fredag den 5. juni 2015

Konkurrence #28: Køgekrøniken

Denne konkurrence er venligst sponsoreret af Politikens Forlag.

Hvor forkert det end lyder, så er moderne, dansksproget litteratur ikke min helt store force. Jeg har slet ikke læst så mange nutidige danske romaner, som jeg ville ønske, og jeg er ikke altid sikker på, hvor jeg skal starte. Det virker sommetider nemmere og mere sikkert at vælge en international bestseller, som tromler frem i samtlige amerikanske tidsskrifter og vækker begejstring hos bloggere over hele verden. Jeg glemmer ofte at læse lokalt – og at værdsætte det, der befinder sig lige foran min næsetip.
Derfor blev jeg glad, da jeg for nylig åbnede døren og fik overrakt en tung bogpakke med Katrine Marie Guldagers Køgekrønike. Jeg har tidligere læst et par af Guldagers noveller, og jeg husker dem som noget fint og noget særligt, så jeg glæder mig til at læse mere af hende. Snart.
En af jer kan også få lov til at læse Guldagers Køgekrønike – Politikens Forlag har nemlig sendt mig en ekstra bogpakke med de fem bøger i serien, som jeg kan udlodde her. 


For at deltage i konkurrencen skal I blot skrive en lille kommentar til dette indlæg. Fortæl mig evt. hvem jeres danske yndlingsforfatter er? Husk også at skrive jeres e-mail, så jeg kan komme i kontakt med vinderen. I kan deltage i konkurrencen til og med d. 24/6, hvorefter jeg hurtigst muligt offentliggør den heldige vinder.

86 kommentarer:

 1. OH! Guldagers bøger har jeg på min læseliste. De skal næsten læses en dag! Min favoritforfatter lige NU er Stine Pilgaard. Hun er simpelthen for vild. Hende MÅ du læse. Og så Jens Blendstrup. Ham blir jeg aldrig træt af. Kh Mai / maiodgaard(a)gmail.com

  SvarSlet
 2. Ligesom dig er det faktisk sjældent at jeg læser danske forfattere. Der er dog én forfatter der alligevel skiller sig ud for mig, og det er Jakob Ejersbo. Jeg har dog kun læst Nordkraft og Eksil fra hans hånd, men det var derimod også to virkelig velskrevne romaner. Jeg har også planer om at læse de sidste to bøger i hans Afrika-trilogi :)

  louisehede1989@gmail.com

  SvarSlet
 3. Jeg aner faktisk ikke hvem min favorit danske forfatter er. Men det kunne måske gå hen og blive Guldager!
  Ceniaguldstrand@live.dk

  SvarSlet
 4. Denne kommentar er fjernet af forfatteren.

  SvarSlet
 5. Denne kommentar er fjernet af forfatteren.

  SvarSlet
 6. Det var noget værre vrøvl jeg fik sendt afsted som kommentar lige før. *Hahahahah* Så jeg prøver lige igen.

  Sikke en fin bunke bøger! De er jo virkelig smukke! De vil komme til at pynte rigtig fint i min nye bogreol hvis jeg er så svineheldig at vinde dem. :D <3 gizzerdk@gmail.com

  SvarSlet
 7. Øj, hvor ser de fine ud! Jeg læser også mest engelsk og norsk litteratur, men Peter Høeg er virkelig fantastisk. Troels Kløvedals flippede rejsebeskrivelser fra 70'erne gjorde også stort indtryk på mig under min opvækst. Kan man kåre to yndlingsforfattere? :) damenselv(a)kirstenmarie.dk

  SvarSlet
 8. Svært at pege på én yndlingsforfatter: Der er mange, der skriver godt, synes jeg. Men af nyere forfattere kan jeg anbefale Stine Pilgaard (læs: "Min mor siger" + "Lejlighedssange"), Helle Helle (Læs "Rødby-Puttgarden" + "Dette burde skrives i nutid"), Simon Fruelund (læs "Pendlerne"). Jeg tror også, du ville kunne lide Amalie Laulund Trudsøs "Koordinater".

  michael.frederiksen@hotmail.com

  SvarSlet
 9. Dansksproget litteratur udgør (desværre?) kun en lille brøkdel af min samlede læsning... Min yndlings må næsten være Anders Johansen, selvom jeg kun har læst et enkelt af hans værker. Dén, Stjerneskælv, ramte så til gengæld også lige i hjertet – får helt lyst til endnu en genlæsning.

  overgaardliv@gmail.com

  SvarSlet
 10. Uha, efter et tjek på goodreads må jeg (med skam) indrømme, at danske forfattere er voldsomt underrepræsenterede i min læsning. Hvis jeg skulle nævne en dansk yndlingsforfatter, hvor kriteriet er, at jeg holder af værkerne og har læst næsten dem alle, må valget falde på H. C. Andersen.

