søndag den 29. juni 2014

Konkurrence #17: Sommersød læsning

Denne konkurrence er venligst sponsoreret af Lindhardt og Ringhof.

I sidste måned dumpede en uventet pakke ind af min brevsprække. Jeg åbnede den og opdagede en boglignende firkant, sirligt indpakket i prikket gavepapir. Indholdet viste sig at være den sødeste bog om kærlighed, om livsglæde og om bøger. Det var den helt perfekte sommersammensætning.
"Læserne i Broken Wheel anbefaler" er Katarina Bivalds debutroman, og da jeg læste den, blev jeg på én gang mindet om TV-serien 'Gilmore Girls' og Joanne Harris' "Chocolat". Det er en bog med en læsende hovedperson, excentriske landsbybeboere og en bogbutik, der langsomt ændrer på hele landsbyens døsige rutine. Den var hurtigt læst, og efterlod mig med det største smil på mine læber. I kan læse mere om bogen her, og I kan finde min anmeldelse lige her
I anledning af den begyndende sommer og de (forhåbentligt) ventende solskinstimer, har Lindhardt og Ringhof været så søde at sponsorere et eksemplar af "Læserne i Broken Wheel anbefaler", som en af jer kan tage med i kufferten, i strandtasken eller blot læse i sengen. 

For at deltage i konkurrencen skal I skrive en lille kommentar til dette indlæg. Jeg vil meget gerne lære jer lidt bedre at kende, så fortæl gerne noget om hvad I skal bruge sommeren på. Husk også at skrive jeres e-mail, så jeg kan komme i kontakt med vinderen. I kan deltage i konkurrencen til og med d. 8/7, hvor jeg hurtigst muligt efter offentliggør den heldige vinder.

103 kommentarer:

 1. Sikke en fin konkurrence. Jeg er ret nysgerrig på den bog efterhånden :)
  Jamen hvad jeg skal bruge min sommer på? Tror jeg du har opdaget hvis du har kigget på min twitter eller blog :P Jeg skal til Irland og arbejde for en familie og holde en lille mini ferie med min mor :)

  samhain4000@gmail.com

  SvarSlet
 2. Min sommer skal først og fremmest bruges på masser af afslapning, hygge og læsning. Stederne, hvor jeg har tænkt mig at gøre dette, varierer dog, idet jeg pt. befinder mig ved mine forældre på Fyn. På onsdag tager jeg ligeledes en uge til Lolland for at besøge min svigermor, og herefter håber jeg på, turen går til Sverige i en lille uges tid sammen med mine forældre, søster og kæreste. Og derefter ved jeg ikke helt, hvad planerne er, udover jeg i hvert fald lige skal en smuttur hjem til Aalborg på et tidspunkt sidst i juli. Men det er nu også rart, bare at have tid til at kunne gøre alle de ting, som jeg har lyst til :)

  funny94girl@hotmail.com

  SvarSlet
 3. Jeg elskede Chocolat, så jeg vil gerne læse denne bog også. Jeg skal bruge noget af sommeren med min kæreste i Grækenland, hvorefter jeg skal nyde den danske sommer herhjemme. Alt i selskab af bøger. Arbejder stadig på at begrænse mit udvalg af sommerlæsning som skal medbringes på rejsen.
  Michellavestergaard@gmail.com

  SvarSlet
 4. Jeg vil så gerne læse den bog!

  Min sommer skal bruges på at nyde, at manden går sygemeldt og dermed faktisk er hjemme samt at bruge en masse tid på baby :) Derudover håber jeg rigtig meget på at kunne få læst nogle bøger, for jeg ved ikke, hvor meget tid jeg får når jeg starter i skole igen til august.

  SvarSlet
 5. Åh hvor er bogen bare fin!
  Min sommer har indtil videre indeholdt et smut til Sverige bl.a. for at se Harry Potter Exhibition med mine veninder, derudover skal jeg til Grøn Koncert med min familie og Smukfest med veninderne i august! Ellers skal jeg sørme nok bare arbejde, så jeg kan tjene penge til alle sommerierne! :D
  Kram!
  hulgaard92@hotmail.com

  SvarSlet
 6. Lyder som en rigtig god bog!

  I ferien skal jeg en tur til USA med min familie på en lille rundtur i Californien. Ud over det skal jeg fejre min 18-års fødselsdag og slappe af :)

  kathrinems96@gmail.com

  SvarSlet
 7. Jeg skal bruge noget af sommeren i Frankrig. Det er jeg i skrivende stund ved at pakke til, og derfor skal der jo også overvejes og tænkes MEGET grundigt og nøje over hvilke bøger jeg skal have med :-)

  Emmanielsen.94@gmail.com

  SvarSlet
 8. Jeg skal for første gang til London i august og jeg glæder mig afsindigt. Jeg skal helt sikkert ind i alle de boghandlere jeg støder på, og det bliver da også til en muscialaften og en tur til Harry Potter Studios.
  Ellers kommer min sommer til at bestå af at læse alle mine ulæste bøger. Jeg vil rigtig gerne komme i bund med mine bøger, både så jeg kan få ryddet ud i min bogreol af de bøger jeg egentlig ikke ønsker at eje, og derudover for at holde op med at få dårlig samvittighed over at jeg køber nye bøger hele tiden, når jeg stadig har ulæste bøger der stirrer på mig med sørgelige øjne.
  Louisehede1989@gmail.com

