fredag den 14. februar 2014

Konkurrence #11: Valentinssødme

Denne konkurrence er venligst sponsoreret af Cicero.

I onsdags åbnede jeg en pakke med den sødeste overraskelse. En yndigt mønstret æske forseglet med en rød sløjfe afslørede to bøger af en forfatter, der vakte min kærlighed og lokkede mine tårer frem, på netop dette tidspunkt sidste år. Jojo Moyes.
Faktisk rørte "Mig før dig" mig så dybt, at den kom på min top 13-liste over læste bøger i år 2013. Det var en af de bøger, der overraskede mig ved at indeholde et langt større emne, end forsiden synede af. For hvad der lignede en typisk chick-lit fortælling om kærlighed og selvrealisering, var i virkelig noget langt større og langt mere rørende; en beretning om retten til at leve sit liv på sine egne vilkår. I kan læse mere om bogen her.
I pakken var også den senest oversatte af Jojo Moyes' bøger "Det sidste brev fra din elsker", som jeg endnu har til gode. Jeg glæder mig til at stifte nærmere bekendtskab med Jojo Moyes, der så dygtigt forener kærlighedsscener med tunge spørgsmål. "Det sidste brev fra din elsker" er netop udkommet i dag, og I kan læse meget mere om den her
I anledning af Valentinsdag har Cicero endda også været så søde at give mig muligheden for at udlodde de to bøger her på bloggen. Jeg kunne ikke forestille mig en mere ideel fejring. 

For at deltage i konkurrencen skal I blot skrive en lille kommentar til dette indlæg - fortæl gerne hvilken bog, I synes har den smukkeste kærlighedshistorie. Husk også at skrive jeres e-mail, så jeg kan komme i kontakt med vinderen. I kan deltage i konkurrencen til og med d. 16/2 kl. 12.00, hvorefter jeg hurtigst muligt offentliggør den heldige vinder.

104 kommentarer:

 1. Hej Rikke. Jeg vil vældig gerne deltage og forsøge at vinde den nye Jojo Moyes. Jeg var også vild med "Mig før dig". Og nu sidder jeg som en gal og spekulerer over, hvilken bog der har den smukkeste kærlighedshistorie... hm... Men jeg har lige læst "Eleanor og Park" og dén kærlighedshistorie er jeg meget begejstret for.
  De bedste hilsner og tak for din smukke blog (jeg får helt lyst til at lave om på min) Frk. Bogorm (Hanne) frkbogorm@gmail.com

  SvarSlet
 2. Jeg synes de begge lyder rigtig fine, men især "det sidste brev fra din elsker" lyder helt vildt skøn. Handlinger der finder sted i forskellige tidsperioder, men bliver knyttet sammen er noget så skønt. :)

  overgaardliv@gmail.com

  SvarSlet
 3. The Great Gatsby, uden tvivl! Det er måske endda lidt for oplagt?

  idamoelmer@gmail.com

  SvarSlet
 4. Hej Rikke :) Jeg vil så gerne vinde de to flotte bøger, da jeg kun har stiftet bekendtskab med Jojo Moyes gennem din blog. En af de kærlighedshistorier jeg holder mest af er "Where rainbows end", da jeg synes den viser at kærlighed ikke altid er nemt og hvor let man kan mistforstå hinanden, men at hvis du tør så kan det ende helt fantastisk!
  Hav en god valentines day!
  Hilsen Katrine (katrine.pedersen.1992@gmail.com

  SvarSlet
 5. Vil gerne deltage :-)
  Har faktisk ikk læst en helt fantastisk kærligheds roman :/ endnu :-)

  SvarSlet
 6. Sikke dog en skøn gave, jeg mangler stadig at læse noget af Jojo Moyes, og det er faktisk for dårligt, for jeg elsker en god kærlighedshistorie. Jeg har rigtig mange favoritkærlighedshistorier¨. Den der dukker først op ligenu er Stolthed og Fordom.

  mail@karinhald.dk

  SvarSlet
 7. Det er sørme en fin Valentines-pakke! Jeg har endnu ikke stiftet bekendskab med Jojo Moyes, men hun er på min to-read-liste.

  Jeg tror, den ultimative kærlighedshistorie for mig må være helt klassisk - nemlig Borte med Blæsten. Uuhh... fantastisk prosa.

  benteskou (a) gmail.com

  SvarSlet
 8. Sikke en fantastisk præmie. Jeg læste også "Me Before You" sidste år, og blev meget positivt overrasket over den. Det er en bog jeg gerne ville eje.

