lørdag den 6. august 2016

Boglige nyanskaffelser

Meget kan ske på tre måneder. Og i mit tilfælde har de foregående tre måneder følt som sin helt egen evighed. Alligevel er der dog ikke sket synderligt meget på bogfronten – hverken hvad læseriet eller bogindkøbet angår. Men et par bogfund fundet sin vej til min bogreol, og i denne videoblog viser jeg mine nykøbte bøger frem til jer fra flere leder og kanter. Størstedelen af bøgerne her er fødselsdagsgaver, hvilket kun gør dem endnu mere dyrebare i mine øjne.

Har du gjort dig nogle skønne bogfund for nylig? Jeg modtager gerne tips og deler begejstring.

25 kommentarer:

 1. Som altid utrolig smukke bøger, du har anskaffet dig :-)
  Pudsigt nok er jeg i gang med at læse Anna Karenina, og indtil videre har den overrasket positivt.

  Jeg har lige forkælet mig selv med en god stabel bøger - dem blogger jeg om senere i dag. Der er der blandt andet en fin udgave af Alice in Wonderland :-)


  Mvh.
  Den lille Bogblog

  SvarSlet
  Svar
  1. Tusind tak, jeg er også ellevild med hver og en! Og ih, det lyder fantastisk. Jeg vil virkelig gerne genlæse den snart og så tage mig lidt bedre tid til den!

   Og det vil jeg glæde mig til at læse om. Jeg kigger forbi!

   Slet
 2. Dejligt at du er tilbage :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Tusind tak, Christine! Det er også dejligt at være tilbage. Sådan, rigtigt :)

   Slet
 3. Sikke nogle fine og skønne bøger du har fået og købt:) Jeg er helt vild med bøgerne fra din Heirloom collection! Hvor er den smuk!
  Dejligt at du er tilbage :)

  SvarSlet
  Svar
  1. De er nemlig vildt smukke – boksen er også i sig selv et helt kunstværk.

   Og tusind tak. Det er dejligt at være tilbage :)

   Slet
 4. Sikke nogle fine og skønne bøger du har fået og købt:) Jeg er helt vild med bøgerne fra din Heirloom collection! Hvor er den smuk!
  Dejligt at du er tilbage :)

  SvarSlet
 5. "Anna Karenina" var ei flott leseoppleving då eg las den for nokre år sidan. Meget god norsk oversettelse las eg den gong, og skulle gjerne hatt tid til å lese den om igjen - ein dag!

  Eg har lenge hatt "Love Letters of Great Men" i bokhylla, og i ein flott bokhandel i Bergen i sommar fant eg "Love Letters of Great Women." Gleda var stor!

  Liker at du er tilbake, Rikke. Ser fram til dine delikate bilete og herlege videoer :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Det er nemlig en fantastisk bog. Så læseværdig. Jeg ville ønske, jeg havde anskaffet mig en bedre oversættelse dengang – og lidt mere koncentration også, haha!

   Og hvor fantastisk. Der er noget helt særligt ved at læse de gemte (og glemte) kærlighedsbreve fra storslåede personer og tænke på de følelser, der også var i omløb dengang. Jeg esker det.

   Og tak! :')

   Slet
 6. Ih, hvor er det altså herligt at have dig tilbage :D Du gør det altså så godt! Og fine bøger der har fundet din vej :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Tusind tak, Sarah! Det er jeg stjerneglad for at høre!

   Slet
 7. Så dejligt du er tilbage! Og wauw, hvor er dit hår flot!

  SvarSlet
  Svar
  1. Tusind tak! :) Jeg er også meget glad for det – både håret og at være tilbage, haha.

   Slet
 8. Yay, velkommen tilbage! :D Og sikke dejligt at du starter ud med en video. Det er som altid nogle vældig dine bøger du har fået dig :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak, Carina! Og ja, der er virkelig perler imellem :)

   Slet
 9. Skønt at have dig tilbage :D
  Jeg har fået købt mig mine første The Folio Society bøger. Sjovt nok er den ene The Wind In The Willows. Den er bare så smuk!

  SvarSlet
  Svar
  1. Tusind tak, Marie!

   Og åååh. De er så skønne, de Folio-bøger. Og så svære at modstå. 'The Wind in the Willows' er også en af mine yndlings derfra. Alt designet på den bog er gennemført – og historien er såsåså fin!

   Slet
 10. Hej Rikke.

  Jeg har fundet en utrolig fin edition af Jane Austens værker som jeg gerne vil dele med dig. De er vidst fra et forlag som kaldes Arcturus Publishing.
  https://www.amazon.co.uk/dp/9526527550/ref=olp_product_details?_encoding=UTF8&me=

  God aften.

  SvarSlet
  Svar
  1. Åh nej, hvor er den dog yndig! Den må på huskelisten. Tusind tak for tippet! :)

   Slet
 11. Åhhh Rikke, den boks har jeg også sukket efter så længe! De er simpelthen bare så fine alle de bøger i den :D

  SvarSlet
  Svar
  1. Den er nemlig vidunderlig! Og selvom jeg egentligt ejer alle i forvejen (ahem), kunne jeg bare ikke modstå den. Så fin!

   Slet
 12. Iiih, hvor fantstisk dejligt at se dig igen, sødeste Rikke! Håber du har det godt :)
  Jeg har desværre heller ikke fået læst helt så meget. Det der med at være færdiguddannet og starte voksenjob sluger jo alt ens tid, og pludselig trækker Netflix mere når ens hjerne er søvnig. Men jeg købte i går The Cursed Child og er i fuld gang!

  SvarSlet
  Svar
  1. Tusind tak, Natasja! Det er dejligt at være tilbage på bloggen – men åh, jeg har også haft det skønt i mellemtiden. Sommetider er en offline-pause bare tiltrængt :)

   Og du har helt ret. Voksenjob og arbejdstider kan bestemt ikke undervurderes! Jeg er faktisk forbavset over, hvor meget det rykker rundt i ens hverdag og ens måde at koble af på.

   Jeg har også netop købt 'The Cursed Child', selvom jeg egentligt er lidt sur på konceptet. Men den var over det hele i Skotland, og jeg kunne pludselig ikke modstå. Haha! Hvad synes du om den, so far?

   Slet
 13. Hvor er den fin, Jane Austen bogen.

  Jeg holder en slags bogstop pt., så jeg har kun købt et par bøger fra Amazon. Og er ret glad for Emile Zola (i en flot blå) fra den nye Penguin Classic serie. Og så har jeg modtaget et anmeldereksemplar af Belgravia, som er så fint, så fint. Den glæder jeg mig meget til at læse.

  :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg er også ellevild med den :)

   Bogstop er også indimellem ganske fint. Så kan man bedre finde ud af, hvad man rent faktisk har brug for. Og det lyder herligt. Hvilken Zola har du købt? En samlet udgave, eller? Han skriver jo fantastisk!

   Slet