lørdag den 12. juli 2014

“Birthdays are good for you. Statistics show that the people who have the most live the longest.”

Endnu en dag og endnu et år i det regnestykke, der er mit liv. Fra 23 til 24; fra én alder til en anden. Farverige pompommer svajer frem og tilbage i stuens loft, lyserøde, hvide og lilla balloner venter på at blive pustet op og få liv, og små fade venter på at blive fyldt med pastelfarvede sukkerbidder. I går bagte jeg boller, og i dag bager jeg brownies. Om lidt får jeg gæster, og om lidt bliver den lille lejlighed fyldt med liv, med familie og med venner.
Dagen er endnu ny; fyldt med potentiale, stigende grader og uåbnede gavepakker (af den firkantede slags). I dag er det min fødselsdag, og jeg kan ikke lade være med at smile. Det er sand jubellykke. 

(Vend i øvrigt endelig tilbage til bloggen i morgen, hvor jeg fejrer min fødselsdag med en vidunderfin konkurrence, som involverer min absolutte yndlingsforfatter. Tusind tak til jer, fordi I har influeret mit 23. år på den mest hjertevarmende måde. Det er guld værd.)

44 kommentarer:

 1. Tillykke med fødselsdagen:)
  Smuk lille video:)

  SvarSlet
 2. Rigtig mange gange tillykke med fødselsdagen, Rikke! Jeg blev i et kort sekund helt forvirret, for jeg kan også huske din sidste fødselsdag, hvilket jo må betyde at jeg har fulgt dig i over et år. Det synes jeg er skægt og en smule foruroligende at tænke på, for jeg føler slet ikke der er gået så lang tid.
  Ikke desto mindre skal du virkelig have stort ros for din blog! Man kan virkelig se at der bliver lagt arbejde i indlæggene og elsker når du inkluderer de små videoer. :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Rigtig mange gange tak! :') .. Det er virkelig guld værd, at du har fulgt med så længe. Det sætter jeg virkelig stor pris på, og jeg nyder når en af dine kommentarer dukker op i ny og næ :') ..
   Og, åh, hvor dine søde ord varmer. Alverdens tak!

   Slet
 3. Tillykke med fødselsdagen du kære! Sikke en vidunderfin video! Glæder mig til at fejre dig <3 :D

  SvarSlet
  Svar
  1. Mange tak du fineste! Det var SÅ dejligt at dele dagen sammen med dig <3

   Slet
 4. KÆMPE stort tillykke med fødselsdagen, søde Rikke! Det er en fornøjelse at følge dig og få indblik i dit skønne læseunivers, og jeg håber du får en vidunderlig dag!

  SvarSlet
  Svar
  1. Hvor er du sød! Tak for fødselsdagsønsker og søde ord! Jeg er så glad for, at du læser med (og omvendt at læse med hos dig).

   Slet
 5. Sikke dog en fin video, kære Rikke!
  Håber du får dig en helt fantastisk dag i herligt selskab og bliver begavet med en kæmpe stak nye skønheder (læs: bøger).
  Tillykke, tillykke, tillykke!

  SvarSlet
  Svar
  1. Tusind tak! :') .. Og havde virkelig en vidunderlig dag, og faktisk fik jeg også en del firkantede skønheder, som jeg glæder mig til at vise frem! :D

   Tak, tak, tak <3

   Slet
 6. Kæmpe tillykke søde Rikke, håber dagen bliver skøn - der er da hvertfald lagt i ovnen til en fornøjelig fejring, lyder det til :)

  - Anne

  SvarSlet
  Svar
  1. Mange, mange tak! Det var virkelig en skøn dag!

   Slet
 7. Tillykke med fødselsdagen :) Jeg håber at du får en fantastisk dag. Skøn video!

