SvarSlet
  33. Dum og dummere 2 og sæføli Hobbitten 3 del. MVH Mortenbendixen[a]hotmail.com

    SvarSlet
  34. Ej jeg glæder mig jo helt vildt til at se Mockingjay! Helt klart på toppen af de film jeg vil (især da jeg allerede har fået set den anden film der lå højt på listen, nemlig Kvinden der forsvandt) :)

    louisehede1989@gmail.com

    SvarSlet
  35. Glæder mig meget til at se både Mockingjay men ogs 'Wild' med Reese Witherspoon, åh den ser bare god ud!

    SvarSlet
  36. Hobbitten over alt glæder jeg mig til ...

    helle@mody.dk

    SvarSlet
  37. Jeg glæder mig både til at se Mockingjay og Interstellar - begge to must see i min verden dette efterår! sofie_rostock@hotmail.com

    SvarSlet
  38. Jeg vil rigtig gerne ind og se Gone Girl. Hunger Games 3 og Hobbitten 3 er også på listen :)

    SvarSlet
  39. Jeg glæder mig utroligt meget til at se "The captive"! Er helt vild med Ryan Reynolds :-)
    dikte-nie@hotmail.com

    SvarSlet
  40. Åh jeg ville også rigtig gerne se the Hunger Games så snart som muligt, så to fribilletter ville være helt perfekt! Men ellers så glæder jeg mig rigtig meget til at se Interstellar med min kæreste i næste uge :-)
    Krydser fingre!
    -Katja, katjalavendelhaven@hotmail.com

    SvarSlet
  41. Jeg har glædet mig til at se netop denne film, men vil nu også gerne se den næste del af Hobbiten.

    daniellalind@live.dk

    SvarSlet
  42. Jeg ser nok mest frem til Gone Girl, hvis ikke det må være Mockingjay...
    ireneejensen @hotmail.com

    SvarSlet
  43. Denne film kan jeg ikke komme uden om - den skal jeg se :-)
    Mvh.
    pisk.riset [snabela] gmail.com

    SvarSlet
  44. Jeg har aldrig set nogle af deres film, så kunne være spændende at komme ind og se den :)

    SvarSlet
  45. Uh, jeg vil vildt gerne vinde :D
    Udover Mockingjay vil jeg også vildt gerne se "Gone girl" :)
    Mail: mettelykkeholm@gmail.com

    SvarSlet
  46. Altså, Hobbitten og Mockingjay siger næsten sig selv :D
    Men ellers glæder jeg mig rigtig meget til hyggelige filmaftener i sofaen med tæpper og varme krus - og Htichcocks filmatisering af "Rebecca" er helt klart den første jeg skal se <3

    /Stine
    kontakt@stinchen.dk

    SvarSlet
  47. Altså helt sikkert Mockingjay, men vil også vildt gerne ind og se Hobitten :)
    Pia
    piarotbl@yahoo.dk

    SvarSlet
  48. Lækker konkurrence :)
    Jeg har allerede set de film, jeg gerne ville her i efteråret; Fasandræberne og Gone Girl, så mangler kun Mockingjay nu :-D
    / Liselotte
    liselotte.hansen7(a)gmail.com

    SvarSlet
  49. Vi er vilde med hunger games herhjemme, og jeg vil gerne invitere min søde mand med i biografen! Vi har "lige" (sådan er det, når man har et lille barn) set Divergent i biffen, den var også god - men ikke i nærheden af hunger games filmene :) og så kunne jeg også godt tænke mig at se gone girl, den har jeg hørt meget godt om.
    Christine
    christine_mp@hotmail.com
    christine_mp@hotmail.com

    SvarSlet
  50. Jeg glæder mig utroligt meget til at se både Mockingjay samt Interstellar - begge film ser super gode ud! :D
    //Anna
    mail: anoergaards@gmail.com

    SvarSlet
  51. Ser kæmpe meget frem til Mockingjay, så ville være dejligt at vinde her :).
    Stinatolstrup@gmail.com

    SvarSlet
  52. Jeg har ventet længe på The Hunger games, så det er helt klart en film jeg skal ind og se! Derudover har den også premiere på min fødselsdag, så en hyggelig tur i biografen på min fødselsdag ville kun være hyggeligt. Gry_h4nsen@live.dk

    SvarSlet
  53. Jeg ser nok mest frem til at se Robert Downey Jr i The Judge. Virkelig gode karakterskuespillere præger filmen.
    koldfoer12@hotmail.com

    SvarSlet
  54. Jeg glæder mig bare helt vildt til at se Nolans Interstellar, men har selvfølgelig også haft sommerfugle i maven over både Mockingjay og Hobitten - jeg elsker bare at se film om efteråret og vinteren! Min mail er: npgrossman@gmail.com

    SvarSlet
  55. Uuh, jeg glæder mig virkelig til at se Mockinjay, som så mange andre :D Derudover skal jeg også se Fury, som jeg også glæder mig meget til, så der er lidt til enhver smag.
    Lækker konkurrence!

