Kontakt

Spørgsmålstegn, udråbstegn og kunstpauser kan altid foregå på: Prikkerikkekrikke@yahoo.dk

Til forlag og forfattere: I øjeblikket tager jeg ikke imod anmeldereksemplarer. I stedet læser og anmelder jeg bøger fra min egen bogreol.

Som udgangspunkt bestræber jeg mig på at besvare alle kommentarer og alle mails, men  lidt forsinket svartid kan forekomme i travle og hektiske perioder. Tjek evt. min FAQ for at finde svar på de hyppigst stillede spørgsmål. 

31 kommentarer:

 1. Hej Rikke.
  Jeg har først i dag opdaget din blog; og det er da en lykkens dag! Du skriver så sammenhængende og medrivende, og dine billeder er så enkle, smukke og fyldt med stemning.
  Du er en meget smuk person, og jeg undrer mig over, hvem, der tager billederne, hvor du optræder på?
  Derudover tænker jeg over, læser du kun på engelsk? Og hvis ja, er der en speciel grund til dette?
  Anyways, jeg elsker din blog, og jeg er nu endnu en, der vil følge din færden i fiktionens magiske univers, igennem eventyrskove, magiske kaninhuller og vægge af paperbacks.

  SvarSlet
  Svar
  1. Åh tusind, tusind, tusind tak. Dine søde ord varmer på en grå onsdag morgen som denne.

   Oftest tager jeg selv billederne af mig selv. Jeg benytter mig af kamerastativ og selvudløserfjernbetjening til formålet. Andre gange hjælper min kæreste mig.

   Jeg læser oftest bøger på engelsk - men ikke udelukkende. Jeg læser generelt meget engelsk litteratur, og så foretrækker jeg, at læse dem på originalsproget. Derudover er engelsksprogede bøger også ofte billigst; de findes i flere smukke udgaver, og der er et langt større udvalg. Jeg læser dog også danske bøger og danske oversættelser ind imellem :)

   Og endnu engang, tak for al den ros!

   Slet
  2. Jeg glæder mig til du viser os din mors bibliotek. Det bliver simpelthen det vildeste! Det står øverst på min bucket list at have mit eget bibliotek.
   Jeg glæder mig til dit næste indlæg; og dit næste efter det etc. Jeg elsker din skrivestil og dine billeder. Dine anmeldelser har bragt mange bøger på min to-read liste. Det er fantastisk, men samtidig en pestilens. Den liste bliver jo bare længere og længere.:-) Det skal du selvfølgelig ikke skældes ud for! Du er en evig inspirationskilde, og jeg kan simpelthen ikke finde blot én ting ved dig, som i mine øjne ikke er billedet af perfektion.

   Slet
  3. Åh ja. Jeg har planlagt et indlæg om hendes bibliotek til juli, hvor jeg er på sommerferie. Jeg glæder mig, til at vise jer det. Der er så meget inspiration at hente i andre folks bogsamlinger. Jeg drømmer også en dag om, at få mit helt eget bibliotek. Det vil jeg langt hellere have end et walk-in.
   Af hjertet tak for al din ros. <3 Jeg er så lykkelig for hvert et sødt ord, folk kaster på min vej, og det gør mig langt gladere, end jeg kan formå at udtrykke.

   Slet
 2. Hej Rikke :)
  Jeg følger troligt din fine blog og jeg elsker at læse om alle dine bogeventyr. Men jeg fulgte dig også igennem dine to andre blogs og for nostalgiens skyld kunne jeg rigtig godt tænke mig at genlæse både starsandfairies og dancingwithfauns :) men til min store skuffelse, fandt jeg ud af at man ikke kan komme ind på siderne mere:(

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak for de søde ord; hvor er det dog fint, at du sådan har fulgt mig hele vejen gennem blogverdenen.

   Jeg valgte for et stykke tid siden at gøre mine gamle blogs private, simpelthen fordi, jeg synes de er for intime til at svæve frit i et offentlige rum; og fordi, jeg alligevel ikke kunne nænne at slette dem. Det er derfor ikke længere muligt at gå ind på dem. Det beklager jeg.

   Slet
 3. Hej Rikke.

  Det er virkelig en skøn blog du har, og som netop er blevet tilføjet listen af mange blogs, der dagligt følges! Jeg kunne godt tænke mig at bestille noget af "Barnes and Noble Leatherbound Classics" fra Amazon, ved du hvor længe der ca. går før man modtager dem? Og om der er told på?

  Bliv endelig ved med dine gode anmeldelser, de er meget brugbare :)

  Venligst,

  Malene

  SvarSlet
 4. Hej Rikke!
  Jeg er først for nyligt begyndt på en blog om litteratur, og savner selskabet af andre litteraturbloggere. Kan du anbefale nogle? :)

  SvarSlet
 5. Hej Rikke!
  Fik du prøvet at lave cherrytomater bagt i ovnen? ;) (http://madfralouisebach.blogspot.dk/2013/10/cherrytomater-bagt-i-ovn.html)
  Jeg vil spørger dig, om du kender til nogle bøger med Steampunk tema? Jeg havde temaet på HF i engelsk, men det var mest film vi så. Jeg vil gerne læse noget fra den genre. Kender du til noget? eventuelt bare små historier? Jeg har søgt lidt rundt, men synes mest jeg kommer frem til "opslagsværker" om steampunk...
  Håber du kan hjælpe :)
  God lørdag
  Louise

  SvarSlet
 6. Hi Rikke,

  First of all, your blog is amazing :D Even if I don't know Danish, I can understand some words ;)
  I see that you have many lovely bookmarks and I was wondering where did you find them :)

  Best wishes,
  Nicky

  SvarSlet
  Svar
  1. Hi there. Thank you so much for your kind words :)

   A lot of my bookmarks are bought on eBay and mostly Etsy :)

   Slet
 7. Rikke, det mislykkes altid for mig at skrive kommentar.
  Jeg elsker, elsker din blog og f eks. Anmeldelsen af stillidsen betog mig. Dejligt at dele glæderne med nogen!
  Knus

  SvarSlet
 8. Hej Rikke!

