mandag den 16. maj 2016

Lately

I dag spurgte en sød læser, om jeg holdte pause på bloggen. Og lige som jeg skulle til at svare, at det gjorde jeg bestemt ikke, gik det op for mig, at det gjorde jeg nok lidt alligevel. En ubevidst pause. En lille forårstravl solskinspause.
For ligesom der er sæsoner for striktrøjer og tedrikkeri, er der også sæsoner for blogging, der for mit vedkommende nok mest hører vinterhalvåret til. Denne maj måned har jeg haft så travlt med at se mennesker, nyde vejret og at være offline, at jeg har nedprioriteret min onlineverden en smule. Og det har været det helt rigtige valg, for jeg har virkelig haft det sjovt. På sin vis tror jeg også, det er en slags modreaktion fra sidste sommer, hvor jeg sad indespærret på alle solskinsdagene og skrev speciale. Det føles som om, der er noget, jeg skal have indhentet.
Mit læserliv har også stået ganske stille; jeg har ikke åbnet en eneste bog i maj måned, der ikke var arbejdsrelateret. På den måde har der heller ikke været så meget at blogge om. Dog har jeg set teaterstykket "Fornuft og følelse" i weekenden, og et par nye boglige skatte er også flyttet ind i min bogreol siden sidst (bl.a. ovenstående udgave af "Little Women" – men meget mere om det senere). Jeg har også spørgsmål fra spørgerunden, der venter på mig, og anmeldelser der står i kø til at blive skrevet. Men alting til sin tid. Som man siger.
Jeg regner dog med at tilføje lidt mere blogtid til mit ugeskema igen. Jeg glæder mig nemlig til atter at dele småting og læsetanker med jer – og måske også til selv at få læst lidt igen. 

Jeg har aldrig været væk fra bloggen, jeg har bare været væk fra computeren. Og det håber jeg på en måde også, at I har, og at I også har haft et par skønne majdage. 

PS: For nylig stillede Trilogien.dk mig et par fine bogrelaterede spørgsmål. Læs mine svar her
PPS: I torsdags gæstede jeg og mine kollegaer Go' Morgen Danmark for at tale om kærlighedsromaner. Se udsendelsen her.

13 kommentarer:

 1. Hold da op - helt uden (ikke-arbejdsrelaterede) bøger i flere uger? Der overraskede du mig :-)

  Jeg gik faktisk ind på bloggen for at se, om det var min Bloglovin'-indstilling, der var noget galt med, siden jeg ikke havde set indlæg fra dig i flere uger. Dejligt at fraværet skyldes, at du har haft det sjovt - vel at mærke væk fra computeren.


  Mvh.
  Den lille Bogblog

  SvarSlet
 2. Hvornår udgiver du svarene på spørgerunden? :)

  SvarSlet
 3. Dejligt at have dig tilbage!
  Jeg var inde og se "Fornuft og Følelse" på Aarhus Teater i forrige weekend og jeg er stadig totalt blæst væk over hvor godt jeg syntes det var. Jeg var totalt solgt til stanglakrids da jeg så Jesper Dupont i rollen som Edward Ferrars :D
  Hvad syntes du om forestillingen? :)

  SvarSlet
 4. Glæder mig til at læse flere anmeldelser ;)

  SvarSlet
 5. En sådan ubevidst pause kan også være rigtig god engang imellem. Venter spændt på mere fra dig :-)

  /www.mitbogunivers.blogspot.com

  SvarSlet
 6. Det lyder til, du har haft en skøn skærmpause! Vi har også haft nogle utroligt fine majdage indtil nu, så jeg kan sagtens forstå, du har villet nyde dem sammen med rare mennesker! :D

  SvarSlet
 7. Det er fedt du gør det - har altid følt, at det at blogge er bedst, når det er lystbetonet. Og de sjælne solskinsdage skal da nydes når de er her :-)

  SvarSlet
 8. Jeg kender virkelig godt følelsen, så det er helt forståeligt med en lille pause! Glæder mig dog til du vender tilbage :-)

  SvarSlet
 9. Kære Rikke,

  Håber du nyder din forårstravle solskinspause. I mellemtiden benytter jeg mig af muligheden for at (gen)læse nogle af dine ældre indlæg - det overrasker mig hvor mange jeg endnu ikke har fået læst. På den måde inspirere din dejlige blog mig, på trods af din lille pause herfra. Jeg glæder mig dog utrolig meget til du vender tilbage.

  Håber du får en dejlig start på den første sommermåned.

  Mvh. Laura

  SvarSlet
 10. Dine blogindlæg er savnet :-)

  SvarSlet
 11. Kom tilbaaaaaage, jeg savner din blog. :-( Håber, alt er vel! <3

  SvarSlet
 12. Hej Rikke.
  Du er lidt savnet herinde. Jeg håber at du nyder din tid væk fra computeren men håber alligevel snart på at høre fra dig igen :)

  SvarSlet
 13. Hej Rikke. Jeg håber du nyder din sommer og din lille blogpause.
  De sidste par måneder har jeg brugt på at (gen)læse alle dine tidligere indlæg - som stadig giver en dejlig forfriskende følelse.
  Dog håber jeg snart at kunne se dig herinde igen 😊
  Har du sommerferie planer?

  God sommer!

  Kh. Laura

  SvarSlet