mandag den 15. april 2013

En litterær latterkrampe

Jeg har nærmest grædt af grin over dette lille guldfund af en bog. Og hver gang mine (læseglade) veninder har været på besøg, har bogen fundet sin vej frem til deres hænder, og fyldt vores samtaler med undertrykt latter, morskab og tilmed en smule forargelse.
"Weird Things Customers Say in Bookshops" er Jen Campbells lille samling af de skøreste citater sagt af kunder i bogbutikker verden over, akkompagneret af sjove og fine illustrationer. 
Fra uvidende spørgsmål om verdenslitteraturen, til umulige forespørgsler og almen mærkværdighed såsom: "Oh, look, these books are all signed. (Pause) I wonder who signed them?" - denne bog er en sand skattekiste af komiske scenarier. Citaterne er garanteret til at få enhver ivrig læser splittet mellem lysten til at grine og græde.  

På torsdag udkommer efterfølgeren "More Weird Things Customers Say in Bookshops", som efter sigende skulle indeholde endnu flere mærkelige, uheldige og grinagtige citater. Jeg glæder mig sådan til snart at kunne få fingre i bogen, og atter mærke latteren boble ukontrolleret frem fra halsen. Et godt grin er jo altid tiltrængt og kærkomment - især i bogform.

10 kommentarer:

 1. Den lyder simpelthen SÅ sjov! Det er i hvert fald helt sikkert en, som jeg bliver nødt til at have fingre i på et tidspunkt :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Den er netop også sjov! Jeg har virkelig moret mig meget over den!

   Slet
 2. Jubii, den ankommer, til mig, i en kæmpe kasse fra Amazon, i morgen (forhåbentlig), blandt mange andre bog-godter! :-D

  SvarSlet
  Svar
  1. Åh, det lyder skønt! Der er intet bedre end kæmpe Amazon pakker! Noget nær den bedste slags post, som man overhovedet kan få!

   Slet
 3. Ej hvor lyder de bare sjove. :0) Har sat den på min wishlist. Tak for inspirationen.

  SvarSlet
  Svar
  1. Sjov er lige netop ordet! Og det var skam så lidt - jeg nyder at kunne inspirere :)

   Slet
 4. Eeeeeeej, H V O R F O R har du aldrig vist mig den? Uh, jeg elsker sådan noget! Den må jeg bladre igennem næste gang jeg kommer hjem til dig <3

  SvarSlet
 5. Hvor ser den skæg ud! Den må jeg have fingrene i!

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg kan i hvert fald varmt anbefale den til enhver læsehest; nøj, den har moret mig!

   Slet