lørdag den 31. august 2013

Konkurrence #5: 500 læsere!

Denne konkurrence er venligst sponsoreret af SAXO.

Jeg har længe spekuleret og grublet over, hvordan jeg bedst muligt kunne fejre det runde tal på Bloglovin' - fejre jer, og fejre min lille vokseværksramte blog. Og jeg nåede frem til, at den bedste måde ville være at udlodde en bog, jeg selv har læst og elsket; "Coraline" af Neil Gaiman. En bog som fyldte mig med kriblende fornemmelser og sælsomme sansninger. En bog skrevet i et fuldstændig simpelt og dog uimodståeligt tryllebindende sprog. Neil Gaiman er uden tvivl min største forfatteropdagelse i dette år.
SAXO har været så venlige at sponsorere den nye danske oversættelse i en yndig hardback-udgave med de fineste detaljer. I kan læse mere om bogen her, og I kan finde min anmeldelse af den engelske udgave her

For at deltage i konkurrencen skal I blot skrive en lille kommentar til dette indlæg, og fortælle hvilken fantastisk forfatter I har opdaget for nylig. Husk også at skrive jeres e-mail, så jeg kan kontakte vinderen. I kan deltage i konkurrencen indtil d. 12/9, hvor jeg hurtigst muligt efter offentliggør den heldige vinder.

82 kommentarer:

 1. Tillykke med læsertallet! :)
  Har som sådan ikke opdaget nogle nye forfattere det sidste stykke tid, men må indrømme at George R. R. Martin virkelig har fanget mig (på trods af at han ikke fangede dig) og at jeg netop har færdiggjort den sidste bog i Game of Thrones!
  Hav en dejlig weekend. :)

  SvarSlet
  Svar
  1. ceniaguldstrand@live.dk

   Typisk at jeg glemmer den! :)

   Slet
 2. Tak for de fine ord, du inspirere mig altid til at gøre mere !

  Og lige på en anden note - fantastisk præmie! Jeg vil meget gerne deltage.

  Uh, forfatter opdaget for nylig. Tror den sidste forfatter jeg læste, hvor ordene rent faktisk fik mig til at gruble, har været Søren Kierkegaard.
  Gamle bøger, meget filosofiske. Men sproget - det får en til at tænke.

  Min mail er kontakt@katyhawk.net

  SvarSlet
 3. Et særdeles inspirerende forfatteropdagelse jeg gjorde mig for nylig må være Fjodor Dostojevskij; de russiske forfatter skriver bare i en stil og et tempo, der er helt anderledes end, hvad vi vestboer er vant til.

  stinnewt@gmail.com

  SvarSlet
 4. Det er som sådan ikke en forfatter jeg har opdaget for nylig, men mere GENopdaget. Sidste jul fik jeg Det Gyldne Kompas serien af mine forældre. De havde fundet den udgave med de fine tegninger på omslaget som jeg huskede som barn, da jeg lånte dem på biblioteket. Jeg er igen blevet fanget af Philip Pullmans helt fantastiske univers, og jeg udsætter hele tiden at læse den sidste bog, for på den måde slutter universet aldrig. Jeg blev dog lykkelig da jeg opdagede de små bøger Once Upon A Time In The North og Lyra's Oxford, igennem din anmeldelse her på bloggen. De er fluks kommet på ønskesedlen :)

  louisehede1989@gmail.com

  SvarSlet
 5. Stort tillykke med de 500, det er simpelthen så sejt, Rikke! Sikke en stor succes din blog har fået, og så på så kort tid. Du er virkelig fantastisk til at skrive, tage billeder og nu også videoer. Du kan bare det hele, superkvinde :'D

  Jeg har fornylig anskaffet mig en Jane Austen bog, har dog endnu ikke fundet ro til at sætte mig ned og fordybe mig i den. Men jeg glæder mig helt vildt. :-)

