søndag den 1. december 2013

Konkurrence #7: Første adventssøndag

Denne konkurrence er venligst sponsoreret af Lindhardt & Ringhof


Første dag i en måned af kærlighed, sløjfebånd og røde kinder. Første søndag ud af fire, hvor vi tænder lys og tæller ned til en strålende aften af glæde og nærvær. Findes der en bedre konkurrenceanledning? Jeg tvivler. Særligt ikke når bogen der udloddes, er så fuldstændig elskelig som denne.
Bøgerne om Bridget Jones betyder meget for mig, for de kan noget helt særligt; de kan altid muntre mig op, sprede smil og fremkalde fnis. På dage hvor jeg spilder kakao ud over min hvide kjole, udøver køkken-katastrofer, sender sms'er til forkerte telefonnumre, eller snubler over mine egne snørebånd, sender jeg altid en lille tanke til Bridget Jones. For det der er så fint ved bøgerne om hende er netop, at de minder os om, at personlige klodserier kan være uendeligt elskelige.
Takket være Lindhardt & Ringhof kan en af jer også læse jer igennem Bridgets komiske scenarier og vidunderlige øjeblikke. I en sand julestemning har de sendt mig et yndigt eksemplar af den helt dugfriske danske oversættelse af den tredje bog om Bridget Jones, "Vild med ham". I kan læse meget mere om bogen lige her, og I kan læse min anmeldelse af den engelske udgave lige her

For at deltage i konkurrencen skal I blot skrive en lille kommentar til dette indlæg - gerne om noget Bridget Jones-relateret. Husk også at skrive jeres e-mail, så jeg kan komme i kontakt med vinderen. I kan deltage i konkurrencen til og med d. 6/12, hvor jeg hurtigst muligt efter offentliggør den heldige vinder.

116 kommentarer:

  1. Åh den gad jeg godt vinde! Jeg har lige set Bridget Jones i går, og det er simpelthen bare så sjovt!

    Jeg håber virkelig og krydser fingre!

    Sabrina - samhain4000@gmail.com

    SvarSlet
  2. Glædelig første advent, søde Rikke :) God konkurrence!

    Jeg ønsker mig faktisk Bridget Jones bøgerne i julegave, da jeg aldrig har fået læst dem før! Har dog set filmene, og elsker dem. Vil rigtig gerne læse dem, især denne nye som endnu ikke er lavet til film.

    c88lmd@hotmail.dk

    SvarSlet
  3. Jeg Bridget Jones filmene. De er så hyggelige og sjove. Jeg kan også rigtig godt lide bøgerne og jeg vil elske at vinde den her :D God jul til dig og glædelig december (:

    SvarSlet
  4. Jeg deltager ikke, ville bare lige sige GLÆDELIG JUL!! :)

    SvarSlet
  5. Glædelig første december. Det er en fantastisk konkurrencen og jeg vil rigtig gerne vinde den, for jeg er faktisk lidt bange for at købe den og hvis nu den står på hylden så er der jo ingen vej uden om. Jeg hader at være bange for bøger. :0) Jeg er skrækslagen for at Bridget ikke får en slutning som jeg synes hun fortjener.

    SvarSlet
  6. Denne kommentar er fjernet af forfatteren.

    SvarSlet
  7. Ej en fin konkurrence! Næsten hver dag oplever jeg noget Bridgit- og tåkrummende-agtigt... Derfor må den nye bog meget gerne komme hjem og bo hos mig! Krydser fingre :)
    Og glædelig første søndag i advent!

    aneborup@hotmail.com

    SvarSlet
  8. Tror at Bridget Jones ville hjælpe gevaldigt på mit SRP-påvirkede humør!

    sarah.krogh.iversen@hotmail.com

    SvarSlet
  9. Var overrasket over hvor anderledes bøgerne var fra filmene egentlig. Ved godt det ofte er sådan, men havde alligevel ikke troet det var så galt i det her tilfælde. Men har nu læst de to første og kunne da være sjovt at få læst den 3. med nu man er igang :)

    Mieil11@student.sdu.dk

    SvarSlet
  10. Fantastisk adventsgave, Bridget Jones kan om nogen få humøret op! Faktisk var det lige netop denne fine dame, der var icebreaker'en til et noget så godt venskab. Kunne være fed at vinde :) amanda_er_en_panda@hotmail.com

    SvarSlet
  11. Skønne billeder, endnu engang Rikke!
    Jeg vil rigtig gerne vinde bogen, for jeg elsker Bridget Jones! Faktisk har jeg længe overvejet at købe den, men så kunne det jo være fantastisk at vinde den i stedet.