  SvarSlet
 9. Ej, det lyder som en rar bog!
  Jeg skal bruge sommeren på at søge job. Så kommer nok også til at bruge en del tid på et tæppe i haven med en bog ;)

  tingtingtales@gmail.com

  SvarSlet
 10. Ih den ser yndig ud, og lyder som en rigtig sommerbog! :) Jeg skal ikke så meget i ferien, slappe lidt af på camping og forhåbentlig læse en masse gode bøger! :D

  SvarSlet
 11. Hmm elsker når man glemmer mail: writingthedreams@gmail.com
  Kan også tilføje at jeg håber på lækkert vejr og så skal jeg måske et smut til København og Hamborg :D (Undskyld for dobbelt kommentar)

  SvarSlet
 12. Hvor lyder den fin og en perfekt sommer læsning :)

  Jeg har lige fået sommerferie og jeg skal være hjemme i dk. Dog skal jeg på en min ferie i København og en ferie til Struer. Udover det har jeg to fødselsdage. Min onkel og min egen. Og en masse aftaler med nogle skønne mennesker. Jeg håber at du får en god sommer.

  Kh Marie // Mabrsa@live.dk

  SvarSlet
 13. Den lyder god den bog og hvor er den fin! Jeg krydser fingre for at heldet er med mig.

  Jeg har ikke sommerferie - jeg arbejder 25 timer om ugen (aftenjob fra 20-01), så sene sommernætter, aftenbål på stranden og rejse bliver der ikke noget af. Men imens der er lyst kommer jeg til at bruge en masse tid på læsning. Da du gav mig nogle gode anbefalinger og jeg er blevet inspireret på Goodreads, har jeg fundet en håndfuld bøger, jeg ønsker mig, samtidig med også at have købt en stak af fire på www.saxo.com. Så sommeren = læsning! Og så en masse fitness, inden jeg efter 2 sabbatår skal begynde på en teaterskole d. 18. august, hvor der er timer hver dag mandag til fredag fra kl. 9-15 og så kommer jeg til at arbejde 15 timer om ugen ved siden af (3 dage om ugen fra 17-22). Og så bliver der jo mindre tid til fitness, end der er nu.

  Så selvom jeg ikke har fri fra arbejdet, får jeg dog noget tid til frilæsning og frivægte og fitnesscenteret ;-) Og så bliver der forhåbentligt snart bedre vejr, så man kan sidde ude i solens skær og blive dejlig sommerbrun. Med en bog ved siden side naturligvis!

  SvarSlet
 14. Glemte lige at skrive min mail!

  sandraiversen0492@gmail.com

  SvarSlet
 15. Det ville være super dejligt med en ny bog - jeg skal i sommerhus med mine forældre, så jeg har massere af tid til at læse en masse gode bøger :)

  - Anna
  annaschoeningf@hotmail.com

  SvarSlet
 16. Åhh, den bog står øverste på min ønskeseddel :) Den er så fin.
  Min sommer skal bruges på at arbejde, startede nyt job 29. Maj, så ferie bliver det først til sidst i Okt. Men selvom sommeren står på arbejde skal der også være tid til at læse en masse plus hygge med venner og familie.
  saspigen2@live.dk

  SvarSlet
 17. Har godt læst din anmeldelse af bogen, og den lyder altså bare super fin! :-)
  Min sommerferie skal gå med alt det, som man ikke har tid til, når skolen, arbejdet - ja, hverdagen - melder sig. En masse sommerlæsning ude i haven(!), grovspisning af danske jordbær, bare tæer i strandkanten, cykelture med vinden i håret, brætspil under tæpper på terrassen om aftenen, en tur i sommerhus med familien, sjove nætter i byen med gode venner, varme dage på stranden/kolde dage med varm kakao, Bork Havn Festival med bedste veninde, Gammeldags isvafler med guf... Uha, alt det gode simpelthen :-)
  Derudover skal en af mine gode veninder i praktik i London og udveksling i Dublin, hvor jeg skal besøge hende, og får dermed også muligheden for at opleve disse smukke byer henover sommeren.

  Nannasays@hotmail.com

  SvarSlet
 18. Jeg skal spile spil og læse en masse bøger, og så skal jeg lære hvordan man laver mad af min mor :)

  Lunarohde8@gmail.com

  SvarSlet
 19. Åh den bog forfølger mig jo......vil SÅ gerne læse den....
  Jeg har allerede været på 14 dages ferie mad manden og vores to drenge. Vi var på kombineret familiebesøg og badeferie i Alanya. Det var dejligt :-)
  Om ca. 3 uger tager min ældste søn (på 8) og jeg 5 dage til London. Det glæder vi os meget til.

