fredag den 25. marts 2016

Konkurrence #31: 3-års blogfødselsdag!

I dag fylder mit papirsslot tre år. I dag er det tre år siden, jeg oprettede domænet, satte mig til rette i sengen iført nattøj og drivvådt hår, og trykkede 'udgiv' på mit allerførste blogindlæg. Og der er sket så meget siden. Både med mig og med bloggen.
For i mellemtiden er jeg også blevet tre år ældre, er flyttet fra en lejlighed og til en ny, blevet færdiguddannet og fået mig mit drømmejob. Jobbet er endda et direkte resultat af bloggen; en mulighed der dukkede op, fordi bloggen eksisterede. Og som jeg har været taknemmelig for lige siden.
Og bloggen? Bloggen har forandret sig fra at være en hyggelig adspredelse til en essentiel del af min hverdag. Jeg har mødt så mange ligesindede læseheste gennem bloggen, og jeg har fået så mange vilde og sjove oplevelser, som jeg aldrig ville have været foruden. Bloggen er ikke længere et lille sideprojekt; den er en kærkommen og adskilt verden, jeg træder ind i, når jeg har brug for det. Et lille internethjem med plads til mine tanker, læseoplevelser og ord. Et lille internethjem som I kun har gjort mere hjemligt ved at besøge det. Jeres kommentarer, klik, mails og likes er en lige så stor del af bloggen, som mine egne ord og indlæg. Og det har kun gjort mine læseeventyr bedre, min bloggerglæde større og mit papirsslot rarere. Jeg kan aldrig takke jer nok for jeres bidrag gennem årene.

Til en rigtig fødselsdag hører selvfølgelig gaver. Og derfor har jeg sammensat en lille præmiepakke – fra mig til jer. Præmiepakken er ikke sponsoreret og består udelukkende af bøger (og bogdimser), jeg elsker og kan videreanbefale af hele mit hjerte. Jeg havde nemlig lyst til at give jer en gave helt i papirsslottets ånd. 

Præmiepakken inkluderer et par af mine boglige yndlingsting:
 • Den vidunderligt søde Puffin in Bloom-udgave af "Little Women" af Louisa May Alcott
 • En helt fantastisk Mumi-malebog med Tove Janssons motiver af de elskelige Mumitrolde
 • Et orange Penguin-krus med titlen "Persuasion" af Jane Austen påtrykt – perfekt til kombineret læseri og tedrikkeri 
 • En halskæde inspireret af Hermiones tidsvender
For at deltage i konkurrencen skal du blot skriv en lille kommentar til dette indlæg og fortælle dit navn, din alder og din yndlingsbog. Husk også at skrive din e-mail, så jeg kan komme i kontakt med vinderen. Du kan deltage i konkurrencen til og med den 25/04 klokken 12.00, hvor jeg hurtigst muligt efter offentliggør den heldige vinder. 

179 kommentarer:

 1. Gitte, 25 og ... åh! Bliver nødt til at være kliche og sige Harry Potter :'D gittewinneche @ hotmail.com

  SvarSlet
 2. Denne kommentar er fjernet af forfatteren.

  SvarSlet
 3. Fantastisk meget tillykke med de 3 blogår! Jeg hedder Julie er og 25. Det med yndlingsbogen er altså svært... Men jeg var rigtig vild med Min mor siger af Stine Pilgaard!

  Mail: Julie.morup@gmail.com

  🇩🇰🇩🇰🎉🎉🎈🎉

  SvarSlet
 4. Mit navn er Luna, jeg er 27 år gammel og min yndlings bog må være "Ondskabens hotel" af Stephen King! Tillykke med bloggen forresten!!! Lunalarsen88@gmail.com ! Mange hilsner Luna

  SvarSlet
 5. Hjerteligt tillykke med blog-fødselsdagen :)
  -Iben, 27
  boroughofbooks@gmail.com

  SvarSlet
 6. Pearl, 22 (bliver 23 den 25/4), har meget svært ved, at vælge en yndlingsbog, men The Goldfinch og Americanah er bøger jeg har læst, for ikke så lang tid siden og som bliver ved med at hænge fast.