    Knus fra Julie
    julienn90@live.dk

    SvarSlet
  12. Desværre fangede Bridget mig aldrig, så jeg skriver ikke for at deltage - blot for at sige: GLÆDELIG FØRSTE DECEMBER (juhu)!

    SvarSlet
  13. Bridget Jones var min heltinde indtil anden film udkom - desværre synes jeg at den ødelagde det for mig, selvom jeg stadig elsker bøgerne. Glæder mig til at læse denne.
    Glædelig jul
    sarahbodk@hotmail.com

    SvarSlet
  14. Jamen, altså jeg er nød til at genlæse de to gamle, hvis jeg vinder den nye her (og det vil jeg gerne!) :D

    Hurra, det er jul, næsten da :D Jubiii :D

    ireneejensen@hotmail.com

    SvarSlet
  15. Du har jo helt ret. Det er derfor Bridget Jones-fortællingerne er så gode! Og jeg er jævnligt Bridget Jones-agtig, hvor jeg vælter, kaster med ting, glemmer ting osv., så det er rart at blive mindet om, at man ikke er alene ;)

    SvarSlet
  16. Jeg må indrømme, jeg aldrig har læst Bridget Jones, men jeg har nr. 2 stående på hylden, og så ville nr. 3 jo passe perfekt ved siden af - og hvis jeg vinder, må jeg jo nok også hellere få anskaffet den første, så jeg kan få læst dem. Jeg har i hvert fald været ret begejstret for filmene, så jeg er sikker på, bøgerne også vil falde i min smag :)

    funny94girl@hotmail.com

    SvarSlet
  17. Skønne skøre Bridget kan altid på mig i godt humør, hvis hun kan være sig selv og klare det kan vi andre også :)

    / mathildehb@hotmail.com

    SvarSlet
  18. Jamen altså jeg elsker jul!

    SvarSlet
  19. Jeg sad lige og så Bridget Jones forleden, og kom helt i humør til at læse bøgerne, så det vil være rigtig skønt at vinde bogen, til at læse i disse skønne juledage :)

    - Stine
    stineingrid@gmail.dom

    SvarSlet
  20. Tror alle kan kende sig selv lidt i Bridget Jones. Det er hverdagen helt ucensoreret, og det er skønt, ja det er så.

    Josefinekmlarsen@gmail.com

    SvarSlet
  21. Glædelig 1. december og 1. advent!
    Jeg har endnu ikke fået læst Bridget Jones dagbog, men den ligger derhjemme og venter på mig.
    Derudover er filmen også altid en god ting - især med et glas rødvin til!

    Rikkestavski@gmail.com

    SvarSlet
  22. 1. December 203.
    Vægt: 54 kg, cigaretter røget: 0 alkohol units: 2 glas gløgg, Hvor meget jeg har lyst til at vinde: 1000x

    Mail: Maja-wh@hotmail.com

    SvarSlet
  23. Uhh søde fjollede Bridget.. Så lige filmen på tv den anden dag (tåler altid et gensyn) og ville elske at læse den nye bog. Mest fordi jeg næsten er færdig med mit speciale nu og det har taget mig 3 år.. Det må da være lidt Bridget-agtigt. Skulle bare liiige nå lidt andet først.. ;)

    SvarSlet
  24. Lige en bog jeg godt kunne tænke mig at læse, hun kan altid opmuntrer :-)

    male6623@gmail.com

    SvarSlet
  25. Jeg elsker bridget jones. Haha jeg føler mig tit som hende! Årh gud! Og vil rigtigt gerne læse denne nye bog! Glædelig første advent!

