onsdag den 29. maj 2013

Konkurrence #1: 100 læsere!

Denne konkurrence er venligst sponsoreret af SAXO

Jeg har lyst til at puste balloner op. Til at kaste med konfetti, spise lagkage, danse fjollede og forældede dansetrin og råbe højt "hurra!". Bloggen har rundet de 100 læsere via Bloglovin', og jeg er overvældende lykkelig og beæret over, at så mange vil læse med. Tak er kun et fattigt ord, og jeg takker jer af hele mit hjerte. Tak fordi I læser med. Tak fordi I smider små kommentarer, liker mine indlæg og linker til mig. Tusind, tusind, tusind tak. 
Naturligvis skal sådan et rundt tal fejres - og hvilken bedre måde at gøre det på end med en bogkonkurrence sponsoreret af SAXO? De har venligst sendt mig bogen "Kvinden der forsvandt" af Gillian Flynn til formålet. Ikke alene er bagsideteksten håbløst gåsehudsfremkaldende; der er også talvise af rosende udtalelser og anmeldelser at finde. Endvidere er bogen blevet valgt som 2012's bedste thriller af Goodreads' mange brugere. Mere troværdig anbefaling eksisterer næppe. I kan læse mere om bogen lige her

For at deltage i konkurrencen skal I blot lægge en lille kommentar til dette indlæg med et par ord om jer selv. Jeg ville elske at lære jer læsere en smule bedre at kende. Husk også at skrive jeres e-mail, så jeg kan kontakte vinderen. I kan deltage i konkurrencen indtil d. 8/6, hvor jeg hurtigst muligt efter offentliggør den heldige vinder. 

55 kommentarer:

 1. Tillykke med de hundred læsere, og hvor er det magisk, at dit indlæg er udgivet 11:11 - ønsk, ønsk, ønsk!

  For at sige et par ord om mig selv, som går lidt ud over navn, alder, gøren og laden, som du allerede er bekendt med, så var min yndlings Disneyfilm, da jeg var lille, "Aristocats". Det er sådan en fin historie, og jeg sled mit VHS-bånd op, så det til sidst kun var flimmer. Den dag i dag holder jeg mindst lige så meget af filmen. Fin konkurrence og stort tillykke igen!

  windsweptwishes [a] hotmail.dk

  SvarSlet
 2. Flot med så mange læsere!
  Jeg er 23 år og kommer fra Herning. Jeg læser Visual fashion communication på Teko, og så er jeg bibliofil ligesom dig :) Jeg er vokset op i en ganske ægte boghandler familie, og har selv arbejdet i en boghandel i 6 år.
  Du er velkommen til at kigge forbi min blog hvor jeg også laver et par anmeldelser en gang imellem (dog ikke så mange som dig :) )

  www.bylausdahl.dk
  l.lausdahl@hotmail.com

  SvarSlet
 3. Hvor er det dejligt med sådan en konkurrence og stort tillykke ;)
  Jamen hvad skal jeg efterhånden sige om mig selv som man ikke kan læse på min blog? Jeg er en frisk 20 årig pige der elsker at der har med internettet at gøre, katte, bøger, og mange andre ting ;) hehe.

  SvarSlet
 4. Nå, den sidste altså lige min besked inden jeg fik skrevet færdig :P

  Mail: tinerdk(a)gmail.com

  xoxo
  //tiiner.dk

  SvarSlet
 5. Tillykke med så mange læsere! Det fortjener du søde Rikke! Jeg elsker din blog og dine billeder.

  Jeg hedder Camilla, er 24 år og studerer engelsk. Jeg læser mest chicklit men gad virkelig godt være bedre til at læse klassikere, ligesom dig!

  c88lmd@hotmail.dk

  SvarSlet
 6. Tillykke Tillykke med de mange læsere :)

  Mit navn er Mathilde, jeg er 16 år gammel og går på efterskole.
  Jeg bruger alt for mange penge på café ture og endnu flere på bøger selvom at jeg godt ved at jeg måske ikke helt har pengene til dem.