  SvarSlet
 20. Jeg skal spille spil og læse en masse bøger , og så skal jeg lære hvordan man laver mad af min mor :)

  Lunarohde8@gmail.com

  SvarSlet
 21. Glemte da lige mailadresse......
  Camilakaya@hotmail.com

  SvarSlet
 22. Jeg skal bruge sommeren på at blive klar til at starte som værnepligtig i militæret, så det står på en masse træning. Og når kroppen ikke kan mere har jeg en lang bogliste, som jeg kan hygge mig med!
  Sarah.krogh.iversen@hotmail.com

  SvarSlet
 23. Jeg skal arbejde. Har fået et barselsvikariat i 4 måneder på et plantecenter. Den ene måned er allerede gået. Men skal dog have besøg af nogle af mine nære venner af to omgange. Et par kommer om 14 dage på en miniferie på 4 dage. Det andet par kommer sidste uge i august på kæreste ferie. Dem skal jeg ikke vise rundt, men de skal vise mig rundt da de oprindeligt er fra Bornholm :-)

  Har fået 1 times transporttid hver vej hver dag så jeg får rigtig læst en masse bøger som jeg har haft liggende på bogvæggen. Har læst bagpå "Læserne i Broken Wheel anbefaler" hos boghandleren og den lyder faktisk lige som noget jeg har lyst til at læse :-)

  Nå ja så skal jeg også starte på kørekort da man ikke kan undvære det på Solskinsøen har jeg fundet ud af. Busserne herovre køre som vinden den blæser :-P Det er liige noget man skal vænne sig til når man er vant til at de kører hele tiden på Sjælland.

  Alt i alt tegner det til at blive en travl, men hyggelig sommer :-)

  hedwig_dk@hotmail.com

  SvarSlet
 24. Jeg skal bruge sommeren til at planlægge de sidste detaljer til mit bryllup, læse en masse og arbejde en masse med forskellige projekter. Og så skal jeg 14 dage til USA. Så det bliver skønt.

  skrivepultenkh@gmail.com

  SvarSlet
 25. Min sommer står i musikkens tegn. Jeg har to ugers sommerferie med en dag på Roskilde i selskab med Rolling Stones, så jazz med Benjamin Koppel, siden Backstreet Boys i Aalborg og til sidst tager jeg med min smukke kæreste til Hamborg, hvor vi skal høre Tedeschi Trucks Band og holde et par dage fri.

  Når jeg trænger til lydpauser, vil jeg læse Shadow of the wind for 117. gang og lege med mine niecer :-)

  Email lotte.sorensen1@gmail.com

  SvarSlet
 26. Ny her på bloggen og så kommer der en indlæg med en bog der lyder lige som en jeg ville sluge med det samme, dejligt :)

  Jeg skal bruge sommeren herhjemme i Danmark, så håber på godt vejr:) næste uge står på festival i Nibe (ikke Roskilde), så skal jeg et par dage til København. Senere en minimere til Fyn efterfulgt af en tur i sommerhus, hvor det ville være perfekt med bogen :)

  Karoline_tjecko@msn.com

  SvarSlet
 27. Bente Hviid Rasmussen29. juni 2014 kl. 18.52

  Jeg har desværre ikke ferie før til august. Så satser jeg istedet på dejlige sommeraftener hvor jeg kan sidde ude og læse.Til august skal vi i sommerhus og der skulle også helst blive læst nogle bøger i hængekøjen indimellem løbeture og cykelture, så der er plads til is og andet hygge. Jeg behøves heldigvis ikke at begrænse mig mht bøger, da e-bogen er fyldt op

  SvarSlet
 28. Bente Hviid Rasmussen29. juni 2014 kl. 18.53

  Glemte selvfølgelig mail : bhra@tdc.dk :-)

  SvarSlet
 29. Lyder som en hyggelig lille bog.
  Jeg skal arbejde det meste af sommeren, men har lige en uges tvungen ferie i uge 30 som forhåbentlig bruges på at male og se familien. Skal også lige et smut til skønne Irland og møde gamle venner i august. Resten af tiden bliver det læse, skrive, kreative ideer og mere skrivning, især på min nye blog som jeg arbejder hårdt på at få flere indlæg. Der må gerne kigges www.migogwilbur.com

  -kristina
  k.vallentin@gmail.com

  SvarSlet
 30. IIIIIH HVOR ER DEN FIN! <3 <3
  Da jeg lige er blevet ansat som veterinærsygeplejerskeelev, har jeg desværre ingen sommerferie (det er jo noget man skal optjene retten til…. I hvert fald betalt hvis den skal være betalt..). Dog har jeg fået fri en fredag, så den og lørdagen skal bruges i sommerhus med min kæreste og hans familie i Sæby ved Frederikshavn. Jeg ville elske at bladre mig igennem den i en solskinsstråle med en drink!

  hansenm1990@gmail.com

  SvarSlet
 31. Min sommer står på afslapning :D Skal være sammen med min søster et par dage, og en af mine veninder men ellers ikke noget :D Så det bliver dejlige fredeligt indtil midt i august!
  Cathrine
  tinerdk@gmail.com

  SvarSlet
 32. Jeg håbede virkelig denne bog ville udgøre en konkurrence herinde :-) Perfekt sommergave!
  Udover at arbejde lidt hist og her, har jeg planlagt en relativ simpel ferie. Jeg plejer at tage på rejser i minimum 4 uger, men i år har jeg valgt at skrue ned og blive hjemme. Jeg skal dog en uge til Amsterdam med kæresten, men ellers skal tiden bruges på strandture, is spisning, boglæsning og cykelture. Håber også du får en dejlig sommer!

  Hilsen Michelle
  michelle.1306@hotmail.com

  SvarSlet
 33. Så smuk en bog eller måske det egentlig bare er roserne der gøre arbejdet ;) i hvert fald vil jeg meget gerne læse indholdet i bogen :)

  Min ferie i år er over tre omgange og de første to uger starter på fredag.. Hvor vi en uge skal forberede et bryllup. Det er såå vildt det allerede er nu.. Men det er nok det der lige fylder mest denne sommer ;)

  Tanja
  nesrual@gmail.com

  SvarSlet
 34. Åh, sikke en yndig bog - og med din fine anmeldelse, ville jeg elske at få fingrene i den!
  Min sommer kommer ikke til at indeholde ret meget ferie - min praktik starter op i juli og varer helt til januar uden pause. Men en bog som denne, der er lidt uden for min comfort zone ville være en kærkommen rejseledsager til pendlerturene!