  Et møde med Guldager kunne jeg mægtig godt tænke mig!

  /Stine
  stineholtjensen@gmail.com

  SvarSlet
 11. Dansk yndlingsforfatter? Hmm, det er faktisk overraskende svært at svare på. For et stykke tid siden læste jeg Effekten af Susan af Peter Høeg, og den var eminent skrevet.

  candmorblog @ gmail . com

  SvarSlet
 12. jeg læser faktisk primært danske forfattere. min favorit er ina munch christensen! læs hendes debut: NIELSINE.

  sarafleischer@yahoo.dk

  SvarSlet
 13. Jeg er meget glad for Christian Mørks forfatterskab.

  saspigen2@live.dk

  SvarSlet
 14. Jeg har det ligesom dig, nemt ved at overse dansksproget litteratur og springer hurtigt på de internationale bestsellere, som bliver rost af bloggere eller lignenede. Men jeg ville egentlig ønske at jeg også kunne komme igang med at læse noget mere dansk litteratur, da jeg også mener det er vigtigt at værne om den :) Jeg ville derfor elske at vinde denne bogpakke :D

  pernille_b_89@hotmail.com

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg kom lige efter min danske yndlingsforfatter... det må simpelthen være Hanne-Vibeke Holst :D Jeg ELSKEDE Louise-Trilogien som teenager og overvejer snart at læse den igen ;)

   Slet
 15. Hun er simpelthen en af mine danske yndlingsforfattere og har været det siden jeg var lille. Sådan et par bøger, ville godt være prikken iver i'et i min Guldager-samling!

  theea10@hotmail.com

  SvarSlet
 16. Som udgangpunkt er min Jussi Adler-Olsen MEN jeg har ikke læst mange bøger af danske forfatter af samme grund som du! Jeg falder for dem som er bestsellers og anbefales af andre.

  Måske jeg bliver den heldige og vinderen af denne konkurrence og så får jeg indblik i en af de danske forfatter og så er det sjovt jeg selv bor nær Køge.

  God weekend :)

  http://bylouise.dk

  SvarSlet
 17. Nu har jeg efterhånden deltaget i nogen konkurrencer om at vinde disse bøger. Jeg er helt vild med deres udseende og hvordan de alle 4 bare ikke kunne passe bedre sammen! Jeg er nødt nødt nødt til at eje de bøger - og jeg så vinder dem, eller selv skal købe dem. Der er ikke noget at gøre! :D

  carolinethomassen@gmail.com

  SvarSlet
 18. Indenfor voksenlitteratur må jeg indrømme at jeg kommer til kort med et dansk forfatternavn, men med hensyn til ungdomsbøger er Nanna Voss, da nok et godt bud på en der kan blive en fremtidig yndlingsforfatter.

  bnbach@mail.dk

  SvarSlet
 19. Hmmm jeg må desværre også indrømme at det ikke er de danske forfattere der får mine penge her for tiden...

  Men var da lige ovre og kigge mine bøger igennem, og der var skam nogle danske imellem:
  Liv og Alexander af Tine Bryld
  Louise triologien af Hanne-Vibeke Holst
  H. C. Andersens samlede værker
  Tove Ditlevsens samlede værker

  Tror den som er blevet læst flest gange må være Louise triologien... og Tove Ditlevsen... og 'De Vilde Svaner' i H. C. Andersens værker... Jeg elskede også Reuters børnebøger meget. Jeg har stadig et svagt punkt for især Buster-bøgerne - de er skønne :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. * min email: rim_elforssa@hotmail.com

   Slet
 20. Naja Marie Aidt er min danske ynglings forfatter :)
  Louihelenapedersen@gmail.com

  SvarSlet
 21. Jeg læser på ingen måde nok dansk litteratur, men jeg arbejder på at få lavet om på det - jeg er i øjeblikket igang med Jens Blendstrup og det er ret godt! :) julie.kristensen@hotmail.com

  SvarSlet
 22. Danske forfattere... Åh ja, så finder man ud af hvor pinligt lidt jeg læser af dem - for jeg har ikke en dansk yndlingsforfatter...Skulle det være nogen, så må det blive H.C. Andersen😊
  womanwhoreads@gmail.com