  //mathildehb@hotmail.com

  SvarSlet
 7. Tillykke tillykke med de mange læsere :)

  Mit navn er Mathilde, jeg er 16 år gammel og går på efterskole
  Jeg bruger alt for mange penge på café ture og endnu flere på bøger selvom at jeg ggdt ved at jeg nok ikke helt har så mange penge til bøger :)

  / mathildehb@hotmail.com

  SvarSlet
 8. Tillykke med 100'et! Intet er så smukt som et rundt tal!
  Jeg er Klara og ved at afslutte mit tredje år i gymnasiet med læseferie og eksaminer. I aftes havde jeg fået en af mit livs bedste og mest fantastiske nyheder; jeg er kommet ind på mit drømmeuniversitet i USA! Nu ser jeg frem til at starte til efteråret.

  //klaradano@hotmail.com

  SvarSlet
 9. Tillykke med de 100 læsere!
  Jeg er 22 år, studererende og bor i København. Hver eneste dag cykler jeg forbi et lille antikvariat, og alt for ofte bliver jeg fristet (jeg skal jo bare liiige kigge), men jeg går aldrig tomhændet derfra. Derfor har jeg nu alt for mange bøger, der bare venter på at blive læst (godt det snart er sommerferie). Men der er jo altid plads til en til i samlingen ;)

  ditt.kamper@gmail.com

  SvarSlet
 10. Jeg fik skrevet forkert mailadresse: ditte.kamper@gmail.com

  SvarSlet
 11. Tillykke med det runde tal - de er nu så dejlige at kigge på!

  Jeg begyndte at læse lit.vid på uni, men jeg måtte desværre erkende, at det ikke var for mig. Så imens jeg forsøger at finde ud af, hvad min tilværelse skal indeholde, kunne jeg sagtens læse en god psykologisk krimi :-)

  hansenm1990@gmail.com

  SvarSlet
 12. Hvor er du sød! :)

  Jeg er 19 år gammel og læser den internationale samfundsvidenskabelige bachelor på Roskilde Universitet. Jeg bor i 'provinsen' hos min skønne familie, har en sød kæreste jeg har været sammen med i to år og bruger lidt for meget tid på at læse. Jeg drømmer om at flytte til København i en lækker lejlighed og i øjeblikket kunne jeg virkelig godt bruge noget ferie - helst til Paris eller et varmt sted i sydens sol.

  Ceniaguldtrand@live.dk

  SvarSlet
 13. Tillykke, tillykke, tillykke!

  Selvom bloggen her fortjener tusindvis af læsere, må du jo være helt ufatteligt stolt, og det har du også god grund til at være. Jeg har fulgt dig i blogverdenen siden "Are you made of stardust too?" og mine yndlingsindlæg har altid været de bogrelaterede. Da jeg så fandt ud af at du ville lave en hel blog KUN om bøger, blev jeg så glad! Hver gang jeg læser et af dine fine indlæg, glæder jeg mig bare endnu mere til det næste :-)

  Da jeg så dette indlæg poppe op på min Bloglovin' blev jeg vanvittigt spændt! Selvom jeg nok ikke vinder denne konkurrence pga mit utrolig dårlige held, vil jeg alligevel give det et forsøg. "Gone Girl" har jeg nemlig haft i min Amazon wish list i ualmindeligt lang tid. Jeg har læst så mange gode anmeldelser af den og jeg glæder mig virkelig meget til at læse den engang.