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak! Jeg havde bestemt en helt fantastisk dag :')

   Slet
 8. Stort tillykke. Nyd din dag :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak! Jeg nød den i fulde drag :')

   Slet
 9. Kæmpe stort tillykke med fødselsdagen, Rikke. Jeg håber dagen vil bringe dig smil og en hulens masse kærlighed. Og så selvfølgelig også nogle lækre bøger, det fortjener du næsten :D

  Forresten er det en vanvittig god video!

  SvarSlet
  Svar
  1. Tusind tak for dine søde ord! Jeg havde netop en dag fyldt med smil, kærlighed og bøger! Det kunne ikke blive bedre! ¨

   Og igen, tak! :D

   Slet
 10. Tillykke med fødselsdagen!

  SvarSlet
 11. Tillykke med fødselsdagen! Må den være fyldt med glæde, bøger, venner og latter ♥

  SvarSlet
  Svar
  1. Tusind tak! <3 Den var fyldt med alverdens lykke!

   Slet
 12. Stort tillykke med fødselsdagen :-) håber det er/var en vidunderlig dag ♥

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak! Det var virkelig sådan en vidunderlig dag.

   Slet
 13. Stort tillykke med fødselsdagen! Og sikke en smuk video - jeg har i øvrigt også det sengetøj, det er bare så fint :D

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak for både ros og fødselsdagshilsen! Jeg elsker også det sengetøj, det er både skønt at sove med og så dekorativt! :D

   Slet
 14. Kæmpe tillykke med fødselsdagen, Rikke! Når internettet i Lima tillader det, vil jeg glæde mig til at se din video!

  SvarSlet
 15. Nu har jeg da vist snart sagt tillykke alle steder jeg kan komme til det :'D TILLYKKE!
  Det er sådan en yndig video - og hvor er det dog rart at høre, at du er et dejligt sted i livet. Jeg elsker selv at have fødselsdag - jeg elsker dagen, ugen op til, fejringen, der er ikke noget bedre. Men selve alderen kan godt begynde at gøre mig lidt nervøs, for ligesom du, er jeg slet ikke der, hvor jeg havde regnet med, jeg ville være. Men måske er det også meget godt - måske er jeg faktisk et bedre sted!
  Og så elsker jeg bare citatet i overskriften, haha :D
  Håber du havde en fantastisk dag i går!

  SvarSlet
  Svar
  1. Og jeg bliver ved med at sige tak, tak, tak, tak, TAK! Du er sådan en smuk person, Gitte, og du gjorde min dag så meget smukkere med din omtanke og dit gennemført gode hjerte. <3.

   Tak for din video-ros; du har i øvrigt helt ret, alderen medfører så mange tanker og uoverensstemmelser mellem planlægning, forestilling og virkelighed. Det er nok i virkeligheden umuligt at forudsige sit liv på den måde og så meget af det mest vidunderlige hviler i uforudsigeligheden. Det er nok det, der er så fint i sidste ende.

   Slet
 16. Happy birthday! I hope it was a wonderful day full of happiness, your loved ones and books. May your 24th year of life be full of wonder.

  SvarSlet
 17. Sikke en fin og smuk video! Jeg har allerede skrevet det på FB, men det kan ikke skade at gentage lykønskningen, så tillykke med dagen! <3 Sender masser af fødselsdagskram og gode tanker i din retning.

  SvarSlet
  Svar
  1. Tusind tak, søde Andra! Både for fødselsdagskram og dine rosende ord. <3

   Slet
 18. Forsinket tillykke! Håber dagen var alt det du havde håbet på :) Og meget mere!

  SvarSlet
  Svar
  1. Tusind tak! Jeg havde en vidunderlig dag :)

   Slet
 19. Generelt er jeg stor fan af dine formuleringer, Rikke, men den video er jeg simpelthen nødt til at kommentere på: så smuk. :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Åh, tusind tak! Det er virkelig skønt at høre, kan du tro :')

   Slet
 20. Tillykke med dagen selvom det et par dage siden

  SvarSlet
 21. Stort tillykke, og sikke en fin video! :)

  SvarSlet