lørdag den 20. december 2014

Tredje adventsvinder

Tiden har trykket fast forward-knappen i bund, og mit kalenderlys kan ikke længere følge med. I min stue står datoerne stille; vi er brændt fast på d. 16. december, og jeg ville ønske, at det stemte overens med virkeligheden. Jeg vil gerne have mere tid, mere juletid og julefred, før det hele atter er forbi.
I går fik jeg juleferie, og jeg startede ferien med at sove dagen væk. Jeg drømte om sne og vågnede op til regn, og jeg har brugt hele lørdagen på at handle de sidste julegaver i en kaotisk og myldrende gågade. Nu ligger de foran mig på stuebordet og venter på at blive pakket ned og taget med til Jylland, til familiejul og til hjemlig ro. Jeg glæder mig også til at komme afsted.
I mellemtiden skal jeg også huske at finde en ny adventsvinder af en enestående bogpakke. Denne gang gælder det Donna Tartts vidunderbøger fra Lindhardt og Ringhof, som jeg har glædet mig til at sende til en heldig læser. Ved nummerfjolleri og tilfældighed er vinderen denne gang blevet Lotte, som jeg straks har skrevet til. Resten af jer kan afprøve jeres held igen i morgen, hvor den sidste adventskonkurrence løber af staben med en misundelsesværdig smuk præmie. 

Jeg håber, at I alle har en skøn weekend! 

4 kommentarer:

 1. Jeg forstår heller ikke at der faktisk kun er 4 dage tilbage. Ville godt have haft et par ekstra dage :)
  God weekend til dig også

  SvarSlet
  Svar
  1. Det er virkelig voldsomt, så hurtigt tiden går. Men også meget smukt på sin vis. December har altid været en for kort måned i mine øjne :)

   Tusind tak!

   Slet
 2. Jeg syntes desværre altid, at december måned går alt alt for hurtigt, og nu hvor jeg er ved at skrive eksamensopgave, så flyver tiden ekstra hurtig. Hvor ville det være dejligt med et par nogle flere af de skønne december dage til mere hygge;-)
  Du må også have den dejligste weekend:-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Det har du helt ret i! Eksamen forpester enhver december, når man er studerende. Jeg kan også allerede nu fornemme, at jeg får en forfærdeligt travl januar.

   Slet