  Jeg er 16 år gammel og bor i Herning. I morgen har jeg sidste skoledag i 9. klasse og næste år skal jeg tilbringe på idrætsefterskolen Bøvling. Da jeg var mindre, nægtede jeg at læse andet end bog-serier. Jeg læste Karla-bøgerne, Iqbal Farooq-bøgerne, skammer-bøgerne og i særdeleshed Harry Potter-bøgerne, som stadig har den største plads i mit hjerte. Disse bøger ledte mig senere hen til de meget populære ungdomsserier Twilight, The Hunger Games og Divergent, som i den grad også tog mig med storm. Efter dem gik jeg lidt i stå og vidste ikke helt, hvad jeg så skulle læse. Det var selvfølgelig til jeg begyndte at læse denne fine blog, hvor jeg fik inspiration tyret lige i ansigtet. Nu er jeg en kæmpe bookaholic, som har købt 22 bøger de sidste to måneder, hvilket har efterladt mig en konto på et encifret beløb. Ups. Jeg er også blevet fuldstændig afhængig af Amazon, hvor jeg køber alt fra børneklassikere som Alice i Eventyrland til krimithrillere som Before i go to sleep. Lige pt. ligger der 43 bøger på min ønskeseddel, som jeg sådan håber snart at kunne købe nogle af.

  Hold op der kom til at stå meget, men man skal jo gøre et ordentligt forsøg;-)

  Endnu engang tillykke Rikke! Du aner ikke, hvor glade os læsere er for dit fine lille bog-univers. Tak for en vidunderlig blog!

  Hilsen Christa
  christa97@icloud.com

  SvarSlet
 14. Stor tillykke med det runde tal, og hvor er det en fin måde at skrive et indlæg på :)Jeg håber at du er lige så glad for din bog blog, som vi er.

  Jeg synes at bogen lyder utrolig spændende, så jeg vil da prøve at vinde den, selv om at der allerede er kommet en del kommentar.

  Hm lidt om mig, Der står allerede en del på min egen blog. Men Jeg er en på 24, der i sin tid brugte bøgernes verden, som mit skjulested, i mine tenageåer. Jeg har altid elsket bøger, og jeg elsker at læse andre bogbloggeres meninger om den ene og den anden bog. Udover bøger, har jeg også en stor kærlighed til film og fotoverden.

  Hilsen Marie.
  Mabrsa@live.dk

  SvarSlet
 15. Kæmpe tillykke med de 100 læsere! Jeg er sikker på, at der kommer mange flere !

  Jeg er ligesom dig en sand bog-elsker! Især kærlighedsromanerne falder godt i min smag. Udover at læse, går jeg i 3.g på gymnasiet og bliver her om mindre end en måned! Samtidig med det bliver jeg 19 her i juni og går derfor mit sidste teenageår i møde. Det er både med en sørgmodig og glædesfuldt følelse, at jeg snart skal starte med det "virkelige" liv. Jeg skal flytte til København med min mor, og ud at rejse inden jeg slår mig ned i Århus og forhåbentlig begynde en universitetsuddannelse indenfor Jura.

  Lige nu læser både Conan Doyles samlede værker om Sherlock Holmes og Jane Austens Persuasion - to vidt forskellige univers, I know! Jeg har mange sommerprojekter i tankerne, men venter stadig spændt på den dag, hvor jeg begynder på Harry Potter bøgerne. Jeg glæder mig til at blive indhyllet i det fantastiske univers og få svar på de spørgsmål, som filmene ikke svarer på. Derfor venter jeg til det helt rigtige øjeblik, hvor jeg nyde bøgerne allermest.

  Tak for dit skønne og livlige sprog som gør selv den dårligste bog bare lidt bedre :-)
  Hilsen Lisbeth - lisbethfini@hotmail.com

  SvarSlet
 16. Fine, søde og sjove billeder. Det er netop dé små detaljer, der gør din blog så meget bedre end alle andres. Du er så unik.

  Jeg hedder Julie, er 23 år og er ved at uddanne mig til sygeplejerske. Når den alt for tunge faglitteratur ikke ligger og venter på mig, så elsker jeg at læse krimier og fantasy. Jeg er lige gået i gang med Neil Gaiman på din anbefaling, og jeg elsker det allerede. Din blog er sådan et godt sted til inspiration.
  Bogen her har jeg faktisk haft udkig på længe og det er lige i min favoritgenre. Jeg ville elske at vinde den, og man har da lov at håbe!