  Jeg tror min favoritkærlighedshistorie er"Outlander" af Diana Gabaldon (også udgivet som "Cross-Stitch" i England). Forholdet mellem Jamie og Claire er så smukt og troværdigt beskrevet.

  maria.elmvang at gmail dot com

  SvarSlet
 9. Sikke nogle skønne og kønne bøger! Jeg har længe gerne ville have fingrene i Jojo Moyes "Mig før dig". Har hørt den skulle være super god og lige en bog for mig? :)
  En af mine favorit kærlighedshistorier må helt sikkert være "Delirium" af Lauren Oliver.

  Hav en herlig dag! :)

  Mail: vegetar@live.dk

  SvarSlet
 10. Jeg har længe gerne ville læse "mig før dig", da jeg har hørt rigtig meget godt om den!
  Min yndlings kærlighedshistorie er ubetinget Pride and Prejudice. Jeg har læst den utallige gange nu, og jeg forundres altid over det stærke bånd der er mellem Elizabeth og Mr.Darcy allerede ret tidligt i deres bekendtskab.

  SvarSlet
 11. Mig før dig er på min læseliste efter adskillige begejstrede anmeldelser rundt omkring i blogland, så den vil jeg da gerne have chancen for at vinde :)
  Jeg har virkelig mange favoritter, hvilket jo gør det ret svært at vælge, så jeg vælger den, der først faldt mig ind og det var The Time Traveler's Wife.

  SvarSlet
 12. Uh - dejlig konkurrence! Den bedste kærlighedshistorie...? "Utroligt højt og ekstremt tæt på" er en af de bedste kærlighedshistorier synes jeg.. Til en far, til en by...

  SvarSlet
 13. Åh jeg vil så gerne læse dem. Jeg har ikke læst nogle af bøgerne. Men Jeg har hørt at Mig før dig skulle være rigtig god. Jeg synes at den kærligheds historie i Vandrende Sjæle af Stephenie Meyer er helt fantastisk.

  Marie // mabrsa@live.dk

  SvarSlet
 14. "Kærlighedens historie" af Nicole Krauss er utroligt smuk! :-)

  - Linnea // linnealarsen@live.dk

  SvarSlet
 15. Sikke en fed konkurrence - helt perfekt til os singler :)
  Min yndlings er helt klart "stolthed og fordom"(bogen), men også filmen er en klassiker for mig :)
  annaschoeningf@hotmail.com

  SvarSlet
 16. Det ville da være skønt at få fingrene i de to bøger :)

  Jeg læser ikke så mange kærlighedshistorier, men dengang jeg læste "Broerne i Madison County" gjorde den et meget stort indtryk på mig. Det synes jeg, var en meget smuk historie. Inspireret af Julie med "Utroligt højt og ekstremt tæt på" vil jeg også nævne Isabel Allendes "Mit opdigtede land", som jeg læser lige nu, og som er hendes kærlighedserklæring til sit hjemland Chile.

  SvarSlet
 17. Den allerførste kærlighedsbog jeg læste var Kærlighed efter første hik og selvom jeg nu ikke synes det er verdens bedste bog, så er den lidt speciel fordi det var den første :)

  jadorela@live.dk

  SvarSlet
 18. Skøn konkurrence på kærlighedens dag :)

  Den smukkeste kærlighedsshistorie jeg længe har læst er Patti Smiths 'Just Kids' - rørende historie om kærlighed, der stikker dybdere end bare forelskelse, og hænger ved et helt liv.

  SvarSlet
 19. Nå er ikke kærlighedsromaner det jeg leser mest af (lige pt ihvertfald... tidligere er en anden sag;)) Men jeg syntes PS i love you er rigtig god :)

  SvarSlet
 20. Det må uden tvivl være mellem Anne Shirley og Gilbert Blythe! Måske er det, fordi det var den første kærlighedshistorie, jeg stiftede bekendtskab med. I hvert fald er det den kærlighedshistorie, jeg husker bedst, som har gjort størst indtryk, og som har brændt fast på nethinden. Den er så fin, så ærlig, så enkel, så kompliceret.

  SvarSlet
 21. uha der er mange skønne kærlighedshistorier .. en jeg vender tilbage til igen og igen er borte med blæsten (gone with the wind)

  Reginamarie22@hotmail.com

  SvarSlet
 22. Jeg var helt solgt da jeg læste Water for elephants. Det er bare sådan en fantastisk historie

  anne-p@hotmail.dk

  SvarSlet
 23. Sikke en fin konkurrence! :)
  Jeg synes altid at Nicholas Sparks' bøger byder på fine kærlighedshistorier :)


  karinalindxd@hotmail.com

  SvarSlet
 24. Årh dem vil jeg rigtig gerne læse :D
  Den bedste jeg har læst er Suzanne's diary for nicholas af James Patterson :D
  Trine Rasmussen, moi_246@hotmail.com

  SvarSlet
 25. Der er jeg nok nødt til at sige "Persuation" af Jane Austen.
  windsweptwishes [a] hotmail [dot] dk

  SvarSlet
 26. Den sødeste fortælling jeg indtil nu er faldet over er "P.S. I Love You". Tanken om at guide sin efterladte bedre halvdel igennem sorgen, så vedkommende kommer stærkere ud på den anden side, er simpelthen så rørende!

