torsdag den 8. september 2016

Læsevaner og bogsnak: The Currently Reading-tag!

Taglege er sådan en hyggelig ting. Det føles lidt som en venindebog, man giver videre til en online veninde, og jeg elsker at tage del i de små, florerende internetlege undervejs. I løbet af min ikke-bloggende sommerdage, er jeg dog kommet frygteligt bagud med dem. Og således er det gået til, at søde Anne Nikoline taggede mig i 'The Currently Reading'-tag for, hvad der føles som, flere århundreder siden. 
Men spørgsmål fortjener svar, og derfor har jeg i dag filmet en lille video, hvor jeg fortæller om læsevaner, viser hvilke bogmærker jeg har i hvilke bøger lige nu og raser en lille smule over, at jeg altid glemmer at tage smudsomslaget af en bog.

Se videoen nedenfor – og fortæl mig gerne lidt om dine læsevaner!


PS: Min tidsfornemmelse er skredet! Jeg blev ikke tagget i maj, men i august! Jeg har nok blandet det sammen med et andet tag, jeg blev tagget i før min blogpause.

6 kommentarer:

 1. Skønne du, hvor er det en fin video, og elsker din fotokædeting :D Den er bare så flot <3

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak, søde Mettemus! <3 Jeg elsker også fotokæden – og menneskerne på den :) Det er dejligt at have sine bedste sommerminder som dekoration :)

   Slet
 2. Hvor dejligt at du fandt tiden til at lave tagget!

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja, det kan du tro! Bedre sent end aldrig, ikke sandt? ;-) <3 Tak for tagget!

   Slet
 3. Sikken en skøn video :0) Hyggeligt at kigge lidt med, og høre lidt om dine læservaner. Hvor er det en fin lille Austen bog :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Tusind tak, Karina! :) Og ja, jeg elsker den lille Austen-bog. Den er skøn at have med på farten!

   Slet