fredag den 14. juni 2013

Konkurrence #2: Min yndlingsforfatter

Denne konkurrence er venligst sponsoreret af Lindhardt og Ringhof

Ikke alene involverer denne konkurrence min absolutte yndlingsforfatter, Jane Austen - der er også tale om en dansk oversættelse i et sjældent smukt design. "Emma" er en hardback med et sirligt mønster, der snoer sig langs bogryggen og et malerisk yndigt portrætbillede på forsiden. Lindhardt og Ringhof har skabt en bog, der vil pryde enhver bogreol og glæde enhver elsker af klassisk romantik. Austens "Emma" er både velkomponeret, ironisk og hjertevarm; en udødelig fortælling om en ung kvindes blindhed og kærlighed. I kan læse mere om bogen lige her

For at deltage i konkurrencen skal I blot skrive en lille kommentar til dette indlæg og fortælle, hvilken forfatter der er jeres yndlingsforfatter. Husk også at skrive jeres e-mail, mange af jer glemte det sidste gang. Jeg har brug for den til at kontakte vinderen. I kan deltage i konkurrencen til og med d. 23/6, hvor jeg hurtigst muligt efter offentliggør den heldige vinder. 

74 kommentarer:

 1. En af mine yndlingsforfattere er helt klart Jane Austen!
  Mvh
  Stine
  smulbjerg@live.dk

  SvarSlet
 2. Min yndlingsforfatter må være Frank McCourt!

  Mail: anne-p@hotmail.dk

  SvarSlet
 3. Jeg tror min yndlingsforfatter er Marian Keyes, men jeg vil meget gerne læse flere klassiske forfattere - som fx. Jane Austen!

  c88lmd@hotmail.dk

  SvarSlet
 4. Min yndlingsforfatter skifter hele tiden i forhold til hvad jeg lige har læst, men af en eller anden grund bliver mine tanker ved med at vende tilbage til Patrick Rothfuss bøger, så i dag må det være ham der løber med etikken yndlingsforfatter.

  kath.dkk@gmail.com

  SvarSlet
 5. Jeg synes faktisk det er svært. Der er mange gode. Men lige nu er det nok Jeaniene Frost.
  Jeg har aldrig læst en klassiker :O eller jo A christmas carol af charles dickens. Men kunne godt tænke mig at læse noget af jane austen og så er bogen jo så smuk!

  Sabrina - samhain4000@gmail.com

  SvarSlet
 6. Sikker en flot udgave. Min yndlingsforfatter er J.K. Rowling, skarpt efterfulgt af Jane Austen.

  Min mail er mail@karinhald.dk

  SvarSlet
 7. Min yndlingsforfatter er Stephen King :) Jane Austen er på min to-read bogudfordring i år, så håber jeg vinder :D!
  Vh Gitte, gittewinneche@hotmail.com
  p.s. Jeg har sjovt nok også gang i en konkurrence med min yndlingsforfatter, så har vi jo chancen for at få indblik i hinandens verden ;) - http://boghylden.wordpress.com/2013/06/13/stephen-king-guide-giveaway/

  SvarSlet
 8. Yndig udgave. Jeg må nok også indrømme, at Jane AUsten topper listen over yndlingsforfattere, men jeg er også virkelig glad for Alexander Pushkin.

  windsweptwishes [a] hotmail [.] dk

  SvarSlet
 9. Jeg har svært ved at udpege en favorit forfatter (eller bog for den sags skyld), men Philippa Gregory har en særlig plads i mit hjerte. Jeg har endnu ikke læst en eneste bog af hende, som jeg ikke har elsket. Hun skriver helt fantastisk :)

  boroughofbooks@gmail.com

  SvarSlet
 10. Sikke en dejlig konkurrence! Jeg har altid gerne ville læse noget af Jane Austen, dog har jeg aldrig fået taget mig sammen til at gøre det. Selv nyder jeg at læse ord af J.D. Salinger, Jostein Gaarder og Haruki Murakami. :)
  anneahlmann@yahoo.dk

  SvarSlet
 11. Jeg har ikke en klar ynglingsforfatter, da jeg har rigtig svært ved kun at udpege en enkel forfatter som gør det uovertruffet godt. Men den kære Rowling har bestemt en plads, da historien om Harry og Hogwarts virkelig er et eventyr jeg kan læse igen og igen. Derudover er der også Sophie Kinsella og hendes mærkværdige historie om en Shopaholic - hun skriver humoristisk og alle hendes bøger har et virkelig godt flow.
  Jeg har aldrig læst noget skrevet af Jane Austen, men efter du har skrevet om bøgerne i så postive vendinger kunne jeg rigtig godt tænke mig at give det et forsøg!

