fredag den 13. januar 2017

Firkantede pakker

Lige om lidt er det snart en måned siden, vi alle sad samlet om træet, og uddelte gaver og kram i en lind strøm. En af årets smukkeste aftener virker allerede langt væk, og på en måde er det sært irrelevant at sidde nu, i januar, og skrive om julegaver og opfyldte bogønsker. 
Ikke desto mindre er det, det jeg vil i dag. Juleaften fik jeg nemlig den smukkeste bogstak overrakt af mine forældre og svigerforældre. Nogle af bøgerne har jeg allerede læst i en hastig iver, mens andre står højt på læselisten for 2017. Det er gaver, jeg har planer om at tage øjeblikkeligt i brug. Jeg kan nemlig ikke lade være.

I videobloggen nedenfor fremviser jeg de bøger, som gemte sig i firkantede pakker under juletræet. Hvad med jer? Fik I også firkantede pakker i julegave – eller har I måske shoppet bøger til januarudsalget i stedet? I så fald, hvilke? 

12 kommentarer:

 1. Firkantede pakker er det bedste - fik kun en enkelt til jul, men har så købt et par på udsalg. De har 2 for 99 i Føtex pt., og har så svært ved ikke bare at købe 1000 :D

  - A

  SvarSlet
  Svar
  1. Orv, det er da også noget af et tilbud! Helt uimodståeligt. Fandt du noget godt så? :D

   Slet
 2. Dejligt med en video, Rikke! Sikke nogle fantastiske firkantede gaver <3 Jeg synes, at udgaven af "Persuasion" er så fin!

  For en måneds tid siden var jeg til noget juleafslutning på mit studie, hvor vi holdt en quiz. Jeg var så heldig at vinde bogen "Hjem" af Sara Linderoth Bouchet. Den var vinder af en konkurrence af Dansk Flygtningehjælp, Dansk Forfatterforening og forlaget Tiderne Skifter. Den er jeg lige gået i gang med, og den er virkelig medrivende!
  Derudover har jeg fået "Wind/Pinball" af Haruki Murakami i julegave, som jeg også glæder mig til at kaste mig over :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Tusind tak, Charlotte! Og du har helt ret: 'Persuasion' er så skøn i dén indpakning. Jeg får lyst til at genlæse den med det samme.

   Og det lyder virkelig som en fin bog! Dejligt at vinde den, helt uventet! Og hvad Murakami angår, vil jeg virkelig gerne snart læse mere af ham.

   Slet
 3. Jeg må helt klart købe bogen af forfatteren til 'The Snow Child' på et tidspunkt :-)


  Mvh.
  Den lille Bogblog

  SvarSlet
  Svar
  1. Det kan jeg kun anbefale! Den er supergod.

   Slet
 4. Altid så fint at høre dig tale så passioneret omkring dine nye bogskatte :)
  Hver og én får jeg lyst til at læse - og Persuasion at genlæse ;) Elsker dine videoer, Rikke!

  SvarSlet
  Svar
  1. Åh, tak søde Nanna! Jeg er så glad for, du følger med <3

   Og ps: Det burde virkelig snart være tid til Persuasion-genlæsning for mit vedkommende. Det virker som så længe siden ...

   Slet
 5. Åh Folio Society laver de smukkeste bøger! Jeg var så heldig at få hele 7 bøger i julegave :D
  Den der nok overstråler de andre er Barnes & Noble udgaven af skønheden og udyret. Den er bare så flot og jeg kan næsten ikke vente med at læse den!

  Jeg var også så heldig at få Folio Societys genudgivelse af Peter Plys i adventsgave. Den er bare så flot <3

  SvarSlet
  Svar
  1. Det gør de helt bestemt! Og orv, 7 bøger! Det lyder helt perfekt!

   Og, åh, den har jeg også luret på, dén udgave. Den er virkelig flot. Og lige i tide til Emma Watson-filmen om lidt :)

   Peter Plys-genudgivelsen er så smuk. Jeg har det originale sæt og knuselsker det. Bedste bogdesign nogensinde.

   Slet
 6. Jeg fik som sådan ikke en eneste bog i julegave, men da min far har taget den nemme løsning og givet mig penge som jeg så har købt blandt andet en bog for så tæller det vel lidt som julegaver? :P Jeg har endelig fået investeret i biografien om Alexander Hamilton af Jon Chernow som jeg glæder mig meget til at læse da jeg er helt besat af Lin Manuel Mirandas musical om Alexander Hamilton

  SvarSlet
  Svar
  1. Det tæller helt bestemt! Og hvor lyder det altså spændende. Jeg håber, bogen er alt, hvad du håber på!

   Slet