lørdag den 14. november 2015

Konkurrence #30: Vil du med til gallapremiere på Hunger Games-finalen?

Denne konkurrence er venligst sponsoreret af Force of Nature.

Efterårstid er den perfekte biograftid. Det grå vejr og de mørke dage fungerer nærmest som en opfordring til at synke ned i et rødt plyssæde i en fyldt biograf og forsvinde væk i en visuel historie. Jeg har selv så mange film på min efterårsliste og mangler blot tiden til at se dem alle. En af de helt store, uundgåelige efterårsfilmatiseringer som jeg glæder mig til at se er finalen på Hunger Games-serien. Jeg har fulgt Katniss og Peeta i årevis, og jeg glæder mig sådan til at få afslutningen på den storslåede filmsaga.

Lige om lidt har den sidste film i Hunger Games-serien premiere. Og takket være reklamebureauet Force of Nature (som har lavet ovenstående viralfilm) kan én af jer vinde to billetter til filmen. Billetterne der er på højkant er billetter til gallapremieren i Imperial i København på tirsdag d. 17. november kl. 19

For at deltage i konkurrencen skal du blot skrive en lille kommentar til dette indlæg. Fortæl mig evt. om en film som du glæder dig til at se snart. Husk også at skrive din e-mail, så jeg kan komme i kontakt med vinderen. Du kan deltage i konkurrencen til og med d. 15/11 kl. 18.00, hvor jeg hurtigst muligt efter offentliggør den heldige vinder.

28 kommentarer:

 1. Jeg glæder mig ufatteligt meget til at se Mockingjay part 2! Og Cybernatural til december. 😊 Hav en dejlig weekend!
  ceniaguldstrand@live.dk

  SvarSlet
 2. Jeg glæder mig rigtig meget til at se The Revenant, den kommer dog desværre først til januar. Slutningen på Hunger Games ser jeg nu også frem til (:

  - Pearlsolvej@hotmail.com

  SvarSlet
 3. Jeg har glædet mig siden sidstet år til at den her skulle komme, så jeg glæder mig vikelig meget til at se den, selv om det også bliver lidt trist at det er den sidste film. Udover THG har min veninde og jeg også planer om at se Suffragette. Den lyder ret interessant, så jeg er spændt på at se, hvordan den er,

  Jeg krydser finger (og tær) for at jeg bliver den heldige vinder 😍

  – Marie // mabrsa@live.dk

  SvarSlet
 4. jeg glæder mig bare til at se den her! sarafleischer@yahoo.dk

  SvarSlet
 5. Jeg glæder mig til at se Marnie min veninde fra Studio Ghibli, som også har produceret Min Nabo Totoro.

  inamunchchristensen@gmail.com

  SvarSlet
 6. Det er nok den film min teenager og jeg ha ryglænet os allermest til i år!

  SvarSlet
 7. Sikke en fantastisk præmie! Åh, hvor vil jeg gerne vinde. <3

  Mockingjay del 2 er uden tvivl den film, som jeg glæder mig mest til at se snart. Jeg skal varme op i weekenden med de foregående film, så jeg kan komme ind i Suzanne Collins' dystopiske univers igen. Jeg ville ønske, jeg også kunne nå at genlæse bøgerne, men det er vist lidt for ambitiøst, når jeg nu er i gang med at skrive på en eksamensopgave - selvom de normalt er hurtigt læst. Måske man godt kunne nå Mockingjay. :)

  SvarSlet
 8. Jeg glæder mig mega meget til at se Mockingjay del 2, det er nok den jeg ser mest frem til. Men ellers ser jeg også rigtig meget frem til filmatiseringen af Me Before You - der går dog lidt længere tid før jeg kan få lov til at se den .. så vidt jeg ved er den blevet skubbet fra marts til først at få premiere til sommer istedet. Men jeg glææææder mig!

  zeniaradoor@hotmail.com

  SvarSlet
 9. Jeg glæder mig virkelig til afslutningen på Hunger Games, den er uden tvivl årets film for mit vedkommende.
  Jeg har til gengæld stadig ikke fået set Inside Out og mit indre barn glæder sig til at få set den langt om længe. Alle jeg kender har rost den til skyerne. :)

  Eeyorenyk@live.dk

  SvarSlet
 10. Jeg glæder mig virkelig meget til afslutningen på Katniss og Peeta, efter at have fulgt dem længe inden de blev hypet i hele verden. Både som bøger og film, elsker jeg den historie.