  Jeg har ikke læst så mange romantiske fortællinger, så krydser fingre og håber på at få nogle nye bøger til samlingen. Især Mig Før Dig lyder som god bog!!

  Mail: chinavianliving@gmail.com

  SvarSlet
 27. Den første, jeg kommer i tanke om, er The Fault In Our Stars af John Green. Så smuk, rørende og ikke mindst tårefremkaldende.

  millah@live.dk

  SvarSlet
 28. Hvis jeg skal vælge en kærlighedshistorie, er det uden tvivl Kathrine og Heathcliffs altoverskyggende fortælling i Wuthering Heights . Den rummer for mig alle de facetter, som den store kærlighed har. Den er smuk, den er grusom, og såfremt den ikke opfyldes, er den fuldstændig sønderrivende og fordærvende. Fantastisk fortælling, som man altid kan relatere til uanset tid og sted.

  /Stine
  Stine.put@gmail.com

  SvarSlet
 29. Den smukkeste kærlighedshistorie, bom bom.. Jeg tænker straks 'the fault in our stars', men så igen - jeg burde komme på noget bedre, noget anderledes. En af de kærlighedshistorier jeg synes slår dybest, er faktisk Wuthering Heights, selvom jeg ikke helt ville kategorisere den som 'kærlighedshistorie'. Men det må nok blive en af de to! :)

  P.s. vildt god konkurrence!

  SvarSlet
 30. Jeg er - som du - stor Jane Austen fan, og derfor må den største kærlighedshistorie da være den, der har Darcy og Elizabeth som hovedpersoner :-)

  Tak for en god blog!

  SvarSlet
 31. Jeg er enig med Maja omkring The Fault in Our Stars - den er utroligt smuk og går lige i hjertet hver eneste gang <3

  HappenStancie@gmail.com

  SvarSlet
 32. Hej Rikke. Jeg vil endnu engang gerne deltage i dine fine konkurrencer, og sikke en skøn præmie der er på højkant! Jeg kan ærligt sige, at jeg også forelskede mig i bogen, da jeg læste om den på din blog, - selve bogen må jeg have til gode, og glæder mig allerede til, at læse. Den smukkeste kærlighedhistorie jeg lige kan komme på, er "Astrid og Veronika", selvom det ikke er mand-kvinde kærlighed. Det er en lille bog om det smukkeste venskab. Ellers kan jeg også anbefale "appelsinpigen" af Jostein Gaarder. Den handler om en dreng som finder breve fra sin afdøde far. I brevene fortæller faren om hvordan han mødte sit livs kærlighed - Appelsinpigen.

  SvarSlet
 33. Jeg ved ikke om jeg synes det er den smukkeste, men jeg synes den er så fin og god!
  Pat og Tiffany i Silver Linings Playbook, kan så godt lide de to og lige så meget hvis ikke mere i filmen!

  SvarSlet
 34. .. Men en sikker vinder er jo også altid "Samme dag næste år", nok en af de eneste bøger hvor jeg rent faktisk fældede en tåre.
  Jeg glemte også lige min email adresse - Nanna_munk[a]hotmail.com

  SvarSlet
 35. Den smukkeste kærlighedshistorie er helt klart Wuthering Heights. Jeg har faktisk ikke læst bogen, hvilket er en stor fejl og snart skal rettes op på, men jeg har set mange filmudgaver af den, og elsker Kate Bushs sang om Heathcliff og Cathy
  louisehede1989@gmail.com

  SvarSlet
 36. Hej Rikke!
  Jeg kan ikke undgå at lade mit valg falde på Austens Pride & Prejudice. Jeg synes, det smukke ligger i, at Austen lader karaktererne finde hinanden i de forskelle, de kompenserer for hos hinanden. Jeg er også generelt sucker for kærlighedshistorier, der i sig selv er en kamp, og i Pride & Prejudice ligger kampen så smukt indbygget i karakterernes egen sindsudvikling, så det til sidst står totalt klart, at de (særligt Elizabeth Bennet) har gennemgået en enorm personlig udvikling.