  SvarSlet
 6. Jonathan Safran Foer! Tak til dig for det ;)

  ireneejensen@hotmail . com

  SvarSlet
 7. Tillykke med at runde de 500 :D!
  Jeg ryddede forleden op og gen-fandt en bog og en forfatter. Det er ikke sådan en "dyb" bog mere en finurlig lille bog som hedder "Anything you can do, I can do better". Skrevet af Jennifer Axenog Leigh Phillips. Jeg har ikke læst Coraline men jeg elsker filmen :)

  SvarSlet
 8. Jeg har opdaget Peter Høeg - ikke just en ny forfatter men ny for mig :) jeg elsker hans måde at skrive humoristisk men stadig tage seriøse emner op

  maibritt // maibrittj_@hotmail.com

  SvarSlet
 9. Jeg ville gerne kunne sige Neil Gaiman, men jeg er stadig ikke nået til hans bøger. I stedet må det være Stephen King. Jeg er virkelig blevet begejstret for hans forfatterskab, og jeg glæder mig så meget til at læse mere af ham :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Endnu engang glemte jeg min mail. Hvorfor sker det bare altid? funny94girl@hotmail.com :)

   Slet
 10. En forfatter jeg har opdaget for nyligt er lidt svær at finde. ofte planlægger jeg hvilke bøger jeg skal købe og der kan gå lang tid fra jeg opdager bogen til den lander i inkøbskurven og til sidst står hjemme på hylden. Derfor synes jeg heller ikke at forfatterne til de bøger der står på mine hylder, men som jeg først lige har læst, er opdaget for nyligt. Men hvis jeg skal sige en, så bliver det Brandon Sanderson. Jeg læste The Final Empire her i foråret og var helt opslugt af bogen.

  kath.dkk@gmail.com

  SvarSlet
 11. Jeg har mange gange fået at vide, at jeg burde læse Jane Austen. Men det er først nu jeg har fået taget mig sammen. Jeg fortryder det ikke! :)

  anne-p@hotmail.dk

  SvarSlet
 12. Tillykke :0)

  For mig er det nok Philippa Gregory - hun skriver så fantastisk.

  skrivepultenkh@gmail.com

  SvarSlet
 13. Nu har jeg grublet lidt over det, og er desværre kommet frem til, at jeg slet ikke har opdaget nogle forfattere, hvis bøger jeg virkelig har tænkt var fantastiske, i år. Og det er bestemt ikke fordi jeg ikke har læst noget, jeg har bare været ret uheldig med de bøger, jeg har valgt, åbenbart.

  Så derfor trænger jeg virkelig til at finde en god forfatter - og det kunne måske meget passende være Niel Gaiman, hvis jeg er så heldig ;)

  Men hvis jeg SKAL vælge en af de bedre, jeg trods alt har opdaget, så tror jeg det må være Alexandra Salmela. Hendes "27 eller døden skaber kunstneren" kunne jeg faktisk meget godt lide. Den er ret speciel, men den fik smilet frem på læberne flere gange, så helt skidt kan den jo ikke have været :)

  SvarSlet
 14. Tillykke med de 500 læsere - hvor er det dejligt, at din blog har mange læsere!
  Det er svært at fremhæve én forfatter, men jeg var for nylig meget begejstret for at læse Vibeke Arndals historiske romaner.

  SvarSlet
 15. Stort tillykke med det flotte læsertal Rikke - Sejt!
  Min nyfundne forfatter glæde, er Audrey Niffenegger. Det er faktisk dig selv som inspirerede mig,
  til at læse ''Den tidsrejsendes kvinde''. Udover en fantastisk ny forfatter til samlingen, deler jeg også dine ord i boganmeldelsen, om selv samme bog. En tung kamp imod de trætte øjenlåg, men efterfølgende en uforudset drejning, til noget helt fantastisk som holdte en vågen til langt ud på natten. Mange tak for det. Bogen er på min ønskeliste og skal helt sikkert have en plads forrest på hylden, da den endte med at blive noget af det mest romantiske jeg har læst.

  Sarah_Holm113@hotmail.com

  SvarSlet
 16. Neil Gaiman er en forfatter jeg også er blevet betaget af i år. Jeg har endnu ikke læst Coraline, men elsker, elsker, elsker film-versionen.