    SvarSlet
  26. Sikke dog en lækker konkurrence! Jeg har altid været stor fan af Nynne bøgerne og elsker Bridget Jones filmene, så jeg kunne virkelig godt tænke mig at få læst bøgerne!
    sara.lindenskov@hotmail.com

    SvarSlet
  27. Jeg vil lade de andre om at deltage i din fine adventskonkurrence (da jeg selvfølgelig allerede har anskaffet mig "Mad About the Boy"), men vil bare ønske dig rigtig glædelig 1. december, søde Rikke! :D

    SvarSlet
  28. Hvor er det dejligt at åbne for blogloving og så finde så fin en konkurrence. Jeg har aldrig selv læst Bridget Jones diary men vil enormt gerne. Rigtig glædelig advent til alle :)

    SvarSlet
  29. Er vild med chick-lit og B. Jones i særdeleshed.
    Jeg krydser fletningerne for at jeg har vinderloddet!
    mail@stjernekyz.dk

    SvarSlet
  30. Glædelig første december :D
    Nu når jeg har læst de to første, så bliver jeg jo nødt til at få slutningen med også! Krydser fingre.
    (Og min mail kan du jo finde ved at klikke på mit navn, hvis jeg er så heldig ;) )

    SvarSlet
  31. Åh en skøn konkurrence :) Ville elske at komme hjem om små 3 uger og finde denne bog i lejligheden i Nordvest - hvor jeg i øvrigt bor sammen med min helt egen Mr. Darcy! <3

    God 1. december!

    Mail: chinavianliving@gmail.com

    SvarSlet
  32. Jeg begyndte at læse Bridget Jones dagbog, da jeg arbejdede i Tivoli og skulle afløse en til frokost, det var offsæson og nogle år tilbage, så ingen smartphone, men der lå bogen, så kunne jeg vel godt læse lidt i og bom så var tiden gået og efter arbejde købte jeg selv bogen:-)

    SvarSlet
  33. Jeg elsker, elsker, ELSKER Bridget Jones. Både bog- og filmversionen står mit hjerte nær, og de er især hyggelige op til jul.

    Caroline Kjærulff
    carolinekj2@hotmail.com

    SvarSlet
  34. Jeg ønsker mig så meget den bog. Hun er simpelthen så underholdende at følge med i.

    anne-p@hotmail.dk

    SvarSlet
  35. Efter dine skriverriger og henvisninger til Bridget Jones, måtte jeg simpelthen bare læse den. Så da jeg endelig fik det gjort, faldt jeg pladask for hende. Hun er alt for skøn, og der gik ikke mange hyggelige aftener før første var væk, og den næste bestilt hjem fra biblioteket.
    Hun kan altid rede en dag, med hendes herlige og jordnære oplevelser!

    terese.k@live.dk

    SvarSlet
  36. Åh er så vild med hende, hun er så dejlig uperfekt.... Og ville elske at sætte 3.eren ind på reolen til de 2 andre, når den først er læst...
    Mange hilser Louise
    louiset.dk@gmail.com

    SvarSlet
  37. åha den bog ville gøre min samling komplet :D og pynte noget så fint på reolen :)

    maibritt // maibrittj_@hotmail.com

    SvarSlet
  38. Glædelig jul og sikke en hyggelig måde at starte december på! (:
    -Jeg må ærligt indrømme, at jeg aldrig har læst bøgerne, men hvis jeg vandt denne, ville der da absolut ikke længere være nogen undskyldning for ikke straks at komme igang :b

    Celine
    celine-hein@hotmail.com

    SvarSlet
  39. Rigtig glædelig december - nu er det endelig okay, at syne julesange i badet, og flette stjerner - ENDELIG, og sikke en dejlig konkurrence, Rikke. :) Det er næsten alt for meget.
    Jeg vil rigtig gerne vinde bogen! Jeg læste din anmeldelse af den, og MÅTTE simpelthen anskaffe mig serien. Jeg har begge film i min DVD samling (og har set dem en million gange), men har aldrig læst bøgerne. De to første var på tilbud i Føtex til 50 kr hver, og dem købte jeg med mig hjem. Efterfølgende har jeg slugt 1'eren og er godt i gang med 2'eren. Desværre er det lidt trængt med SU'en og julegaver osv. så jeg får nok ikke råd til 3'eren i denne måned - derfor ville det være helt perfekt at vinde den!
    Jeg håber du har en fortsat dejlig søndag :)
    Kh Nanna
    www.forleden-fik-jeg-hele-verden.blogspot.com
    Nanna_munk@hotmail.com

    SvarSlet
  40. Hej, og glædelig 1. december :)
    Jeg elsker ELSKER Bridget Jones, men har desværre ikke fået læst bøgerne endnu :((( men hvis jeg vinder den 3. bog i serien, er det jo den bedste undskyldning for at anskaffe sig de andre 2 ;)
    God dag, og tak for en super god og inspirerende blog!! :)))
    Mvh. Bjørk
    bjork.egholm@hotmail.com

