lørdag den 13. juli 2013

Konkurrence #4: En fødselsdagsgave

Dette er et planlagt indlæg. Jeg er i feriehi, og er derfor lidt langsommere om at udgive og besvare kommentarer. Men jeg skal nok få det gjort efterhånden. 

Denne konkurrence er venligst sponsoreret af SAXO (og af mig selv). 

Fødselsdage handler om mange ting blandt andet at give gaver og bringe lykke; og jeg har brugt anledningen til at finde en fin fødselsdagskonkurrence-gave frem til en af jer. 
SAXO har været så venlige at udlodde en bog til sommerlæsningen - "Den faldne engel" af Daniel Silva, som er en spændende krimi. I kan læse mere om bogen lige her
Jeg har desuden selv fundet yderligere to bøger frem for at skabe en fin lille bogpakke. En lilla fryd med guldtryk i form af Cecilia Aherns "Dagbog fra i morgen", og en bog fra toppen af min egen læseliste "På den anden side" af Audrey Niffenegger. 
De tre bøger repræsenterer således tre af de mest underholdende genrer til sommerens tidsfordriv; krimi, chick-lit og fantasy. Fjerlet og inddragende strandlæsning. 

For at deltage i konkurrencen om denne lille bogpakke skal I blot lægge en lille kommentar til dette indlæg  og fortælle hvilken genre I holder allermest af. Husk også at skrive jeres e-mail, så jeg kan kontakte vinderen. I kan deltage i konkurrencen indtil d. 25/7, hvor jeg hurtigst muligt efter offentliggør den heldige vinder.

95 kommentarer:

  1. Jeg holder mest af kriminalromaner og thrillers. Kan godt lide at finde spor og løse mysterier. Barndomsdrømmen om at blive spion eller detektiv hænger stadig ved!:-)

    Overgaardliv@gmail.com

    SvarSlet
  2. Jeg er helt skudt i fantasy genren, men prøver på også at læse andre. Fantasy har dog mit hjerte og bøger med den genre bliver altid læst meget hurtigere end andre :)

    mail: livefrommba@live.dk

    SvarSlet
  3. det skifter faktisk lidt .. lige nu er jeg ret vild med chick-lit og fantasy.. andre perioder kan jeg godt lide de mere meningsfyldte bøger.

    malenep1991@gmail.com :-) krydser fingre!

    SvarSlet
  4. Jeg elsker fantasy, det er der hvor jeg kan sætte fantasien på fuld drøn og stikke af til et andet univers imens jeg læser. :)

    ceciliedupont@hotmail.com

    SvarSlet
  5. Jeg tror allermest at jeg er til historisk fiktion og biografier. Jeg elsker bare bøger som har en eller anden form for seriøs kobling til virkeligheden.

    carolinethomsen92@gmail.com

    SvarSlet
  6. Jeg er en sucker for Fantasy, har altid været det, og vil altid være det. En verden hvor jeg kan forsvinde ind mellem feer, magiske væsner, og flyvende planter, er en verden jeg elsker :)

    stineingrid@gmail.com

    SvarSlet
  7. Fantasy vil altid være den helt stor vinder hos mig. Jeg elsker at fordybe mig i et andet univers :-)

    louiserytter29@gmail.com

    SvarSlet
  8. Realisme og fantasy, da disse to genrer favner vidt og bredt; jeg kan umuligt nøjes med at udpege en, for selv det at indsnævre det til to favoritgenrer er svært.

    heartstick @ hotmail . com

    SvarSlet
  9. Jeg tror, at jeg er mest til fantasy. Det er nemt at gå til og godt til at lede tankerne bort for en stund.

    totrefirefem@gmail.com

    SvarSlet
  10. Det svinger meget alt efter humør, men her om sommeren er jeg mest tilhænger af det lette chick-lit :)

    ireneejensen @ hotmail . com

    SvarSlet
  11. Uha den er godt nok svær, men dewt må nok være fantasy og chick-lit
    Trine Rasmussen
    moi_246@hotmail.com