  Ceniaguldstrand@live.dk

  SvarSlet
 12. Sikke en smuk udgave! Jeg må indrømme at jeg endnu aldrig har læst noget af Jane Austen, men jeg har haft planer om det meget længe. Det er som om, jeg er lidt bange for at gå i gang med så stor en forfatter, så jeg udskyder hende hele tiden. Måske det var på tide at komme i gang? :-)

  Utroligt svært at vælge én yndlingsforfatter! Det kunne eksempelvis være Karen Blixen (man er vel Dansk-studerende). Hun skriver så smukt og er utroligt vedkommende!

  Anna Sprogøe Nielsen // aboutstyle.dk // annacsnielsen@stofanet.dk

  SvarSlet
 13. Åh at vælge en yndlingsforfatter - den er jo svær.

  Det oplagte valg for en Harry Potter fan er jo helt klart at vælge J.K. Rowling. Og hun er da også en af favoritterne, men jeg er jo også glad for Philip Pullman, virkelig glad for Philip Pullman. Hans skrivestil og fortællingerne rammer mig altid. Meeeen jeg er også rigtig glad for Lionel Shriver og hendes nøgterne, iskolde sprog. Men så igen, John Green skriver også helt fantastisk.

  Jeg skal jo vælge...

  Philip Pullman (Og J.K. Rowling, Lionel Shriver og John Green) ;)

  Heidi_Bodin(a)hotmail.com

  SvarSlet
 14. Det er jo virkelig svært at udvælge én forfatter som min yndlings. Men hvis jeg tænker over, hvilken forfatter der virkelig har lavet noget, som jeg ikke ville have undværet. Så må det være J.K. Rowling. Harry Potter er jo simpelthen bare så fantastisk, og en serie som jeg altid vil elske. Dog må jeg sige, at Chris Carter altså også kommer meget langt op på listen. Han skriver virkelig bare nogle af de bedste krimier :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Og så glemte jeg alligevel at skrive min mailadresse. Så den kommer her: funny94girl@hotmail.com

   Slet
 15. Jeg har ikke som sådan en yndlings forfatter. jeg kan sagtens elske en bog af en pågældende forfatter, og så hade en anden. :/ Men hvis jeg skal sige en så må det blive J.K Rowling, jeg har elsker alt hvad hun har skrevet indtil videre (det kan jeg roligt sige for jeg har endnu ikke læst The Casual Vacancy, he)

  SvarSlet
 16. Hvor er det en fantastisk udgave, Lindhardt og Ringhof er virkelig et dejligt forlag.
  Jeg må tilstå at jeg tilhører toppen af J.K. Rowlings fanskarer, idet jeg virkelig ikke ved hvor jeg ville befinde mig hvis ikke det havde været for Harry Potter.

  sorttale@gmail.com

  SvarSlet
 17. Du har sådan en god blog, og det her er bare en skøn konkurrence. Bogen ser meget flot ud.

  Min yndlingsforfatter er uden tvivl Jussi Adler-Olsen. Han gør mig stolt over at være dansker!

  julienn90@live.dk

  SvarSlet
 18. Jeg har ikke ligefrem en ynglings forfatter, der er alt for mange at vælge imellem. Da jeg var 12 var min ynglings forfatter Lene Kaaberbøl, Rene Toft Simonsen, Josefine Ottesen pga. de skrev bøger til min alder. Derefter var det J.K. Rowling og John Flanagan. Men nu er jeg lidt i tvivl. jeg er begyndt at læse flere klassikere og engelske bøger så der er kommet en masse nye forfattere indenfor rækkevidde.