  Knus fra Julie
  julienn90@live.dk

  SvarSlet
 17. Jeg ELSKER at læse din blog - det er nærmest som en lille ting, som gør mig helt lykkelig og varm hver gang jeg logger på min telefon og ser der er et nyt indlæg ! <3
  Så først og fremmest tak for en fantastisk blog - fulgte også din gamle og følger dig på Instagram og jeg nyder virkelig at følge med i dit fine eventyr-univers.

  Jeg selv arbejder som ejendomsmægler og har ikke haft læst i flere år!.. Lige pludselig sidste år, tænkte jeg at jeg da lige måtte læse Twilight igen og så fandt jeg din blog i mellemtiden som gav mig så mange gode ideer til nye bøger jeg kunne læse.. Og det satte så gang i det hele IGEN! Har læst Anna Karenina, Jane Austens bøger (YNGLINGS!), Stardust, etc. etc. etc. Mine næste projekter er: Persuasion, Little Women, I capture the castle, og The Graveyard Book.!

  Så af hjertet tak for at give mig inspiration og fylde min travle hverdag med små lykkelige stunder, hvor jeg sidder og drømmer mig hen i de bøger du anbefaler :)

  Nårh, ja. Ville selvfølgelig sindsyg gerne vinde den bog :)

  Rigtig god dag <3

  SvarSlet
 18. Susie, årgang 86, studerende, læser med fra København, oprindeligt fra Odense, er for nylig endelig kommet igennem de syv Harry Potter bøger (fantastisk læsning) og er nu klar til at se filmene (!), The Great Gasby er på min liste over bøger jeg vil læse, men lige nu er det Frihedens Port der underholder mig før jeg siger godnat.

  SvarSlet
 19. Ps. min mail: 030786@gmail.com

  SvarSlet
 20. lækker blog og skøn giveaway.
  jeg bor i Tjørring ved Herning, og arbejder på cafe/kaffebar
  mvh
  marianne.lykke@gmail.com

  SvarSlet
 21. jeg er en 18-årig pige fra århus, der elsker (ELSKER) at læse bøger :-) til daglig går jeg i gymnasiet, og har en lille drøm om en dag at flytte til england og bliver forfatter.... nu må vi se hvad tiden viser :)

  SvarSlet
 22. Jeg hedder Kamilla, er 22 år og jeg er KÆMPE bognørd, jeg elsker bøger og kan bruge timer om dagen på at kigge på bøger! :)

  Kamilla Nielsen

  millamusen@jubii.dk

  SvarSlet
 23. Jeg er vist en af dem, der trækker gennemsnitsalderen på "kommentatorer" lidt op..... Jeg er 45, fra Frederiksberg, København og vild med bøger (især krimier), New York City og katte. Især min egen øjesten Max på 3 år.

  Jeg er ret ny i blogland men er i fuld gang med at udforske mulighederne, og jeg har da meget hurtigt kunne konstatere, at jeg er vældig glad for give aways :)

  Helle D.
  hdl1010@hotmail.com

  SvarSlet
 24. Jeg er vild med gys og spænding, så den bog, vil lige være noget for mig. Har en svaghed for is og tyrkisk peber bolcher. :P

  charlottehansen83@hotmail.com

  SvarSlet
 25. Jeg hedder Pia og er 43 år. Gift (har faktisk 16 års bryllupsdag og 26 års kærestedag i dag!!!). Jeg elsker alverdens håndarbejde og min have. Du er velkommen til at kigge indenfor på min blog - herframinverdengaer.blogspot.dk
  taglaursenpiaeriksen@gmail.com

  SvarSlet
 26. Jeg hører også til i den lidt tunge ende - 45 år. At læse er en af mine ynglingsbeskæftigelser. Så når jeg har tid sidder jeg med snuden ned i en bog. Jeg spreder mig meget over de forskellige genrer, men med en overvægt af krimierne. Jeg er en flittig læser af din blog, som er til stor inspiration.
  charlotteb@bbsyd.dk

  SvarSlet
 27. Hej Rikke. :)

  Karina
  35
  2 børn, en' af hver
  Gift
  Førtidspensionist
  Lettere defekt
  Ivrig læser -gerne op mod 100 bøger om året
  Læser næsten alt, udover fagbøger
  Empatisk
  Visuel
  Ærlig
  Direkte
  Altid træt...

