søndag den 14. april 2013

Currently reading #2

Jeg holder særligt af morgener som denne, hvor jeg kan vandre uforstyrret rundt i min helt egen tankeboble, vende sider i gode bøger, kigge på de grålige farvetoner i vindueslandskabet, og roligt planlægge hvad min dag skal indeholde. Lejligheden er helt stille, og det er som om, hele verden holder vejret for en kort stund. 
I denne weekend har mit læseprojekt været "Wives and Daughters" af Elizabeth Gaskell. Jeg elskede hendes "North and South", som jeg læste i februar, og har længe gået og ventet på, jeg kunne undersøge hendes forfatterskab nærmere. 
Bogen er endnu ikke læst færdig; faktisk er jeg kun en smule over halvvejs, og jeg ved stadig ikke helt, hvad jeg egentligt synes om den. På sin vis er jeg en smule skuffet; dog har bogen alligevel en udefinerbar charme, og jeg glæder mig til at se, hvordan de løse ender bliver bundet sammen til sidst.  

Hvad indeholder jeres søndagslæsning?

14 kommentarer:

 1. Det sidste af Bogtyven (som lydbog). Meget anderledes i forhold til hvad jeg forventede, men ikke desto mindre en glimrende bog :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg mangler stadig at få læst Bogtyven. Jeg vil egentligt meget gerne få den læst, men jeg kan simpelthen ikke tage mig sammen til at få det gjort. Måske det burde blive et sommerferieprojekt!

   I hvert fald godt at høre, du synes den er god :)

   Slet
 2. Wurthering Heights, som jeg jo fik af dig :') men du ved jo hvordan det pt. står til med tiden herhjemme (vågne børn + tid til læsning er ingen god kombi ;))
  Jeg prøver at snige mig til et par sider engang imellem; det skrider langsomt fremad.

  <3

  SvarSlet
  Svar
  1. Åååh, Wuthering Heights. Den er simpelthen så fantastisk: enormt virkningsfuld og velskrevet. Den skal du glæde dig til at få tid til! :) <3

   Slet
 3. Jeg har gang i en genlæsning af 'Tidskortet' af Felix J. Palma. En fantastisk fortælling om tidsparadokser.

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg har lige googlet den, og den lyder bestemt enormt spændende! Den kommer straks på min to-read liste. Tak for inspirationen :)

   Slet
 4. 'At høre hjertet slå' - jeg er generelt skeptisk over for ren kærlighedspladder, både på film- og bogform, men er hooked ind til videre!

  SvarSlet
  Svar
  1. Det lyder skønt! Sommetider er det nu også rart med lidt kærligheds-eskapisme.

   Slet
 5. Sofies Verden af Jostein Gaarder. Er lige startet.

  SvarSlet
  Svar
  1. Puh, det er godt nok længe siden, jeg læste den. Kan dog huske, jeg var ellevild med den. Håber du oplever det samme :)

   Slet
 6. Jeg er i gang med "Dark Lover" af J. R. Ward. Jeg har egentlig læst den danske udgave, men nu har jeg købt hele serien på engelsk - og så starter man jo med den første :b Den er i øvrigt også bedre på originalsproget, selvom den danske oversættelse var god ..

  SvarSlet
  Svar
  1. Det der kender jeg udmærket godt; ofte kan det også være en hel ny oplevelse at læse en roman på originalsproget, og man får en større fornemmelse for forfatterens skrivestil. Og den slags er jo altid kærkomment :)

   Slet
 7. Jeg er i gang med 'Looking for Alaska' af John Green.
  Jeg er også lidt over halvvejs og er spændt på at se hvordan den ender.

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg elsker, elsker, elsker, elsker John Green. Hans skrivestil er så unik og helt vidunderlig. God fornøjelse med bogen!

   Slet