lørdag den 24. december 2016

Glædelig jul!

Det er jul, og familien er kommet fra nær og fjern for at samles om god mad, julemusik, fjolleri og snak. Jeg ankom i forgårs; forkølet og forvirret med minus stemme og plus feber. Min lillebror ankom i går, og med sig havde han Rasmus, verdens sødeste lille hunkat. Min storesøster ankom i går aftes i en rædsom gul bil, hun havde lejet til anledningen. Min faster kommer om lidt; fanget i en regnbyge i Esbjerg. Og sådan er vi snart fuldtallige. Vi er en lille familie, men det er stadig sjældent, vi samles. Og derfor elsker jeg julen så højt.
Denne december er fløjet afsted. Det siger jeg altid, men i år har jeg faret rundt til det sidste. Hver weekend siden midten af november har været booket til julefrokoster, fødselsdage, vennegensyn og andre arrangementer. Jeg har været til julefrokost i København, afholdt en i Odense, og rejst til Esbjerg for at ses med mine handelsskoleveninder. Jeg har drukket solide mængder glögg, og næsten alle decembers søndage har jeg vandret rundt i nattøj og udvekslet kys med Nico under misteltenen. Der har ikke været så meget tid til at tage den roligt; men det er jo vidunderligt at have travlt, når det er med rare ting. Og det har det bestemt været.
Og nu er det så jul. På uforklarlig vis. December er blevet kortere og kortere med årene, men julen er hvad den altid har været; et vidunderligt pusterum med familiehygge, kærlighed og tilbagevendende traditioner. Jeg ville ikke ønske mig det anderledes.

Rigtig glædelig jul til jer, verdens bedste læsere. Jeg er, som altid, så glad og taknemmelig for at I læser med. I har om nogen formet mit 2016, og for det ønsker jeg jer en stor tak. Jeg håber, I får den bedste juletid sammen med jeres kære. Det fortjener I nemlig. 

7 kommentarer:

 1. Rigtig glædelig jul. Håber du får en fantastisk aften :D

  SvarSlet
 2. Sikke en smuk smuk julevidio!! En rigtig glædelig jul til dig og dine 😊❄️

  SvarSlet
  Svar
  1. Tusind tak, Karina! Jeg håber også, du havde en skøn jul.

   Slet
 3. Skøn julevideo søde Rikke - jeg håber du havde den skønneste jul! Jeg glæder mig til at se dig i det nye år <3

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak, min søde <3 Jeg håber også, din jul var vidunderlig! Glæder mig til fredag :*

   Slet
  2. Det gør jeg virkelig også <3

   Slet