  Og smukke ord og billeder som sædvanlig, kæreste Rikke :D <3

  /Stine - stine.put@gmail.com

  SvarSlet
 35. Læste den færdig i går, og ELSKER den! Elsker Sara og alle de skøre mennesker i Broken Wheel! Synes det vil være synd at tage mig med i lodtrækningen - da jeg har den ;-) - men vil bare lige råbe min begejstring!! GLÆD JER!

  SvarSlet
 36. Sikke en flot bog! Den ville jeg gerne læse!
  Min sommer står på en lille tur til Berlin med mine forældre og storebror :) Og forhåbentlig en tur til København, og en masse andre små ture rundt omkring i Danmark :)

  Sanne/
  sannelarsen88@hotmail.com

  SvarSlet
 37. Den vil jeg virkelig gerne læse! Den lyder SÅ hyggelig :)
  Jeg skal forhåbentlig bruge det meste af sommeren på at arbejde på et lager - ikke så spændende, men sparer op til at skulle flytte, så det er nødvendigt ;)

  millah@live.dk

  SvarSlet
 38. Jeg skal rejse, og rejse lidt mere, og så igen - og jeg ville elske at have en fin lille letlæst bog med i håndbagagen! Har faktisk allerede skrevet bogen på min ønskeseddel, efter jeg læste din anmeldelse.
  Pia
  shomon@tendai.dk

  SvarSlet
 39. Den bog vil jeg så gerne læse 😊 Jeg skal have en uges ferie herhjemme med kæresten, og så en uge i Marseilles med kæresten og hans to børn. Det bliver spændende.

  /Helle
  hdl1010@hotmail.com

  SvarSlet
 40. jeg tror sommeren skal gå med en læse, spise is og sove længe :D

  maibritt // maibrittj_@hotmail.com

  SvarSlet
 41. Sikke en fin konkurrence! :)
  Jeg skal bruge sommeren på at skrive bachelor, inden jeg tager et semester til USA for at studere litteratur i slutningen af august. Så det bliver desværre ikke til så meget ferie for mit vedkommende, udover nogle endagsture rundt i Danmark med min familie :)

  karinalindxd@hotmail.com

  SvarSlet
 42. Det lyder som den helt perfekte sommerbog! :)

  I august tager jeg på tre ugers roadtrip til USA, men indtil da regner jeg med at bruge tiden i selskab med solskin, serier og gode bøger!

  gownsplusroses@gmail.com

  SvarSlet
 43. Det lyder lige som en bog for min sommer.
  Jeg tilbringer sommeren i Leiden, holland, hvor jeg er udvekslingsstudent henover sommeren og kunne godt bruge en munter "gilmore girls" inspirret bog til når jeg savner det hele derhjemme.

  mariakbt@gmail.com

  SvarSlet
 44. Jeg skal bare nyde mine nærmeste. Mine to dejlige unger og min mand. Et smut i sommerhus på Fanø og ellers bare hygge, trampolinhop og nærhed
  trinsling@gmail.com

  SvarSlet
 45. Vi skal ikke så meget i sommerferien, så jeg overvejer at lege turist i egen by og besøge et par små restauranter, der er dukket op i byen gennem de senere år. Hvis jeg så tager en strøhat på imens, kan vi jo altid lege, at jeg er turist :-D

  Mvh.
  Den lille Bogblog
  pisk.riset[snabela]gmail.com

  SvarSlet
 46. Jeg skal til København et par dage med familien, men ellers har jeg faktisk ikke de vilde planer. Mange af mine venner fra gymnasiet har holdt et sabbatår og skal i gang med deres uddannelse efter ferien, så jeg håber på at kunne se en masse af dem, inden vi spredes for alle vinde!

  MetRas79(a)hotmail.com

  SvarSlet
 47. Den bog lyder lige som noget for mig, den skal jeg helt sikkert ha' købt hjem, hvis jeg ikke bliver den heldige vinder af bøgen.
  Om en uge smutter jeg sammen med en del af min fars side af familien til Langeland hvor mine forældre har lejet et kæmpe sommerhus på en fantastisk campingplads vi har været på så mange gange før, udover det har jeg planer om at få læst en masse i min ferie. Sommer hilsner fra Anne Louise :D
  Annelouiseee@live.dk

  SvarSlet
 48. Hov glemte at skrive min e-mail: julien.emily98@gmail.com
  Håber jeg stadig kan være med.

  SvarSlet
 49. Min kæreste og jeg skal måske i sommerhus med min mor, og så skal vi træne super meget i fitness world (:
  sandrarytterjensen@gmail.com

  SvarSlet
 50. Jeg kunne rigtig godt tænke mig at læse den. Den lyder virkelig god :)

  Jeg skal aflevere mit speciale i august, så jeg er gang med at skrive det færdigt. Bagefter skal jeg arbejde lidt, inden jeg skal til USA i september.

  Det er underligt ikke at have ferie denne sommer, men det gør ikke så meget, når man kan se frem til en hel måneds roadtrip over there.

