onsdag den 7. maj 2014

Vinderen af "Middlemarch" og en smule snak

Snip, snap, snude og en, to, tre – tiden er atter kommet bag på mig, og konkurrencen om en af mine yndlingsbøger mangler en vinder. Denne gang faldt heldet i hænderne på Amanda, og jeg sender både en mail og alverdens konfetti hendes vej. 
Et kæmpestort hurra og jubellyd skal også lyde for jer andre, der altid kigger forbi og deltager i de små konkurrencer her på bloggen. Det gør det hele langt finere; og jeg nyder altid at læse jeres svar på mine små spørgsmålstegn. Jeg er, i skrivende stund, ved at sammenbrygge et indlæg om netop oversete bøger ud fra jeres kommentarer. Der er så mange bøger, der aldrig får den opmærksomhed, de burde; og så er der dem, som alle kender, men som ingen alligevel læser. Det er en sjov problematik, synes jeg.
Sidste gang jeg annoncerede en konkurrencevinder, hintede jeg om en selv-sammensat konkurrence, der ventede forude. Jeg valgte dog at skubbe den lidt frem i stedet, da Rosinante så sødt fremsendte "Middlemarch" – men nu er den atter på programmet. Om en uges tid er det atter konkurrencetid, og jeg håber, I vil kigge forbi.

Ps, I næste uge begynder jeg i øvrigt også at svare på spørgsmålene fra min spørgerunde. Jeg har med vilje gemt de indlæg til den travle eksamenstid. I kan endnu nå at stille mig et spørgsmål lige her.

2 kommentarer:

 1. Hvor var det en skøn overraskelse at vågne op til! Tusind tak, kære Rikke, for skønne indlæg og en smuk, smuk bog! :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Åh det var skam det mindste i verden! :'D Jeg håber, den vil bringe lykke :)

   Og tak fordi du læser med!

   Slet