  Derudover har mit indre barn stadig ikke fået set Inside Out, og alle jeg kender har rost til den skyerne efterhånden, så den glæder jeg mig til snart at tilføje samlingen, og få set. Den lyder SÅ sød. <3

  eeyorenyk@live.dk

  SvarSlet
 11. Uh, det her vil jeg virkelig gerne vinde! ;)
  Jeg glæder mig også vildt meget til at se finalen på trilogien, og få sat det sidste punktum for, hvad jeg mener er en fantastisk, skræmmende og nytænkende historie.
  Derudover skal jeg snart have set "The Martian", så det glæder jeg mig også til. Men knap så meget som til Mockingjay ;)

  jannichristiane(a)hotmail.com

  SvarSlet
 12. Jeg har ventet så længe på at Mockingjay skulle komme i biografen! Efter at jeg for et par år siden læste Mockingjay har jeg ventet (og frygtet) i spænding på afslutningen af serien kom i biografen :-) Der er mange ting som jeg er spændt på at se hvordan de har gjort i filmen.
  -Sofie
  sofiehellesen@gmail.com

  SvarSlet
 13. Udover at jeg glæder mig til at se Mockingjay, glæder jeg mig også voldsomt meget til at se The Danish Girl, når den engang kommer til Danmark. Jeg er allerede sikker på, at Eddie Redmayne kommer til at spille rollen absolut fantastisk.

  idasofie@live.dk

  SvarSlet
 14. Nøj det vil jeg gerne vinde, jeg glæder mig så meget til at se den næste film men på samme tid er det lidt surt det slutter nu. Jeg elsker bøgerne og filmene.

  Hilsen Line

  Line_Rubaek@hotmail.com

  SvarSlet
 15. Bøgerne er jo bare så fantastiske! :)

  anne-p@hotmail.dk

  SvarSlet
 16. Jeg glæder mig så ubeskriveligt meget til at se Catching Fire part 2 <3 Jeg har lige genset part 1 efter jeg fik den i fødselsdagsgave. Alle filmene giver mig gåsehud!

  samhain4000@gmail.com

  SvarSlet
 17. Nøj det kunne være fint at overraske kæresten med :-).

  goon1e@sol.dk

  SvarSlet
 18. Vi glæder os vel allesammen til star wars :-D.

  stinatolstrup@Gmail.com

  SvarSlet
 19. Ud over at jeg selvfølgelig glæder mig helt vildt til at se den sidste del af "The Hunger Games", glæder jeg mig også til at se "Suffragette" og "Under sandet"

  agnethemehlsen@hotmail.com

  SvarSlet
 20. Jeg glæder mig så meget! mariannejensenhansen@Yahoo. Dk

  SvarSlet
 21. Jeg håber snarest muligt at få chancen for at se "Pan", som virker så vidunderlig 😍

  Lisbethvestergard@gmail.com

  SvarSlet
 22. Jeg kan ikke beskrive, hvor meget jeg glæder mig til hunger games mockingjay part 2 - det er efterhånden rigtig lang tid siden, at jeg læste bøgerne, og jeg går bare og venter i spænding på at finde ud af, hvordan de løser de har tryllet de mange fantastiske scenarier i bogen om til film.

  derudover er jeg også ret spændt på Truth med Cate Blanchett og Robert Redford. de får en fin lille andenplads på min glædesliste mht. film :)

  SvarSlet
 23. Jeg glæder mig så meget til at se Catching Fire pt 2 :)

  annsophieqvist@gmail.com

  SvarSlet
 24. Jeg glæder mig til både Mockingjay Part 2, Pixars The Good Dinosaur og den nye Star Wars!

  npgrossman@gmail.com

  SvarSlet
 25. Jeg glæder mig rigtig meget til at se den nye Star Wars film også fordi at jeg skal se den med venner! Også selvfølgelig Mockingjay part 2. :)

  SvarSlet
 26. Jeg vil vildt gerne se He named me Malala, men tror også det bliver en meget hård film at se ^_^
  HappenStancie@gmail.com

  SvarSlet
 27. Jeg glæder mig vildt til at se afslutningen på Hunger Games, men derudover har planer om, at se Crimson Peak, som godt nok har kørt et stykke tid, men jeg er simpelthen ikke nået afsted. Må hellere se at få det gjort!
  ditte.kamper@gmail.com

  SvarSlet
 28. Åh øv.. Jeg nåede ikke at deltage :(

  SvarSlet