  SvarSlet
 37. Den smukkeste kærlighedshistorie jeg har læst er rent faktisk Mig før Dig! Jeg blev ramt så dybt i mit hjertekammer, og den bog fortjener den ene genlæsning efter den anden. Jojo Moyes røg derfor også direkte ind på min liste over bedste forfatterinder. Det ville være en skøn overraskelse, at vinde bøgerne, og især kunne læse den nye "Sidste Brev fra Din Elsker"
  En anden klassisk kærlighedshistorie, jeg har elsket siden jeg var lille er "Borte med Blæsten" - Den er tung at komme igennem, men åh, hvor jeg elsker dem!

  Jeg krydser fingre for at det bliver mig, der vinder :)
  xx Sandra
  lillemus.blog@gmail.com

  SvarSlet
 38. Jeg har egentlig ikke læst så mange kærlighedshistorier. Men jeg mindes, end fin lille scene i "Det skal mærkes at vi lever" af Benny Andersen, hvor han møder en dame i toget og bliver forelsket i hendes måde at være på. Jeg elsker bogen - og særligt denne scene, har bidt sig fast i min erindring og jeg mindes den, hver gang jeg kører i tog. :-)

  Camilla, pedersencamillalouise@gmail.com

  SvarSlet
 39. Solens Børn serien, det er da fortidskærlighed der vil noget. Håber at vinde lodtrækningen :D

  mortenbendixen[a]hotmail.com

  SvarSlet
 40. "PS: Jeg elsker dig" får mit hjerte til at smelte! Ellers har jeg endnu mange kærlighedshistorier til gode. Glæder mig meget til at begive mig i kast med John Green, når der kommer en ledig periode i alle lektierne..
  sarah.krogh.iversen@hotmail.com

  SvarSlet
 41. Åh, sikke en fin konkurrence! Mig Før Dig ligger helt i toppen på min liste over kærlighedshistorier - for selvom jeg er lidt af en sucker for det pladderromantiske, så kan jeg faktisk endnu bedre lide de mere tragiske fortællinger. Efter jeg selv læste Mig Før Dig lånte jeg den ud og har aldrig fået den igen (for shame!!!), så det ville være perfekt at vinde en ny udgave :)

  Mathilde_strandberg@hotmail.com

  SvarSlet
 42. Jeg har desværre stadig den smukkeste kærlighedshistorie til gode. Bøger rummer vel næsten altid kærlighed, men ingen af dem, jeg har læst, har slået benene væk under mig. Måske en af de her to vil gøre tricket? ;) litteraturlistig@gmail.com

  SvarSlet
 43. En af mine yndlings kærlighedshistorier i litteratur er faktisk ikke en mand-kvinde kærlighedshistorie, men om et meget kærligt og ubetinget venskab mellem Jess og Lesley i børnebogen "Bridge To Terabithia". Den illustrerer rendyrket kærlighed og godhed, som børn har og mange voksne mister. Så smuk.

  Tak for muligheden for at vinde de her søde bøger :-)
  Min e-mail er: michelle.1306@hotmail.com

  SvarSlet
 44. Jeg synes jo at kærligheden i Gatsby var både smuk og trist. Jeg er ikke sådan rigtig til de typiske kærlighedshistorier, hvor det ligesom er hovedtemaet, så ville være spændt på at se hvad jeg synes om disse bøger!

  SvarSlet
 45. Jeg elsker bøger med kærlighed i, og synes det er helt umuligt at vælge da alle kærlighedshistorier er smukke på hver sin måde, en god en er dog Stardust af Neil Gaiman..

  line92borup@gmail.com

  SvarSlet
 46. Jeg holder stædigt fast i PS Jeg elsker dig :-)
  ireneejensen@hotmail.com

  SvarSlet
 47. Åh, at vælge den bog med den smukkeste kærlighedshistorie er virkelig svært. Jeg kan ikke virkelig ikke vælge én, så du får lige en opremsning af dem, som lige dukker op i mine tanker nu: "Susannes dagbog til Nicholas" af James Patterson, "PS: Jeg elsker dig" af Cecelia Ahern, "En flænge i himlen" af John Green, "Eleanor og Park" af Rainbow Rowell og "Vores ø" af Tracey Garvis Graves.

