søndag den 7. juli 2013

Feriestilhed, facebook-side og konkurrencevinder

Min kuffert er fundet frem, og jeg farer forvirret rundt og forsøger at huske sandaler, solbriller og bøger til strandlæsningen. På fredag vender jeg næsen mod varmere himmelstrøg og højere gradetal - og jeg glæder mig. Jeg glæder mig til sand mellem tæerne, saltvand i håret og en nystartet bog i mit synsfelt. Det er en længe ventet lykke. 
Ferie betyder dog også et udtrukket stik og et lettelsens suk - en pause fra bloggen, fra telefonen og fra omverdenen. Derfor er jeg allerede nu i gang med at forberede indlæg, boganmeldelser og alverdens adspredelser, så bloggen ikke vil forsvinde i tavshed. I den forbindelse vil jeg meget gerne spørge jer, om I har nogle forslag eller ønsker til indlæg der skal skrives eller langsomt påbegyndes. Jeg lytter gerne til jeres forespørgsler. 
Desuden har jeg taget et lille spring og oprettet en Facebook-side til bloggen. Hvis I har lyst kan I således følge nye indlæg derindefra, få små hyggelige opdateringer og billeder, og nemt komme i kontakt og dialog med mig. I kan finde bloggens Facebook-hjem lige her


Vinderen af den smukke Hemingway bog fra Lindhardt og Ringhof, blev valgt på mest ukreative vis ved nummertilfældigheder på random.org. Det er således blevet Lisbeth Fini, der kan se frem til en spadseretur i Hemingways Paris. Jeg har straks sendt en mail afsted.
Alle jer andre fortjener også alverdens roser for jeres søde ord og store deltagelse. Jeg stopper aldrig nogensinde med at fryde mig over hver en lille kommentar, der bliver lagt til mine indlæg. Det spreder smil på mine læber og sommerfugle i min mave. Af hjertet tak. 

14 kommentarer:

 1. Naturligvis må du det! Billeder må altid lånes, så længe de blot krediteres :)
  Og hvor er du sød, sød, sød! Af hjertet tak for dine søde ord! :')

  SvarSlet
 2. Et indlæg om din mors bibliotek har jeg længe håbet på, så jeg håber det kan lade sig gøre!:-)

  Livogditte.dk

  SvarSlet
  Svar
  1. Det vil jeg meget, meget, meget gerne. Det kræver dog, at jeg husker at filme og fotografere, mens jeg er hjemme ved hende. Men jeg har det i erindring, og kan måske sammenstykke et eller andet i august :)

   Slet
 3. Hej Rikke :) Kunne du overveje at starte en spørgerunde :)?

  SvarSlet
  Svar
  1. Det kunne jeg da godt, hvis der er stemning for det :)

   Slet
 4. ja ikk? ;) Jeg kan dog altid vælge læsestof, mit problem er bare ikke at vælge alt alt for meget -.-

  SvarSlet
  Svar
  1. Ah ja - det evige bogproblem! Om jeg kender det! ;)

   Slet
 5. Har du nogen særlige bogritualer ifm. ferie? Altså er det bestemte genrer, du foretrækker som ferielæsning eller bestemte former for bøger? (hardbacks, paperbacks, lydbøger, ebøger, bøger på dansk eller engelsk) Har du en vane med at lede efter bogmærker på ferien, som du kan bruge som souvenirs og på den måde huske ferien på, når du kommer hjem?

  SvarSlet
  Svar
  1. Ah, det er faktisk interessant, for jeg har enkelte ritualer især i forbindelse med formatet. Jeg skriver det straks på min huskeliste - tak for inspirationen! :)

   Slet
 6. Hej Rikke.

  Jeg kunne godt tænke mig et indlæg om det at læse bøger på engelsk, evt krydret med lidt pros and cons ved at købe engelsksprogede bøger over nettet.

  Jeg har for nyligt opdaget din blog, og er ret fascineret over at du læser på engelsk og køber bunker af smukke læseoplevelser hjem fra udlandet. Du må virkelig ha´fat i noget der! Danske bøger er jo væmmeligt dyre ift fx køb via engelske hjemmesider. I am intriged! ;-)

  Jeg er selv en værre læsehest, men har dog altid læst på dansk. Har ret meget lyst til at kaste mig ud i en klassiker på originalsprog, og har da også forudsætningerne for at gøre det. Jeg er engelsklærer, så kan sagtens læse og forstå sproget. Men jeg har bare aldrig fået "taget mig sammen" til at få prøvet det.

  Men din smukke blog lokker med eventyrlige fortællinger, på smukkeste vis indbundet, og med den enorme fordel, at bøgerne kan hjemkøbes (næsten) ad libitum, pga den forholdsvis lave pris (ift danske priser)

  Tak for din blog, og tak fordi du har givet mig et skub ud i - forhåbentlig - mange nye læseoplevelser på engelsk.

  Kh Lærke

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak for inspirationen. Jeg planlægger et lille indlæg om bogkøbsvaner til d. 17/7, og prøver at få dækket så meget ind som muligt. Der er nemlig mange fordele (og et par ulemper) ved at købe engelske bøger, og prisen er skam også afgjort en af dem!

   Tak fordi du læser med :)

   Slet
 7. Åh, jeg synes altid det er ganske skønt at svinge forbi og læse med, så har ingen foreslag til forandringer (: Men hvis jeg skulle komme med et bud på, hvad jeg værdsætter at falde over, er det bloganbefalinger. Jeg synes altid, at de er skønt at få åbnet øjnene for nye og ukendte blogs, så et bloganbefalingsindlæg, ville måske være en mulighed?
  Håber du har en dejlig solskins torsdag (:

  - Anne

  SvarSlet
  Svar
  1. Tusind tak for de søde ord! Jeg sætter pris på, du læser med :')
   Jeg har længe tænkt på at lave en bloganbefaling, men jeg har simpelthen ikke haft tiden til at planlægge det. Jeg må gøre det, når jeg engang kommer hjem igen! :)

   Slet
 8. Åh hvor er du sød! Mange tak! :)

  SvarSlet