  SvarSlet
 23. Jeg har det ret meget på samme måde som dig. Det er bare så nemt at springe de danske værker over - ofte fordi de altid ender med at kede mig. Jeg var dog ret godt underholdt, da jeg læste Anna Grues bøger om "Den Skaldede Detektiv", så det må være mit bedste bud i denne omgang haha (:
  - lisbethvestergard@gmail.com

  SvarSlet
 24. Jeg læser faktisk også alt for lidt dansk litteratur, så har ikke nogen dansk yndlingsforfatter :)
  Men Katrine Marie Guldager lyder som et godt sted at starte, så håber virkelig at jeg vinder! :)

  karinalindxd@hotmail.com

  SvarSlet
 25. En af de danske forfattere der har en særlig plads i mit hjerte er Cecilie Eken og især hendes bog om Troldmandens Søn, som jeg nærmest voksede op med!

  line_dalbro_schaumann@hotmail.com

  SvarSlet
 26. Min danske yndlingsforfatter er Leonora Christina Skov - og hvis det kun var afdøde, ville det være Blixen :)
  Annkristinehald@gmail.com

  SvarSlet
 27. Årh jeg læser faktisk heller ikke så meget dansk, så det kan jeg ikke rigtig svare på.
  Moi_246@hotmail.com

  SvarSlet
 28. Dem vil jeg vildt gerne læse!
  Har en del yndlingsforfattere: Jacob ejersbo, Maren Uthaug, Christian jungersen, mfl

  SvarSlet
 29. Min mail er iøvrigt superheltemor@live.dk

  SvarSlet
 30. Dem gad jeg godt vinde! Jeg læser masser af dansk litteratur… men jeg studerer også Nordisk, så det er nok meget naturligt, at jeg er begejstret for det. ;-)

  Jeg er specielt glad for nyere, kvindelige forfattere, hvor Adda Djørup, Asta Olivia Nordenhof, Josefine Klougart og Maja Lee Langvad er nogle af favoritterne.

  menikaisager@gmail.com

  SvarSlet
 31. Min danske yndlingsforfatter må være Naja Marie Aidt :-) Hun skriver så minimalistisk, med utrolig god virkelighedssans og humor!

  Caroline Dahl
  c-d-c91@hotmail.com

  SvarSlet
 32. Oh ja, Katrine Marie Guldager! Jeg glemmer aldrig mit første møde med hendes noveller i folkeskolen. Dengang var det bare noget mærkeligt noget (ligesom møderne med Aidt og Helle Helle ;-)) men jeg har lært at sætte pris på den form for litteratur, og jeg er faktisk mægtig betaget. Generelt er jeg blevet bedre til den nyere danske litteratur, hvor jeg førhen har været mere optaget af de store europæiske klassikere. Jeg synes den danske litteratur er kommet stærkt og flot frem de sidste par år, og jeg bliver mere og mere vild med de stemmer, der vinder frem. Især sværmer jeg for den mega talentfulde Bjørn Rasmussen, som meget snart udkommer med sin tredje roman, som jeg må og skal eje :-)
  Og ja, både Guldager, Helle Helle og Aidt scorer, trods folkeskolens mareridt og litterære voldtægt, også ret høje point på min tavle.
  Køgekrøniken ville passe SÅ fint ind i min samling af nyere dansk litteratur ;-)

  SvarSlet
 33. Oh glemte mailadressen: millehoeegh@gmail.com :-)

  SvarSlet
 34. Jeg læser ligesom dig ikke meget dansk litteratur, så jeg kan ikke umiddelbart udpege én forfatter der skiller sig ud, men det kunne jo gå hen og blive Guldager, det lyder i hvert fald som en spændende bog.

  Astrid.p@hotmail.dk

  SvarSlet
 35. Jeg må sige Morten Ramsland. Hans "Hundehoved" er til dato en af de sjoveste, mest finurlige og velskrevne romaner, jeg har læst.
  camilla-mai@hotmail.com

  SvarSlet
 36. Køge er min hjemby, og nu er min nysgerrighed vakt! Min yndlingsforfatter er nok Søren Kierkegaard. Selvom han næppe kan faldes fiktion forfatter, så har hans bøger om eksistentialisme fået mig til at tænke og observere verden mere end nogen andre bøger har formået.