  Pearlsolvej@hotmail.com

  SvarSlet
 7. Åh en fantastisk fin konkurrence! Tillykke med de 3 år, og tak fordi du altid skriver så inspirerende om bøger og læsning!
  Jeg hedder Mette, er 25 og min yndlingsbog må være Hamlet af Shakespeare! Mailen er writingthedreams@gmail.com . Jeg glæder mig til at følge med i de næste år!

  SvarSlet
 8. Tillykkeeeeeee, tre år! Waow. Glæder mig allerede til de tre næste!
  Jeg hedder Caroline, er 21 år gammel og min yndlingsbog må nok være Ekstremt højt og utroligt tæt på af Jonathan Safran Foer. Eller Harry Potter....
  Knus Caroline

  SvarSlet
 9. Jeg hedder Theresa bliver 30 om 14 dage, min yndlingsbog er Mumifar og havet.

  SvarSlet
 10. Tillykke! Jeg nyder at følge din blog og kan tilskrive dig æren for at lokke mig til at læse Jane Austen - tak for det! Dog er og bliver min yndlingsbog Lykke Per :-) Mit navn er Camilla Mai, jeg er 23 år og min email er camilla-mai@hotmail.com. Rigtig god aften!

  SvarSlet
 11. Tillykke med bloggens fødselsdag søde Rikke! Tak for at være en giga inspiration blandt mange :)!
  Xenia, 25 og ja jeg må som mange andre sige Harry Potter, for de bøger har i bogstavligste forstand reddet mit liv :) tænk hvad læsning kan gøre ved os og jeg er glad for at kunne fejre det med dig :)!
  Xeniasvensson@gmail.com

  SvarSlet
 12. Tillykke med de 3 år, utroligt hvor tiden flyver af sted, men du fortjener alle de oplevelser bloggen har givet dig <3 Du gør tingene så fantastisk!

  Jeg hedder Carina og er 25 år, og min yndlingsbog er min bog er "Et liv på kanten" - af B.S. Christiansen. Min e-mail er: carinaeskesen@gmail.com

  Endnu engang tillykke!

  SvarSlet
 13. Kæmpe kæmpe tillykke med bloggens fødselsdag. Det er så skønt at følge med i dine læseoplevelser, skriblerier og fine billeder og videoer. :-)
  Jeg hedder Karina og er lige blevet 33 år. En af mine ynglings bøger er "Det sorteste hjerte" af Ulrik Langen. Min mail er: crossingjourneys@hotmail.com
  Igen et stort tillykke med bloggens fødselsdag :-)

  SvarSlet
 14. Tillykke med din fine blogs fødselsdag!
  Jeg hedder Inge-Louise og er 40 år, og min yndlingsbog (selvom det er svært at vælge) er Philip Pullmans trilogi "His Dark Materials".
  Tak for en virkelig skøn og inspirerende blog :-)

  e-mail: ingelouise@hotmail.com

  SvarSlet
 15. Tillykke med fødselsdagen i blog-land :).
  Der er noget helt utroligt fint over din blog og jeg grinte rigtigt meget over din anmeldelse af kattebogen Dewey, for den har jeg også været på med samme resultat 😂.
  Min yndlingsbog (det er svært, for der er mange..) er Dræb ikke en sangfugl. Den indeholder så mange sandheder, som stadig er vigtige i dag.
  Mit navn er Julie. Jules.kuhn@gmail.com

  SvarSlet
 16. Ih! Stort tillykke! Jeg har fulgt bloggen fra dag 1, og også din første blog...- for mig er paperbackcastles også blevet en kær ven, og en stor del af min hverdag ❤️ Jeg hedder Nanna og er 22 år, og min yndlingsbog er enten Harry Potter serien ( fordi den ene og alene er grunden til, at jeg begyndte, at læse, og fordi jeg aldrig kan forestille mig, at en anden bog vil gøre så stort indtryk på mig igen), eller "en mand der hedder Ove", fordi den minder mig om det smukke i hverdagen, og i de små ting omkring os �� Min e-mail er nanna_munk@hotmail.com

  SvarSlet
 17. Denne kommentar er fjernet af forfatteren.

  SvarSlet
 18. Denne kommentar er fjernet af forfatteren.

