onsdag den 28. september 2016

Danmarks bedste bogblog?

Jeg tænker tit på den dag. Den helt almindelige martsdag, hvor jeg sad foran computeren iført nattøj og med halvvådt hår. Det var påskeferie, og jeg var hjemme ved min mor. Rasmus lå i min fodende og spandt, og jeg havde netop færdiglæst en bog og var i færd med at skrive en boganmeldelse på Goodreads, men ombesluttede mig i sidste øjeblik og oprettede denne blog til formålet. Det var en let beslutning. En simpel beslutning for en som jeg der har brugt sådan en stor del af mit liv på at dele, tilsyneladende, ligegyldige brudstykker af min hverdag online. Men det var også en vigtig beslutning.

For den dag ændrede mit liv.

Ikke med det samme. Ikke på nogen stor intet-var-det-samme-derefter måde. Men gradvist, lidt efter lidt. Jeg har mødt så mange mennesker gennem den her blog. Og nogle af de bekendtskaber er blevet til venskaber. Ægte, dybe og vedvarende venskaber opbygget via kommentarfelter og Instagram-likes.
Bloggen satte mig også i kontakt med forlagsbranchen. Den skaffede mig en praktikplads. Og senere et job. Og nu er jeg blevet nomineret til en pris. En vaskeægte bogbloggerpris, der har til formål at kåre Danmarks bedste bogblogger. 

Jeg er stolt af min blog. Det skal man være, når man har en hobby, man bruger så lang tid på. Jeg er også stolt af at være nomineret til en pris, arrangeret og bedømt af nogle af de skarpeste hoveder i branchen. Men mest af alt er jeg stolt af at befinde mig i en gruppe med så mange dygtige bloggere. Bloggere der i hver deres kategori er Danmarks bedste bogbloggere. 
Så jeg vil varmt anbefale dig at klikke forbi denne side og stemme på den bogblogger, der er bedst for dig. Og yderligere vil jeg anbefale dig at klikke forbi de nominerede. For der er nogle af mine absolut yndlingsbloggere iblandt.
Klik f.eks. forbi Susanne hvis du vil møde en pige med en imponerende viden om fantasy. Besøg Mai hvis du vil have dine boganmeldelser serveret med humor og charme. Læs med hos Trilogien hvis du vil have anbefalinger til gode krimier, kærlighedsromaner, klassikere, podcasts, graphic novels og læsetechs af tre kompetente ildsjæle. Eller lad dig imponere af Kathrines farverige univers, Rikkes passion, Nikolines viden og Ibens evne til at finde en bog, du aldrig har hørt om. Det vil du ikke fortryde.

Danish Book Blog Award er arrangeret af Plusbog. Du kan stemme her, og afstemningen vil løbe frem til den 14. oktober, hvorefter de fem bloggere med flest stemmer vil blive bedømt af en jury. Den endelige vinder bliver kåret til Bogforum.

12 kommentarer:

 1. Hvor er jeg glad for den lette og simple beslutning, der førte til, at du i sin tid oprettede bloggen. Jeg nyder nemlig virkelig at følge med herinde :D

  SvarSlet
 2. Mange gange tillykke med nomineringen. I er bare så seje! <3

  SvarSlet
 3. Din blog er så fantastisk, og jeg knuselsker den. Du har selvfølgelig fået min stemme, som du fuldt ud fortjener.

  Tak for at være sådan en skøn person, og så stor en inspirationskilde for mange af os andre <3

  SvarSlet
  Svar
  1. Åh, Rikke. Tak min mus. I så fald har vi byttet stemmer, for jeg har sendt en afsted til dig. Jeg synes virkelig, *du* fortjener det.

   Og tak for at læse med. For din egen blog og for at være den bedste nytilkommer i læseklubben <3

   Slet
 4. Tillykke med nomineringen, som du bestemt fortjener. Jeg har selvfølgelig stemt på dig - men jeg har også nydt at kigge ind hos nogle af de andre nominerede, for det var ikke dem alle jeg kendte i forvejen.

  SvarSlet
  Svar
  1. Tusind tak, Pia – for ordene og for din stemme. Du har i øvrigt helt ret; der er så mange dygtige bogbloggere, og de andre nominerede er bestemt både et besøg og en stemme værd. Alle er så dygtige og seje. Og vildt passionerede.

   Slet
 5. Jeg har selvfølgelig stemt på dig, Rikke. Det fortjener du <3 Tak for din blog og for dig.

  SvarSlet
  Svar
  1. Åh, tusind tak. Det sætter jeg så stor pris på :')

   Slet