lørdag den 4. april 2015

Tre boglige dimser

Alle der kender mig ved, at jeg elsker dimser. Ubrugelige, pyntelige, hyggelige og finurlige dimser. Jeg kan slet ikke stå for yndigt design og indpakning, og jeg glemmer ofte formål til ære for finhed. Det er derfor, jeg ejer flere krus, end jeg har skabsplads til, flere notesbøger end jeg har noter til, og flere smykker end jeg har anledninger til.
Og netop endnu et krus og endnu en  notesbog fandt sin vej hjem til mig i onsdags, hvor jeg efter en sen arbejdsdag i København fordrev lidt af min ventetid på toget ved at kigge på boglige dimser i Politikens Boghal. 
Jeg har tidligere skrevet om Penguins klassikerkrus her på bloggen, og siden jeg købte kruset med min litterære yndlingstitel påtrykt, har det bragt mig glæde ved mange morgenstunder. Det har længe kriblet i mine fingre for at tilføje et nyt Penguin-krus til samlingen, og da jeg så versionen med "Great Expectations", vidste jeg, at den var den, jeg manglede. For efter min nylige genlæsning af "Great Expectations" er jeg helt nyforelsket i Dickens' stemningsfulde ord.
Ligeledes sprang mit hjerte et slag over, da jeg så en notesbog inspireret af mit yndlingseventyr om Askepot. Med et spændende grafisk print udenpå og linjerede sider med fine hjørnecitater indeni, er det den sødeste notesbog, jeg længe har set. Jeg glæder mig til at fylde den med forbiflyvende tanker og ord. 
Og selvfølgelig – alle gode gange tre. For tre fuldstændigt ubrugelige men uimodståeligt fjollede badges kom også med mig hjem. Og de fik mit dimse-elskende hjerte til at svømme over af lykke.

Elsker du også boglige dimser, og samler du også på finurlige småting? 

12 kommentarer:

 1. Jeg har egentlig ikke så mange boglige dimser ud over et par bogmærker :-)

  Men jeg er ret vild med de fine Penguin-kopper, så sådan et må jeg helt sikkert også have mig en dag!

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg elsker også bogmærker! Dem mani-samler jeg også lidt på :p

   Penguin-kopperne er så skønne. Jeg vil gerne have en to-tre titler mere. Der er så mange fine at vælge imellem.

   Slet
 2. Ihhh... hvor er den fine cinderella notesbog fra? Elsker designet!

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg er også vild med den! Den er som sagt købt i Politikens Boghal, og den er fra et mærke der hedder 'Publikum Art'. Jeg har prøvet at google dem, og de har vist en webshop, men jeg synes ikke umiddelbart, jeg kunne finde notesbogen derinde. Til gengæld har de mange andre smadderfine ting!

   Slet
  2. Tak! Jeg har også lige set hjemmesiden, og nøj... hvor har de mange vildt flotte ting, som du selv siger. Masser af gaveideer!

   Slet
  3. Helt vildt! Åh, jeg kunne hurtigt blive fattig derinde ;)

   Slet
 3. Sikke nogle fine ting! Er helt vild med de krus, så må få anskaffet mig et snart :-)

  http://www.stainsofpaint.blogspot.com/

  SvarSlet
  Svar
  1. De er også noget så fine. Jeg drømmer også om flere :b

   Slet
 4. Boglige dimser er nogle af de bedste dimser, der findes. Også selvom mange af dem måske ikke blevet brugt helt så meget som andre :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Præcis! Og sommetider er ejerskabet bare nok til at sprede lykke!

   Slet
 5. Så vakre "dimser" du har kjøpt deg! Jeg elsker alle slike søte små ting, penner, notisbøker, dagbøker, bokmerker og kopper og har som deg alt for mange. Men jeg blir jo så lykkelig av dem :)

  -Anette
  www.anettesbokboble.com

  SvarSlet