  SvarSlet
 19. Hei. For ein herleg premie, og det absolutt rette for ein bokelsker. Min favorittbok er Jane Eyre :-) elidasta @ gmail.com

  SvarSlet
 20. Jeg er 43 ( ups havde lige skrevet 42....bare vent- lige pludselig kan man ikke huske hvor gammel man er...bum bum bum...født i 72....regne....tælle...jo 43🙃) Kæmpe tillykke med bloggen og fed præmie...lækkert med personlige favoritter... Min favoritbog- pyyyhhh.... Lige nu helt opslugt af Lisa Kleypas 'Vinterens Løfter' , Lucinda Rileys 'Lavendelhaven' eller Anthony Doerrs 'Alt det lys vi ikke ser' .... Det var vist mere endcen, men mig og tal...tja😉
  Nana@outlook.dk

  SvarSlet
 21. Mie, 31 år. Min yndlingsbog er Tilværelsens Ulidelige Lethed af Milan Kundera😊
  mie(at)glimberg.dk

  SvarSlet
 22. Sikke en fantastisk præmie! Jeg hedder Heidi, og jeg er 18 år. Min yndlingsbog er The Catcher in the Rye af J. D. Salinger og To Kill a Mockingbird af Harper Lee. Selvfølgelig også Harry Potter-seien, men den er helt udenfor kategori, haha.

  ramones@live.dk

  SvarSlet
 23. Tillykke :)

  Sabina, 27 år og min yndlingsbog er nok enten Borte med blæsten eller Emma fordi de handler om (næsten) den samme slags kvinde som jeg vist kan spejle mit lidt for godt i haha :D

  SvarSlet
 24. Stort tillykke med bloggen! Jeg har fulgt den tæt siden jeg opdagede den for ca. to år siden, og den er simpelthen indbegrebet af læseglæde! Mit navn er Michella, jeg er 24 år, og min yndlingsbog er pt. The Madness of a Seduced Woman, som bare skildrer en helt speciel karakter og hendes forvirrede sind!
  Min mail er michellavestergaard@gmail.com

  SvarSlet
 25. Ih, tillykke med de tre år! :D

  Jeg hedder Regitze og er næsten lige blevet 23 (okay, næsten og næsten, det var i januar, som ikke føles som så forfærdelig længe siden). Jeg har virkelig svært ved at vælge en yndlingsbog, ofte er det den sidste bog, jeg har læst, som også stadigvæk hænger ved i mine tanker, der får æren af at blive udnævnt til yndlingsbog. Men jeg må nok indrømme, at jeg aldrig har læst den samme bog så mange gange, som jeg har læst Sagaen om Isfolket af Margit Sandemo, og som jeg i disse dage netop er ved at læse igenigen.

  regitzexenia@hotmail.com

  SvarSlet
 26. Morten, 42 år, "En dejlig torsdag" af John Steinbeck. mortenhh gmail.com

  SvarSlet
 27. Hvor er det en awesome præmie! Credzzzz og tillykke med fødselsdagen!
  Jeg hedder Ida, jeg er 23 år og min yndlingsbog er svær at vælge, fordi det mere føles som om jeg vælger fra end til blandt alt det fantastiske jeg har læst, men En bøn for Owen Meany af John Irving gjorde virkelig et indtryk, som to år efter stadig står skide skarpt. Så fantastisk.

  SvarSlet
 28. Tillykke med fødselsdagen ���������� jeg hedder Cecilie og jeg er 18 år, min yndlingsbog er Eleanor og Park af Rainbow Rowell, det er en bog jeg læste for nogle år siden og jeg tænker stadig på den meget ofte selvom jeg kun har læst den, den ene gang... ❤️❤️ Jeg elsker desuden din blog, det var en af de første jeg fulgte da jeg først begyndte at bruge bloglovin. Du er meget inspirerende og jeg håber at jeg en dag har et lige så stort "mini biblioteket" som du.

  Sallingc@hotmail.com

  SvarSlet
 29. Trine, 23 år. Uha en ynglings bog, den er svær. Men en bog som virkelig har brændt sig fast i min bevidsthed er suzanne's diary for Nicolas af James patterson, jeg ved ikke hvad der er ved den bog, men den får tit en tanke. Jeg ved ikke om det har noget at gøre med at jeg sad på Bali, altid på stranden og læsten den, og bare havde det fantastisk, men det var en bog som jeg både grinte og græd til.