    SvarSlet
  41. Årrh Brigdet Jones <3
    Hende tænker jeg tit på - for jeg er selv lige så klodset, som hende..
    Fx den gang, hvor jeg lige havde mødt min kæreste og skulle møde hans mor for første gang.. Jeg ville jo gerne gøre et godt indtryk, så jeg tænkte, at min nye hvide silkebluse var et oplagt tøjvalg. For at fremstå som en der havde styr på det hele, ville jeg lige stryge blusen (selvom jeg aldrig stryger mit tøj.. ) med det resultat, at jeg laver store brændemærker op og ned af begge ærmer.. FLOT! og efter som jeg ikke havde andet tøj rent, måtte blusen på alligevel og så med en jakke ud over, som jeg nægtede at tage af, selvom det var en varm august-dag..
    Ren Bridget-style!
    Så jeg elsker at Bridget Jones, har givet alle os uperfekte, klodsede mennesker en person at spejle os i :)

    Glædelig 1. dember og 1. søndag i advent!
    / Liselotte (liselotte.hansen7@gmail.com)

    SvarSlet
  42. Jeg elsker Bridget Jones og har netop taget bøgerne ud af reolen for at genlæse dem og så ville det jo være fantastisk med "Vild med ham" :-)
    Glædelig 1. søndag i advent til dig!!

    KH Malene (kontakt.maleneandersen(@)gmail.com

    SvarSlet
  43. Har lige fået de første af min veninde og havde lige glemt at det ikke er god toglæsning, da folk kigger mærkeligt på en, når man sidder og skraldgriner for sig selv ;)

    Det ville være så fedt at vinde Vild med ham, så der er god læsning til juleferien :)

    /Trine trinelb@yahoo.dk

    SvarSlet
  44. Bridget Jones er personligt en af mine yndlingskaraktere. Til trods for hendes ellers sukkersøde kærlighedsliv, formår hun gang på gang at ende i en uheldig episode, hvilket blot skaber glæde og smil hos Helen Fieldings læsere.
    Samtidig var "Bridget Jones's Diary" den første bog på engelsk, som jeg valgte at læse frivilligt - og det var en succes. Efterfølgende læste jeg "Bridget Jones - the edge of reason" på dansk, og jeg må sige, at dette også var en fremragende oplevelse. Så jeg ser meget frem til læse Helen Fieldings nye bog i serien, "Bridget Jones - Vild med ham".

    Glædelig 1. december/1. advent, og forsat god søndag :-)

    Ann-Sofie Steffensen // fie-95@hotmail.com // writerswonder.blogspot.dk

    SvarSlet
  45. Alene citatet på forsiden med aldrig at skrive sms'er, når man er fuld. Åhh, ja. Har været der, mange mange gange. Og det er meget sjældent en succes. Og hvor har jeg følt mig dum dagen derpå!
    Fantastisk tilbud, jeg er med i puljen :)

    Glædelig jul
    Helene - helenevester.dk
    helenevester@gmail.com

    SvarSlet
  46. Dén gad jeg godt vinde. Jeg har en kæmpe kærlighed til Bridget, og jeg føler, at jeg til tider er en sand kopi af hende. Jeg har nærmest slidt mine to film op, og jeg bliver aldrig træt af Bridget universet.

    Jeg nåede desværre aldrig at gennemlæse Bridget 1 & 2, hvilket du véd - og derfor ville jeg elske, hvis jeg vandt denne både fordi den så ville være min, og min indre (store) Bridget fan vil elske, at åbne den gave under juletræet i år.

    carinaeskesen@gmail.com

    SvarSlet
  47. For mig er den første Bridget Jones indbegrebet af jul på samme måde som Alene Hjemme er for andre. Jeg elsker den, og nyder at varme mig på den til jul :-)

    SvarSlet
  48. Glædelig første søndag i advent!

    Jeg vil gerne deltage i den fine konkurrence. Jeg har aldrig læst bøgerne, men hvis jeg er så heldig at vinde, så ved jeg hvad jeg skal igang med som det næste læse-projekt :) Hvem elsker ikke Bridget Jones og hendes tåkrummende eskader?

    lillemus.blog (a) gmail.com

    SvarSlet
  49. Fantastisk konkurrence!!

