lørdag den 7. december 2013

Første adventsvinder

En bunke glimmer, en håndfuld sedler og et tilfældigt kast resulterende i en tilfældig vinder. Konkurrencen om "Bridget Jones: Vild med ham" er afsluttet, og en mail er afsendt til den heldige vinder af bogen. Videoen afslører både fremgangsmåde og vinderkommentar; og de utålmodige kan spole frem til 01:25 for at se resultatet. 
Som altid har det været en ren lykkeleg at udlodde en bog til jer - og i morgen dukker en ny herlighed op her på bloggen, som er så smuk, at jeg selv ville ønske, jeg kunne vinde den. Indtil da vil jeg blot sige tak; tak til jer, fordi I deltager, fordi I kommenterer, og fordi I læser med. Julehjerter og tusinde luftkys sender jeres vej. 

Ps, hvis I har tid, lyst og overskud må I meget gerne hjælpe min veninde, som studerer medievidenskab og skriver eksamensopgave om min blog. Svarene vil være til stor gavn for hende - og til stor interesse for mig. Find spørgeskemaet lige her.

12 kommentarer:

 1. Hvor er det bare en fin video! Tillykke til vinderen og jeg glæder mig til i morgen ^^

  SvarSlet
 2. Ej, Rikke, det her er for mærkeligt :D Jeg så dit tweet og var egentlig scrollet videre. Så fik jeg sådan en følelse af, jeg hellere måtte se videoen (som btw er mega fin!!) med det samme - og så er det søreme mig der er vinderen! :D Hurra og tusind tak!!
  Jeg svarer fluks på din mail :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Haha, sej fornemmelse! :D Jeg håber, du bliver glad for bogen! Den er vigtig morsom læsning.

   Slet
 3. Så fin en video, og skøn sang.
  Rigtig god aften, Rikke.

  SvarSlet
  Svar
  1. Tusind tak! Jeg er også rigtig glad for den sang. Den kører ofte på repeat i disse juledage. Og god weekend til dig :)

   Slet
 4. Jeg er så vild med dine videoer! :D
  Åh og er spændt på imorgen!

  SvarSlet
  Svar
  1. Det er jeg virkelig glad for at høre! :') .. Og dagens konkurrence er virkelig fin; den gad jeg godt selv eje!

   Slet
 5. Dine videoer, Rikke... Så fine. Og mange gange tillykke til vinderen ^^

  SvarSlet