  SvarSlet
 30. Jeg hedder Katrine Mie Jensen, og jeg er 20 år.

  Nu har jeg virkelig tænkt og tænkt over, hvad der kunne være min yndlingsbog. Der er simpelthen så mange fantastiske, som jeg elsker utroligt højt for vidt forskellige ting. Det ville være umuligt for mig at udpege en enkelt og sige uden tvivl, at den er bedre end alle andre, jeg har læst.
  Derfor fortæller jeg, hvilken jeg har nydt aller mest af de bøger, jeg har læst indtil videre i år. Det er "I'll Give You The Sun" af Jandy Nelson.

  Min email er: mycowpillow@gmail.com

  Mange gange tillykke med slottets fødselsdag :)

  SvarSlet
 31. Stort tillykke med fødselsdagen til bloggen! Mit navn er Kira og jeg er 22 år gammel. Jeg har faltisk to yndlingsbøger, hvis man må vælge to ;-). Den ene er "Kun for en sommer" af Danielle Steel, en paperback som jeg, for en flad 5'er, fandt i min lokale genbrugsforretning - den har fuldt mig siden, og jeg har genlæst den mange gange. Den anden er "Maybe Someday" af Colleen Hoover, simpelthen en bog der rørte mig så dybt - den sødeste kærlighedsfortælling!
  Min mail er: trumm_asmussen_5@hotmail.com
  🎈🎈🎈

  SvarSlet
 32. Tillykke med bloggen!
  Anne 24 år. Åh der er så mange gode bøger. Men en af favoritterne er helt klart kaninbjerget af Richard Adams :D
  Anne-p@hotmail.dk

  SvarSlet
 33. Kæmpe tillykke med bloggens fødselsdag!
  Umuligt spørgsmål, men en af mine yndlings bøger må være Life of Pi af Yann Martel.

  SvarSlet
 34. Denne kommentar er fjernet af forfatteren.

  SvarSlet
 35. Ej en fin giveaway, og stort tillykke med bloggen!
  Jeg hedder Mathilde og er 20 år gammel. Min yndlingsbog må nok være enten Harry Potter og Fangen fra Azkaban, Stolthed og fordom eller Fantomet i operaen.
  mathilde@edbkontakt.dk

  SvarSlet
 36. Tillykke med bloggens 3 års fødselsdag. Jeg hedder Katrine, er 34 år og er lidt af en bogorm, så det kan være svært at sige helt præcist hvilken, der er min yndling. Dog står Tempelridder-serien af Jan Guillou meget højt på listen :)

  SvarSlet
 37. Mit navn er Anna Marie Isabella Simper og jeg er 21 år :) og jeg har ikke som sådan en yndlings bog men lige nu er jeg fuldstændig besat at Haruki Murakamis bøger. Jeg kan ikke helt forklare hvorfor men de er bare fantastiske. Derudover har jeg lige læst Suki Kims bog "uden dig er der intet os" om hendes tid som underviser for Nordkoreas elite, det var en af de mest medrivende bøger jeg har læst.
  E-mail: annasimper@gmail.com

  SvarSlet
 38. Jeg hedder Sanne og er 29 år. At vælge yndlingsbog er jo nærmest umuligt og jeg synes det skifter meget med tiden. En af dem er "ekstremt højt og utroligt tæt på", men som barn elskede jeg Anne fra Grønnebakken højest af alle. Åh, måske skulle jeg læse den snart igen. Den kan man ALTID læse! Mail er sannehyldgaard@hotmail.com. Ps. Tak for god blog - jeg har været med fra starten!

  SvarSlet
 39. Kæmpe stort tillykke med bloggen og sikke en vidunderfin præmiepakke!

