onsdag den 24. april 2013

“As the hours crept by, the afternoon sunlight bleached all the books on the shelves to pale, gilded versions of themselves and warmed the paper and ink inside the covers so that the smell of unread words hung in the air.”

Lige dér, midt i en pastelfarvet sky af blomster, ligger jeg og lader solen skinne ned på bøgernes blændende hvide sider. Ordene gennemgår en langsom transformeringsproces, en særlig slags fotosyntese; de smelter, flyder ud og opløses til dampe af tankerækker, jeg indånder sammen med blomsternes bedøvende parfume. 
Vinden puster drilsk til siderne, så de vendes og bladres uden en enkel berøring. Jeg forsøger at holde styr på bogmærker og æselører, forsøger at undgå græspletter og unødig snavs, tager en slurk halvlunkent vand og lytter til fuglekoret, der gemmer sig et sted i den næsten ubærligt blå himmel. 
Med græs i håret og en bog i hånden er jeg fortabt i en fiktiv verden, altimens foråret spirer overalt omkring mig. 

9 kommentarer:

 1. Wauw! :-) Hvilket kamera bruger du? Og objektiv?

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg bruger et Canon EOS 550D, og disse billeder er taget med et 50 mm. f /1.8 :)

   Slet
 2. Jeg savner virkelig en "follow" knap, måske er det bare mig det er blind, men jeg vil så gerne følge med, men kan ikke finde knappen dertil :(

  xoxo
  fuckingtwice.bloggersdelight.dk

  SvarSlet
  Svar
  1. Du kan følge bloggen på Bloglovin', ved at se under 'fortsættelser' i sidebaren :)

   Slet
 3. Nu har jeg jo helt vildt meget lyst til, at det bliver sommer, så man kan lægge sig på enten en eng eller på stranden og læse en bog. Det er jo virkelig bare så afslappende :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Det er virkelig bare det bedste. Der har været en lidt mulighed for det i denne uge, men jeg håber snart at graderne stiger yderligere og vinden sagtner en anelse :)

   Slet
  2. Ja, der har været dejligt vejr i denne uge. Jeg har desværre bare siddet indenfor til undervisning fra kl. 8-15.15 de fleste dage. Så jeg har ikke rigtig oplevet vejret, i mens det har været på sit højeste. Det har stort set bare været kedeligt, når jeg er taget afsted, og når jeg er kommet hjem :)

   Slet