  SvarSlet
 51. jeg har ingen rejseplaner, men planlægger bare at nyde ferien med dem jeg har kær! denne sommer kommer til at stå i familie og venners tegn, og hygge kan bare ikke planlægges :p

  malenep1991@gmail.com :-)

  SvarSlet
 52. Lige kommet hjem fra Mallorca som blev tilbragt i selskab med "Sandheden om Harry Quebert" som kan stærkt anbefales! I løbet af sommeren bliver det nok til et par småture på fyn før turen går til Tyrkiet i sensommeren (forhåbentlig i selskab med Læserne i Broken Wheel..?:)
  koldfoer12@hotmail.com

  SvarSlet
 53. I sommerferien skal jeg med familien til England. Vi skal bla. besøge oxford, The Jane Ausen Centre, the makings of Harry Potter osv. Så jeg får oplevet nogle af mine yndlings bøger "i virkeligheden"

  God Sommerferie!

  linenuller@gmail.com

  SvarSlet
 54. Jeg skal på ferie i 1 uge hjemme hos mine forældre med mine to børn, mens deres far arbejder. Min mor har planlagt et stramt program med Legoland, rideture og Givskud Zoo.

  Jeg satser dog på, at der bliver lidt tid til læsning, mens mormor underholder - eller også om aftenen, hvor der er ander, der står for opvask og vasketøj;-) Resten af ferien skal vi trisse rundt derhjemme.

  mkrjensen85@gmail.com

  SvarSlet
 55. Jeg er netop blevet student (og studenterugen sidder fortsat i kroppen, av av), så nu har jeg endelig fået tid til at lægge Litteraturens Veje, grammatikbøger og diverse andre lærebøger til side til fordel for noget fritidslæsning… og jeg har en god stak, der ligger og venter på mig! Derfor kunne endnu en god sommerbog være god at have for at holde humøret oppe, mens jeg arbejder for at få råd til at komme på eventyr med en veninde efter jul :-)))

  simonekorsgaard@hotmail.com

  SvarSlet
 56. Min sommerferie skal stå på en masse læsning! Jeg elsker bøger og deres forunderlige univers, som jeg allerhelst ville bruge alt min tid på at fordybe mig i. Jeg læser psykologi til hverdag, og det efterlader desværre ikke så meget tid og overskud til hyggelæsning i hverdagen, så jeg forsøger altid at få tanket godt op på skønlitteraturen i mine ferier, som heldigvis er dejligt lange, når man læser på universitetet :-)

  Tak for en virkelig inspirerende blog! Du har åbnet mine øjne for en hel masse bøger, jeg aldrig ville have opdaget ellers, og så har du fået mig til at sætte pris på bogskønhed, så Barnes and Nobles Leatherbound Classics og Penguins Clothbound Classics står højt på min ønskeliste. Tak tak tak!!

  Så jeg krydser mine fingre og håber på, at jeg får tilføjet denne fine bog til sommerlæsningen.

  - Katja
  katjalavendelhaven@hotmail.com

  SvarSlet
 57. I denne sommer skal jeg til et herligt bryllup hvor min søde kusine og hendes kæreste gennem 12,5 år endelig bliver gift. Derudover skal jeg med mine forældre, søskende og min kæreste til Stockholm en uge og jeg slutter sommeren af med en tur til Skanderborg. Men ind i mellem det regner jeg med at få læst en masse bøger :)

  katrine.pedersen.1992@gmail.com

  SvarSlet
 58. Åh, jeg er pt. ved at se "Gilmore Girls" for første gang, og en bog der minder om den vil være fantastisk!

  Min sommer skal bruges på opladning - bøger, afslapning, is-spisning - og måske, hvis det er muligt, tjene lidt penge, inden jeg starter (forhåbentlig) på uni til efteråret :)

  sofielasoe@live.dk

  SvarSlet
 59. Vores ferie går i år til Bornholm, jeg har aldrig været der så jeg glæder mig sindssygt meget ! :)

  ZindyL@hotmail.com

  SvarSlet
 60. Ihh har kigget på den bog længe! Har bare ikke haft råd til den :(
  Min sommerferie består af en rejse til Polen, og senere en til London. Masser af læsning, og grim-festival! :)
  Har set hele Gilmore girl serien og elsker den virkelig, det er en af grundene til jeg gerne vil læse bogen :-D

  elisa_onat@yahoo.com

  SvarSlet
 61. Lækker og fin bog, ville elske mere læsestof til ferien :D jeg skal passe hus for både mine forældre og svigerfamilie, så skal alt i alt tage mig af 3 hunde og en kat, og ellers bruge tid på at mærke græs under bare tæer og ligge og læse i hængekøjen i haven :)

  SvarSlet
 62. Min sommer skal primært bruges på sæsonarbejde i Givskud Zoo. Men jeg skal også have læst et par af de bøger, jeg ikke har kunnet finde tid til igennem det netop overståede modul på mit studie.

  a.nielsen1989@gmail.com

  SvarSlet
 63. Jeg har de fedeste sommerplaner! Eller, måske ikke helt, som jeg kunne have drømt om... Jeg skal arbejde, forhåbentlig finde en lejlighed, flytte hjemmefra og bruge penge på kedelige ting som forsikring. Heldigvis er der også tid til Smukfest med mine højskolevenner. Det bliver toppen!