  // mathildehb@hotmail.com

  SvarSlet
 19. Som så mange andre indtil videre, må jeg selvfølgelig også gå med JK Rowling. Jeg er en kæmpe Harry Potter-fan og glæder mig sådan til at læse The Casual Vacancy så snart som muligt. Det helt fantastiske ved JK er, at hun har skabt en hel ny og storslået verden. Når man læser Harry Potter-bøgerne føler man sig i så trykke hænder, for man føler at hun ved alt om hendes fantastiske univers. Ikke en detalje i historien kan ikke forklares på den ene eller anden måde. Og så er hun jo også bare en fantastisk historie-fortæller.
  En anden forfatter, der er ved at snige sig op ad på min favoritliste, er den fantastiske John Green. Hans historier er så fine og med så fine budskaber.

  christa97@icloud.com

  SvarSlet
 20. Det må næsten være JK Rowling. Hun er simpelthen fantastisk :D

  Email: misskitty90@gmail.com

  SvarSlet
 21. Det må være Rick Riordan. Han skriver de bedste fantasy-bøger, og så elsker jeg bare den græske mytologi, så det er bare et plus!
  :-)

  Offentliganna@gmail.com

  SvarSlet
 22. Min yndlingsforfatter er naturligvis også J.K. Rowling, men det er jo et trivielt svar, for hende elsker vi jo alle allerhøjest. Hvis jeg skal vælge en anden - og gå i en anden genre- vil jeg sige H.C. Andersen. Han skriver poetisk og for voksne, men alligevel har han appeleret til alle verdens børn i over 100 år med sine eventyr. Og jeg elsker ham for begge dele.

  SvarSlet
 23. Min yndlingsforfatter må stadig være J. K. Rowling...... ja hun er altså stadig en stjerne i min verden, selvom jeg nyder mange forskellige bøger idag. Jane Austin er også en favorit, og har faktisk ikke læst Emma, hvilket er helt pinligt. Håber derfor denne bliver min..

  Stine/ stine811@hotmail.com

  SvarSlet
 24. Lige for tiden må det bestemt være John Green men det ændre sig så snart jeg læser en anden bog som fanger mig fuldstændig, før i tiden har det blandt andet været J.K Rowlling og Neil Gaiman..

  Email: line92borup@gmail.com

  SvarSlet
 25. Sikke en fin udgave af bogen. Min yndlingsforfatter må nok være Cassandra Clare. Hun forstår virkeligt at skrive!
  Jeg også ret vild med John Green og F. Scott Fitzgerald (;


  Celine-hein@hotmail.com

  SvarSlet
 26. Uh jeg har utrolig mange yndlingsforfattere!
  Hver gang jeg bliver opslugt af en ny bog, bliver forfatteren min midlertidige yndling.
  Jeg elsker Harry Potter-serien af J.K.Rowling, men jeg er ikke vild med hendes "efterfølger"; "Den tomme plads".
  Udover det, er jeg helt forelsket i Jane Austens mange melankolske kærlighedsromaner, hvoraf min yndlings er Stolthed og Fordom.

  MEN min absolutte all time favorite må være Nicholas Sparks! Jeg er en kæmpe sucker for romantiske klassikere, og her formår Mr. Sparks at fange mig gang på gang!

  Rigtig fed giveaway! :)

  Mvh Maja - Maja_trier@hotmail.com

  SvarSlet
 27. Sikke en fin bog! Jeg har endnu intet læst af Austen, men det er på min to-read-liste!
  Min yndlingsforfatter er John Green. Han skriver med en blanding af sarkasme, bandeord og ungdom, men formår samtidig at behandle dybe emner, som liv, sorg og død.
  Livovergaard@jubii.dk

  SvarSlet
 28. Årh, det må da næsten være skæbnen. Er faktisk pt. igang med denne bog, så den ville være fantastisk at vinde :')
  Min yndlingsforfatter må være Enid Blyton som står bag "De fem"-bøgerne (en meget gammel serie). Min mor læste selv de bøger som ung, så det vækker altid en meget speciel følelse i mig, når jeg læser hendes børneværker.

