torsdag den 28. marts 2013

Currently Reading #1 - Påskeferie-projekt

Påskeferien er et kærkomment pust af frihed, perfekt til de længere læseprojekter, som kræver en trancelignende koncentration og fordybelse. 
Jeg har længe haft lyst til at læse "Les Misérables" af Victor Hugo, og eftersom jeg skal se den nye musical-filmatisering i næste uge, var dette det perfekte tidspunkt til at gå i gang. 
Jeg er endnu ikke nået så langt; jeg tager mig god tid, og tygger mig langsomt igennem siderne, som er et vrimlende virvar af et spillevende persongalleri, historie og fransk kultur. 

Hvad læser I, i påsken? 

9 kommentarer:

 1. John Irving - Hotel New Hampshire! Har du læst den?

  SvarSlet
  Svar
  1. Nej, det har jeg faktisk ikke! Er den meget god?

   Generelt har jeg faktisk et lettere anstrengt forhold til John Irving; jeg ville godt være bedre til at læse hans bøger..

   Slet
  2. Jeg er ca halvvejs med den nu, og jeg har lidt svært ved at finde ud af, hvad jeg egentligt synes om den. Der er helt klart gode elementer, den er ret sjov og også velskrevet, men den berører nogle rimelig hårde emner på en forholdsvis overfladisk måde. Men det er nok ikke fair at give en bedømmelse inden, at jeg har læst den færdig. Hvilke bøger har du læst af ham? Mvh Alice (en fast læser af din nye blog og også af dancingwithfauns!).

   Slet
  3. Måske kan den nå at foretage en kovending; nogle bøger har det med at overraske halvvejs inde. Måske er dette en af dem :)
   Jeg læste A Prayer for Owen Meany sidste sommer, og jeg var meget forvirret over den. Måske var den bare lidt for lang, lidt for rodet i strukturen og lidt for gentagende til min smag. Jeg kan ikke helt sætte fingeren på det - men det irriterede mig grusomt, for der er så mange, der er ellevild med John Irving. Måske burde jeg bare læse nogle af hans andre bøger..

   Slet
 2. Denne kommentar er fjernet af forfatteren.

  SvarSlet
 3. Jeg er igang med at læse Harry Potter igennem igen, så jeg læser i øjeblikket Harry Potter og Flammernes Pokal - fantastisk hyggelig læsning! :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Åh hvor skønt! Det gjorde jeg faktisk også sidste år på dette tidspunkt. Indimellem får man bare en uimodståelig trang til at vende tilbage til det magiske univers. Jeg tror også snart, jeg skal genforenes med Hogwarts.

   Slet
 4. Jeg er igang med at læse Persuasion af Jane Austen. Har indtil videre kun læst 47 sider, men jeg er allerede fanget!

  SvarSlet
  Svar
  1. Persuasion er min absolutte yndlingsbog nogensinde. Jeg elsker den. Der er så mange lag i den, så mange detaljer og så meget historie. Jeg håber, du vil nyde hver en side!

   Slet