  - Maiken, totrefirefem@gmail.com

  SvarSlet
 17. Jeg opdagede fornylig forfatteren John Green og jeg blev blæst væk af hans skrivestil. Den måde han fik lagt så mange følelser og ting ind imellem linjer selvom han bruger et ret simpelt sprog :)

  katrine.pedersen.1992@gmail.com

  SvarSlet
 18. 500 læsere er virkelig et imponerende antal, men er der nogen der fortjener det, er det i sandhed dig ^^

  Den forfatter der nyligt har imponeret mig mest er Paulo Coelho, som du jo nok allerede ved. Han formår at tryllebinde mig til sine bøger, og give min et fornyet pust af livslyst (ikke at den manglede i forvejen). Men suk, hvor han skriver nogle fine bøger.

  SvarSlet
  Svar
  1. Endnu engang glemte jeg mailen: sorttale@gmail.com

   Slet
 19. Jeg har for nyligt læst en bog, der har været med til at ændre mit syn på mange ting. "Eating animals" af Jonathan Safran Foer. Jeg kendte ham udemærket i forvejen og elsker hans andre bøger, men er blevet genforelsket i hans evne til at skrive ved at læse bogen, der også har været med til at påvirke mit valg af ma. Så det er også en udfordring: tør du læse en bog, der potentielt set kan ændre din holdning?

  SvarSlet
 20. Jeg opdagede her i sommers forfatteren John Green, og har virkeligt fået øjnene op for ham efter jeg læste hans bog "The Fault in Our Stars". Super velskrevet bog, og skal uden tvivl læse mere fra ham. Man lever sig meget let ind i hans bog, og bliver forelsket i personerne.

  matildesimonsen@hotmail.com

  SvarSlet
 21. På grund af din blog har jeg for første gang læst klassisk litteratur af Jane Austen, Stolthed og fordom. Jeg er meget glad for at have prøvet lidt af den 'ældre' litteratur, for du har helt ret i det slet ikke er så besværligt. Jeg glæder mig allerede til at læse mere af Jane Austen, og vil også enormt gerne læse mere Neil Gaiman :)

  c88lmd@hotmail.dk

  SvarSlet
 22. Tillykke med de 500! :)

  Min nyeste opdagelse er John Green. Han skriver intelligent og fantastisk. Skal i hvert fald have læst flere af hans bøger.

  - Nadia, bogvalg@gmail.com

  SvarSlet
 23. Ih, tillykke med bloggen! Jeg blev så glad, da jeg opdagede den! Du skriver så fint, tager fantastiske billeder, og jeg nyder generelt at kigge med herinde.

  Da jeg var i Spanien i 2012, var jeg inde i en boghandler, hvor de også solgte en del engelske bøger. Jeg købte blandt andet en bog ved navn "The broken window", men af en eller anden grund kom jeg først i gang med at læse den her i sommers. Forfatteren, Jeffery Deaver, har en lidt speciel skrivestil, som jeg lige skulle vænne mig til, og starten skulle lige fange mig ordentligt, men ellers blev jeg faktisk ret glad for bogen. Han har en sjov måde at lade forløbet skride frem stille og roligt, hvor man begynder at tro, man har regnet noget ud, hvorefter han pludselig smider et twist ind, der indimellem virkelig forvirrer og rykker op i alt det, man lige troede, man havde regnet ud. Efter at have læst bogen, kunne jeg virkelig godt tænke mig at få fat i de andre i serien. Da jeg købte den her, var jeg slet ikke klar over, at det er nummer otte i en serie, men de kan også sagtens læses uafhængigt af hinanden. Jeg er i hvert fald ret overbevist om, jeg godt kunne finde på at købe et par af de andre bøger hjem.

  MetRas79@hotmail.com

  SvarSlet
 24. I min evig søgen på nye bøger og forfatter jeg kan forelske mig i, er jeg nu endelig kommet til John Green.
  Selvom han med hver sætning knuser mit hjerte en lille smule, så gør han det på så smuk en måde at hver enkel tåre over hans ord er det hele væd.