  SvarSlet
 48. Haha, du vil sikkert tro, at jeg kun skriver dette for at 'sucke up' til dig ;-) Men historiens smukkeste, fineste kærlighedserklæring er altså uden tvivl den mellem Anne Elliot og Frederick Wentworth i Persuasion (jaja, Elizabeth og Darcy ligger sig meget tæt op ad).
  Vil SÅ gerne kaste mig over Jojo Moyes, da jeg kun har hørt super gode ord! Årh, denne gave ville varme mit ellers lidt for kolde og ensomme Valentine's hjerte :-)
  Nannasays@hotmail.com

  SvarSlet
 49. jeg er lidt en sucker for kærlighedshistorier så det er jo svært at vælge :) men jeg vil sige Emas Historie absolut er en af mine ynglings bøger :)

  maibritt // maibrittj_@hotmail.com

  SvarSlet
 50. Uhm, hvor ville jeg gerne deltage - det er bare ikke helt fair når jeg ejer den ene i forvejen. Men det er en super fed konkurrence, og hvor jeg dog elsker "Mig før dig"! Det bliver dejligt for den heldige vinder og glædelig Valentins Dag!

  SvarSlet
 51. Man kommer ikke uden om den ultimative kærlighedshistorie gennem alle tider; Jane Austens Stolthed og Fordom! Det er en klassisker som man aldrig bliver træt af, og jeg er i skrivende stund ved at læse P.D.James' "fortsættelse" (Døden kommer til Pemberly), der udvikler sig til en krimi - finurlig og spændende :) Jojo Moyes har jeg stødt på en del gange, men aldrig fået læst. Forhåbentlig får jeg muligheden inden længe!

  ida_jensen@msn.com

  SvarSlet
 52. Åh hvor vil jeg gerne! Jeg har ikke fået stiftet mig bekendtskab med Jojo Moyes endnu, men har jo kun hørt godt om Mig før dig fra jer søde bogbloggere! Så selvfølgelig skal jeg da deltage. Krydser alt, hvad der kan krydses!

  Hvilken bog der har den smukkeste kærlighedshistorie? Åh det er svært. Jeg elsker Liesel og Rudys kærlighed i Bogtyven (forstår stadig ikke, du ikke brød dig om den bog, haha.) Ellers må jeg hive fat i Stormfulde højder. Hvis der er nogen, der elsker hinanden, er det da Heathcliff og Cathy!

  ida-haugaard@hotmail.com

  SvarSlet
 53. Jeg er vild med den kærligheds-historie der bliver skildret i Sara Gruens "Water for Elephants". Udover kærligheds-historien maler bogen desuden et enormt fængende billede af cirkusmiljøet med alle dets fordele og ulemper, der er hele læseoplevelsen værd.

  SvarSlet
 54. Jeg glemte min mail: totrefirefem@gmail.com

  SvarSlet
 55. Jeg har aldrig fået læst "Mig før Dig", selvom jeg tit har tænkt på det - alle roser den jo til skyerne! Vil så gerne læse den, trænger til en god kærlighedshistorie :P
  Hmm, jeg må indrømme, at "Anna & the French Kiss" nok er den bedste kærlighedshistorie jeg har læst - den er bare så sød!

  SvarSlet
 56. Og så glemte jeg søreme min mail xD spittzz@hotmail.com

  SvarSlet
 57. jeg har læst mange gode bøger med den store kærlighed så jeg har lidt svært ved at vælge :-)

  jeg deltager i din give away :-)

  helle@mody.dk

  Reklame-for-Din-og-Flere-Giveaway-Her

  SvarSlet
 58. Åh jeg glemte da min mail: malenenielsen1984@gmail.com

  SvarSlet
 59. Jeg kan godt lige romancer, men min all-time favorit er amuletten fra shamrakant, der er en fantasy!

  marie6100@hotmail.com

  SvarSlet
 60. Hmm den ville ikke udgive min kommentar så prøver igen... Jeg synes "Mig før dig" er fantastisk og glæder mig til at læse hendes nye bog. En af de smukkeste kærlighedshistorier jeg har læst er nok "Vand til elefanterne", det fordi kampen for at få sin elskede trods alle ods fortælles som erindringer fra en gammel mand og er gennemsyret af hans kærlighed til sin nu afdøde hustru. En skøn men barsk fortælling.
  Vh rylund@c.dk

  SvarSlet
 61. Den smukkeste kærlighedshistorie... Det tror jeg er Anders og Andersine - der er så meget rigtig i deres skøre fortælling om den evige kamp for kærligheden
  trinsling@gmail.com

  SvarSlet
 62. Jeg har aldrig været særlig god til at få mig sat ned og læse i en bog, men jeg vil rigtig gerne blive bedre til det! Hvis jeg nu vinder kan, det måske hjælpe mig lidt på mig ;)

  Men af de få bøger jeg har læst, så har "ti ting jeg har lært om kærlighed," da helt klart lagt højt på listen!

  marianneravnsbaek@gmail.com

  SvarSlet
 63. Åh, jeg vil så gerne læse disse bøger og har desværre ikke haft muligheden for det endnu.! Men forsiden på "Dig før mig" ser simpelthen så henrivende ud! <3
  Krydser fingre! kristinewilcken@gmail.com

  SvarSlet
 64. Jeg er faktisk ikke rigtig typen, der læser kærlighedshistorier; omend en del af de bøger, jeg læser, indeholder lidt kærlighed hist og her, haha. Jeg har dog tænkt mig, at 2014 skal være året, hvor jeg snuser til genren. ;-)

  MetRas79@hotmail.com

  SvarSlet
 65. The Fault In Our Stars!
  Det er den sødeste, smukkeste og mest fortvivlende kærlighedshistorie !