  SvarSlet
 29. Hov, og min mail er cilleis@live.dk :-D

  SvarSlet
 30. Hej Rikke
  Jeg kunne rigtig godt tænke mig at vinde Emma - jeg er også vild med Austen, især Stolthed og Fordom, som jeg nok har læst en 3-4 gange, men jeg utroligt nok aldrig læst Emma - så det kunne jeg godt tænke mig!
  Det er virkelig svært at skrive en ynglingsforfatter, jeg elsker J.K Rowling for Harry Potter serien, Ken Follet for Jordens søjler, Justin Cronin for Den Første, Christian Jungersen for Undtagelsen, og så selvfølgelig Astrid Lindgren og H.C Andersen og kunne blive blive ved.
  sarahbodk@hotmail.com

  SvarSlet
 31. Lige i øjeblikket tror jeg, min yndlingsforfatter er Philip Pullman. Jeg synes han skriver så eventyrligt.

  ireneejensen @ hotmail.com

  SvarSlet
 32. Det var da et svært spørgsmål. Jeg elsker Sophie Kinsellas bøger, og kan læse dem igen og igen. J. K. Rowling er bare fantastisk, også er der bare et eller andet ved Paulo Coelhos bøger, der gør, at jeg bare må læse dem :)

  Mvh
  Mia / tulipanbusk@hotmail.com

  SvarSlet
 33. Hej Rikke, min yndlings forfatter er ikke til at komme uden om, og er elsket af stort set alle. Det er jo selvfølgelig J.K. Rowling og hendes smukke univers af troldmænd og hekse. Hun har fulgt mig i store dele af min opvækst, og der var da heller ikke et øje tørt, da den sidste Harry Potter bog var læst. Selv er jeg ikke vild med hendes nye bog, "Den Tomme Plads", men hun fortjener stadig pladsen, som min yndlings forfatter.

  - Isabella

  Roeen@live.dk

  SvarSlet
 34. Hej Rikke. Det er vel nok en fin udgave. Jeg har læst en del af Austens romaner, men aldrig Emma. Jeg er meget glad for Austens forfatterskab, og har en særlig kærlighed for Stolthed og fordom, både bogen men også miniserien fra BBC. Jeg tror ikke jeg kan udvælge en enkel yndlingsforfatter, men tror jeg vil fremhæve John Irving og Ken Follett, som jeg begge har læst mange fantastiske bøger af :)

  min mail er: sidselbuchodgaard@gmail.com

  SvarSlet
 35. Har ikke helt én specifik yndlings forfatter, da jeg holder af rigtig mange fx. J.R. Ward, Charlaine Harris, C. C. Hunter osv. Men hvert fald ville jeg elske, at få lov til at læse "Emma" af Miss Austen, så hun kan finde sig en velfortjent plads på min liste over yndlings forfattere! Plus, så vil jeg klart lave en anmeldelse af "Emma" til min egen bogblog!

  Mange Hilsner
  Amalie

  amaliefriisheinrich@live.dk

  SvarSlet
 36. Har faktisk ikke én specifik yndlings forfatter men fx. Charliane Harris, J.R Ward, C. C. Hunter og nogle stykker flere, kan jeg rigtig godt lide. Vil meget gerne have æren til at læse bogen "Emma" af Miss. Austen, så hun kan få sig en velfortjent plads på min liste over yndlings forfattere! Plus, så vil der klart komme en anmeldelse af bogen på min egen bogblog!

  Mange Hilser
  Amalie

  amaliefriisheinrich@live.dk

  SvarSlet
 37. Hvis jeg skulle basere mit svar på, hvilken forfatter der har sendt mig til det mest fantastiske univers i verden, så må det jo være den kære J. K. Rowling.
  Men der er en anden forfatter, som også har haft stor betydning i mit liv - ovenikøbet en dansk en!
  Lene Kaaberbøl må være min yndlingsforfatter. Hun formår at skabe vidunderlige universer og man lever sig ind i hendes skrivestil. Jeg er i forvejen lidt skeptisk med danske forfattere, men hun sætter jo også standarden for mig. Hun er en vidunderlig forfatter og jeg har nydt at læse hendes værker siden jeg var lille.