  Mail: kontakt@katyhawk.net

  SvarSlet
 37. Jeg er fuldstændig vild med Marie Andersen og hendes serie om Tudemarie, læste bøgerne og hørte bøgerne på lydbog da jeg var barn, selvom at det er flere år siden, at jeg læste dem, så de sidder stadig fast i mit hoved og jeg kommer nok aldrig til st glemme dem. anemylund@live.dk

  SvarSlet
 38. Min favorit danske forfatter er Sarah Blædel.

  linefugl09@gmail.com

  SvarSlet
 39. Ih det er jo helt perfekt. Jeg er netop blevet færdig med de bøger jeg havde stående :) Og disse bøger er virkelig fine også at have stående :)
  Min yndlings danske forfatter er Sara Blædes
  idawestphall@hotmail.com

  SvarSlet
 40. Jeg elsker Sarah blædel! Hun er min yndlings forfatter herhjemme/ men vil så gerne læse disse:) Evajj.au@gmail.com

  SvarSlet
 41. min danske ynglings forfatter er helt klart Klaus Rifbjerg, hans digte er rigtige gode, og hans romaner er de bedste især "Den kroniske uskyld" <3
  Sarah_mussen@live.dk

  SvarSlet
 42. Det må være Stine Pilgaard. Hun er altså ganske fantastisk, og absolut værd at læse! Håber at få hendes bøger hjem på hylden snart, så de kan læses igen.
  Derudover er Olga Ravn helt speciel - hendes digtsamling "Jeg æder mig selv som lyng" er så spændende, og jeg er netop gået igang med hende første roman "Celestine".

  caroline-os@hotmail.com

  SvarSlet
 43. Min yndlings farfatter er Jussi Adler-Olsen ,har næsten læst alle hans krimier,som er meget spændende. :)
  piastulle@hotmail.com

  SvarSlet
 44. Sikke en skøn præmie!
  Det ville være dejligt med noget nyt læsestof til sommerferie. Jeg kan personligt rigtig godt lide Jussi Adler Olsen. :-)

  arenkild@hotmail.com

  SvarSlet
 45. Sikke nogle smukke bøger!
  Jeg holder virkelig af når forlag tænker en bog udsende helt igennem og ikke sparer på designet!
  Jeg læser, helt som du, alt for få danske forfattere, det er så let at forsvinde i alle de nye internationale bøger at jeg oftest glemmer at vi også har noget at byde på herhjemme...
  Disse bøger ville både pynte på mine hylder, og jeg ville elske at læse dem!

  line92borup@gmail.com

  SvarSlet
 46. Jeg vil være super uoriginal og sige at H. C. Andersen er min yndlingsforfatter fra Danmark. Elsker hans eventyr😄
  Men Kenneth Bøgh Andersen, Josefine Ottesen og Lene Kaaberbøl er også fantastiske😃

  k.vallentin@gmail.com

  SvarSlet
 47. Familiekrøniker er jeg fan af - og det samme gælder dansk litteratur, så bring it on! Min danske yndlingsforfattter, hmm... jeg må sige Tove Ditlevsen, for jeg har læst så meget af hende det seneste år.

  benteskou (a) gmail.com

  SvarSlet
 48. Nej, hvor er de smukke! :-)
  Min danske yndlingsforfatter er nok Johannes V Jensen. Han var hvertfald den første, jeg tænkte på. Kongens Fald er noget af det smukkeste danske litteratur, jeg har læst, og han tog mig altså med storm der. Men jeg må indrømme, at jeg ikke har fået læst andet af ham siden, så måske burde jeg give mig i kast med det.

  SvarSlet
 49. der er mange gode men sara Blædel er en´af mine yndlings
  marianne.lykke@gmail.com

  SvarSlet
 50. Christian Jungersens "Undtagelsen" og "Du forsvinder" er begge eminente og stærke - og sidder i en længe!!

  Gode forårshilsner
  Åse / aaselejboelle@gmail.com

  SvarSlet
 51. Christian Jungersens "Undtagelsen" og "Du forsvinder" er begge eminente, stærke - og de bliver hos en længe!

