søndag den 29. december 2013

Fjerde adventsvinder

Den fjerde og sidste adventskonkurrence er pludselig udløbet og skal afsluttes. I den forbindelse vil jeg meget gerne sige tak; tak til Lindhardt & Ringhof, People's Press og SAXO som så generøst har sponsoreret bøger til formålet, og tak til jer læsere, som så troligt har deltaget. Det har været en ren lykkeleg at fejre adventssøndage med jer.
Spørgsmålet i den sidste konkurrence har generet interessante svar og spændende bogtips. Fra Jack Kerouac til Suzanne Collins, Jo Nesbø, Fay Weldon og E. M. Forster spreder jeres læseeventyr sig i en inspirerende vifte af valgmuligheder. Der hersker ingen tvivl i mit sind om, at 2013 har været et fantastisk bogår med så uendeligt mange bogopdagelser - og enhver i mangel af læseinspiration kan med fordel gå på opdagelse i konkurrence-indlæggets kommentarfelt.
Vinderloddet er denne gang faldet i hænderne på Amanda, som jeg straks har sendt en mail. Til alle jer andre sender jeg alverdens tak. Jeg håber, fremtiden vil byde på flere milepæle og flere konkurrenceanledninger til bloggen - og jeg håber, I alle får et helt forrygende nytår. 

6 kommentarer:

 1. Æv, men tillykke til den heldige vinder, og godt nytår :)

  SvarSlet
 2. EJ! Hvor fantastisk! Det havde jeg ikke regnet med :D
  Tusind tak for adventsgaven samt selvfølgelig en fantastisk blog at følge!
  <3

  SvarSlet
  Svar
  1. Åh hvor er det skønt at kunne bringe glæde! Og det var skam det mindste. Tak fordi du læser med :)

   Slet
 3. Tillykke til vinderen! Dejlig gave :-)
  kh Maria

  SvarSlet