lørdag den 16. januar 2016

Venlige mennesker og en komplet samling

I onsdags sad jeg på kontoret til klokken blev mange, og gangene blev stille. Jeg var midt i et projekt, og jeg kunne slet ikke løsrive mig og tage hjem. I stedet blev jeg siddende på kontoret og hamrede på tasterne. Lige indtil en af mine kollegaer kiggede forbi med en sjov, polkaprikket pakke med mit navn på. Han havde fundet den i postrummet – og jeg undrede mig. For jeg anede ikke, hvad den indeholdte.
Pakken viste sig at indeholde den smukkeste bog og den sødeste tanke. Det kom fuldstændig bag på mig, og jeg blev helt forfjamsket og beæret over en så skøn gestus. Pakken kom nemlig fra en bloglæser, der ville forære mig en bog, hun havde opdaget, at jeg manglede. En bog som jeg helt var holdt op med at lede efter, fordi den var så umuligt at opspore.
Bogen var Jane Austens "Sense and Sensibility" fra designserien Mr. Boddington's Penguin Classics, som for længst er udgået. Jeg opsporede de andre bøger i serien – med meget besvær – sidste vinter, og jeg havde egentligt affundet mig med, at jeg aldrig ville gøre samlingen komplet. Men takket være en andens omtanke, blev den komplet alligevel.
Er der noget, bloggen har lært mig i løbet af de sidste par år, er det, hvor mange venlige sjæle, der findes ude på den anden side af skærmen. Jeg føler mig så heldig, når jeg tænker på de mennesker, jeg har stiftet bekendtskab med, og de ting jeg har oplevet takket gennem bloggen. Og det blev jeg atter mindet om i onsdags – og vil blive mindet om igen og igen,  hver gang, mit blik falder på den smukke, mønstrede Austen-bog på min bogreol. 

Tak til verdens sødeste afsender for bogen og for tanken bag. 

11 kommentarer:

 1. Det er sådan en smuk tanke -- og en smule overvældende forestiller jeg mig?

  SvarSlet
  Svar
  1. Meget overvældende, men virkelig fint tænkt og gjort!

   Slet
 2. Hold nu op, hvor er det bare hamrende god stil! Cool type, derude. Bøgerne er jo vanvittigt yndige hver for sig, men de bliver altså bare lige lidt smukkere, når de sådan står samlet på rad og række :)

  // www.moonlitmadness.dk

  SvarSlet
  Svar
  1. Helt sikkert! Det er så vidunderligt gjort :) Og ja, det er en så fin samling!

   Slet
 3. Søde beskede, og hårde overraskelses pakker er det bedste:) Simpelthen den fineste udgave jeg har set af denne bog indtil videre, men på lede videre med at opstøve dem😊 God stil simpelthen:)

  SvarSlet
  Svar
  1. Det er virkelig den skønneste tanke og fineste overraskelse! :) Og de er virkelig også værd at lede efter :)

   Slet
 4. Sikke en fantastisk overraskelse :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Helt sikkert! Det var vidunderligt gjort :)

   Slet
 5. I am in love with these books! Please let me know where I can buy them from!! I am in South Africa.

  Love your blog by the way!! Will be following religiously!

  SvarSlet
 6. Where did you purchase these? Love them!

  SvarSlet
 7. Love these books! where did you purchase them?

  SvarSlet