  Gode forårshilsner
  Åse / aaselejboelle@gmail.com

  SvarSlet
 52. Lis Vinter livv@mail.dk
  Min ynglings forfatter er Helle Stangerup, jeg vil meget gerne læse Katrine Marie Guldager ;-)

  SvarSlet
 53. min yndlings er Peter Høeg :)

  maibrittj_@hotmail.com

  SvarSlet
 54. Er ret glad for fru Egholm** trinesoppskrifter@gmail.com

  SvarSlet
 55. Dansk yndlingsforfatter - der er på ingen måder nogen tvivl! Det er nemlig helt klart Dennis Jürgensen. Jeg elsker virkelig hans forfatterskab :D

  Mail: funny94girl@hotmail.com

  SvarSlet
 56. Jussi Adler-Olsen må være favoritten. Maria Helleberg er også ret god. Men indrømmet jeg er også "slem" til at lade mig friste af udenlandske forfattere først.

  stinebay85(@)gmail.com

  SvarSlet
 57. Jeg har Iselin Hermann som dansk yndling.
  Vh Monica
  mgjensen@live.dk

  SvarSlet
 58. Det er et svært spørgsmål da jeg faktisk elsker dansk litteratur og yndlingene er mange. Hvis du er rookie, ville det måske være fedt at starte med klassikere som J.P Jacobsen, og St. St. Blicher (liiiidt tung, men også interessant hvis du er nørdet som jeg)... Derefter kan man jo bevæge sig gennem tiden, måske læse noget Rifbjerg, Sonnergaard og Helle Helle. Disse er nogle af de helt store i dansk litteratur og er det af en grund - de er virkelig værd at tjekke ud og dyrke for hårdt :)
  Krydser fingre!
  God søndag
  (melgaard.r@gmail.com)

  SvarSlet
 59. Lene Kaaberbøl er helt klart min yndlingsforfatter når det kommer til danske forfattere. Tæt forfugt af Josefine Ottesen og Kenneth Bøgh Andersen.

  SvarSlet
 60. Danske forfattere? Puha. Når nu jeg tænker over det, så har jeg faktisk ikke læst ret meget af danske forfattere, og det jeg har læst er mest digte, som man skulle læse i gymnasiet. Men dengang var jeg ret glad for Michael Strunge, så jeg lægger min stemme der. Baseret på absolut ingenting, haha!

  hansenm1990@gmail.com

  SvarSlet
 61. Jeg er virkelig glad for Helle Helle - modsat hele min gamle klasse i gymnasiet, der hadede hendes alt for simple stil - og jeg har indtryk af, at rigtig mange danskere har det på samme måde, netop fordi de er blevet tvunget til at læse hende i gymnasiet. Jeg elsker hendes skrivestil, på trods af, at jeg også holder af virkelig bøger med lange, smukke beskrivelser og komplicerede følelse, der skal rodes ud. Det er virkelig fint, at hun med så få ord kan fortælle kraftfulde historier om de simpleste liv.

  millah@live.dk

  SvarSlet
 62. Når det kommer til danske forfattere er jeg meget bagud. Den sidste danske forfatter jeg læste var Dennis Jürgensens "Løbende Tjener" og jeg nød den i fulde drag

  SvarSlet
 63. Har ikke som sådan nogen dansk favoritforfatter, men Jacob Ejersbo har skrevet et par gode romaner.
  Kydser fingre, kunne vvære lækkert med lidt læsestof til ferien :)
  Loui81(snabela)live.dk

  SvarSlet
 64. Lige i øjeblikket er det Jussi Adler, men mest fordi jeg er ikke kommet så langt i de danske forfattere endnu. Så det er aller mest pga. uvidenhed!

  fam.nyegaard@gmail.com

  SvarSlet
 65. Jørgen Riel! Totalt Old School, og startede da også i min mors reol, men han er faktisk blevet genudgivet inden for de sidste par år og de er virkelig flotte!

  SvarSlet
 66. Jeg er lige nu vild med krimigys, Så Chris Carter...

  gitte.seloy (a)hotmail.com

  SvarSlet
 67. Sikke en flot konkurrence!
  Jeg er temmelig vild med dansk littertur. Jeg har en særlig forkærlighed for bøger der udspiller sig i 60'erne og 70'ernes Danmark, så det er egentigt pudsigt at jeg ikke har fået læst den udloddede serie endnu. Jeg vil fremhæve Ib Michael for hans triologi Blå Bror, Sorte huller og Vilde Engle som jeg altid vender tilbage til.
  Jeg krydser finger!
  Hilsen Katrine katrinegraversenk(snabela)gmail.com