  Lauraersejest@hotmail.com

  SvarSlet
 64. Jeg skal bruge sommerferien på at arbejde. Desuden skal jeg i sommerhus med mine forældre og forhåbentligt se mere til den skønne læseklub ;)

  anne-p@hotmail.dk

  SvarSlet
 65. Ej, hvor fint! :) Jeg har haft rigitig meget lyst til at læse bogen efter du i din anmeldelse beskrev dens Gilmore Girls-lignende stemning - det er nemlig min yndlingsserie! Nok holder jeg af Mad Men, Sons of Anarchy og Breaking Bad, men der er intet som en søvning aften med Lorelai og Rory. I min ferie skal jeg læse en masse bøger, plukke vilde blomster på gåtur med min lille hund og forberede mig mentalt på en praktik på 6 måneder i fritids- og ungdomsklub start 1. august (gisp!)

  SvarSlet
 66. Hej Rikke! Argh! hvor har jeg bar gerne ville læse den bog siden dit indlæg hvor du modtog den.. Min sommer skal tilbringes med mine dejlige børn, og min mand.. vi skal blot nyde haven herhjemme, og på små udflugter til f.eks. Madamsø.
  Astrid_dorff04@hotmail.com

  SvarSlet
 67. Er så nysgerrig på den bog! I sommerferien skal jeg på vandretur i Østrig med familien og kanotur i Danmark med vennerne. Selvfølgelig skal der også læsses i masevis af bøger nu der er tid til det!

  henriette.95@live.dk

  SvarSlet
 68. Denne sommer bliver den første i mange år, hvor jeg rent faktisk faktisk får tid til at slappe af. Jeg vil bruge sommeren på at glæde mig til at starte på mit sidefag i psykologi til september, og til at påbegynde læsningen af mit materiale til min BA opgave. Derudover skal jeg nyde de lange sommeraftener i selskab med min kæreste og veninder, og bruge den ekstra tid til endelig at komme helt på plads i vores nye lejlighed. Endelig skal jeg måske også en tur til London for at besøge en meget savnet veninde, og forhåbentlig et længe ventet smut forbi HP studios :-)

  rikke_jin@hotmail.com

  SvarSlet
 69. Det lyder liiige som noget, der kan forsøde min sommerlæsning :-)

  Jeg er på barsel, og det holder man ikke fri fra selvom det er sommer - og oyt, for jeg eeeeelsker det! Det er skønt...

  SvarSlet
 70. Åh, siden jeg læste din anmeldelse har jeg haft så meget lyst til at læse den bog, og desværre kunne jeg ikke umiddelbart finde den på biblioteket (jeg har indført shoppe-stop herhjemme, så indkøb af bøger er ikke en mulighed!) Mens min mand har sommerferie skal vi i sommerhus med nogle af vores gode venner og ligeledes med hele min famlie (der bliver vi 15 i alt) og så skal der nok laves lidt i hus og have inden hverdagen igen sætter ind for manden og den store, som skal starte i børnehave... jeg bliver hjemme på barsel lidt endnu og kunne godt bruge lidt god litteratur ;o)

  SvarSlet
 71. Jeg har faktisk skrevet den her bog på min to-read liste, efter jeg læste din anmeldelse af den :) så den gad jeg da godt vinde!
  Min sommer skal mest bruges på arbejde - så satser jeg på, at kunne tjene penge i stedet for at bruge dem ;) lidt kedeligt, men jeg bliver sikkert glad for det på længere sigt. Desværre bliver det ikke til nogen sommerferie for os i år, fordi min kæreste ikke rigtig har noget ferie ("glæden" ved at have job første år efter endt uddannelse). God sommer, søde Rikke! :)

  KH Tina
  tinasting@gmail.com

  SvarSlet
 72. Den bog kunne jeg godt tænke mig som en del af min sommerlæsning.. Sommeren bliver altid brugt på rigtig meget skønlitteratur!
  Jeg er lige blevet færdig på universitet og har mest af alt glædet mig til at kunne læse bøger igen uden dårlig samvittighed :)

  God Sommer
  KH Kathrine
  kathrinestork@hotmail.com

  SvarSlet
 73. Min Sommer skal tilbringes ved Malta- og Tenerife's kyster sammen med min familie med nogle nye læseoplevelser. Desværre uden min søster som skal rejse ud i verden med hendes veninde. Ellers skal tiden bruges på at slappe af og nyde tiden inden 2. år på handelsskolen starter til august :-)

  ps1996@hotmail.com

  SvarSlet
 74. Lige siden jeg først hørte om denne har jeg virkelig gerne villet læse den - den lyder super hyggelig. Jamen jeg skal få læst en masse, sorteret gamle skolepapirer, være barnepige, nyde fødselsdage og besøg af venner, måske et smut til England, cykle en masse ture (evt rulleskøjter), se en masse film sammen med min kæreste og ellers bare små kreative projekter :) God sommer til dig i øvrigt :)
  annkristinehald@gmail.com

  SvarSlet
 75. Faldt over din blog i jagten på anmeldelser af bøger, som jeg kan forsøde min længe ventede sommerferie med! Især til de dage, hvor den danske sommer er dansk på sin helt specielle måde (regnvejr), og hvor den kun indgyder te og bøger :) Så sommeren står i bøgernes tegn, jeg skal nå at fylde mit hjerte-bogdepot op igen, inden det igen bliver hverdag og dermed mindre tid.. Et af de første stop må være at læse "Læserne i Broken Wheel anbefaler", når nu den minder om Joanne Harris' ¨måde at skrive på ;)

  ceciliaelisabeth@hotmail.com

  SvarSlet
 76. I denne sommerferie skal jeg ikke så meget mest bare være der hjemme men det kan også være meget hyggeligt (-: jo så skal jeg faktisk også være sammen med min store dejlige familie <3