    SvarSlet
  12. Pt. er jeg igang med nogle biografier som har stået på min to-read-liste i et længere stykke tid. Men udover sådanne bøger, så er jeg mest til krimier, hvor spændingen er i top, men også fantasy, der tilbyder et helt andet univers. Synes det er svært at vælge :)

    smbj6@hotmail.com

    SvarSlet
  13. Først og fremmest tillykke med fødselsdagen.
    Og dernæst til favoritgenren. Sådan en har jeg egentlig ikke. Jeg er så heldig at jeg kan læse det meste. Af og til har jeg i en periode en genre jeg lige bliver bidt af, men for tiden tager jeg lidt af det hele. Så i stedet for at udvælge månedens læseliste ud fra genre, prøver jeg for tiden at komme i gennem de bøger, jeg længe har haft på min læseønskeliste.

    gbp_1@hotmail.com

    SvarSlet
  14. Hvilken genre jeg er mest tilhænger af, afhænger oftest af mit humør. Generelt er jeg dog ret glad for bøger der har en snert af fantasy, men samtidig har en vis mængde realisme. Det gør at dét, der virker så uopnåeligt (eller unaturligt, om man vil), kommer mere ind for rækkevide, i den forstand at det normale menneske få chancen for at opleve noget så fantastisk, på trods af at det ikke er mere specielt end du og jeg. Her tænker jeg fx Harry Potter bøgerne, selvom Harry Potter måske er lidt speciel ;-) Den slags bøger giver ligesom en følelse af at drømme kan blive til virklighed, også for en jysk pige som mig.

    akallestrup@hotmail.com

    SvarSlet
  15. Min favoritgenre er og bliver fantasy, selvfølgelig gerne med et drys at romance! Tillykke med dagen.

    alleelskerlea@hotmail.com

    SvarSlet
  16. Puha det var alligevel en lidt svær ting pludselig at skulle skrive! Jeg kan lide at læse rigtig mange forskellige genre, men især fantasy og ungdomsbøger falder let til mig. Dog er jeg også rigtig vild med bøger der har et snert af krimi over sig. :)
    Nyd nu din ferie!

    SvarSlet
  17. Jeg ville jo enlig nok normalt sige fantasy, da jeg elsker den genre.
    Men tror jeg holder aller mest af en god kærligheds historie! :)

    prik@hotmail.dk

    SvarSlet
  18. jeg er en sucker for chick-lit men lige nu er jeg faktisk i gang med true blood serien så hvem ved? -- måske skifter jeg over til fantasy genren en dag ;)

    maibritt // maibrittj_@hotmail.com

    SvarSlet
  19. Jeg holder mest af fantasy genren. Åh Harry Potter, A song of Ice and Fire og Lord of the rings <3
    Men er specielt så hooked på A song of ice and fire for tiden. Dog er jeg også enormt glad for Jane Austen :x <3

    SvarSlet
  20. At vælge én genre er jo ret umuligt ;-)
    Jeg har altid været fortaler for chick-lits, og er det bestemt også stadig. Men hvis der er noget, du har vækket i mig, så er det min forkærlighed for gamle, romantiske klassikere.
    Bogen Pride & Prejudice har været gennemlæst et utal af gange herhjemme allerede, men det er lige så langsomt gået op for mig nu, at verden omkring den bog er så abnorm, at jeg bliver helt overvældet af dens genialitet. Der er så mange bøger, jeg har lyst til at læse pga. dig, Rikke :-D

    SvarSlet
    Svar
    1. PS. STOOORT tillykke med fødselsdagen i går, Rikke! Har det lidt dårligt med, at jeg ikke var inde og lykønske dig i går.. Men bedre sent end aldrig, ikk? ;-) Håber du havde en skøn dag i det dejlige vejr.. og måske erhvervede dig en god ny bog eller to? :-) Hehe

      Slet
  21. Først: Tillykke med fødselsdage!
    Næst: Jeg kan lide de fleste genrer - det kommer an på humør. De seneste 5-6 år har jeg dog studeret, så der har chick lit været favoritten, da jeg bare skulle underholdes og helst ikke tænke for meget :-)
    Sidst: Der står, at konkurrencen kører til 25/6?? :-)