  Kram og stjernestøv
  Rikke

  rikkestavski@gmail.com

  SvarSlet
 38. Årh hvor er den smuk, virkelig en smuk bog. Jeg har aldrig fået læst Emma, men har set tv-serierne, filmene og ja, jeg er overbevist om jeg vil elske bogen endnu mere!

  Min yndlings forfatter, pyh den er svær! Men det må nok enten være stephen chbosky udelukkende pga. The Perks of Being a wallflower, som jeg læste tilbage i 2008 i 1.g på gymnasiet, hvor jeg havde det rigtigt svært. Og den havde den vildeste indflydelse på mig - det er også den bog jeg har læst flest gange og aldrig bliver træt af. Den er virkelig perfekt.

  xx Nina - cantanta@hotmail.com - cantanta.dk

  SvarSlet
 39. Mine yndlingsforfattere lige for tiden er nok Jonathan Franzen, Paul Auster og Orhan Pamuk. Derudover er jeg senest blevet ret inspireret af Herta Müller og glæder mig til at læse mere af hende. En gammel yndling er Philip Pulllman hvis trilogi fulgte mig gennem min teenagetid, og blev læst i hvertfald 3-4 gange.
  Jeg har kun læst Stolthed og fordom af Jane Austens romaner, men jeg vil rigtig gerne læse flere. Sådan en fin udgave af Emma, kunne være et godt bud. :)

  signelebahn[a]gmail[.]com

  SvarSlet
 40. jeg elsker Jane Austen bøger og den bog ser skøn ud elsker den tidsalder også især deres tøj :)

  helle@mody.dk

  Din-og-Flere-Giveaway-Her

  kik-forbi-min-giveaway

  SvarSlet
 41. Min yndlingsforfatter er helt klart Helle Helle elsker både hendes noveller og romaner :-) men Jane Austen elsker alle jo, selv filmene er gode!

  JulieM93@hotmail.com

  SvarSlet
 42. Min yndlingsforfatter går mye opp og ned, men p.t er det ihvertfall Jo Nesbø;)


  trinesoppskrifter at gmail.com

  SvarSlet
 43. Kan rigtig gode lide Helle Helle <3

  innocentcherryblog@gmail.com
  http://innocentcherry.blogspot.dk

  SvarSlet
 44. Hvor er den bare fin! Vil så gerne læse den, men har bare aldrig fået det gjort :(
  Hmm, tror min ultimative yndlingsforfatter er J.K. Rownling pga. Harry Potter bøgerne, men deruodver rammer John Green altså også bare altid plet!

  -Camilla :)
  (camilladiaries@gmail.com)

  SvarSlet
 45. Jeg elsker Andrew Davidson, selvom at han kun har udgivet en bog, så er den helt fantastisk.

  Pearlsolvej@hotmail.com

  SvarSlet
 46. Min (pt. det svinger nogen gange alt efter hvad jeg er i humør til) er Camilla Läckberg, en god svensk krimi er ikke at vrænge næse af.
  Dog har jeg en dejlig veninde der gang på gang opfordre mig til at læse Jane Austen, som er hendes absolut yndlings forfatter, så da jeg så denne dejlige give away, ja så måtte jeg jo bare være med.

  kreatrolden@gmail.com

  SvarSlet
 47. What a beautiful edition ! It might motivate me to start learning danish lol.

  SvarSlet
  Svar
  1. oops forgot my email adress : whatihaveinmindblog@gmail.com

   Slet
 48. Om sommeren er Sophie Kinsella en klassiker for mig. Har læst alle shopaholic-bøgerne, og de er bare fantastiske !
  - Anna
  annaschoeningf@hotmail.com

  SvarSlet
 49. Jeg elsker Jane Austen's "Stolthed og Fordom" og ville elske at læse denne! :)
  Min yndlings forfatter er Lauren Kate. Synes hun skriver helt fantastisk!
  Hun kan virkelig fange én med hendes dybde og måde at beskrive ting på! :)
  Og så elsker jeg bare bogserien "Fallen" som hun har skrevet.