  Lvc7913@gmail.com

  SvarSlet
 77. Min sommer står først på en tur til København i anledning af et gudbryllup, hvilket jeg så benytter til at lave en lille ferie ud af det og besøge forskellige venner på Sjælland.
  En uge senere går turen til Frankrig, hvor vi blandt andet skal opleve Tour De France, live. Selvom jeg ikke er den store cykelløbs-fan, tror jeg, at det bliver en sjov oplevelse.
  Sidst på sommeren skal jeg en tur til Club La Santa på Lanzarote, hvilket jeg glæder mig rigtig meget til, da jeg har hørt så meget godt om stedet og da jeg elsker at være aktiv og prøve kræfter med nye aktiviteter.
  Resten af sommeren skal bruges på hygge, vennebesøg, afslapning, ture med min lille hund og ikke mindst en masse læsning, da jeg er lidt af en læsehest og ser frem til at få læst en masse SKØNLITTERATUR i sommerens løb ;-)

  SvarSlet
 78. Ih, den vil jeg så gerne læse! Skulle jeg være den heldige, så skal den helt sikkert med mig til Spanien, hvor jeg skal på daseferie i et par uger, hvilket jeg glæder mig helt vildt meget til. Derudover skal ferien bruges på arbejde og søde mennesker, og så starter jeg på et praktikophold sidst på sommeren, så det bliver ret spændende :)

  SvarSlet
 79. Og jeg glemte selvfølgelig min e-mailadresse! :( Men den er: camilladiaries@gmail.com

  SvarSlet
 80. Jeg skal bruge min sommer på at skrive speciale. Det er lidt surt, men jeg glæder mig sådan til at få min kandidatgrad og - forhåbentlig - et spændende arbejde!
  Håber, jeg er heldig!
  mailen er christine_mp@hotmail.com

  Christine

  SvarSlet
 81. Jeg skal bruge sommeren på at hygge med min familie, venner og min skønne kæreste, når man kommer hjem fra Canada om 18 dage. Jeg kan slet ikke vente med at se ham igen, og kramme ham. Jeg glæder mig til at nyde sommeren med ham <3

  kathrine Johansen
  lillekathriie@hotmail.com

  SvarSlet
 82. Jeg skal mest bruge juli måned på at flytte ind i min nye lejlighed og læse en masse dejlige bøger, desuden står den også på en tur til Spanien med min familie :)
  Mail: milleoen@hotmail.com

  SvarSlet
 83. Den kunne da nok være spændende at læse :)
  Jeg skal arbejde en del af tiden, og ellers skal jeg en uge i dansk sommerhus med min familie, tilbringe tid sammen med mine Mexico-veninder og forhåbentlig på en masse ture med min søde kæreste. Indtil videre er en tur til Liseberg, Poulstrup sø og Fårup sommerland i hvert fald planlagte :)!

  SvarSlet
 84. Hej :)

  Min sommer skal mest af alt bestå af at få læst bøger :) Endelig en masse tid til det. Dog er der nok også en del større haveprojekter, der igen i år trænger sig på.

  Med venlig hilsen
  Mia / tulipanbusk@hotmail.com

  SvarSlet
 85. Tror det kommer til at gå MEGET i skønlitteratur;) trinesoppskrifter@gmail.com

  SvarSlet
 86. Ferien skal tilbringes med familien. Vi har (næsten) ikke nogle planer i år, vi vil hen ad vejen se, hvad vi får lyst til at lave. Læsningen skal dog bestå af chick-lit - det er den ultimative sommerferielæsning!
  God sommer!
  Vh Monica (mgjensen@live.dk)

  SvarSlet
 87. Hej Rikke :)
  Jeg skal bruge det meste af sommeren på at vente på svar fra UNI. Jeg har søgt ind på Informationsvidenskab og Kulturformidling. Jeg håber sådan at jeg kommer ind, for jeg ser virkelig frem til at studere dette! :D
  Men mens jeg venter på svar, for jeg læst en smule og ellers bare nydt de dejlige ting ved sommeren. (vejr, mad, natur, venner og familie)
  Jeg håber din sommer bliver magisk og du for den nydt fyldt ud!
  Mange hilsner
  Louise - lbachj@msn.com

  SvarSlet
 88. Jeg skal slappe af i sommerhuset med en stak gode bøger :)
  lene_mondrup@yahoo.dk

  SvarSlet
 89. Jeg udskød en eksamen her i foråret, så den skal ud af verden til at starte med. Heldigvis er det emne, jeg interesserer mig for, men det er stadig lidt bittert at bruge ferien på. Derudover skal i sommerhus i Sverige, drikke øl og grille med gode venner :)
  ditte.kamper@gmail.com

  SvarSlet
 90. Jeg er elev i en boghandel, så jeg har desværre kun 3 ugers ferie. Kunne nu være lækkert med mere! :D De to af de tre uger er allerede brugt, den sidste skal bruges dels i sommerhus med HELE familien og dels til at slænge den i solen her i Odense :) Ellers kommer min sommer jo til at bestå af at være i butikken og kunne hjælpe alle de kunder der lige skal have noget sommerlæsning eller gør sig selv eller ungerne klar til skolestart :)

  Hilsen Michelle

  Michelle-Eilsoee@hotmail.com

  SvarSlet
 91. Vi skal til Italien, først en uge i piemonte og derefter en uge ved gardasøen. Jeg tror det bliver rigtig godt, og det ville da værre dejligt med lækker læsestof, mvh Eva, evajj.au@gmail.com

  SvarSlet
 92. Åh, jeg vil så gerne vinde den bog! Den lyder så dejlig!
  I sommerferien skal jeg skrive på alle mine skriveprojekter og for første gang have sendt nogle af dem afsted til forlag (!), LÆSE og være meget sammen med min datter og kæreste.