    SvarSlet
  22. Sikke en dejlig præmie, jeg vil meget gerne deltage!
    Min yndlingsgenre må være krimi, med masser af spænding. Det fanger mig rigtig meget. Det piner mig lidt at sige, som tidligere kunsthistoriestuderende, men Dan Browns bøger er fabelagtige, synes jeg. Alt, hvad der står er opdigtet, men jeg sluger det råt!;)

    Glæder mig til at høre, om din ferie!! :)

    SvarSlet
  23. Svaret må uden tvivl være fantasy. Jeg elsker feer, hekse, elver, talende dyr, dværge og hobitter. Jeg elsker tryllestavene, festøv, gamle bøger og eventyr. Jeg elsker den måde fantasy genren tage en med til en helt anden verden. Hvordan man for en tid lever i denne verden, som ikke eksistere. Men mest af alt elsker jeg bare magien, hvordan den så i al sin forskellighed udarter sig. Jeg kan ikke få nok af fantasy, og det er klart det jeg læster mest. Det er svært at forklarer lige præcis hvorfor, men det fanger en. Specielt når man har så meget fantasi som jeg!

    SvarSlet
  24. Jeg holder meget af historiebøger eller noget historisk!

    Med venlig hilsen
    Christian (guldhammer2589@gmail.com)

    SvarSlet
  25. Jeg er ikke rigtig sucker for nogle af de tre genrer! Men af erfaring fra Daniel Silva vil jeg denne gang sætte mig på krimigenren. De bøger jeg tidligere har læst fra Silva har været gode, lidt alla Dan Brown.

    Forsinket tillykke med fødselsdagen!

    Hilsen Ditte
    (d.trudslev(at)gmail(dot)com

    SvarSlet
  26. Jeg er helt klart mest til krimier, men faktisk har jeg også været ret glad for Cecelia Ahern. Jeg har dog kun læst hendes bøger på engelsk, men har ikke været igennem dem alle endnu, bl.a. mangler jeg stadig at få læst "Dagbog fra i morgen", som jeg har hørt skulle være ganske god.

    Hilsen Anita
    a.nielsen(at)gmail.com

    SvarSlet
  27. Jeg har ikke rigtig fundet min genre, jeg elsker at støve lidt rundt og finder fund i alle genre. Men tendere oftere til romaner og fantasy bøger end krimier som ikke siger mig så meget igen.

    Vil lige slutte af med at sige et forsinket Tillykke med fødselsdagen og jeg håber at du får en overskån ferie!!

    Christina xx
    http://christinathorup.com/

    Mail: bloggerchristina@hotmail.com

    SvarSlet
  28. Jeg er faktisk til det meste. Nogle dage er chick-lit lige min genre - meget let læsning, og det er bare rart nogen gange. Andre dage er fantasy bare det bedste. Jeg elsker at fordybe mig i et nyt univers og blive fascineret af alverdens eventyr. Krimi er også en lækker genre, og fordybningen i en mordgåde kan lukke alt andet ude!

    Jeg håber du havde en fabelagtig fødselsdag i fredags og jeg håber du får en rigtig god ferie!

    xx Sandra - frklillemus.blog(a)gmail.com

    SvarSlet
  29. Min begejstring for Fantasy kan ingen ende nå!
    Det vil nok altid være favoritten, selvom jeg ihærdigt forsøger at læse bredt.

    Michella,
    sorttale@gmail.com

    SvarSlet
  30. Det svinger simpelthen så tit! Jeg tror dog min favorit er realisme :-) Og hvor er det en lækker konkurrence!

    SvarSlet
  31. Dejligt med noget ferie. Jeg holder mest af krimi, men bestemt også fantasy. charlotteb@bbsyd.dk

    SvarSlet
  32. Udmiddelbart læser jeg flest krimier. Men en dejlig kærlighedshistorie er nu også god.
    cille_bsh@hotmail.com

    SvarSlet
  33. Favorit genre? ...hmm, autentiske krimier tænker jeg. Skræmmende, men sande! ;)

    -Kamille (karinakamille@gmail.com)

    SvarSlet
  34. Uh - mange genrer, lige pt. er det chicklitt - dejligt enkelt til at koble af med efter en lang dag i skole...

    theresa_yde@hotmail.com

    SvarSlet
  35. Forsinket tillykke.