  prik@hotmail.dk

  SvarSlet
 50. Ved ikke om jeg kan vælge en yndlings forfatter. Men J.K. Rowling er klart en af mine yndlings. Hun fanger en fuldstændig, og det er så utroligsvært at komme ud af hendes verden når først man er kommet ind. Der skal meget til at løsrive sig fra hendes ord.
  Men jeg må nu sige at C.S. Lewis er også en af mine klart yndlings forfattere. Hans måde at skrive på er helt fortryllende. Man forsvinder nærmest ind i en anden verden, og hvis jeg kunne ville jeg gå i gennem mit garderobeskab til Narnia.
  - Terese

  Terese.k@live.dk

  SvarSlet
 51. Sikke en fin konkurrence.!
  Åh, det er jo så svært at vælge en ynglingsforfatter, men tror min må være Jane Austen, efterfulgt af J. K. Rowling, Stephenie Meyer og helt sikker Neil Gaiman som jeg er blevet især glad for her på det sidste.!
  Tak for en masse gode og dejlige indlæg Rikke! :)

  kristinewilcken@gmail.com

  SvarSlet
 52. Uha Rikke, det er et svært spørgsmål!

  Jeg synes ikke man kan snige sig udenom J.K. Rowling! Hvilket jeg nok tror, at mange er enige i. Jeg knuselsker Harry Potter-bøgerne og samtidig elsker jeg også hendes nyeste roman!

  Ligeledes elsker jeg også Jane Austen. Jeg har indtil videre læst Pride & Prejudice (selvfølgelig), Sense & Sensibility og til sidst (den bedste af dem) Persuasion! :)

  Reginetess@outlook.com

  SvarSlet
 53. Min yndlings forfatter gennem mange år nu er Nicholas Sparks. Er en sucker for små romantiske komedier :-)
  dikte-nie@hotmail.com

  SvarSlet
 54. Min yndlings forfatter må være Gayle Forman.
  Som har skrevet min absolute ynglingsbog "If I Stay" - det vildeste var at hun så mit billede af hendes bog på twitter og skrev plus rebloggede det. Hun er fantastisk og er så lykkelig over at bogen har fået så meget anerkendelse at den vil blive filmatiseret.

  Min mail: bloggerchristina@jubii.dk

  Christina

  SvarSlet
 55. Min yndlingsforfatter er Ken Follet. Jeg er helt vild med måden hvorpå han navigerer rundt mellem mange forskellige personer, og så er han en af de eneste forfatter, jeg kender, der kan beskrive historiske begivenheder på en så levende og interessant måde.

  mirkaoverup@gmail.com

  SvarSlet
 56. Min yndlingsforfatter (hvis jeg ser bort fra Jane Austen, men det ville være et kedeligt svar) er Haruki Murakami, elsker hans intertekstualitet, og den måde han beskriver stemninger og Japan. Jeg skal ud og rejse til sommer og har til formålet indkøbt Trækopfuglens Krønike, som jeg endnu ikke har fået læst, og det kribler sådan i fingrene efter at få den åbnet.

  patriciaw-p@hotmail.com

  SvarSlet
 57. jeg har sikkert læst alle Steven Kings bøger, sådan ca. 3 gange :-D
  piahaun@gmail.com

  SvarSlet
 58. Har vidst ingen yndlingsforfatter - men den eneste der har skrevet en række bøger, som har fastholdt min opmærksomhed igen, og igen, og igen, og som har skrevet bøger jeg aldrig vil glemme er J.K. Rowling - Måske jeg har brug for noget mere kulturelt (på dansk). ;)
  rikke-bjerregaard@gmail.com :p

  SvarSlet
 59. Min yndlingsforfatter er nok Khaled Hosseini
  louisehede1989@gmail.com

  SvarSlet
 60. Jeg har mange yndlinge, som spænder over forskellige genrer, så det er lidt svært at vælge... Jeg er ret glad for Jussi Adler Olsen, og har læst alle hans bøger. Haruki Murakami skaber de mest fantastiske universer. Ildefonso Falcones tager mig tilbage til den magiske fortid. Og Marian Keyes er den bedste, når man skal slappe af og underholdes.
  Jane Austem har jeg ikke den store kendskab til, men jeg vil enormt gerne læse hende ;-)