    Jeg synes noget af det fedeste ved bridget jones fortællingen er parallellen til jane austens stolthed og fordom!!

    Clara_gleerup@yahoo.dk

    SvarSlet
  50. “Can I officially confirm that the way to a man's heart these days is not through beauty, food, sex, or alluringness of character, but merely the ability to seem not very interested in him.” - Bridget Jones
    Dejlig start på december :-)
    Min mail er michelle.1306@hotmail.com

    SvarSlet
  51. Uhh, hvilken genial konkurrence! Jeg ville dælmedulme gerne have fingrene i den! Så er min Bridget samling komplet! Glædelig jul!

    katrine.pedersen.1992@gmail.com

    SvarSlet
  52. Ih den ville jeg godt vinde! Jeg har kun fået set filmene, men jeg gad virkelig godt læse bøgerne. Især efter at have læst din anmeldelse af den sidste nye :) min mail er: agnethe_kirstine@hotmail.com

    SvarSlet
  53. Åh, jeg ville rigtig gerne vinde den bog. Den vil være perfekt som hyggelæsning over julen! Jeg har ønsket mig den lige siden jeg læste din anmeldelse af den. Til sidst lige et yndlings citat fra Bridget:
    "It struck me as pretty ridiculous to be called Mr. Darcy and to stand on your own looking snooty at a party. It's like being called Heathcliff and insisting on spending the entire evening in the garden, shouting "Cathy" and banging your head against a tree"

    Min mail: organizedscenery (a) gmail.com

    SvarSlet
  54. Jeg er typen der falder over mine egne fødder og stadig bytter om på højre og venstre. Jeg glemmer at åbne munden når jeg prøver at drikke. Jeg snubler over ordene når jeg skal sige noget. Mine fingre er altid plastret til efter kiksede forsøg på at skære rundstykker og æbler over. Mine knæ er skrammede og fyldt med blå mærker efter uendeligt mange fald ned af trapper. På så mange forskellige punkter kan jeg se mig selv i Bridget.

    overgaardliv@gmail.com
    livogditte.dk

    SvarSlet
  55. Kvinden der siger hun ikke har et sæt totalt usexede undies i sin undies skuffe... hun lyver!!!

    -Kamille

    SvarSlet
  56. Glædelig 1. december og tak for en dejlig blog! Jeg vil så gerne i gang med at læse Bridget efter at have set filmene :-)

    SvarSlet
  57. Hørte lige en anmeldelse af bogen i morges og den lyder som hyggelig december læsning.

    SvarSlet
  58. Glædelig 1. december! :)
    Jeg har for ganske nylig fået anskaffet mig de første 2 bøger om Bridget, som jeg håber på at få læst i juleferien - den 3. bog ville være så fin at have, lige klar til at læse i forlængelse af de andre, så jeg krydser fingre! :)

    karinalindxd@hotmail.com

    SvarSlet
  59. Cenia, ceniaguldstrand@live.dk

    Kan selvfølgelig slet ikke komme på noget Bridget relateret nu når du spørger om det! :) Men håber bestemt du har haft en god 1. december!

    SvarSlet
  60. Åh ja, PICK ME PICK ME! <3
    Jeg kan ikke tælle hvor mange gange jeg har læst Bridget bøgerne - det var nærmest tradition for mig at læse BJ når jeg gik i karbad hjemme hos mine forældre :b
    Jeg ville elske at "møde" hende igen.

    sofievaupel@gmail.com

    SvarSlet
  61. Jeg har hørt en masse godt om Bridget Jones gennem årene, men har aldrig selv interesseret mig for det. For nylig var jeg ude hos en veninde, hvor vi hyggede og så film til langt ud på natten, og der så vi blandt andet de to Bridget Jones-film, fordi hun insisterede på, at jeg simpelthen ikke kunne leve videre uden at have set dem, haha. Jeg er normalt ikke til "tøsefilm", og det er også altid den undskyldning, jeg bruger, når folk spørger, men nu kan jeg pludselig se, hvad jeg er gået glip af. Jeg både morede mig og krummede tæer under filmene, og nu er jeg simpelthen nødt til også at læse bøgerne!
    Glædelig første december! :-)

    MetRas79@hotmail.com

    SvarSlet
  62. Jeg har endnu ikke læst en Bridget Jones... Og det er da egentlig lidt pinligt.
    Glædelig første advent :)