  Mit navn er Celine og jeg er 19 år. Som bogelsker er det jo nærmest umuligt at udpege en yndlingsbog, men jeg har dog nogle stykker, som har en helt særlig plads i mit hjerte. På klassikerhylden har jeg en svaghed for 'The Great Gatsby,' mens jeg i fantasyverdenen knuselsker Cassandra Clare's 'The Infernal Devices'-serie for dens skønne karakterer. Derudover elsker jeg også 'The Art of Racing in the Rain' af Garth Stein, som er en anderledes, men fantastisk fortælling! (;

  celine-hein@hotmail.com

  SvarSlet
 40. Tillykke med blog-fødselsdagen :)

  Mit navn er Christina, jeg er 25 og en kæmpe læsehest :) Det er nok nær umuligt kun at vælge én yndlingsbog, men jeg er svært begejstret for "we were liars" af E. Lockhart eller "under en strålende sol" af Khaled Hosseini

  Min mail er forresten chrisolade@gmail.com

  SvarSlet
 41. Tillykke med fødselsdagen. Hvor er det hyggeligt at læse om din glæde og oplevelser den har bragt dig :)
  Jeg hedder Tine og er hmm bop bop... 43 år. Min yndlingsbog er nok stadig Sufflørenaf Donato Carrisi, men jeg er også vild med alt af Chris Carter og krimier generelt. Så uhyggelige som muligt. Jeg elsker at drikke the imens jeg læser og jeg synes det er fantastisk at male i malebøger med mine tre piger. Jeg krydser fingre for at være den heldige i din fine konkurrence!!

  SvarSlet

 42. Tillykke med bloggens fødselsdag! Jeg har fulgt med i adskillelige år nu, også på din gamle blog, og du har simpelthen været med til at få mine øjne op for nye bøger og udbrede min læse-smag. Hvis det ikke havde været for dig, havde jeg nok aldrig opdaget min yndlingsbog "Stardust" af Neil Gaiman, så derfor er jeg dig evigt taknemmelig. Jeg hedder Cathrine og er 16 år gammel, og jeg holder utroligt meget af dine detaljerede og personlige anmeldelser, smukke billeder, og jeg jeg udstøder tit et lille misundeligt suk når jeg ser at du har købt nye smukke bøger. Endnu en gang tillykke, og fra hjertet tak!
  Jeg glemte at skrive min e-mail før: cathrine@fam-sondergaard.dk

  SvarSlet
 43. Ih altså, mange gange tillykke med bloggens fødselsdag! Jeg (som så mange andre, er jeg sikker på), er så glad for at netop du blogger. Du er virkelig en stor inspiration! ^^

  Jeg hedder Michella, jeg er 24 år ung og (jeg må stadig være ligeså kliché som altid:) min yndlingsbog (læs: serie) er Harry Potter.
  sorttale (a) gmail.com

  SvarSlet
 44. Stort tillykke, med din fine, finurlige blog, som jeg har læst fra ende til anden, flere gange end jeg kan tælle, fået inspiration til at støve barndomsfavoritter af, delt min L.M. Montgomery lykke med, elsket hver og en af tirsdagskriverierne, og fået ny inspiration til bøger. Du har fået mig til at læse bøger jeg aldrig kunne drømme om at læse, jeg har købt flere bøger kun på grund af dine ord, og du har fået mig til at indse, at en bog ikke kun er en tekst, men et objekt, at teksten kun er en del af helhedsoplevelsen:)

  Mit navn er Signe, og jeg er 13 år gammel. Ung, men er allerede ved at vokser ud af hyldeplads på mit værelse, hurtigere end man kan sige Paperbackcastles;) Favoritbøger er et stort begreb, fordi havd gør noget til en favorit. Hvis jeg skulle nævne nogen, skulle det være Anne fra Grønnebakken, Harry Potter, og nærmest alt Historisk Fiktion. Din blog passer godt til min læsesmag, og hver eneste bog, som jeg selv har læst af hvilke du anmelder, er jeg enig i.

  Længere roman, jeg fik skrevet, men sådan er det jo, når man lader sig rive med:) Håber og krydser alt hvad jeg kan, for hvilke fantastiske præmier:)

  SvarSlet
  Svar
  1. Hov glemte emailadresse i farten, men den får du her: signe-boline.altofte.svendsen@live.dk

   Slet
 45. Wauw, stort tillykke med de 3 år! Jeg er så glad for at jeg har opdaget din blog, der har inspireret til mange bogkøb og gode læseoplevelser. Jeg glæder mig til at følge med fremover :)
  Mit navn er Bjørk Egholm, jeg er 24 år gammel og min yndlingsbog er Far From the Madding Crowd af Tom Hardy <3
  bjork.egholm@hotmail.com

  SvarSlet
 46. Ej, hvor besynderligt, at der allerede er gået tre år! Jeg kan huske da du lukkede den forrige blog og startede denne i stedet. (:

  Jeg hedder Cenia, er 22 år, og har tilsyneladende fuldt med i dine (først daglige og sidenhen boglige) eventyr i mange år. Min absolutte favorit bog er 'the ocean at the end of the lane', en bog jeg aldrig havde opdaget uden din blog - så tak for det.
  Jeg ser frem til yderligere tid i selskab med dine eventyrlige boganbefalinger.

