mandag den 11. maj 2015

Konkurrence #27: En sommerweekend med tegneserier

Denne konkurrence er venligst sponsoreret af Copenhagen Comics.

Timing er en sjov ting. Jeg havde netop færdiglæst min første tegneseriesamling i lang tid og genopdaget tegneseriens magi, da en lykkebringende mail dukkede op i min indbakke. Jeg er nemlig blevet inviteret til tegneseriefestivalen Copenhagen Comics, der løber af stablen d. 6.-7. juni i Øksnehallen i København, og jeg glæder mig allerede.
Jeg glæder mig til at gå på opdagelse blandt forlagenes stande og boder, til at bladre i smukke udgivelser bestående af både billeder og ord, til at høre tegnere og skribenter fortælle om deres historier, til at møde store navne som David Lloyd der står bag tegninger til "V for Vendetta" og til at lytte til Art Spiegelman, der er forfatteren bag den prisvindende grafiske roman "Maus". Det er en helt ny verden, og jeg glæder mig til at rive et par dage ud af kalenderen og fortabe mig i den. I kan læse meget mere om tegneseriefestivalen og se de mange fornemme tegneseriegæster her
Takket være de søde folk bag Copenhagen Comics har en af jer også muligheden for at komme af sted i selskab med en, I holder af. En af jer kan nemlig vinde to voksenbilletter til en weekend i et farverigt tegneserieunivers.

For at deltage i konkurrencen skal I blot skrive en lille kommentar til dette indlæg. Fortæl mig evt. om I læser tegneserier eller grafiske romaner – og i så fald, hvilken er jeres yndlings? Husk også at skrive jeres e-mail, så jeg kan komme i kontakt med vinderen. I kan deltage i konkurrencen til og med d. 20/5, hvorefter jeg hurtigst muligt offentliggør den heldige vinder.

15 kommentarer:

 1. Åh jeg glæder mig sådan til tegneseriemessen. Vi er en flok i min familie som er ret vilde med Marvel tegneserier og det er altid skønt at have en masse og dele interessen med.

  anne-p@hotmail.dk

  SvarSlet
 2. Jeg læste W.I.T.C.H-blandene ivrigt dengang jeg var en lille pige, men er begyndt at kigge ind i 'graphic novels'-universet og læste 'Jane Eyre' i sådan en udgave til readathon. Derudover er jeg overbevist om at jeg skal læse Sandman på et tidspunkt! :)

  rikkestavski@gmail.com

  SvarSlet
 3. Jeg har altid været vild med filmatiseringer af tegneseriehelte, specielt Batman og X-Men har altid været min yndlings, og da jeg så for et år siden sad og spillede Injustice: Gods Among Us, hvor man kæmper som heltene eller skurkene fra DC universet, fik jeg lyst til lære lidt baggrundsviden om personerne og har derfor læst en del tegneserier bl.a. med Catwoman og Harley Quinn - også den meget populære SAGA serie, har jeg kastet mig ud i, så det kunne være vildt fedt at komme til Copenhagen Comics, som jeg nok skal, om jeg vinder billetter eller ej :D

  kroelle@live.dk

  SvarSlet
 4. En af mine all time yndlings tegneserier er serien om Yoko Tsuno! Jeg har ikke tal på hvor mange gange jeg har læst den 😊 har nu, som voksen, genopdaget tegneserier lidt igen, har i hvert fald fået læst første bind i Sandman og de tre første bind i Saga - som jeg er ret vild med!