    Jeg læser lidt af hvert, men hvis jeg skal udvælge en favorit er det nok realisme, gerne under fjerne himmelstrøg..

    katrinegraversen[a]gmail.com

    SvarSlet
  36. Ej, en fin præmie :-)

    Min favorit genre er nok krimier - det er dem jeg læser klart flest af, og altid vender tilbage til. På det seneste er jeg dog begyndt at udvide lidt til også at omfatte engelske klassikere (elsker de gode gamle eventyr og fortællinger..)
    Mvh Lotte

    liselotte.hansen7@gmail.com

    SvarSlet
  37. Jeg er vild med ret mange forskellige ting, særligt dystopier og utopier.

    katrine (at) eichler.dk

    SvarSlet
  38. Jeg foretrøækker krimi, erotisk litteratur og fantasy. God sommer!
    / Rikke

    Rikkeajensen@gmail.com

    SvarSlet
  39. Håber du nyder din velfortjente ferie, med en masse afslapning og gode bøger :) Personligt er jeg mest til historisk fiktion. Elsker fornemmelsen af at være en del af de historiske begivenheder, som har formet verden, og få et nærmest personligt kendskab til alle de store historiske personligheder. Det er som at blive suget ind i en anden verden, og så alligevel ikke.

    Jeg ville dog alligevel være ganske tilfreds med din lille bogpakke til min samling. Specielt Daniel Silvas bog - har kun hørt gode ting om ham, men mangler stadig at gøre hans bekendtskab.

    /Sarah - sarah_toftedal@hotmail.com

    SvarSlet
  40. Jeg foretrækker krimi-gengren - det skal gerne være spændende hele vejen.
    katrin@greencat.dk

    SvarSlet
  41. Jeg bliver fanget af realisme... Spændende!! stilhedognaervaer@gmail.com

    SvarSlet
  42. Jeg holder helt klart mest af fantasy. Jeg syntes det er fedt, at blive trukket ind i en verden hvor alt kan ske. Jeg kan også godt lide når bogen har lidt "løse ender" så man selv skal forestille sig lidt.

    mail: victorholmjohansen@gmail.com

    SvarSlet
  43. Jeg er vild med historisk fiktion (såsom Ken Follets nyere bøger)og dokumentariske beretninger. Men har samtidig en svaghed for chick-lits :)

    //Anna
    ahlanglet@gmail.com

    SvarSlet
  44. Jeg prøver andre, men jeg vender altid tilbage til krimierne

    SvarSlet
  45. Jeg er ret flexibel mht bogens genre, men den skal helst blive spændende forholdsvis hurtigt, ellers kan jeg ikke holde koncentrationen :D
    Mvh Caroline Amalie Clausen
    tigerdyr107@gmail.com

    SvarSlet
  46. Uh, den er svær!
    En god krimi er en sikker vinder, men må indrømme at jeg også sluger de fleste chick-lit hurtigt og råt. Faktisk er jeg også begyndt at skele lidt til de historiske romaner, som også kan fange mig på de rigtige tidspunkter. Og jo, så nød jeg også Twilight og The Hunger Games MEGET! Så jeg er vist lidt en all-rounder. Har gerne to-tre bøger i gang på samme tid, så jeg kan veksle lidt imellem genrerne.

    Jeg krydser fingre for nye indspark til min litterære sommer :)

    SvarSlet
    Svar
    1. Hov, jeg glemte min mail i farten :)

      rikke-ankerstjerne@hotmail.com

      Slet
  47. Jeg elsker krimi, biografier og humoristiske bøger. :D
    Utrolig fin give-away.

    Kamilla millamusen@jubii.dk

    SvarSlet
  48. Hjertelig tillykke med fødselsdagen :-)

    Min favoritgenre må efter et kig i bogreolerne være krimi, for dem er der flest af :-)

    Ingen af de 3 bøger har jeg læst, og jeg sad for et par timer siden og kiggede ved Arnold Busk på Cecilia Aherns "Dagbog fra i morgen", men den var desværre udsolgt, så det kunne være skønt at vinde den hos dig :-)

    Kh fra
    Louise
    lolesendk@gmail.com

    SvarSlet
  49. Min favorit må vist være krimier. Dem kan jeg ikke få nok af :)

    Line

    SvarSlet
  50. Jeg kan med lethed sluge et par bøger om ugen, da jeg er en meget stor læsehest. Dette betyder også, at jeg ofte kommer rundt i mange forskellige genrer bøger, men min absolutte favorit genre er dog selvbiografier med de barske historier, folk har været igennem.

    denlilleverden@godmail.dk

    SvarSlet
  51. Jeg læser ret bredt - har et særligt blødt punkt for historiske romaner, fantasy, thrillere.