  / mathildehb@hotmail.com

  SvarSlet
 66. Ceniaguldstrand@live.dk
  Har aldrig rigtig læst en bog hvor jeg fandt kærlighedshistorien episk, men dette kunne jeg bestemt godt tænke mig at ændre på! Det tætteste jeg kan komme på en smuk kærlighedsfortælling er er nok bøgerne i Shopaholic-serien, og tror lidt bøgerne du beskriver ligger i en helt anden boldgade.

  SvarSlet
 67. Uh, det er helt svært sådan lige at nævne den smukkeste kærlighedshistorie jeg har læst. Tror jeg har læst mange som jeg bare ikke kan komme i tanke om lige nu... Men hvis jeg skal se nærmere på mine lidt ældre bekendtskaber, ja så kunne man jo nævne Lizzy og Mr. Darcy, og Anne og Gilbert fra 'Stolthed og fordom' og 'Anne fra grønnebakken'. Det er ihvertfald to kærlighedshistorier som har fyldt i min barndom/ungdom.....
  sidselbuchodgaard@gmail.com

  SvarSlet
 68. Sikke en skøn giveaway. Det er begge bøger som jeg rigtig gerne vil læse, men ikke har fået læst endnu. I'm in!
  Sandra R. Jensen / Sandrarytterjensen@hotmail.com

  SvarSlet
 69. De to bøger står højt på min ønskeliste!

  SvarSlet
 70. Sød konkurrence! Den bedste kærlighedshistorie i mine øjne er den mellem Hermione og Ron, uanset hvad forfatteren selv siger!

  Knus fra Julie
  julienn90@live.dk

  SvarSlet
 71. Denne kommentar er fjernet af forfatteren.

  SvarSlet
 72. Denne kommentar er fjernet af forfatteren.

  SvarSlet
 73. Hmm, mine bud er Gone With the Wind, Wuthering Heights og, why not, The Thorn Birds. Kærligheden har bestemt ikke gode kår i nogen af værkerne, og det er nok det, der tiltaler mig mest.
  Fin konkurrence med en forfatter, jeg endnu ikke har stiftet bekendtskab med!

  SvarSlet
 74. Rigtig god weekend Rikke og en skøn læse giveaway du har på højkant.

  jeg vil meget gerne deltage, det er gode bøger Cicero vil lade dig udlodde af Jojo Moyes.

  Af forfatterens to bøger, synes jeg at handlingen i: "Mig før DIG" er den som fremkalder flest følelser i mig, da jeg selv blev ramt af en ulykke, har mistet min familie pga. sygdom og min datter på 23 år fik alvorlig leukæmi.
  Begge bøger er skønne med gode kærligheds handlinger og jeg vil elske at kunne vinde dem til min unge datter:-)

  De bedste februar hilsner fra Tina Hoffbeck med: uglen3@gmail.com
  http://www.mariahoffbeck.blogspot.com

  SvarSlet
 75. Mm, Det er lang tid siden jeg har læst en kærlighedshistorie. Mm, kender du 'Vi har så korte armar - tilstandsrapportar' af Olaug Nilssen? Det er ved at være nogle år siden jeg læste den, og jeg er ikke sikker på, man skal kalde den for en kærlighedsrapport, men ja, som titlen siger det, nok nærmere en bog med rapporter over tilstande. Den er hård og underfundig og poetisk og smækfyldt med, så vidt jeg husker, ambivalente følelser og forhold. Læs den :)

  kh Mai / modgaard.wordpress.com / maiodgaard@gmail.com

  SvarSlet
 76. Uh, de to bøger vil jeg mægtigt gerne vinde :-)

  For mig er der to bejlere til den bedste kærlighedshistorie. Jeg elsker Ron og Hermione - udviklingen gennem årene og teenage dramaerne, som alle bliver overlevet. Desuden er jeg, i modsætning til resten af verden (føles det nogle gange som om), helt vild med historien om Elinor og Edward Ferrars i Sense and Sensibility. Måske fordi det var dem første Jane Austen jeg stiftede bekendtskab med, men vil altid være min favorit.

