lørdag den 10. oktober 2015

Konkurrence #29: Er du også vild med ord?

Denne konkurrence er venligst sponsoreret af Vild med ORD.

Efterårstiden er noget helt særligt i den danske bogbranche. Nye, spændende titler fra store forfatterskaber udkommer næsten dagligt fra oktober og frem, og i november slår BogForum dørene op for en hel weekend fyldt med bogkærlighed. Det er en sæson for litteraturfestivaler, forfattermøder og ægte læseglæde – og det begynder nu.
I oktober kan århusianere således begive sig afsted til litteraturfestivalen Vild med ORD, hvor et fantastisk program er stablet på benene. Temaet for litteraturfestivalen er fremtid, og der er indbudt et væld af forfattere, der vil tale om alt fra animation i e-bøger til litteraturens fremtidsudsigter. Programmet ser lovende og lokkende ud, og jeg ville ønske, at jeg kunne komme med. Det kan jeg desværre bare ikke.
I stedet kan en af jer vinde én billet til Vild med ORD og dermed få en vidunderlig dag i litteraturens tegn. Billetten er en lørdagsbillet og giver adgang til litteraturfestivalen lørdag d. 24. oktober, hvor både Maren Uthaug, Caspar Eric og Erik Valeur kan opleves på scenen. Se det fulde program for dagen her

For at deltage i konkurrencen skal du blot skrive en lille kommentar til dette indlæg. Fortæl mig evt. hvilke litterære begivenheder du glæder dig til her i efteråret. Husk også at skrive din e-mail, så jeg kan komme i kontakt med vinderen. Du kan deltage i konkurrencen til og med d. 18/10, hvorefter jeg hurtigst muligt offentliggør den heldige vinder.

9 kommentarer:

 1. Jeg glæder mig meget til mange af arrangementerne, men specielt "Billeder siger mere end tusind ord" og "Fortiden i fremtiden – det okkulte overmenneske" som et udpluk. Som studerende i litteraturhistorie, er en festival som denne, guf for ens inspiration og nysgerrige øre. Glæder mig (:
  Min mail er: ring.hansen.lrh@gmail.com

  SvarSlet
 2. Jeg glæder mig til at læse gode bøger foran brændeovnen mvh Eva evajj.au@gmail.com

  SvarSlet
 3. Jeg glæder mig til at komme til Bogforum i november og blive bombarderet med oplæsninger, interviews og gode tilbud :)

  /Nanna (nanna_kjaer@hotmail.com)

  SvarSlet
 4. Jeg glæder mig rigtig meget til Stine Pilgaard, hun er virkelig en cool oplæser, og så glæder jeg mig generelt bare, til at se arrangementet nede i de flotte omgivelser på Dokk1

  /Karoline Schwartz Hvingelby
  karolinehvingelby@gmail.com

  SvarSlet
 5. Jeg glæder mig rigtig meget til Stine Pilgaard, hun er virkelig en cool oplæser, og så glæder jeg mig generelt bare, til at se arrangementet nede i de flotte omgivelser på Dokk1

  /Karoline Schwartz Hvingelby
  karolinehvingelby@gmail.com

  SvarSlet
 6. Jeg glæder mig især til Bogforum! Det bliver første gang for mig i år, så jeg er spændt på, hvad der venter mig :-)
  - Katja, katjalavendelhaven@hotmail.com

  SvarSlet
 7. Jeg glæder mig allermest til at høre Stine Pilgaard (hun er fantastisk live!) og at høre Caspar Eric for første gang! :)

  SvarSlet
 8. Glemte at skrive min mail hvis jeg skulle være så heldig at vinde: hendeC@hotmail.dk

  SvarSlet
 9. Sikke en fin fin konkurrence, lige efter mit hjerte :-)

  Hvis jeg vinder, vil jeg glæder mig til at mærke følelsen i kroppen, det sus det giver at være en del af bogverdenen og se alt det nye spændende.

  Krydser alt hvad jeg kan :-)
  Fm.nielsen@gmail.com

  SvarSlet