    Tanja
    nesrual@gmail.com

    SvarSlet
  63. Dette er helt klart den næste bog i rækken som jeg skal læse, ELSKER Bridget Jones og håber jeg vinder !
    Glædelig jul ! :D

    ZindyL@hotmail.com

    SvarSlet
  64. “It is a truth universally acknowledged that when one part of your life starts going okay, another falls spectacularly to pieces.”
    Og det ville noget Bridget hjælpe lidt på!
    Glædelig start på december måned :-)
    hulgaard92@hotmail.com

    SvarSlet
  65. Jeg holder også meget af Bridget Jones. Både i bog- og filmudgaven, så jeg vil rigtig gerne finde ud af, hvordan det er gået hende fremover.

    /HelleD.
    hdl1010(a)hotmail.com

    SvarSlet
  66. lækker give away :D og glædelig 1. december :D

    Mvh
    Pia Lyng M.
    Pialyng@live.dk
    www.moenneberg.wordpress.com

    SvarSlet
  67. Den ville passe godt ind i min bogreol, side om side med de to andre Bridget Jones bøger, også på dansk, som jeg desværre aldrig har fået læst. Det ville ankomsten af denne bog dog helt sikkert ændre på :)
    carolinefrederiksen94@gmail.com

    SvarSlet
  68. Ihhh, den så jeg jo i fredags i TVet! En ubeskrivelig sjov og dejlig film! <3

    Jeg håber virkelig at få mulighed for at snuppe den med på juleferie. ET MUST HAVE!!!
    Agnethe Herskind Agnethe.herskind@oegnet.dk

    SvarSlet
  69. Bridget Jones er jo en klasse for sig, og det er alt for lang tid siden vi sås sidst. Så jeg vil da rigtig gerne vinde denne nye bog, så jeg kan opfriske bekendtskabet :) Glædelig 1. advent :)

    sidselbuchodgaard@gmail.com

    SvarSlet
  70. Sikke en lækker præmie! Jeg har - pinligt, pinligt! - aldrig læst en Bridget Jones-bog, men jeg LOVER, at hvis jeg vinder, så anskaffer jeg mig også de andre i serien, så jeg kan læse den hele :)

    Glædelig december!

    (mail: mathilde_strandberg@hotmail.com)

    SvarSlet
  71. Hun er funny. Jeg har aldrig læst bøgerne, kun set filmene.. Men måske sku man? :)

    SvarSlet
  72. Super fed præmie! :) Jeg elsker både bøgerne og filmene, og så sent som i går skrålede jeg Mariah Carey's "I Can't Live" på rigtig Bridget-manér i selskab med min kusine! Så jeg er helt klar på det næste skud på stammen om den kære Miss Jones! :)

    Hilsen Jeanette (j-bamford@live.dk)

    SvarSlet
  73. Jeg har altid været en stor Jane Austen fan, og Bridget Jones dagbog har jeg altid set som en moderne Stolthed og fordom, så hvordan kan man ikke elske den? Begge bøger er fantastiske survival-guide for kvinder, de har begge fantastiske humoristiske elementer og mandlige karaktere man bliver småforelsket i! Jeg vil glæde mig til at læse den nyeste Bridget Jones dagbog!
    julieelisabeth.hartung@gmail.com

    SvarSlet
  74. Bridget Jones filmene giver mig altid et smil på læben og får mig til at kukle, ofte helt ubevidst. Jeg ønsker mig virkelig at stifte bekendtskab med bøgerne bag disse skønne film, og hvis jeg vinder bogen, har jeg ingen undskyldning for at lade være.

    heartstick(at)hotmail(dot)com

    SvarSlet
  75. Jeg elsker ugens "Jeg er jo Bridget Jones" inde hos Miram:-)
    http://www.houseofkids.dk/kembino-islandsk-sweater-135868.html

    SvarSlet
  76. Jeg husker tydeligt første gang jeg hørte om Bridget Jones, og det var dengang jeg var barn, og min mor fortalte mig at hun skulle i biografen med en veninde, hvor de skulle ind og se den, da jeg så selv blev lidt ældre, der så jeg filmen, og jeg har været vilde med dem siden. Jeg har lige anskaffet mig denne bog, men hvis jeg vandt ville jeg forære den til min mor, da jeg ved at hun ville elske at få den. Når jeg tænker på Bridget, så tænker jeg automatisk på min barndom med min mor :)

    Kamilla Nielsen.

    kamillawn91@gmail.com

    SvarSlet
  77. Ihhh, jeg elsker Bridget Jones :) jeg vil gerne deltage....