  Jane
  jane_m_lindenberg@hotmail.com

  SvarSlet
 25. Kære Rikke

  Har fornyligt forelsket mig i Neil Gaimann og det kan jeg kun takke dig for.

  Mvh
  Sophie

  Sophie.nors@gmail.com

  SvarSlet
 26. På trods af at jeg ikke er den store krimi-læser, blev jeg fanget af Jussi Adler Olsens "Afdeling Q"-serie lige fra første bog.
  Derudover er jeg netop begyndt på Douglas Adams Hitchhiker's Guide to the Galaxy, som glæder mit barnlige sind meget!

  SvarSlet
  Svar
  1. sarah.krogh.iversen@hotmail.com :-)

   Slet
 27. Nu har efterhånden fulgt din blog i et godt stykke tid og fundet frem til mange forfattere og historier som jeg ser frem til at fordybe mig i, i den nærmeste fremtid.
  'Coraline' læste jeg for et par år siden og den slog mig omkuld. Den er fuldstændigt fantastisk; Gaimans skrivestil, hans skæve persongalleri og ikke mindst Coralines opdagelser. Efter jeg har fulgt din blog er jeg nu startet på 'Neverwhere' og endnu engang er jeg blevet overvældet af en gribende, fantastisk historie.
  En anden forfatter jeg har været dybt rørt over gentagne gange er Haruki Murakami. Uanset hvilke bøger, lavet af hans hånd, jeg griber bliver jeg tryllebundet, og kan ikke slippe bogen til den sidste side er nået - og samtidig ønsker jeg, at de skal fortsætte for evigt. Et par favoritter er 'Wind-Up Bird Chronicle', trilogien '1Q84' og den korte 'After Dark'. Hvis du aldrig har læst Murakami, vil jeg anbefale dig at give dig i kast med hans værker (vi deler begge kærlighed for mange af de samme romaner).

  Dette er min første kommentar til din blog, og jeg vil gerne udtrykke hvor skønt jeg synes det er. At vågne op til et indlæg fra dig; læse dine smukke ord skrevet om diverse bøger der findes rundt omkring. Jeg elsker det! Du skriver så beskrivende og smukt, at man ikke kan andet end at elske og føle en form for relation til dine blogindlæg. Jeg glæder mig til at læse mere!

  Mange hilsner, Amanda.

  (valboell.amanda@gmail.com)

  SvarSlet
 28. Hvor er du sej, Rikke! Og så endda efterhånden tættere på de 600 end de 500 :)
  Jeg har mødt rigtig mange nye forfattere i år, men især Fay Weldon er jeg blevet positivt overrasket over. Hun er så skarp og satirisk, at jeg ikke kan andet end at holde af hende!

  SvarSlet
 29. Sikke en dejlig konkurrence :) Jeg har stiftet bekendtskab med Haruki Murakami, som jeg blev meget positivt overrasket over og som jeg glæder mig til at læse mere af :)

  sidselbuchodgaard@gmail.com

  SvarSlet
 30. Min nyeste forfatter-begejstring tilfalder Muriel Barbery, der har skrevet Pindsvinets elegance. Lige først forstod jeg slet ikke alle de roser og al den hype, romanen har afstedkommet, men nu er jeg fanget ind i den og ved allerede, at det er en roman, der skal læses mere end een gang. Det er en meget gribende og lærerig fortælling, og sprogligt set er den subtil, underspillet og perlende morsom.
  KH.

  camilla-mai@hotmail.com

  SvarSlet
 31. Hvis jeg ikke havde bogen i forvejen ville jeg helt klart være med til at deltage. Tillykke med antal læsere!