  Line_dalbro_schaumann@hotmail.com

  SvarSlet
 5. Min yndlings er Saga serien af Brian Vaughan og Anders And ;)
  simone_jj@hotmail.com

  SvarSlet
 6. Som dig, læste jeg også W.I.T.C.H da jeg var yngre. Nu overvejer jeg at gå i gang med the walking dead, da jeg følger serien, og spekulerer i at købe Sandman på din opfordring.
  Hav en fornøjerlig mandag aften.
  Ceniaguldstrand@live.dk

  SvarSlet
 7. Jeg kan læse Maus igen og igen og finder nye vinkler og detaljer hver eneste gang. Stor var min glæde da jeg for ikke så længe siden tilfældigt opdagede Spiegelmans Meta-Maus, som indeholder tonsvis af ekstramateriale. Min respekt for Art Spiegelman er nu vokset til decideret ærefrygt, men jeg håber at jeg tør hilse på ham (og hans lige så seje kone) hvis jeg skulle få muligheden til Copenhagen Comics.
  I den mere muntre ende vil jeg nævne Don Rosa, hvis Anders And-fortællinger faktisk ikke kan overvurderes :)

  helgahoyer@gmail.com

  SvarSlet
 8. Jeg glæder mig også vildt til tegneseriemessen. Jeg er faktisk kun lige begyndt at interessere mig for tegneserier. Primært fordi vi på mit studie (designskolen) har skulle lave tegneserier. Derfor glæder jeg mig til at blive inspireret af de smukke graphic novels og tegneserier.

  Josephine.falberg@mac.com

  SvarSlet
 9. Jeg har aldrig været vild med tegneserier, men jeg drømmer om at læse Monster og The Sandman, og måske vil dette arrangement åbne op for tegneserie-verdenen. :)
  Michellavestergaard@gmail.com

  SvarSlet
 10. Jeg læser stadig tegneserier - med min ældste datter læser jeg ofte Jumbobøger.

  For mig selv er det min guiltypleasure, Elverfolket af Richard og Wendy Pini. Jeg knuselsker den serie og læser dem stadig som voksen.

  /hersom@mil.dk

  SvarSlet
 11. Da jeg som lille kæmpede lang tid med at forstå bogstavernes mysterium, så blev tegneserie en del af min barndom, og kærligheden til denne form for litteratur er taget med ind i voksen verden,
  Sandman er den mest fantastiske serie jeg i mit liv har læst! Elverfolket fik jeg flere af mine veninder til at læse, og Maus hjalp mig med, at snakke med min udvekslingsfamilie i Polen om deres oplevelser fra 2. verdenskrig.

  Det kunne være så fantastisk at komme afsted til arrangementet og møde forfatteren bag Maus, og tegneren af selveste V for Vendetta (som i øvrigt var langt bedre end filmen)

  h_feldskov@hotmail.com

  SvarSlet
 12. Da jeg var barn, læste jeg Wendy-blade i stakkevis! Det var faktisk sådan, min læselyst begyndte. Før det havde jeg ikke været specielt interesseret i at læse. Men tegneserierne åbnede hele læseverdenen for mig, og jeg blev sådan et barn, der bare slugte den ene bog efter den anden. Takket være Wendy :)
  Efter jeg er blevet voksen, har jeg ikke læst så mange tegneserier. Men jeg har netop bestilt første bind af Saga-serien, som der var nogen, der havde anbefalet her på bloggen i sidste uge. Så jeg tror, jeg skal prøve at se, hvad der er derude af gode tegneserier for voksne.

  amaliekdgravgaard@gmail.com

  SvarSlet
 13. Sikke en fin konkurrence! Det gad jeg godt nok godt!
  Jamen jeg læser primært grafiske romaner, og favoritten er Saga serien eller Amulet (selvom jeg kun har læst første bind i den serie).
  valboell.amanda@gmail.com

  SvarSlet
 14. Eg leste mykje Donald som barn, men nå leser eg mest norske teikneserier som "Nemi" og "Pondus". Grafiske romaner har eg ikkje prøvd meg på ennå.

  For ein fin konkurranse - kan godt reise til København for dette :-)
  elidasta@gmail.com

  SvarSlet
 15. Jeg vil rigtig gerne med - og gerne sammen med min datter :-)
  Mvh
  Katrine - aksgk ( a ) Hotmail.com

  SvarSlet