  SvarSlet
 68. Hold nu op hvor er de smukke! Suk! Burde jo været helt forbudt... Men ja danske forfatter.. Først tænkte jeg Lene Kaaberbøl men Kenneth Bøgh Andersen vinder nok den dyst! Han har gjort en del indtryk på mig.. Det første jeg læste derfra var "de hvide mænd" og kan huske den påvirkede mig så meget da kravet for at overleve ikke var noget jeg følte jeg vil kunne bestå.. Jeg var så også kun 16-17 år da jeg læste den ;)

  nesrual@gmail.com

  SvarSlet
 69. Sikke en smuk samling bøger! De ville pynte fint i min bogreol :-) En af de danske forfattere, jeg godt kan lide at læse er Helle Helle. Jeg læser mange (udenlandske) klassikere med tungt sprog, og så er det rart at krydre med Helle Helles enkle sprog en gang imellem - hvor der jo som bekendt ofte står en hel masse mellem linjerne ;-) Mvh. Lea - leafoustadharbo@gmail.com

  SvarSlet
 70. Hvilken fantastisk konkurrence - har længe tænkt, at jeg skal læse noget af Guldager!
  Min danske yndlingsforfatter er Tove Ditlevsen. Hun skriver simpelthen så nærværende og ærligt, og elsker det meste af det, hun har skrevet :-)

  xx Mia (miajacobsen1@hotmail.com)

  SvarSlet
 71. Sikke en fin stak!
  Jeg tror ikke rigtig, at jeg har en yndlings dansk forfatter - det er mere sådan, at jeg har læst en enkelt bog hist og her af en dansker, som jeg syntes godt om, men så har jeg ikke rigtig set nærmere på pågældende forfatterskab. Riebnetszky, Ramsland og Uthaug er nogle af dem, jeg lige kommer i tanke om - men den sidste er vel i virkeligheden mere for hendes tegnede bøger end for romanen.

  SvarSlet
 72. Well fra barndommen må det være Lene Kraaberbøl der er ynglings.

  Best,

  Michelle waw@outlook.dk

  SvarSlet
 73. Min danske yndlingsforfatter må helt klar være Helle Helle :-D
  tina-hauris@hotmail.com

  SvarSlet
 74. Hmm, jeg kan slet ikke komme i tanke om en dansk forfatter, jeg kan lide så godt, at det er en yndlingsforfatter... Men Helle Helle, Kirsten Hammann og Simon Fruelund er udmærkede bud, men har på fornemmelsen, der er en eller andet, jeg glemmer.

  menirtak (at) gmail.comc

  SvarSlet
 75. Det er altid svært med yndlingsforfattere, da jeg ikke gar læst så mange værker af hver forfattere, men jeg kan nævne nogle danske forfattere, som har skrevet imponerende værker, herunder Christian Jungersen, Carsten Jensen og Ib Michael. Derudover har jeg nydt værker af Lene Kaaberbøl og Josefine Ottesen, som barn :)

  sidselbuchodgaard@gmail.com

  SvarSlet
 76. Hmm.... dansk? Altså Jussi er jo dygtig. Nanna Foss er faktisk også ok. H.C selvfølgelig :)

  /Kamille
  Karinakamille@gmail.com

  SvarSlet
 77. Min danske yndlingsforfatter er Naja Marie Aidt :)

  malou424@hotmail.com

  SvarSlet
 78. Jussi Adler-Olsen er en klar favorit, når det kommer til danske forfattere! Det ville slet ikke være dårligt at få sådan en fin bogpakke ind ad døren, så jeg kan stifte bekendtskab med endnu en danskers værker :-)

  simonekorsgaard@hotmail.com

  SvarSlet
 79. ÅÅÅhhhh som jeg vil elske at modtage sådanne en bogpakke, for jeg er godt nok også bagud på læsning af danske forfattere.
  Men Sara Blædel og Anna Grue, er super danske forfattere som jeg har læst alt af.
  God dag.
  Mvh Charlotte
  charlottekassebeer@gmail.com

  SvarSlet
 80. Det må være Jussi Adler-Olsen :)
  lene_mondrup@yahoo.dk

  SvarSlet
 81. Jeg har ingen dansk yndlingsforfatter, men har en bred kærlighed til den danske litteratur, både romaner, noveller og digte.

  mette.vincentz@gmail.com

  SvarSlet
 82. Jeg ved det ikke rigtig. Tror det må blive H.C. Andersen :)

  Leslie // Lesliespam89(a)gmail.com

  SvarSlet
 83. Jeg elsker Suzanne Brøgger og Karen Blixen.

  Mvh
  Katrine

  katpwill@hotmail.com

  SvarSlet
 84. Hmm, svært at sige, men Kim Leine ville måske være et godt bud
  koldfoer12 (a) hotmail.com

  SvarSlet