  Ceniaguldstrand (a) live.dk

  SvarSlet
 47. Wow! Sikke fantastiske gaver :D :D Og mange gange tillykke med bloggens fødselsdag :)

  Jeg hedder Carina, jeg er lige fyldt 30 år (den sørgeligste dag i mit liv - heldigvis kan kage redde det meste) og min yndlingsbog er "En mand der hedder Ove"! Aldrig har jeg grædt og grint så meget af en bog.

  SvarSlet
  Svar
  1. Oh no, jeg har glemt min mailadresse: Carina.vinther@hotmail.com :)

   Slet
 48. Emma, 15 år og er helt vild med Anne of Green Gables! Tillykke med blog fødselsdagen!
  emma.udengaard@icloud.com

  SvarSlet
 49. Tillykke til bloggens fødselsdag. Jeg nyder at følge med, og beundrer dine smukke formuleringer og læsekærlighed. En kærlighed jeg heldigvis også selv besidder.

  Mit navn er Line, og jeg er 18 år. Min yndlingsbog er Stephen Chbosky's lille mesterværk "The perks of being a wallflower. Det er en bog som rører mig dybt hver gang jeg læser den, og som er fyldt med smukke citater.

  Min email: linenuller@gmail.com

  SvarSlet
 50. Wauw for en vidunderlig gave! Jeg er helt vildt med dit univers, og alle disse smukke ting afspejler universet så fantastisk! :)
  Jeg hedder Nickie, er 21 år gammel, og min yndlingsbog er "extremly loud and incredibly close" af Safran Foer. Den er simpelthen SÅ fantastisk, jeg elsker den måde den er skrevet på, og jeg er vild med alle de billedlige virkemidler den indeholder. og så elsker jeg bare lille Oskar, han er jo simpelthen så fantastisk en dreng!
  Nickiebach94@gmail.com

  SvarSlet
 51. Hej :-)
  Tillykke med bloggen. Kan ikke huske hvordan jeg fandt den, din blog er den første jeg begyndte at følge. Bliver meget inspireret af dine billeder og tekst, og har inspireret til læseoplevelser jeg ikke ellers ville falde over. Har altid læst mange krimier og en del af det mere almindelige populær litteratur.

  Jeg hedder Britt, er 43 år. Min all time yndlingsbog må være "jordens søjler" af Ken Follett. Men svært at vælge..... For fx 1Q84 af Murakami var også en særlig og anderledes læseoplevelse
  Kh brittroenman@privat.dk

  SvarSlet
 52. Tilykke med det nye Bogblogger år!
  Og hvor er det sødt af dig at holde den her konkurrence.
  Alle Præmierne er sempehent så gode, og jeg håber virkelig at jeg vinder<3

  Bogen: er smuk, og jeg er sikker på at der venter mange timers læsning med den.
  Maleboge: jeg elsker Mumitroldene og jeg elsker at male, perfekt prime.
  Kopen: min lillebror har efterhånden smadret alle vores kopper, så det ville være skønt med en ny og smuk kop.
  Smykket: jeg har altid drømt at at få hermions tidsmaskine, så jeg har måske muligheden nu?

  Navn: Asta lemvigh Jørgensen
  Maile: astajassa@gmail.com

  SvarSlet
 53. tillykke med de 3 års fødseldag på bloggen. Jeg nyder altid at læse din flotte indlæg og de skønne billeder der altid følger med. Jeg hedder Nanna og er 19 år gammel. Min ynglings bog kan jeg ikke vælge, da alle Tamora Pierce er helt fantastiske. Hendes univers er helt fantastiske og hver gang jeg dykker ned i hendes bøger forelsker jeg mig hver gang.
  min mail er nannagroenne@hotmail.com

  SvarSlet
 54. Tillykke med bloggen, ja sikker tiden går :)