  SvarSlet
 28. Og jeg glemte min mail add: karinakamille@gmail.com

  Skøn dag til dig :)

  SvarSlet
 29. Kære Rikke,

  Jeg får tit at vide at jeg er mærkelig, med tilføjelsen, "..men på den gode måde." Jeg er 23 år gammel den 9. juni, hører man-repelling tudemusik, R&B og klassisk musik, min yndlingsbog er The Picture of Dorian Gray af Oscar Wilde, bruger meget tid på at høre P1 og at danse, herudover studerer og arbejder jeg indenfor service/økonomi-verdenen - dog er videnskab og psykologi nogle af mine største interesser. Jeg elsker mennesker og får nemt venner, men holder mest af min alenetid kun i selskab af en mummikop med noget varmt i.

  sophie.nors@gmail.com

  SvarSlet
 30. Oh my goodness...I am so glad you followe me on twitter, otherwise I never would have found your beautiful, inspiring blog! I have been in a bit of a reading rut lately; I just haven't been finding time to read with assignments to do and exams coming up. But you have reignited my desire to read, and I wanted to thank you for that.

  xx Carina
  windsweptwishes.blogspot.com

  SvarSlet
 31. Sarkasme er en indgroet del af hendes sprog, og hun omtaler oftest sig selv i tredjeperson. Hun er vild med håndskrevne breve, fine tegninger, hjemmelavet is og at begrave sig under dynen med en god bog og en kop the. Hun er en drømmer, en nørd og en farveglad selvkritiker.

  SvarSlet
  Svar
  1. Og hun glemte sin mailadresse, så den kommer her: livovergaard@jubii.dk

   Slet
 32. Jeg er Rikke og jeg bliver snart 20! Mit drømmeunivers består af vidunderlige fabeldyr og prægtige hekse og troldmænd. Jeg ønsker også at finde porten til Narnia, blive bortført til Ønskeøen, tage til teselvskab i Eventyrland og modtage mit brev fra Hogwarts. Jeg vil gerne møde prinsen på den hvide hest og ende med at blive en lykkelig prinsesse. Derudover elsker jeg ugler af hele mit hjerte. <3

  SvarSlet
 33. Jeg var faktisk ved at tro, at du ikke længere bloggede indtil jeg så din kommentar og fandt din nye blog via. Jeanetts konkurrence (jeg er ret dårlig når det gælder updates) ;) Men tillykke med 100 læsere inde på bloglovin Rikke :D
  Jeg er selv 20 år, studere farmaci ude på SDU og lever nærmest derude – specielt på biblioteket (har faktisk gået forbi dig et par gange uden at få modet og sige hej). På trods af studiet, har jeg valgt at sætte tid af til at læse ikke-studierelaterede bøger – er en stor bognørd. Og så er bøger for mig et fristed, hvor jeg bare lukker af for alt. Jeg er stor fan af Twilight Sagaen og Shopaholic bøgerne. Jeg læser dog mange forskellige genrer. Jeg har aldrig læst alle Harry Potter bøger, men jeg har i heldigvis fået set alle filmene.