    //Maja
    maja3012 (a) hotmail (.) com

    SvarSlet
  78. Deltager gerne og håber det bedste
    lki@lobe.dk

    SvarSlet
  79. Jeg læste den første bridget Jones bog da jeg som 18 årig var i Zimbabwe i 2 måneder, så jeg bliver da nødt til at læse denne også.. :)

    SvarSlet
  80. Kender ikke mange sjove komedier, men Bridget Jones - den kvinde er fantastisk! :-)

    /Heidi Christensen
    heidi1608@hotmail.com

    SvarSlet
  81. Jeg har faktisk ikke læse bøgerne! Men de er kommet på ønskesedlen her til jul for jeg KNUSelsker filmene om den klodsede og skøre Bridget Jones.
    God jul :)
    kristinewilcken@gmail.com

    SvarSlet
  82. Jeg lavede et Bridget kind of move, da jeg for nogle år siden var med min kæreste i Burj Al Arab. Jeg var iført en nederdel og efter at have være på toilettet, lagde jeg ikke mærke til at min nederdel sad fast i min øverste trussekant... Således flashede jeg min højre balle hele vejen ind igennem restauranten, før jeg så mit spejlbillede i vinduet ved det bord vi skulle sidde ved !!! Rimelig pinlig og lang aften. 030786(a)gmail.com

    SvarSlet
  83. Synes hun er skøn! Vil gerne vinde denne fantastiske bog.
    Kh. Charlotte - cql@mail.dk

    SvarSlet
  84. Åhh, jeg elsker Bridget Jones. Det ville være den perfekt hyggelige bog at læse i juleferie, hvor der endelig bliver tid til at læse andet end faglitteratur til studiet. Men synes det er en skandale at Darcy åbenbart er død i den nye bog!
    :-)
    johanna.soegaard@hotmail.com

    SvarSlet
  85. Åh, Rikke, jeg håber, jeg vinder! Lige for tiden synes mit liv som lort og i den forbindelse kan BJ altid hjælpe - pludselig føler man sig ikke alene med sin brede røv, kaffepletter på nederdelen og kaosliv. Jeg har de to første bøger og ville elske at kunne sætte denne op ved siden af dem. :)

    - Line
    viploh@msn.com

    SvarSlet
  86. Åh, jeg ELSKER Bridget Jones! Jeg er jo kæmpe dedikeret fan af Nynne-bøgerne (og serien og filmene....) og der er Bridget Jones jo nærmest den engelsk "storesøster"! Krydser fingre for dette eksemplar, åh hvor ville det lyse op på de mørke vinteraftener, den humor er bare lige mig :-)
    Cilleis@live.dk

    SvarSlet
  87. Åh, hvor jeg dog elsker Bridget Jones. Den bog må jeg have!
    Natashanm1993@hotmail.com

    SvarSlet
  88. De flotte hjemmestrikkede genserene i filmen får mig alltid i julesteming:D
    trinesoppskrifter@gmail.com

    SvarSlet
  89. Jeg elsker Bridget Jones filmene, så mon ikke også bøgerne vil hitte ;-)
    Juliejensen73@icloud.com

    SvarSlet
  90. Er stor fan af Bridget Jones og Nynne humoren, så ville da være en fornøjelse at få læste den tredje bog :)
    - ditte.helbo@hotmail.dk

    SvarSlet
  91. Jeg har netop læst de andre bøger, så denne giveaway kommer på et godt tidspunkt ;)

    signe_n_a@hotmail.com

    SvarSlet
  92. Elsker BJ... Ikke meget andet kan få mig til at krumme tæer, som hende - love it!
    stine_bay@live.dk

    SvarSlet
  93. Ihh har lige set filmene forleden jeg er så klar til at smide mig i sofaen med hyggesokkerne uglet hår bogen og bare suge den til mig.