  Mit navn er Sascha, er 41 år og min ynglingsbog er helt klart "Guernseys Litterære Kartoffeltærteklub" - Jeg elsker den.

  saspigen2@live.dk

  SvarSlet
 55. Nej, nej, nej en fin malebog! Den har jeg ikke set før!
  Er forholdsvis ny læser, men nyder at følge med og at kigge på dine skønne bøger!

  jensenmaria17@yahoo.dk

  SvarSlet
 56. Tillykke med bloggens fødselsdag! :D
  Navn: Thea
  Alder: 21
  Yndlingsbog: for mig kan intet slå Paolinis 'Eragon'. Den har været min yndlings næsten lige siden jeg læste den første gang og det er den eneste bog som jeg har læst mere end et par gange (tror jeg er på genlæsning nr. 6).
  E-mail: tds_madsen@hotmail.com

  SvarSlet
 57. Tillykke med bloggens fødselsdag - må den blive mange år endnu! Jeg er 24 år, og min yndlingsbog er "Persuasion" af Jane Austen.

  SvarSlet
 58. Tillykke med fødselsdagen🎈 Og tak for en skøn blog!
  Jeg hedder Gitte og er 30år (runder faktisk 31 på slutdatoen for konkurrencen - læs: vælg mig😉) I en verden af fantastiske bøger, må min yndlingsbog må blive Harry Potter og dødsregalierne. Selvom det er lidt lige som at vælge i mellem sine børn😊
  Ps. min mail er: Frk_Petersen85@hotmail.com

  SvarSlet
 59. Tiden går stærk :)
  Navnet er Tanja og alderen siger 28.. Min yndlingsbog/serie må være skammerens datter.. Muligt der måske er andre der er bedre men for mig er det bare barndomsbøgerne der blev læst igen og igen så de betyder meget for mig.

  God påske.
  nesrual@gmail.com

  SvarSlet
 60. Stort tillykke med bloggers fødselsdag, søde Rikke! Det har været en absolut fornøjelse at følge med!
  Navn: Amanda
  Alder: 23
  Mail: valboell.amanda@gmail.com
  Mine favoritbøger er mange, men skal jeg vælge en, må det være 'the Wind-up Bird Chronicle' af Haruki Murakami, som startede mit kendskab til hans forfatterskab og blæste mig omkuld.

  SvarSlet
 61. Stort tillykke med tre-årsfødselsdagen! Jeg kan virkelig godt lide dit blogdesign, og sikke en fantastisk præmie, du har sammensat <3 Jeg hedder Lea, er 31 år, og min yndlingsbog er "Jane Eyre" af Charlotte Brontë. Email: bogligeoplevelser@gmail.com.

  SvarSlet
 62. Tillykke med fødselsdagen her i blog-land :-) Jeg hedder Isabella og er 22 år. Jeg tror i virkeligheden, at jeg har svært ved at vælge en yndlingsbog. Dog siden jeg er startet som psykologi-studerende, er jeg blevet vild med "stå fast" af Svend Brinkmann. Den er så dejlig satirisk ;-)

  roeen@live.dk

  SvarSlet
 63. Tillykke med bloggens fødselsdag :-) Jeg elsker at følge med!
  Mit navn er Zenia, jeg er 22 år og min yndlingsbog er Angelfall af Susan Ee (det var et svært spørgsmål, men det her er den bog jeg har genlæst mest igennem tiden, så det må være det tætteste jeg kan komme på én yndlingsbog).

  zeniaradoor@hotmail.com

  God påske :-)

  SvarSlet
 64. Tillykke med bloggens fødselsdag! Det er en fornøjelse, når telefonen buzzer og der er kommet et nyt blogindlæg :) Jeg hedder Louise og er 23 år gammel. Min yndlingsbog er nok Little Women og jeg ville aldrig have kendt til den, hvis ikke jeg fulgte din blog! ��
  Louihelenapedersen@gmail.com

  SvarSlet
 65. Hej! Tillykke med fødselsdagen :-) Jeg er 22 år og min yndlingsbog er Processen af Franz Kafka. Det er ikke den bog, jeg har læst flest gange, men det var den bog, der for alvor gav mig lyst til at læse bøger. Min email er: sabinexd@hotmail.com

  SvarSlet
 66. Tillykke med bloggen, som jeg har fulgt næsten siden starten. Jeg hedder Ida Marie, er 23 år, og min yndlingsbog er "Sommerfugledalen" af Inger Christensen.