  Bellespassions@gmail.com

  SvarSlet
 61. Min yndlingsforfatter er Karin Slaughter. Jeg er vild med hendes skrivestil.

  rikkeajensen@gmail.com

  SvarSlet
 62. Min yndlingsforfatter er klart Paulo Coelho. Han skriver, så jeg føler mig som et klogere og bedre menneske, når jeg har læst hans bøger.
  Uhhh, jeg håber, jeg vinder din give away, for så skal min datter, Emma, nemlig have den. Hun flytter hjemmefra i næste måned, og hun elsker at læse og har ikke læst denne bog.
  Kh Lotte (www.lottesroom.blogspot.dk)
  Mail: grundstednielsen@hotmail.com

  SvarSlet
 63. Som så mange andre er jeg en sucker for J.K Rowling. Både Harry Potter-bøgerne og The Casual Vacancy er fantastiske bøger. Derudover har jeg også et blødt punkt for Stephenie Meyer, egentlig ikke pga. Twilight, men derimod The Host. Det er en fantastisk bog, og hendes beskrivelser i den er helt eminent!

  ... Og nu føler jeg mig lidt for ukulturel. Jeg må læse noget mere, og jeg kunne godt tænke mig at stifte et bedre kendskab til Austen end det jeg har!

  hansenm1990@gmail.com

  SvarSlet
 64. Jeg har set en del af de forskellige filmatiseringer af Jane Austens bøger, men har faktisk aldrig læst noget af hende. Men det vil jeg rigtig gerne.

  Jeg ved ikke, om jeg ligefrem har en yndlingsforfatter, men jeg er meget begejstret for Dennis Lehane. Han skriver nogle spændende historier, som altid har en twist, man aldrig havde set komme. Elsker det :)

  /Helle
  hdl1010@hotmail.com

  SvarSlet
 65. Min yndlingsforfatter må være John Irving. Lige siden jeg læste "The Cider House Rules" har jeg haft en forkærlighed for hans lange personbeskrivelser og detaljerede karakteristikker.

  - Maiken
  totrefirefem@gmail.com

  SvarSlet
 66. Jeg deler din fascination, og har Jane Austen som yndlingsforfatter. Med stort Y! :-)
  Har læst det hele, men ejer faktisk kun P&P. Det må der gøres noget ved!!
  Derudover er jeg også svært glad for J. K. Rowling, mens den danske forfatter Line Kyed Knudsen også har stjålet en stor del af mit læser-hjerte.

  SvarSlet
 67. Mine yndlings er klart Khaled Hosseini, Murakami og Jussi Adler Olsen (ja, det spænder bredt..) og så har jeg et eller andet for Håkan Nesser også, som ikke kan forklares, men ham vender jeg altid tilbage til..

  Desuden skylder jeg J. K Rowling alt :)

  liselotte.hansen7@gmail.com

  SvarSlet
 68. Lige nu er jeg faldet for Joss Stirlings bøger, men læser gerne meget forskelligt, har dog endnu ikke læst noget af Jane Austen!

  Mvh Lisbeth (lisk@bamsehulen.dk)

  SvarSlet
 69. I øjeblikket er min yndlingsforfatter klart Haruki Murakami. Jeg blev dybt fascineret af universet i 1Q84, og han skriver fint og flydende.
  - Ditte
  ditte.kamper@gmail.com

  SvarSlet
 70. Tarveligt spørgsmål ;) Jeg er jo ret glad for Camilla Läckberg.. Men ellers vil jeg meget gerne læse mere fra John Green, som jo er en helt anden genre..

  //Tanja
  nesrual@gmail.com

  SvarSlet
 71. Min yndlingsforfatter er amerikanske Karin Slaughter, venter med spænding på hendes næste bog. :-)
  katrin@greencat.dk
  Knus Katrin

  SvarSlet
 72. Elsker Austen... Ellers læser jeg meget fantasi, når jeg ikke skal læse skole tekser.
  gunthel@gmail.com

  SvarSlet