    -Anette
    Gruzlie(a)hotmail(dot)com

    SvarSlet
  94. Nogen dage føler jeg mig næsten som Bridget, så jeg er sikker på jeg også vil elske denne bog
    sipart(dot)dk(a)gmail(dot)com

    SvarSlet
  95. Nogen gange føler jeg mig som Bridget, så jeg er sikker på at jeg også vil elske denne bog…
    sipart(dot)dk(a)gmail(dot)com

    SvarSlet
  96. Jeg er altid blevet kendt som "hende der falder" og andre meget tåkrummende pinlige situationer, men har så varmet med mig selv med at tænke på Bridgets Jones - for så ved jeg at der er håb for mig. Men det kunne være dejligt at vinde 3'eren for at se hvad der er sket med hende og om hun får den lykkelige slutning jeg synes hun skal have.

    hazal_kuy@hotmail.com

    SvarSlet
  97. Åh, manner!
    Total yndlings-julegave-ønske. <3

    VH
    Gitte S
    Seloy (a) outlook.com

    SvarSlet
  98. Mon ikke vi alle kan genkende lidt af BJ i os selv? Jeg kan i hvert fald . og det er da dejligt befriende :-D

    Camilla Breum // camillamariabreum@gmail.com

    SvarSlet
  99. Jeg er ikke så god til at se film, da jeg meget nemt bliver rastløs. Men da de for nylig sendte Bridge Jones Dagbog i TV to dage i træk og jeg så filmen for første gang - blev jeg så opslugt af universet, at jeg valgte at se filmen de to dage i træk. :)

    Juleknus fra Camilla P

    SvarSlet
  100. De fleste kan vist identificere sig med nogle af Bridget Jones` sider. Den vil jeg gerne vinde.
    Jacobsen.betty@gmail.com

    SvarSlet
  101. Jeg elsker Bridget Jones. Specielt fordi alle sikkert kan pege på øjeblikke i vores egne liv, der ligeså godt kunne have været med i bøgerne/filmene. Min kæreste kan slet ikke tåle at se filmene, fordi han synes det er alt for pinligt - så måske er bogen perfekt, så behøver han jo ikke at tage del i det.

    pieceofmymindblog@gmail.com

    SvarSlet
  102. Elsker virkelig Bridget Jones!
    Knus Emma Holm
    emmakholm@hotmail.com

    SvarSlet
  103. Det er jo umuligt ikke at læse den tredje bog om Bridget:-)
    Det vil være perfekt læsning her i december, hvor juletraditioner og arrangementer gør kroppen træt om aftenen.

    SvarSlet
  104. Åh den bog vil jeg SÅ gerne vinde! Bridget Jones bøgerne var nogle af de første rigtige "voksen" bøger jeg læste, så de betyder noget for mig. Håber den tredje kan blive min, så jeg vil have hele serien :)

    stine811@hotmail.com

    SvarSlet
  105. Jeg er så spændt på hvordan det går med Mr. Darcy :)
    smileygirl 100 @ Hotmail.com (ikke mellemrum)

    SvarSlet
  106. Jeg ville naturligvis elske at læse den. Jeg havde læst en del spoilers, men efter nu at have læst din anmeldelse her på bloggen, fortjener den nok alligevel en chance :o)

    camillamhj@gmail.com

    SvarSlet
  107. Fantastisk konkurrence! Jeg elsker Bridget Jones og ville elske at læse den! :D
    kh Maria

    Mail: weewee@live.dk

    SvarSlet
  108. "Are your skirt having a sickday?" Og Mr. Darcy... :-) Kh Signe L

    SvarSlet
  109. Jeg har kun fået set filmene (som jeg virkelig elsker), så det her er jo den oplagte mulighed for at få læst en bog! Kan kun forestille mig, at det er førsteklasses underholdning :)

    SvarSlet
  110. Årh den her bog står på min ønskeliste! - Krydser fingre.

    Mvh Mette
    www.mettesuniverse.blogspot.dk - mettesuniverse@gmail.com

    SvarSlet
  111. Åh, jeg ELSKER Brigdet bøgerne og har altid gjort det! (og er af og til, i tvivl om det er direkte dokumentar om mit liv?)
    Hav en rigtig god jul :)

    Nanna Gertsen
    nanna_gertsen@hotmail.com

    SvarSlet
  112. Jeg har faktisk aldrig læst bøgerne men holder meget af filmene, så måske det er på tide at starte et nyt bekendtskab? :)
    ditte.kamper@gmail.com

    SvarSlet
  113. Jeg elsker de Brigdet bøger jeg har fået læst, det er dog ikke så mange, men ville elske at læse flere! :D
    elisa_onat@yahoo.com

    SvarSlet