    SvarSlet
  52. Det har altid været krimi og chiclit, men må indrømme at jeg på det seneste er gået mere over til, ja jeg ved faktisk ikke hvad genren hedder... Men sådan nogle romaner hvor man følger en person/familie gennem en periode (altså bare en god fortælling f. eks. Anne B. Ragde o.lign.). Jeg er også begyndt at læse biografier, noget der ellers aldrig tidligere har fanget mig. Tror aldrig jeg har læst fantasy, så det burde nok prøves..
    Mvh. lovisen

    SvarSlet
  53. Jeg ved ikke om jeg kan låse mig fast på en genre, for mig er det mere nogle træk der tiltrækker ved de forskellige bøger, jeg ved godt de træk normalt ligger i genren, men ikke for mig. Jeg har læst både krimier, chick lit og fantasy og det hele og elsket og hadet begge dele. For mig er det andre ting. JEg har en svaghed for bøger med noget filosofisk over sig, og af en eller anden grund elsker jeg hvis det er lidt bittersødt og man kan rives rundt i hele følelsespalletten og tage noget af bogen med videre.
    Men skulle jeg fastslå en genre ville det nok være fantasy, da jeg synes de ofte har lidt af det hele :)

    Michelle-Eilsoee@hotmail.com

    SvarSlet
  54. Jeg absolut elsker fantasi bøger, men en god krimi er også fantastisk :-)

    viveca_johansen@hotmail.com

    SvarSlet
  55. Jeg ved ikke om klassikere som sådan er en genre, men det er dem jeg læser allerflest af :)

    patriciaw-p@hotmail.com

    SvarSlet
  56. Uha, den er svær, men det må nok være fantasy. Ja, det tror jeg :)

    offentliganna@gmail.com

    SvarSlet
  57. Selvom jeg læser mange forskellige genrer, så tror jeg favoritten er drama (hvis det er det man kalder det ;))

    louisehede1989@gmail.com

    SvarSlet
  58. Jeg kommer ikke udenom, at jeg gang på gang finder mig selv med næsten i en krimi.
    gbang@ofir.dk

    SvarSlet
  59. Young adult bøgerne er lige nu min absolutte favorit. Ellers har jeg været rigtig glad for fantasy-bøger:-)

    SvarSlet
  60. Uhh! Den er jo svær... Jeg kan nemlig lide de fleste genrer ;-)
    Har nok en tendens til at skifte i mellem genrene, så i perioder læser jeg mange historiske romaner, i andre perioder læser jeg næsten kun krimi (som i den første halvdel af dette år), og igen i andre perioder kan jeg slet ikke lade chicklits'ne være osv.
    Men når det kommer til stykket er jeg nok allergladest for historiske romaner :-)

    SvarSlet
  61. Som lidt af en politiknørd må min yndlingsgenre nok være politiske thrillere/krimier meget skarpt efterfulgt af fantasy-bøger :)
    - ditte.kamper@gmail.com

    SvarSlet
  62. Jeg synes det er så svært at vælge genre! Vil gerne sige fantasy, fordi jeg har læst mange gode bøger i den genre, men elsker også mange andre slags!
    kh Gitte, gittewinneche @ hotmail.com
    www.boghylden.wordpress.com

    SvarSlet
  63. Noget let og humoristisk.
    Malenef@hotmail.com

    SvarSlet
  64. Helt sikkert krimier :) Jeg ved ikke hvorfor jeg lige kommet over i krimigenren, men jeg er faldet pladask i den og elsker at sluge en god krimi :)

    Mvh
    Monica
    volcanokitten@outlook.com

    SvarSlet
  65. Jeg er "alt læsende", men er nok særligt glad for biografier og historiske romaner. Camilla Läckberg er min yndlingsforfatter, og der er vi jo ovre i noget svensk femikrimi, eller hvad man nu kalder det...