  Og jeg er glad for at andre også er kommet på ideen

  SvarSlet
 32. Du er den sejeste Rikke i verden :)!
  Jeg vil jo rigtig gerne i gang med Gaiman (når engang mit dumme bogstop stopper står han faktisk øverst på listen), så det kunne være for lækkert at vinde denne bog :)
  Jeg har faktisk 'opdaget' tre, der er værd at nævne. Jane Austen og Fitzgerald (men altså, jeg vidste jo godt de eksisterede - jeg har bare først læst noget nu og fattet hvor gode de er). Og så vil jeg nævne forfatterne Søren og Morten Ellemose, som skriver bøger sammen - deres små eventyr er ret fantastiske!
  Knus Gitte, boghylden.wordpress.com, gittewinneche@hotmail.com

  SvarSlet
 33. Jeg har for nyligt stiftet bekedentskab med Haruki Murakami - ham glæder jeg mig til at læse mere af. Har enndu ikke læst Coraline.
  sarahbodk@hotmail.com

  SvarSlet
 34. På baggrund af din blog har jeg kastet mine øjne over Neil Gaimans skriblerier, og jeg kan kun give dig ret – han skriver fantastisk! En anden forfatters ord jeg ikke ville være foruden er John Green – hans ord er så gribende, at man bliver slået omkuld!

  Pancakesmiley@gmail.com

  SvarSlet
 35. Lækker give-away :)

  Jeg læste ðen første bog af Jakob Melander forleden dag. Han er begyndt at skrive krimier, og er en ny forfatter her i bogverden. Han skriver fantastisk godt, og jeg kan ikke vente med til ðer engang kommer en 2. :-)

  Kamilla

  kamillawn91@gmail.com

  SvarSlet
 36. Wow!! Jeg elsker virkelig tegnefilmen! Håber VIRKELIG jeg vinder denne bog! :D

  Af fantastiske forfattere jeg for nylig har opdaget, kan jeg nævne hitomi kanehara. Hendes bøger er. Virkelig rammende, og ofte direkte ækle. Elsker den type bøger hun skriver, og det undre mig at jeg ikke er faldet over hende noget før.

  Simone
  Microcut.dk

  SvarSlet
 37. Ja og undskyld - min mail er microcut@ymail.com

  Simone
  Microcut.dk

  SvarSlet
 38. Stort tillykke med de 500 læsere!
  Jeg har længe overvejet at læse Jussi Adler-Olsen, faktisk en del år, men først for nyligt købte jeg de fire første bøger i hans serie "Afdeling Q" og er lige nu i gang med "Kvinden i buren", som også snart kommer i biffen. Den er fantastisk. Intet mindre. Og hvor er det rart, at vi har en skribent i Danmark der er så dygtig og succesfuld, som han er. De sidste to år er jeg virkelig begyndt at læse mere og mere, og opdage i sommers Cody McFadyen, som også er rigtig dygtig. Jeg vil virkelig gerne have udvidet min bogsamling samt lære nye forfattere at kende, og jeg har nemlig ikke læst "Coraline" eller andet af Neil Gaimann, så det ville virkelig være win-win at vinde bogen!
  Fantastisk blog, forresten.
  ida_vestergaard@hotmail.com

  SvarSlet
 39. "en vokseværksramt blog" sikke dejligt og tillykke :-)
  Jeg må tilstå at jeg for tiden desværre ikke har opdaget nogen ny forfatter.....men håber at få gang i læsningen lidt mere nu hvor efteråret kommer :-)

  SvarSlet
 40. Jeg har nyligst fået øjnene op for Erlend Loe, hvis finurlige univers og charmerende fortællemåde hastigt har vundet mit hjerte.

  emiliestisager@gmail.com

  (Ps. Tillykke med de 500 læsere, min kære! Det er for sejt!)

  SvarSlet
 41. De forfattere jeg læser mest for tiden er desværre for det meste dem der er udenpå skolebøger.. men ellers er det nok John Green som jo bare skriver fantastisk :)

  // mathildehb@hotmail.com

  SvarSlet
 42. Tillykke med de 500 - det er da et lækkert tall!