    Mail: sara.lindenskov@hotmail.com

    SvarSlet
  56. Jeg glæder mig til at se Mockingjay :)
    juliereich99@gmail.com

    SvarSlet
  57. Hov, glemte lige min mail. Frederikkeskovlarsen@gmail.com

    SvarSlet
  58. I virkeligheden er jeg nok lidt for gammel til at se Hunger-filmene, men på den første "rigtige" date min kæreste og jeg var på så vi den første hunger-film. Siden da har vi set dem alle, og det er blevet en rigtig sød og fjollet ting som vi gør sammen som minder os om hvordan det var da vi først var helt nyforelskede og alt var nyt. Jeg krydser fingre.

    melu13ab@student.cbs.dk

    SvarSlet
  59. Jeg glæder mig faktisk rigtig meget til denne filmen (:
    Trine moi_246@hotmail.com

    SvarSlet
  60. Glæder mig meget til den nye hungergames film :)

    SvarSlet
  61. uhh ville jeg elske at overraske min mand med <3

    kjerstinenaja@gmail.com

    SvarSlet
  62. Jamen jeg glæder mig helt vildt til 'Mockingjay' og 'Hobbitten' ligesom alle andre åbenbart :D

    //Bobber
    Mrsspeechless@jubii.dk

    SvarSlet
  63. Jeg glæder mig til Hobbitten.

    SvarSlet
  64. Jeg vil rigtig gerne se 'Mockingjay', og derudover har jeg også overvejet at tage ind og se Bille August nye film 'Stille Hjerter'.

    akallestrup@hotmail.com

    SvarSlet
  65. Jeg glæder mig så meget til filmen, det er biografens højdepunkt for mig ��

    - Limf line_rubaek@hotmail.com

    SvarSlet
  66. Jeg glæder mig til at se Stille hjerte :)

    //Maja
    maja3012 (a) hotmail.com

    SvarSlet
  67. Vil så utroligt gerne ind og se denne. Jeg har desværre ikke selv råd, så det ville da være dejligt at vinde billetten. :D
    Anne-Mette Højbjerg - gizzerdk@gmail.com

    SvarSlet
  68. Jeg glæder mig helt vildt til at se Mockingjay, så to vundne billetter ville jo være perfekt!
    Mail: camilla.m.j@hotmail.com

    SvarSlet
  69. Uuuh den glæder jeg mig til at se :)

    anne-p@hotmail.dk

    SvarSlet
  70. Åh det ville være så lækkert at vinde, så kan jeg forkæle min veninde med en biotur, det fortjener hun nemlig. Og filmen vil vi super gerne se - vi er fans!!!!

    Mvh. Caroline/
    Unwritten@live.dk

    SvarSlet
  71. Jeg vil gerne invitere min søde far ind og se Stille Hjerte :)

    Nanett.soerensen@hotmail.com

    SvarSlet
  72. Ih! Jeg glæder mig SÅ meget til at se mockingjay - rigtig gerne med min rigtig gode veninde, der også elsker den :)
    chrisolade@gmail.com

    SvarSlet
  73. Der er så mange film, jeg gerne ville se - men jeg glæder mig også især til den næste Hunger Games-film! Og den næste del af Hobitten!
    /Terese
    tereseslund@gmail.com

    SvarSlet
  74. Jeg glæder mig SÅ meget til at Mockingjay! De andre film i serien er bare sindsygt gode!

    håber jeg vinder! email: idagormsen1@hotmail.com

    SvarSlet
  75. Jeg ville gerne nå at se Boyhood og ellers skulle Interstellar også være god.

    SvarSlet
  76. Jeg glæder mig også helt vildt til at se Mockinjay! Og så vil jeg gerne invitere min søde søster med i biografen, hvis jeg er så heldig at vinde :)

    ditte.kamper@gmail.com

    SvarSlet
  77. Jeg glæder mig rigtig meget til at skulle se Mockingjay, var vild med de første film. Derudover så skal jeg helt sikkert også ind og se Interstellar.
    louidam@gmail.com

    SvarSlet
  78. Hobitten tror jeg er den mest ventede :).

    /Morten
    Goon1e@sol.dk

    SvarSlet
  79. jeg glæder mig til at se fasandræberne herhjemme i sofaen
    marianne.lykke@gmail.com

    SvarSlet
  80. Skøn konkurrence. Jeg ved ikke helt, hvilken film, det skulle være - men denne ville være et meget godt bud.

    malenematzen@outlook.dk

    SvarSlet
  81. Min mand, et hold venner og jeg har set de to første og glæder os for vildt meget til den tredje rammer biograferne.
    fam.nyegaard@gmail.com

    SvarSlet
  82. Jeg glæder mig mest til at se Mockingjay :-D
    Anel952@hotmail.com

    SvarSlet