  Et blogindlæg fra dig har reddet en trist dag mere end en gang og jeg er kæmpe fan. Fantastisk arbejde du lægger i bloggen. Det kunne være rigtig fedt, hvis du på et tidspunkt åbnede en læsegruppe ligesom den Emily Salomon har startet på sin blog. Hun annoncerer en bog, som vi alle sammen læser, og så diskuterer vi den en måneds tid efter med et oplæg fra hende. Det kunne være rigtig sjovt :-) God dag.

  kh. Nynne

  SvarSlet
  Svar
  1. Tusind tak for dine søde ord! Det er jeg så glad for at høre! :) Og du har helt ret, Emily Salomons idé er smadderfin, den følger jeg også med i. Måske jeg en dag selv finder på noget lignende også :)

   Slet
 9. Hej Rikke.

  Sikke en fin blog du har! Du er simpelthen gudesmuk og er så god til at tage de helt rigtige såkaldte Tumblr-billeder.
  Jeg kom til at tænke på, at du nogle gange viser os sådan nogle bøger, der ser meget antikke og aldeles smukke ud (Fuldstændig ligesom dem oppe på billedet!) Hvor finder du dem henne (Hjemmeside, boghandel?) xx

  God december! x

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej! Jeg tror, du tænker på bøgerne fra 'Barnes and Noble Leatherbound Classics'-serien. Bare søg på det hos Saxo eller Amazon, så dukker der et væld af smukke bøger op.

   Og tusnd, tusind tak for de søde ord :)

   Slet
 10. Hi Rikke. I admire your blog and your personality. I have recently found your blog. I am a bookworm from Russia, currently living in Denmark. I read you were going to read Nicolay Gogo in 2015l. I wish I could help you with Russian literature masterpieces. You could start with Vladimir Naabokov's lectures on Russian litterature to get a brilliant insigt into it. I would like to ask you where did you buy your lovely white bookcase.

  SvarSlet
  Svar
  1. Thank you so much for your kind words! I do want to read much more Russian literature if possible. This year I'll read Pushkin!

   And my old bookcase which you are referring to is from a Danish store called "Idémøbler". My new bookcase is from IKEA.

   Slet
 11. Hej Rikke

  Det er et evigt lyspunkt i min hverdag, når jeg ser en ny post på din blog, og jeg følger dig troligt :)
  Jeg har et spørgsmål til en gammel post, hvor der er et billede af en fin lille bog, der kommer med forslag til, hvilke bøger man kan læse i forskellige situationer:
  - når man er syg
  - når man er trist
  - når man er på ferie
  - når det er Halloween
  etc.
  Jeg kunne rigtig godt tænke mig at tilføje den til min bogsamling. Har du noget info på den?

  Du må have en dejlig sommerdag og fortsæt det gode arbejde :)

  Venlig hilsen
  Lærke

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej Lærke

   Tusind tak for de søde ord. Jeg beklager det alt for sene svar.

   Bogen du tænker på er 'The Novel Cure', og jeg har skrevet lidt info på den her: http://paperbackcastles.blogspot.dk/2013/12/tirsdags-tip-1-til-bogelskeren.html

   Kh Rikke

   Slet
 12. Hi Rikke! I just started my book blog, which you inspired me to do as the first book blog that I read. You don't have to look if you don't want to (I know this is probably annoying) but I'd appreciate it if you could! the url is: infinitelibrary.wordpress.com xxx

  SvarSlet
  Svar
  1. What a beautiful thing to have inspired. I'll definitely take a look!

   Slet
 13. Hi, sorry, I don't speek deens and my english bad, but I wil show you this book:
  http://www.theguardian.com/film/video/2013/oct/27/jj-abrams-ship-theseus-preview-video
  or look for S - Ship of Theseus. I am reading it in German but there is also a English versie, of course because it is written from two Americans, I think.
  Greetings, Simone

  SvarSlet
  Svar
  1. Oh, I have been looking out for it for ages. I really looks wonderful!

   Thanks for reminding me!

   Slet
 14. Dejlig at du stadig finder tid til verdens bedste blog.
  Jeg ved ikke om jeg har spurgt dig: hvis den frygtede utålelige dag kommer, hvor du ikke kan overkomme bloggen, kan denne så ligge tilgængelig i et eller andet regi? Der er jo bunker af vidunderligt stof, som kan læses igen og igen til fornyet inspiration og glæde.
  Tror du det kan lade sig gøre.
  Knus og held og lykke i alt det ny spændende.
  Birthe

  SvarSlet
  Svar
  1. Tusind tak for de søde, søde ord.

   Men pyh, det har jeg slet ikke taget stilling til endnu. Bloggen er langt fra et afsluttet projektet, og jeg nyder stadig at skrive herinde – selvom min tid er lidt mere presset :)

   Slet
 15. Tak for dine beroligende ord.
  Det er herligt at " kende " dig.
  Var netop i London og tilbragte dage i boghandeler, godt at tænke på, at det ville du sikkert også have gjort.
  Knus

  SvarSlet
 16. Hello, I have been a long time follower of your blog, I love your collection of books and admire your love for books. I'm featuring you in 4 blogs I love for my Things I Love Thursday (TILT) series. Thanks for always making this a magical place to visit! XO

  SvarSlet
 17. Hej. Er Foyles Bookshop et godt at sted at handle? Kommer det frem i pæn stand?

  SvarSlet