tirsdag den 31. december 2013

“Time has no divisions to mark its passage, there is never a thunder-storm or blare of trumpets to announce the beginning of a new month or year. Even when a new century begins it is only we mortals who ring bells and fire off pistols.”

Nytår er en mærkelig ting, og efterlader mig altid i en sær form for splittelse. Tal justeres, raketter affyres og mennesker krammes. Mad spises, champagne drikkes og kys udveksles. Og altimens glider et udlevet år forbi, og afløses fra det ene sekund til det andet med et helt nyt, uberørt og forventningsfuldt nytår. 
På et enkelt midnatsminut udløses en sær form for magi, som jeg ikke kan forstå eller udregne. Jeg kan blot mærke den - og ane det hav af muligheder, der venter forude i horisonten. Blinkende, lokkende og tøvende.
År 2013 har været et smukt år fyldt med smukke øjeblikke, oplevelser og mennesker. I et skørt indfald startede jeg Paperback Castles i slutningen af marts, uden den fjerneste idé om, hvor det ville føre mig hen, og hvad det ville bringe. Jeg havde aldrig troet, at bloggen ville vokse sig så stor så hurtigt, og medføre en lavine af nye bekendtskaber, spændende diskussioner og hjertevarmende kommentarer. Det er langt mere, end jeg nogensinde havde drømt om. Tak.

Jeg håber, I alle kommer godt ind i det nye år og får en helt fortryllende aften omgivet af både nye og gamle minder. Hver og en af jer, har gjort mit år 2013 til noget helt særligt, og for det takker jeg jer. Vi ses i år 2014.

20 kommentarer:

 1. Et smukt tilbageblik på 2013 <3

  SvarSlet
 2. Godt nytår, min skat <3
  glæder mig til masser af dejlige stunder med dig i 2014. Tak for de minder, vi tilsammen har skabt i år 2013.

  SvarSlet
  Svar
  1. I lige måde, du kæreste. Jeg glæder mig til at se langt mere til dig i 2014!

   Slet
 3. Rigtig godt nytår, Rikke! Jeg ønsker dig alt det bedste i 2014.

  SvarSlet
  Svar
  1. I lige måde, du fine. Jeg håber, du kom godt ind i det nye år.

   Slet
 4. Godt nytår! Jeg er virkelig glad for, du startede bloggen i 2013 - jeg elsker at følge med herinde :)

  SvarSlet
  Svar
  1. I lige måde! Og det er jeg så glad for at høre; det er så hyggeligt, du klikker forbi :')

   Slet
 5. Rigtig godt nytår Rikke, håber du havde en dejlig aften!

  - Anne

  SvarSlet
  Svar
  1. Mange tak! Det havde jeg helt bestemt. Jeg håber også, du havde en fantastisk aften!

   Slet
 6. Virkelig smukt indlæg! Håber du havde en skøn aften i går.. og ikke er en alt for hård 1. januar :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak du fineste!

   Jeg havde en skøn nytårsaften, som først sluttede kl. 8 om morgenen! Yaiks. Derfor var 1. januar også ret hård, men dog også meget hyggeligt med en undskyldning for selvynk og dovenskab ;) .. Nico og jeg slæbte madrasser ind på stuegulvet, lavede lasagne og camperede foran fjernsynet. Det er nu ikke helt dårligt :)

   Jeg håber også, du havde en vidunderlig aften og en tilhørende hyggedag i går :')

   Slet
 7. Rigtig godt nytår, Rikke.

  Og fortsat god vind med bloggen :)

  SvarSlet
 8. Rigtig godt nytår, søde Rikke!

  Det er er en rigtig fin video, der fanger mange utroligt smukke små øjeblikke - nærmest magisk. Det er nemlig næsten som om jeg kan genkende lidt af mig selv, fordi jeg påskønner de samme ting, som du ser ud til at gøre. Katten er simpelthen alt for dejlig! Især dens søde poter :)

  SvarSlet
  Svar
  1. I lige måde! Jeg håber, du havde en skøn start på det nye år :)

   Og tusind tak. Det er jeg rigtig glad for at høre; det er netop de små guldstunder, der betyder så meget i sidste ende, så det er meget rart at kunne mindes dem via sit kamera. Og åh ja; Rasmus er en skøn kat med de fineste hvide sokke-poter!

   Slet
 9. Godt nytår! Det er en super fin video du har sammenflettet af alle de fine øjeblikke fra 2013. En tak skal du også have for at inspirere så meget som du gør med dit imponerende arbejde herinde. Jeg håber 2014 vil bringe dig alt godt!

  SvarSlet
  Svar
  1. Tusind tak og i lige måde! Jeg håber, din aften var fantastisk :)

   Og hvor er jeg glad for dine søde ord, både om video og om blog. Du er simpelthen så sød altid, og tusind tak skal du have :)

   Slet
 10. En lidt forsinket godt nytår herfra :)
  Ps. Elsker dine videoer! De er så hyggelige og stemningsfulde. Og nu hvor jeg er hjemme i DK igen, oplever jeg heller ikke problemer med at se dem.

  SvarSlet
  Svar
  1. Og et forsinket godt nytår tilbage den anden vej også ;) ..

   .. Og mange, mange tak! Det er jeg virkelig glad for at høre. Og skønt du endelig kan se dem "rigtigt" :)

   Slet