  SvarSlet
 34. Tillykke :)
  Et af de største øjeblikke i mit liv, var da jeg trådte ind i la casa azul, huset i México, hvor Frida Kahlo levede det meste af sit liv. Jeg beundrer hendes styrke og hendes evner.
  Da jeg var 17 læste jeg hele Harry Potter serien højt for min 4,5 år yngre lillebror, og jeg elskede at være en del af hans rejse med Harry.
  Knus
  gittewinneche@hotmail.com
  boghylden.wordpress.com

  SvarSlet
 35. Uh jeg elsker en god krimi, det startede med Dan Brown, da jeg efter gymnasiet var med min nuværende mand på rygsækrejse i Sydamerika, og det har holdt ved lige siden. Desværre bliver det ikke til helt så meget læsning mere med to små piger, men når jeg falder over en god krimi, så er jeg simpelthen hooked ;)

  Pia (piarotbl@yahoo.dk)

  SvarSlet
 36. Uh jeg hopper lige med som læser også :) håber der er held til mig, elsker bøger, elsker krimier.. Efter jeg blev mor har der dog været lidt nedsat læseaktivitet, men feriebøger skal man jo have.. Og sønnike er jo fantastisk og er ved at blive indlemmet i Niels Holgersens fantastiske rejse..

  SvarSlet
 37. Wauw, det kunne være dejligt med lidt skønlitterært læsestof til sommerferien :-) Lige nu sidder jeg og knokler med eksamenslæsningen, for jeg er ved at afslutte mit første år på uni, hvor jeg læser kommunikation. Når jeg engang bliver voksen, vil jeg gerne bo i hus med min kæreste Jacob og have et hjemmebibliotek fyldt med eventyr!

  - Linnea // linnealarsen@live.dk

  SvarSlet
 38. Hej Rikke. Først og fremmest, stort tillykke med de 100 læsere! Du har en helt fantastisk blog (;

  Nå, men jeg er 16 år og skal starte på gymnasiet næste år. Jeg elsker at læse, og det er nok primært fantasy, jeg har læst mest af. Dine anmeldelser har dog inspireret mig, og det er blevet et slags lille projekt for mig at få læst nogle klassikere. På min bogreol står nu allerede en pæn lille samling klassikere, som jeg knap kan vente med at komme i gang med. 'The Great Gatsby' blev den første, og det er så den, jeg er igang med lige nu.

  Hilsen Celine (;
  ( celine-hein@hotmail.com )

  SvarSlet
 39. Hej Rikke
  Jeg er Sarah, fynbo, 28 år (siden i går), jordemoder, bor i Cambridge, Uk, arbejder alt for meget, og ville ønske jeg havde meget mere tid til at læse, venter mit første barn til juletid og glæder mig helt vildt til at skulle læse alle de fantastiske børnefortællinger højt!

  SvarSlet
  Svar
  1. hovsa email adresse; sarahbodk@hotmail.com

   Slet
 40. Jeg er 23 år gammel, bor oppe nord (dobbelt-A), og skal efter sommerferien begynde på en kandidatuddannelse på Aalborg Uni, efter 3 år på IVA, også i Aalborg. :)

  SvarSlet
 41. 17, IB1, Grenaa

  vernisa_95@hotmail.com

  SvarSlet
 42. Jeg er 18 år, bor i Svendborg, og bliver HTX student lige om lidt. Jeg har de sidste tre år gået på linjen MatIT, i en klasse hvor jeg var den eneste pige. Det har jeg dog ikke haft noget i mod, da jeg nok ikke rigtig er så piget igen. Til august flytter jeg sammen med min dejlige kæreste, og til september starter jeg forhåbentlig på IVA i Aalborg. Jeg glæder mig så meget, til at skulle læse på en uddannelse, hvor folk rent faktisk læser bøger (nej, det er der sjovt nok ikke så mange fra min klasse, der gør - der vinder spil ret meget over bøger), og kan forstå hvad jeg mener, når jeg er virkelig begejstret over en bog. Desuden glæder jeg mig meget til, at jeg får lidt mere fritid til at læse i. Når jeg bliver voksen, vil jeg gerne arbejde på et forlag, eller i hvert fald et sted, hvor bøgerne virkelig er i fokus :)

  funny94girl@hotmail.com

  SvarSlet
 43. Mit navn er også Rikke, er 24 år, bor sammen med min forlovede og vores lille kanin.
  Til daglig arbejder jeg i tøjbutik, elsker at læse bøger, gå lange ture og tage billeder.
  Jeg prøver hver dag at leve i nuet, tænke positivt og nyde hvert et sekund af livet.