  camillamhj @ gmail.com

  SvarSlet
 77. Ih krydser fingre for at jeg vinder! :D

  Hm, det må være Blomsternes hemmelige sprog, der er en sød kærligheds historie i den. :)

  Kamilla Nielsen

  kamillawn91@gmail.com

  SvarSlet
 78. The Notebook! Så smuk en fortælling. Filmen er sød og rørende, men bogen er simpelthen så smuk og hjerteknusende.

  majajorgensen@hotmail.com

  SvarSlet
 79. Jeg må nok altid vende tilbage til Pride and Prejudice. Jeg elsker den bog og kærligheden mellem Mr. Darcy og Elisabeth.

  sephira@sephira.dk

  SvarSlet
 80. asta olivia nordenhofs et ansigt til emily. rosa elsker emily. emily elsker daniel. sarafleischer@yahoo.dk

  SvarSlet
 81. Disse bøger vil jeg meget gerne vinde! :)

  stine0610@gmail.com

  SvarSlet
 82. Hvilken dejlig præmie som er højkant :-)
  Min ultimativ ynglings kærlighedshistorie er kærligheden mellem Gus og Hazel i "The fault in our stars". Det er den første bog som jeg har læst, som har fået mig til at græde. Historien er så kærlig og rørende.
  Krydser fingre, da "Mig før dig" står højt på min liste af bøger som jeg skal have læst.

  sara-0394@hotmail.com

  SvarSlet
 83. Jeg tænker "Colorado Drømme" af Jane Aamund. Ulykkelig kærlig, that is.

  SvarSlet
 84. Jeg vil gerne deltage.
  Jeg købte faktisk "Little Woman" af Louise May Alcott, efter at jeg deltog i konkurrencen om den, og ikke vandt. Jeg har dog ikke fået læst den endnu.
  Hvilken kærlighedshistorie jeg bedst kan lide må være "Hvor regnbuen ender " Af Cecilia Ahern. Den er jeg vild med. "Samme dag næste år" var jeg også ret glad for, men fordi den ikke ender lykkeligt så får jeg lige et lille bitte stik i hjertet hver gang jeg får øje på bogen på reolen.
  Jeg krydser fingre og tær :)
  Hilsen Majbrit
  majbrit_t@hotmail.com

  SvarSlet
 85. Ååh jeg har lige læst "The Fault in Our Stars" (meget hurtigt) færdigt - og i processen kom jeg i tanke om, at jeg da vist havde læst om den på din blog. Hazels tanker om at dele sine yndlingsbøger med andre lød i hvert fald bekendt ;-) Så det var jo passende, at det var den, jeg hev ned fra hylden på min sidste tur til boghandleren.
  Men wow! Jeg blev glad, jeg var totalt opslugt, og jeg tudede de sidste halvtreds sider… fantastisk bog! Og så var den god for mig i en 3.g-tid, hvor jeg så sjældent får sat mig til at læse en bog i nærmest ét stræk. Så det kunne da være hammerdejligt at få muligheden igen-igen med de to bøger, du har på højkant :-)

  SvarSlet
 86. Har lige læst bogen: Sigøjnerinden fra Sevilla, og det er en virkelig smuk og anderledes kærlighedshistorie der udspiller sig der i!

  SvarSlet
 87. Årh, vil helt vildt gerne være med i denne lodtrækning! "Minder i mol" er min foretrukne kærlighedsroman - selvom den er meget hypet :-)

  SvarSlet
 88. - Min email er cilleis@live.dk :-)

  SvarSlet
 89. Jeg var ret vild med Stormfulde højder.

  SvarSlet
 90. Jeg deltager gerne.
  Kan godt lide "Stolthed og fordomme".
  tagelaursenpiaeriksen@gmail.com

  SvarSlet
 91. En virkelig fantastisk give-away.
  Min ynglings kærligheds historie stammer faktisk fra min nuværende ynglings bog "If I Stay" af Gayle Forman. Det er den mest gribende historie jeg længe har læst. Det er af en af de historier som man aldrig virkelig bliver færdig med da den er så gribende, på flere forskellige aspekter.
  Min mail er: ChristinaThorup@hotmail.com

  SvarSlet
 92. Deltage meget gerne
  lki@lobe.dk

  SvarSlet
 93. Mine tanker flyver straks til den kære Austen når jeg tænker på kærlighedshistorie, hvor Persuasion har en helt særlig plads i mit hjerte, det vil nok altid være min favorit.