  I øvrigt en skøn blog du har dig her - har lige fundet den i dag og glæder mig meget til at læse mere!

  kh Maibrit
  /www.lilleløg.dk

  magasitten@gmail.com

  SvarSlet
 93. Hej Rikke, efter din fantastisk anmeldelse af bogen må jeg sige at simpelthen må eje den bog :-)
  Sommeren skal bruges på at arbejde, og så i August står den på 2 ugers dejlig ferie i Sverige med telt og masser af natur-oplevelser sammen med min kæreste og en HEL MASSE dejlige bøger :-) De bedste sommerhilsner fra Lise (lise.dahls@gmail.com)

  SvarSlet
 94. Sommeren står på arbejde inden studiet starter igen, men jeg håber at der bliver noget tid til at læse nogle af de bøger du har anbefalet. Denne ville være et dejligt supplement. :-D

  God sommer :-D
  astrid-nejlund@hotmail.com

  SvarSlet
 95. Jeg deltager helt klart :)

  Jeg har lige brugt en uge oppe hos min mor sammen med min kæreste, hvor vi har fået kigget på hus, været på Skagen, shoppet. Ellers sidst i august skal jeg på nogle dages ophold i Sønderjylland med kæresten og svigerforældrene.
  Jeg skal bruge resten af denne her måned på at læse en masse bøger, sove, slappe af og spise en masse is.

  Kamilla Nielsen

  kamillawn91@gmail.com

  SvarSlet
 96. Jeg har allerede været en uge på Mallorca, men satser også på en anden lille udenlandsrejse senere i ferien. Ellers skal jeg bare hygge med familien og vennerne, samt arbejde nogle af dagene. Generelt har jeg ikke lagt de store planer for ferien, så umiddelbart ser det ud til, at jeg jo har en masse tid til at få læst en masse skønne bøger (;

  Dejlig konkurrence og god sommer!

  celine-hein@hotmail.com

  SvarSlet
 97. Lige siden jeg læste din anmeldelse af den her bog har jeg overvejet at anskaffe mig den.
  Min sommerferie kommer til at bestå af oplevelser. Med en rejse på næsten 4 uger til USA ser jeg frem til mange amerikanske eventyr - og sikkert også en kuffert med lidt ekstra bogbagage på vej hjem. Og efter en uge som frivillig på Roskilde festival har min krop nu brug for noget afslapning.

  mhlind87@gmail.com

  God sommer. :)

  SvarSlet
 98. Lige nu holder jeg ferie og bruger den på at slappe af og læse. Ellers skal min sommer bruges på jobsøgning... Knap så spændende :-)

  stinebay85@gmail.com

  SvarSlet
 99. Jeg har lige fået et barselsvikariat efter 2½ måned som ledig nyuddannet kandidat, så jeg skal arbejde i min sommer. Dog bliver der også tid til at læse bøger, simpelthen fordi at jeg skal læse noget hver dag ellers føles min dag bare ikke rigtigt. Jeg har derfor givet mig selv et lille læseprojekt (for første gang), hvor jeg vil læse alle de bøger som Samantha Hahn har taget med i "Well-Read Woman" (tak for inspirationen, det er en fantasitisk smuk bog!). Jeg er allerede begyndt på min smukke Barnes and Noble læderindbunden udgave af Alice's Adventures in Wonderland, så mit projekt lover godt :)

  God sommer.

  pernillejense-tiger@hotmail.com

  SvarSlet
 100. Min ferie vil jeg bruge på at tjene penge, og så selvfølgelig læse en masse gode bøger ;)
  Mvh. Bjørk Egholm
  bjork.egholm@hotmail.com

  SvarSlet
 101. Min ferie bliver bl.a. brugt på en dejlig altan på Tenerife med udsigt over havet og i godt selskab af Kafka på Stranden <3

  christina@stinaskager.com

  SvarSlet
 102. Jeg skal arbejde helt frem til august, men så holder jeg to ugers ferie i sommerhus, hvor jeg håber på dejligt vejr, så jeg kan veksle mellem badning, solbad og læsning. Jeg er i gang med Franzens Frihed, men når nok at blive færdig, og så venter hans The Corrections på mig til ferien.

  SvarSlet
 103. Jeg skal nyde den bornholmske sommer fuldt ud. Arbejde i hammerhavn kiosk, fjolle rundt i alllinge med mine veninder i hånden, tage på wonder festiwall, tage på stranden hver dag, tage på gæstgiveren (en hyggelig gårdhave) og høre de fantastiske navne der kommer (mø, kashmir!!) og bare nyde at jeg er fri :)

  SvarSlet