  Hrm, nye forfattere... Har gået mest i de "gode, gamle" her på det siste, men udenfor deres kendte bøger - MEn, Richard Preston. Kunne rigtig godt li' hans Farezone 4.

  trinesoppskrifter@gmail.com

  SvarSlet
 43. Jeg har stadig ikke fået læst noget af Neil Gaiman, og alle snakker om hvor god Coraline er .. Må læse den!

  spittzz@hotmail.com

  SvarSlet
 44. Jeg er helt pjattet med Neil Gaiman og har flere af hans bøger, men Coraline har jeg aldrig fået givet mig i kast med, så jeg vil meget gerne vinde.

  Jeg opdagede for nyligt den danske forfatter Dy Plambeck og læste både hendes digtsamling "Buresø-fortællinger" og hendes fantastiske roman "Gudfar" på ingen tid.

  SvarSlet
 45. STORT tillykke med de mange læsere, er super glad på dine vegne over, at så mange har fået øje på din pragtfulde og spændende blog, det fortjener du.
  Der er så mange gode forfattere, og mange har imponeret mig med deres bøger i den senere tid, men jeg vil da lige fremhæve Khalad Hosseini, Mikael Bergstrand, Lene Kabberbøl og Camilla Lackberg som nogen af dem jeg har læst for nylig og som har "fanget mig", også selvfølgelig mine top favorit forfattere Ken Follett og Jussi Adler Olsen ;)

  SvarSlet
 46. Man kan ikke ligefrem kalde det en "nyelig" opdagelse, men nærmere en gammel flamme, som vedbliver at brænde af vellyst, bevingede ord og underfundige historier. Forfatteren jeg taler om er japanske Haruki Murakami, som jeg troligt følger igennem hans univers af smukke fortællinger om menneskeskæbner. Han er min største inspirationskilde. Når jeg åbner hans bøger er det som det søde minde om en gammel elsker; melankolsk og bittersødt.

  Tillykke med de mange læsere - det er ikke uden grund.
  Må solen skinne på din søndag,

  SvarSlet
 47. Den er svær, men så går jeg med Dan Brown da det først er nu jeg har læst noget af ham :)
  Maja-wh@hotmail.com

  SvarSlet
 48. Jordemoderen fra Hope River af Patricia Harman er en af de gode læseoplevelser, jeg har haft for nylig :-)

  Randi

  SvarSlet
 49. Hmmm.. Jeg har ikke fået læst så meget på det seneste, men en forfatter jeg elsker, elsker, elsker er Sophie Kinsella - hendes bøger er enormt underholdende, og siderne vender nærmest sig selv.

  SvarSlet
 50. Ups, glemte email!
  annaschoeningf@hotmail.com

  SvarSlet
 51. Jeg har lige læst Jana Hensels "After the Wall - Confessions from an East German Childhood and the Life That Came Next". En lille bog, som har gjort et stort indtryk.

  SvarSlet
 52. Fantastisk bog at kunne vinde! Jeg har selv lånt den på biblioteket engang og vil SÅ gerne eje den selv!

  En forfatter der gjorde indtryk på mig i år har været Oscar Wilde. Har du nogensinde læst ham? Jeg giver Picture of Dorian Gray mine bedste anbefalinger!

  Knus fra Julie
  julienn90@live.dk

  SvarSlet
 53. Sikke en fin konkurrence ;) Er faktisk blevet ret vild med Camilla Lackberg ;)

  SvarSlet
 54. Tillykke med det flotte læsertal! Helt sikkert fortjent - elsker simpelthen at følge med herinde og få inspiration til hvad jeg skal læse.

  Den nyeste forfatter jeg har opdaget, og virkelig nydt, må være Jojo Moyes! Hendes skrivestil er flydende og rammende, og jeg nød hvert et sekund med Me Before You.
  Du kan fange mig på lillemus.blog(a)gmail.com

  SvarSlet
 55. Tillykke med de mange faste læsere :)
  Over sommeren er jeg blevet forundret og fornøjet af Jack Keraouacs meget særprægede skrivestil i 'On the road'. Bogen formåede virkelig at sætte tanker igang og vække min rejselyst - den perfekte sommerbog :)
  ditte.kamper@gmail.com

  SvarSlet
 56. Tillykke :D
  Jeg har opdaget Lucinda Riley. Var så heldig at vinde den og må sige at jeg elsker hendes skrive stil, så hende skal jeg hel klart finde noget mere om =)
  Lige nu læser jeg Ringene Herre, så har også lidt genopdaget Tolkien og hans fantastiske univers =)
  sannelarsen88@hotmail.com

  SvarSlet
 57. Stort tillykke :)

  Jeg har lige opdaget Julia Lahme. Læste "hvor lagde jeg babyen " fornyligt - har sjældent grint så meget - mest fordi man kender det hvis man har småbørn.