  Stort tillykke med de 100 læsere! :)

  prik@hotmail.dk

  SvarSlet
 44. Selvom du kender mig, kommer her en lille selvbiografi ;)
  Jeg hedder Sofie, er 24 (snart 25!) og bor med min mand og vores to dejlige drenge på 3,5 år og 3 måneder.
  Lige nu er jeg på barsel, men læser ellers til sygeplejerske. Det er dog til revurdering, da jeg påtænker at gå efter en kæmpe drøm (cliffhanger, da da da daaaam).

  Tillykke med de 100 læsere min skat. Du fortjener det! <3

  SvarSlet
 45. Stort tillykke med de 100! Hvor må det være stort :-)
  Jeg er en 28 årig skrivelysten læsehest, beautyjunkie og blogger, som bor udenfor Århus med min forlovede og vores kat. Jeg blev færdiguddannet som cand.ling.merc. i fransk og kommunikation i december, og har siden været på jagt efter mit første voksenjob.

  SvarSlet
 46. i'm in, om mig puh... mor, kvinder, 29år så fremover hedder det 29+1, pt arbejdsløs hvilket jop så giver ekstra tid til det kreative

  Kirsti
  Kirsti_mt@hotmail.dk

  del endelig i fb gruppen danske giveaways

  SvarSlet
 47. Jeg er lige faldet over din blog, og hvor er den bare fin og hyggelig, så jeg måtte da straks følge den via bloglovin :)

  Jeg er selv lige ved at være fyldt 30 år (puha), og jeg elsker at læse bøger! Jeg bor i et lille hus med en stor have sammen med kæresten, og noget af det jeg holder allermest af er at være herhjemme med en bog i hånden hvad enten det er i det tidlige forår i vores lune udestue, ude på plænen når solen rigtig varmer om sommeren eller i sofaen med et tæppe og en kop te om vinteren :)

  Jeg glæder mig til at følge din blog fremover!

  SvarSlet
 48. Tillykke med de 100 - alltid morsomt å møte slike runde og flott tall!
  Her i huset går tiden (altfor) sterkt med matlaging, lesing, blogging, jobbing, familiehygge, utnyttelse av solen da jeg er bange for den forsvinder, utforske århus by (jeg har da kun bodd her i 5 år!), lekeplassleking, musikk, film..
  - trinesoppskrifter@gmail.com

  SvarSlet
 49. Uhh, den gad jeg godt vinde!

  Jeg er 25, læser industrielt design og elsker at læse bøger, men er desværre ikke så god til at prioritere min fritidslæsning for tiden. Elsker i øvrigt at gå på opdagelse på Goodreads for at finde inspiration til nye bøger, jeg vil læse. Det er en fantastisk side!

  SvarSlet
 50. Jeg er en af de nyere tilkomne, men allerede efter at have læst et indlæg vidste jeg at jeg måtte følge med. Mange gange tillykke med de 100+ læsere, det er virkelig godt gået :-)

  Jeg hedder Michella, og jeg er 21 år gammel. Til dagligt studerer jeg historie og dansk litteratur på Roskilde Universitet, men regner med at skifte over til en litterær kandidat på KU. Jeg er bosat i København, hvor jeg er i gang med at skabe min egen lille boghule; jeg holder meget af bøger, alle slags bøger og jeg bliver utrolig fornøjet når jeg finder mennesker der har det på samme måde.

  Igen tusind mange gange tillykke med succesen!

  SvarSlet
  Svar
  1. Glemte at tilføje min email: sorttale@gmail.com

   Slet
 51. Fin konkurrence!
  Jeg er yderst glad for chokolade, tudemusik og meget, meget bange for fugle. Jeg elsker at synge, selvom jeg lyder som en kat der bliver trådt på. Derudover snakker jeg ALT, alt for meget.

  m-ii-m@hotmail.com

  SvarSlet