onsdag den 24. juni 2015

Vinderen af en dansk bogstak

Jeg har på sin vis glædet mig til at afgøre denne konkurrence. Både fordi det altid er rart at kunne glæde en konkurrencevinder med en yndig bogstak, men også fordi at bogstakken nu længe har fyldt i min lejlighed og på mit gulv. Fem bøger er mange bøger, og jeg har slet ikke opbevaringsplads nok til dem alle.
Den heldige konkurrencevinder blev denne gang Stine, og jeg ønsker hende stort tillykke, og håber at hendes bogreol er stor nok til denne skønne bogstak – for de kommer snart med posten, og de er værd at glæde sig til. I mellemtiden har jeg givet vinderen direkte besked med en jublende mail.
Endnu engang tak for jeres store opbakning til konkurrencen og tak for alle de skønne boganbefalinger, der automatisk fulgte med. Jeg drømmer virkelig om at læse mere dansk litteratur, og med så mange anbefalinger burde det kunne lade sig gøre at finde et nyt sted at begynde.

2 kommentarer:

  1. Hello, I'm from Spain and I don't understand anything about your blog (sorry but I don't speack your languague, I think you are from Dennmark but I'm not sure). Despite I don't understand anything I love every single picture you post and I just wanted to say that to you: All your pictures are lovely, love your blog just for that hahaha, best wishes :)

    SvarSlet
    Svar
    1. Thank you so much! I'm so glad that you like my pictures!

      Slet