  Mvh Eva Vejlstrup

  eva_vejlstrup@hotmail.com

  SvarSlet
 58. Jeg vil gerne deltage :)
  Mvh Caroline Amalie Clausen
  tigerdyr107@gmail.com

  SvarSlet
 59. Ej, det er da svært at svare på, især efter denne sommer, hvor jeg har været ret uheldig med mine bogvalg. Men hvis jeg nu tænker jeg mig godt om, så må dt være John Irving. Har set nogle af hans film, men fik først læst hans sidste bog In One Person her i foråret.

  Og så har jeg stiftet bekendtskab med din blog! Og det kan godt være, at du ikke er forfatter i klassisk forstand, men du skriver altså fremragende anmeldelser, der virkelig motiverer min læselyst (og de 499 andre læsere).

  Tillykke!
  VH Anne W.
  anne_wegmann@yahoo.dk

  SvarSlet
 60. Jeg har hygget mig med Linn Ullmann

  SvarSlet
 61. Nu er jeg så heldig at eje de meste af hvad den kære Neil har skrevet, men vil da lige ønske stort tillykke med de fine tal! :-) Det er virkelig fortjent!

  Personligt har jeg (ligesom dig) opdaget Catherynne M. Valente, som jeg er helt vild med :-) Hun skriver så fortryllende...

  SvarSlet
 62. Seneste forfatter jeg har opdaget og læst noget af er vel Alyson Noel. Og tillykke med alle dine læsere! :)

  sharkjaer@gmail.com

  SvarSlet
 63. Tillykke med de mange læsere!
  Jeg er netop begyndt at læse Leif Davidsen. Det havde jeg aldrig troet, men han skriver overraskende godt!

  SvarSlet
 64. Linda Olsson!
  Hun er jo enormt dygtig.
  Kan specielt anbefale 'det gode i dig'
  heidilaursen@outlook.dk

  SvarSlet
 65. Fed konkurrence - man kan aldrig få for mange bøger!
  Jeg ved ikke om man kan kalde hende en forfatter som sådan, i hvert fald er hendes forfatterskab anderledes end mange andres, men bogen '3096' dage af Natascha Kampusch var virkelig ekstraordinær og meget følelsesladet, og bogen er utrolig unik i sig selv, også netop fordi den er autentisk og det hele er den grusomme virkelighed. Synes i hvert fald at det er den bog der har gjort det største indtryk på mig her i min ellers store stak af bøger jeg har læst på det seneste.

  Mvh Maria w. Høyer - mariawh07@hotmail.com

  SvarSlet
 66. Stort tillykke med din blog! :-)
  Jeg har i år "opdaget" Ken Folletts og hans store trilogi om det 20. århundrede. De to første bøger har givet mig en helt ny forståelse for verdenskrigene, samtidig med at være spændende og gribende læsning der trænger helt ind under huden - en meget underholdene måde at lære lidt historie på!

  Henriette B henriette.95@live.dk

  SvarSlet
 67. Tillykke med bloggen :)

  Jeg har i år opdaget Phillip Pullman, primært for hans Det Gyldne Kompas trilogi, fatter ikke jeg ikke har læst dem noget før :)

  ZindyL@hotmail.com

  SvarSlet
 68. Har for nylig opdaget J. K. Rowling i hendes roman 'Den tomme plads'. Det var første gang jeg læste noget af hende, og den var ganske god. :-)

  - Sabine, Daiime@hotmail.com

  SvarSlet
 69. I år har jeg opdaget Murakami - som skriver sælsomt og mærkværdigt, men alligevel blev jeg fanget. :)

  I aften begynder jeg på John Green " The Fault in our Stars" - så håber at kunne tilføje en ny yndlingsforfatter til listen

  / Liselotte

  liselotte.hansen7@gmail.com

  SvarSlet
 70. Tillykke!!

