FAQ

Bloggen har ført til mange hyggelige bekendtskaber - og også mange små spørgsmål. Jeg modtager dagligt mails og kommentarer fyldt med spørgsmålstegn, og mange af dem er gengangere. Jeg har samlet de oftest stillede spørgsmål her, og jeg vil forsøge at opdatere siden løbende. 

"Hvad betyder dine stjernevurderinger?" - Et stjerneantal i anmeldelser kan være svært at afkode. Det betyder forskellige ting for forskellige mennesker. Du kan læse om, hvordan jeg bruger mine stjernevurderinger her.

"Tager du imod anmeldereksemplarer?" - Nej, ikke i øjeblikket. Jeg har dog tidligere gjort det, og har i den forbindelse skrevet om min anmelderpolitik her

"Hvordan ser din bogreol ud?" - Du kan gå på opdagelse i min bogreol i dette indlæg, hvor jeg har sammenklippet en video om de fyldte hylder.

"Hvor køber du dine bøger henne?" - Jeg køber hovedsageligt mine danske bøger i Arnold Busck og mine engelske fra Amazon eller Book Depository. Jeg har skrevet et indlæg om det lige her

"Hvor er dine smukke læderindbudne bøger fra?" - De store, tykke og fortryllende bøger der dominerer meget af pladsen i min bogreol er fra bogserien "Barnes and Noble Leatherbound Classics". Jeg samler på dem og har tidligere skrevet et indlæg om dem lige her

"Hvilket kamera har du, og hvor redigerer du dine billeder?" - Jeg bruger et Canon EOS 600D enten med standardobjektivet 18-55 mm. eller med et fast objektiv på 50 mm. f/1.8. Jeg redigerer mine billeder i Photoshop.

"Hvem tager billederne af dig til bloggen?" - Sommetider tager min kæreste dem, andre gange lokker jeg menneskerne omkring mig (familie og venner) til det. Oftest tager jeg dem faktisk bare selv med selvudløseren.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar