mandag den 24. juni 2013

Vinderen af Austen-konkurrencen

Midt i al mit eksamenskaos, det dybe hav af omkringliggende notater og tilfældige kopiark, glemte jeg næsten konkurrence-udtrækningen. En hurtig løsning blev at lade Nico sige et tal og tælle min vej derfra. Tilfældet bestemte, og vinderen af "Emma" fra Lindhardt og Ringhof blev således Nina, som jeg straks sender en mail. 
Jeg takker endnu engang jer alle for jeres store deltagelse og opbakning - I gør det så sjovt og hyggeligt at holde konkurrencer, og jeg har nydt at læse jeres små præsentationer af jeres yndlingsforfattere.
På torsdag starter jeg endnu en bogkonkurrence, og jeg glæder mig allerede til at udlodde en ny bog til jer; verdens bedste læsere. 

7 kommentarer:

 1. Øv jeg ikke havde set den give away noget før!!

  Huge hugs www.gittemary.com
  www.youtube.com/Gittemary
  www.facebook.com/ThePictureOfMary

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja, det var da en skam! Heldigvis kan jeg trøste med, der dukker en ny giveaway op på torsdag :)

   Slet
 2. NEJ, hvor er jeg glad!! Føler mig som verdens heldigste pige!! :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Tillykke - Glæd dig til den :-)

   Slet
  2. Hvor er jeg glad for, bogen bringer dig så meget glæde! :) Den er også virkelig fantastisk - perfekt til sommerlæsningen :)

   Slet
 3. Argh øv, nu havde jeg jo lige håbet på at vinde! :P Hæhæ

  Åh jeg glæder mig bare så meget til at starte på SDU! Og er ved at gå til af nysgerrighed, for om hvor jeg bliver optaget. Selvom jeg dog stadig er en smule nervøs, for at jeg slet ikke bliver optaget nogen af stederne! Men mon dog? I hvert fald glæder jeg mig, og glæder mig til at møde dig, hvis det kan lade sig gøre :D

  SvarSlet
  Svar
  1. Åh altså! Jeg krydser fingre for dit held næste gang så ;)

   Jeg kan godt huske den store og lange ventetid på svar fra studierne! Det var næsten ulideligt, og man befinder sig bare i en evig venteposition. Men når man endelig får svaret, er det typisk også al ventetiden værd! Du skal nok komme ind; det er jeg slet ikke i tvivl om :)
   Og selvfølgelig skal vi mødes en dag på SDU! Det kunne være så enormt hyggeligt :)

   Slet