  Det er ved at være længe siden, at jeg har opdaget en ny forfatter. Til gengæld har jeg genopdaget en, nemlig Ildefonso Falcones. Han kan virkelig fange mig i sit net.

  stinebay85@gmail.com

  SvarSlet
 71. Tillykke :-)
  Efter at have læst Twilightserien lagde jeg lidt Stephenie Meyer på hylden. Men på en kold februardag i år begav jeg mig ned på det lokale bibliotek og faldt tilfældigt over The Host, som er en fantastisk fortælling i en helt anden dur end Twilight. Så man kan vel sige, at jeg har genopdaget en forfatter :-)

  uldbamsen1990@gmail.com

  SvarSlet
 72. Hej, jeg vil super gerne være med :) Jeg har ikke ikke opdaget en ny forfatter fornylig, men har i en længere periode rigtig godt kunne lide Khaled Hosseinis måde at skrive på. Det er ham der har skrevet 'drageløberen', 'under den strålende sol' og sidst udkommende 'og bjergene gav genlyd'
  VH, Nadja, deathcherry@hotmail.com

  SvarSlet
 73. Mange gange tillykke sødeste Rikke!
  Jeg har også opdaget Neil Gaimans fantastiske forfatterskab - takket være dig og din vidunderlige blog. Jeg vidste slet ikke at en af mine yndlingsfilm (Stardust) var skrevet som bog! og hvilken fantastisk bog det var. Jeg nød hvert sekund af den og jeg kan ikke vente med at læse flere og flere bøger af Neil Gaiman.

  Rikkestavski@gmail.com

  SvarSlet
 74. Tillykke med de 500 læsere (snart mange flere!) :D!
  Jeg er i år faldet fuldstændig for Katie Alender som har skrevet "Bad girls don't die" serien, og venter spændt på hendes næste bog!

  Super lækker blog du har dig!

  Pia Lyng Madsen
  Pialyng@live.dk
  www.moenneberg.wordpress.com

  SvarSlet
 75. Hej Rikke.

  Stort tillykke med de 500 læsere - du fortjener hvert eneste kompliment! :)

  Jeg ELSKER din blog som har åbnet mine øjne for "Barnes and Nobles Leatherbounds Classics" (samlingen er nu på 8. stk! :p ), Neil Gaimans fantastiske forfatterskab samt mange andre dejlige historier.

  Igen - tusind tak for en masse inspiration og jeg håber du bliver ved lang tid endnu <3

  kristinewilcken@gmail.com

  SvarSlet
 76. Jeg må sige Gillian Flynn, er vild med "Gone girl", af de gode gamle, er det klart Jane Austen og Laura Ingalls Wilder, som jeg læser med glæde, selvom det er børnebøger.

  Skøn blog, som jeg har fulgt et stykke tid.

  Mvh Mie Christensen miemail67@gmail.com

  SvarSlet
 77. Hej smukke Rikke.

  Stort tillykke med det flotte tal - du fortjener det. :o)

  Jeg har for nylig fået øjnene op for Sarah Dessen og har lyst til at læste alle hendes bøger, NU! ;)

  min mail er: natasha.mikkelsen@live.dk

  SvarSlet
 78. Hej Rikke

  Jeg er lidt ny inden for denne verden af bog bloggeri da jeg først opdagede det for et par dage siden, men jeg er helt vild med det og har nu selv oprettet mig en (www.cillesbogreol.blogspot.dk) og jeg vil bare sige stort tillykke med alle dine læsere! Og du har hermed fået en til! ( mig ;) ) jeg har for nyligt fået øjnene op for P.C Cast og Kristin Cast, da jeg er blevet rigtig grebet nattens hus serien :) min mail er: cillemathilde@gmail.com.

  SvarSlet