    Fortsat god sommer!
    Anne
    anne_wegmann@yahoo.dk

    SvarSlet
  66. Jeg kan sluge alt der hedder chick-lit i mig og kombineret med fantasy, går det endnu hurtigere med af komme igennem bøgerne! Så fantasy chick-lit må det blive, hvis der overhovedet er noget der hedder det, ellers er begge chancer min favorit, kan ikke vælge :'D

    Henriettemunkholm@hotmail.com

    SvarSlet
  67. Filosofiske bøger som Den lille prins, Alkymisten og den dur :)

    SvarSlet
  68. Jeg er glad for historiske bøger (kedede mig dog gevaldigt med Jordens Søjler), men ellers er jeg utroligt glad for fantasy og havebøger :)

    SvarSlet
  69. Jeg elsker bøger men må jeg nøjes med min kindle. Jeg rejser rundt i verdenen på en sejlbåd så derfor kan det ngle gange være besværligt at rejse med en masse bøger, og jeg kan aldrig nænne at efterlade dem. Forleden havde en af mine venner en bog med på båden, og jeg blev simpelthen nødt til at lugte tild en fordi den så slidt ud på den helt rigtig måde...hun kiggede lidt mærkeligt på mig.
    Faktisk er jeg så heldig at jeg igår modtog en pakke fra min mor med 2 bøger og lakridser så jeg kunne ikke være gladere. Hvis jeg vinder er jeg sikker på at hun vil sende dem til mig;). Og tak til en fin blog, det er virkelig rart med en blog om bøger. God ferie x

    SvarSlet
    Svar
    1. Glemte jo helt at skrive genren hvilket helt kommer an på mit humør og hvad jeg laver....bøger om sømænd når jeg krydser havet, svenske og danske krimier når jeg er på stranden, historiske romaner når jeg skal hygge på en søndag, kogebøger...altid, tja det spænder vist bredt

      Slet
  70. Sikke en dejlig bogpakke!
    Min yndlingsgenre er nok fantasi, hvor alt kan ske, hehe. Men jeg læser dog også massere af bøger fra alle mulige andre genrer (;

    celine-hein@hotmail.com

    SvarSlet
  71. Puha, jeg har svært ved at vælge en favorit. Læser alt bortset fra science fiktion. Men jeg er glad for fantasy og historiske romaner og krimier og realisme og ...

    SvarSlet
  72. Åh, det er svært at vælge. Er blevet svært afhængig af 1800-tallets romantiske fortællinger af Jane Austen men Harry Potter er også bare en af de bogserier nogensinde! Og så er der jo selvfølgelig Neil Gaimans smukke histier ...... Åh, det er så svært men tror helt bestemt at jeg kan sige at bøgerne skal være fyldt med romantik :)

    Fantastik blog, som jeg så ofte siger :) Håber du har en dejlig ferie!

    Kristine
    kristinewilcken@gmail.com

    SvarSlet
  73. Hrm... Genre...
    Lige pt leser jeg mest krimi - men jeg vil ikke kalde den en favorittsjanger. Jeg er ganske altetendes, så lenge det er godt skrevet;)

    Trine - trinesoppskrifter@gmail.com

    SvarSlet
  74. Chick-lit og krimi

    Teresa tlm@lyma.dk

    SvarSlet
  75. Læser stor set alt. Dog på nær gryser, lever mig lige så meget ind i en gyser som i andre bøger og det er ikke så smart når jeg læser inden jeg sover......

    mathildehb@hotmail.com

    SvarSlet
  76. Da jeg var yngre, elskede jeg fantasy! Jeg elsker stadig at genfinde denne genre, dog i en mere 'blandet' udgave. De seneste år har jeg været fuldstændig fortabt i Haruki Murakami, han er fantastisk.

    alexandrape@hotmail.com

    SvarSlet
  77. Uha der er ikke en genre, jeg mest er til, læser det, der lyder spændende hihi :) Men er helt vild med ungdomsromaner, hvor der samtidig er lidt gys i.