  jane_m_lindenberg@hotmail.com

  SvarSlet
 94. Skøn konkurrence, som jeg meget gerne vil deltage i, mit valg af bedste kærlighedshistorie, må være "Borte med blæsten", selvom den jo ikke just ender lykkeligt.
  Mie / miemail67@gmail.com

  SvarSlet
 95. The Bridges of Madison County var helt klart en af mine favoritter eller Jane Eyre
  Lis - svalen7900@live.com

  SvarSlet
 96. Jeg skulle lige til at skrive, at jeg aldrig rigtigt har læst nogen kærlighedshistorier. Indtil jeg kom i tanke om, at jeg nærmest ikke har læst andet. Rækken af young adult bøger centreret om en episk romance er jo nærmest uendelig, og jeg har efterhånden læst temmelig en del af dem..

  Jeg føler mig dog splittet mellem to store kærligheder, hvoraf ingen falder under den kategori. Hvad rørte mig mest? Det famøse had mellem Elizabeth Bennet og hendes Mr. Darcy, som med tiden bliver til den reneste, stærkeste kærlighed man kan forestille sig? Den kommer i hvert fald tæt på. Men jeg må nok hellere indrømme, at der kun er én kærlighed, som har fået mig til at græde med sin uskyldighed, uanset hvor irrelevant og underspillet den er: Harry Potter og Ginny Weasley. Nej, det er ikke en kærlighedshistorie, men gu' er det så! De to har det smukkeste forhold i alle de universer jeg har oplevet, og ingen kan benægte, at hele historien fra ende til anden i bund og grund handler om kærlighed.
  Harry Potter vil for altid indtage en ubestridt førsteplads i min verden, lige meget hvad vi snakker om. Har jeg overhovedet noget valg, med den tid jeg er født ind i? (:

  lisbethvestergard@gmail.com

  SvarSlet
 97. Uuuh jeg kan lige nå det - har hørt så meget fantastisk om disse bøger, og vil vildt gerne læse dem (krydser fingre for at jeg blir den heldige ejer!!!)
  Men jeg er stor sucker for kærlighedshistorier, og bare en aften som i fredags (Valentin) blir jeg helt kullet - elsker at man fejre sin kærlighed til en anden, men en af de bedste kærlighedshistorier jeg sådan lige kan komme på , må være den fra The Notebook - så den lige igen i fredags, amen altså en betingelsesløs kærlighed og evig begæring af hinanden, love it ! (den er vel os på bog - hmm )

  SvarSlet
 98. Kære Rikke.
  Hvilken skøn, skøn konkurrence - jeg har fortsat til gode at læse Jojo Moyes bøger! men har altid været 'ramt' af de smukke omslags illustrationer på de engelske bøger ( har kigget meget på dem på Amazon ), og jeg er så glad for at de har beholdt det samme udtryk på de danske oversættelser. De vil pynte så pent på hylden :)
  Den bedste kærlighedshistorie må være Jane Eyre, som den klassiske og Julie af Anne Fortier, som den 'nutidige' :)

  maria.toftelund@gmail.com

  God søndag til dig :)

  SvarSlet
 99. Sikke en fin konkurrence! Den smukkeste kærlighedshistorie jeg har læst må være Pride and Prejudice af Jane Austen. Var også helt vild med Tess of the D'urbervilles af Thomas Hardy, selv om den ikke ligefrem kan kaldes 'smuk' ;)
  God søndag,
  Bjørk
  bjork.egholm@hotmail.com

  SvarSlet
 100. Har ikke læst så meget romantisk, men måske the notebook eller flaskeposten :-)
  Deltager!
  selinedam@hotmail.com

  SvarSlet
 101. ihh vil så gerne vinde!!

  regnbuens@hotmail.com

  xxx for at jeg er den super heldige

  SvarSlet
 102. Jeg læser aldrig kærlighedsbøger, så jeg må nok melde pas til hvilken bog som har den smukkeste historie. ;)

  Deltager ;)

  tinerdk@gmail.com

  SvarSlet
 103. Deltager meget gerne :-) det må være twilight :-)

  SvarSlet
 104. Det er vel næsten FOR nemt bare at sige "PS: I love you" af Cecelia Ahern?
  Min næste tanke er: "Hvor regnbuer ender" af samme forfatter.

  Begge bøger havde for mig den der "Nej neeej, du må ikke slutte nu, bog... der må være mere i dig".

  Og så må jeg da også indrømme, at "Fifty Shades of hr vidt-nok-meget-populære Grey"s kærlighedshistorie også er en, jeg gerne ville høre mere til..

  Synes bøgerne ser (og lyder) spændende (ud?) - de må gerne lande herhjemme hos mig.. trænger til noget nyt :-))

  SvarSlet