    Freja Thronsen
    frejathronsen@gmail.com
    http://mylifebyfreja.blogspot.dk/

    SvarSlet
  78. Jeg er virkelig all-around. Alt efter hvilken tid er jeg til noget forskelligt. Men især om sommeren i en liggestole på stranden er jeg vild med chick-lit. Det nemt og lige til. Og man kan gå fra den og hurtigt vende tilbage.
    Mvh
    Sisse Marie
    Sizze86@gmail.com

    SvarSlet
  79. hej. Håber du nyder sommeren - jeg har rigtig svært ved at sige en yndlingsgenre, da jeg virkelig læser meget blandet, jeg kan godt lide historiske romaner og romantisk - stolthed og fordomme, jordens søjler, men fantasy læser jeg også noget af og gys er heller ikke af vejen. Jeg er tilgengæld ikke vild med biografier og det meste chick-lit (og så var de rjo alligevel lige nogle stykker ind imellem, der da er meget hyggelige..) så virkleig svært spørgsmål.
    sarah
    sarahbodk@hotmail.com

    SvarSlet
  80. Jeg er absolut mest til Fantasy og Science Fiction, men både Batman og Sherlock Holmes er store hit i mit hus!!

    Mvh
    Jimmy
    k@hlpedersen.dk

    SvarSlet
  81. Jeg er mest til Fantasy og Science fiction, men både Batman og Sherlock Holmes er store hits i mit hus! :-)

    Jimmy
    k@hlpedersen.dk

    SvarSlet
  82. Jeg har længe været en krimi pige.. Men bevæger mig mere og mere rundt i alle slags genre :)

    nesrual@gmail.com

    SvarSlet
  83. Min ultimative yndlingsgenre er fantasy. Jeg elsker at kunne fordybe mig i en anden verden og få et afbræk fra den rigtige :) Og jeg er også vild med Dystopi

    Hilsen Sabrina - samhain4000@gmail.com

    SvarSlet
  84. Jeg kan ikke få nok thrillere når de kommer over i noget apokalypse-lignende. Velskrevet, gennemtænkt og (mere eller mindre) realistisk katastrofefilm i bogform, om man vil.Det har efterhånden givet mig en del søvnproblemer, men indimellem trænger jeg til at få rystet min opfattelse af omverden i en sådan grad, at det er den eneste genre der virkelig gør noget for mig. Hvis det er vellykket, efterlader genren mig med en følelse af, at faren lurer under overfladen, og at vi skal huske at passe på hinanden og den verden, vi lever i.

    sillekatinka(a)gmail.com

    SvarSlet
  85. Jeg elsker biografier. Det er super at få indblik i andre menneskers liv.
    :-
    Alexia
    filippa@gmail.com

    SvarSlet
  86. Jeg foretrækker at læse fantasy og ungdomsbøger / Young Adult, hvor der ikke behøver være et fantastisk element. Så vidt muligt prøver jeg dog at læse noget forskelligt, men de to genrer er klart dem jeg har nemmere ved at læse, og som fanger mig mest i længden.

    dreamkeeper89(a)gmail.com

    SvarSlet
  87. Hej Rikke, min yndlings genre er nok fantasy. Jeg elsker at drømme mig ind i nye eventyrlige universer, hvor alt kan ske gang på gang. Dog har jeg fornyeligt anskaffet mig en fagbog/biografi om Frida Kahlos liv og kunst, som jeg heller ikke kan lægge fra mig. Så man kan sige, at jeg altid er klar på at prøve nye genrer, men man går nok aldrig helt fejl af fantasy.

    Hilsen Isabella, Roeen@live.dk

    SvarSlet
  88. Jeg læser alt hvad jeg kan komme i nærheden af - har lige læst lidt forskelligt af mine forældres bøger som skulle smides ud!! Dem måtte jeg lige læse - ellers er det mest krimier og biografier:-)

    SvarSlet
  89. Læser næsten alt og ville elske at modtage 3 bøger til hygge under parasolen
    kh
    kirstenaakerman@hotmail.com

    SvarSlet
  90. Jeg holder mest af fantasy bøger :)

    Følger dig nu på GFC :)

    Sarahno91@hotmail.com

    SvarSlet
  91. Jeg holder allermest af Thriller genren ;o)

    Jan K.
    Mail Add. dykkerbasser@yahoo.dk

    SvarSlet