  SvarSlet
 67. Hov, Jeg (Ida Marie, 23) glemte at skrive min email-adresse: ida@hindsholm.dk

  SvarSlet
 68. Stort tillykke med fødselsdagen! Elsker simpelthen din skønne bog. Det har været ren fornøjelse at følge med. :-)
  Louise,20.
  Min yndlingsbog er den skønne "Peter Plys" af A. A. Milnes.
  Email: louisefrederiksen529@gmail.com

  SvarSlet
 69. Stort tillykke med bloggens fødselsdag :)
  Mit navn er Ida, jeg er 18 år gammel og min yndlingsbog må være Borte med blæsten :)
  Min email er idathuneikkala@gmail.com

  SvarSlet
 70. Stort tillykke med bloggen ig ikke mindst hbsd din fantadtiske blog har medbragt dig 😃
  Og hvilken drømme gevinst for mit lille læse&nørde hjerte 😍 krydser fingre 😃

  SvarSlet
 71. Stort tillykke med blog-fødselsdagen! Det er mig stadig et under hvorfor jeg ikke har fundet din blog noget før, men bedre sent end aldrig som de kloge siger.
  Mit navn er Mette og jeg er 25 år gammel. Jeg har brugt virkelig lang tid på at finde ud af hvilken bog der er min yndlings, men jeg kan virkelig ikke beslutte mig så det må blive dødt løb mellem "Me Before You" af Jojo Moyes, "Billy and Me" af Giovanna Fletcher og "The Fault in Our Stars" af John Green. De bøger fik mig til at grine højlydt og græde så meget at jeg troede at jeg ville ende med at blive dehydreret.
  Min email, hvis jeg skulle være den heldige, er: metteelinebpedersen(a)gmail.com

  SvarSlet
 72. Fantastiske ting man kan vinde! :o krydser fingre!

  Jeg hedder Cecilie, er 27 år og min yndlingsbog(bøger) er alle Tove Janssons fantastisk eventyrlige fortællinger om mumitroldene og alle de andre finurlige væsener i Mumidalen.

  SvarSlet
 73. Ups, glemte min email: 30150251@phmetropol.dk

  SvarSlet
 74. Stort tillykke med bloggens fødselsdag :-) Jeg elsker at læse med hos dig, da du virkelig skriver nogle gode indlæg og tager nogle fantastiske billeder :-)
  Hvor er det bare en fin konkurrence, med nogle lækre ting :-)
  Mit navn er Amalie, jeg er 23. Det er svært at vælge en yndlings bog, men det må nok blive "Fjeren og Rosen" af Josefine Ottesen, da det er den bog der virkelig gjorde mig hooked på at læse, og jeg har genlæst den flere gange. Og ellers må tror jeg det er "Mig før Dig" af Jojo Moyes da den jo bare er fantastisk rørende.

  malli-juul@hotmail.com

  SvarSlet
 75. Tillykke med bloggens fødselsdag! Og tak for dine inspirerende indlæg! Jeg hedder Cecilie, 22år og elsket Murakami's bøger. Min all-time favourite er Kafka på stranden. Ud over det så elsker jeg Tove Janssons bøger om de små mummitrolde ! Vidste slet ikke at der var en malebog!
  ceciliedupont@hotmail.com

  SvarSlet
 76. Åh, det ville slet ikke være en dårlig gave at få, i anledning af bloggens fødselsdag :)
  Jeg hedder Janni og jeg er 24 år. Jeg synes det er virkelig svært at finde en yndlingsbog, da jeg efterhånden har læst en del der er temmelig gode. Men hvis jeg må vælge to så er det "Mig før dig" og "The Fault in our stars." Jeg er til romantiske tudebøger, og det er disse to i hvert fald et godt eksempel på at være :)
  Min mail er jannichristiane(a)hotmail.com

  www.jannifromtheblog.dk

  SvarSlet
 77. Stort tillykke med papirslottet! Jeg har været så glad for at have fulgt med gennem årene. Jeg synes at bloggen er helt suveræn og er nok også en form for et andet "hjem" for mange af os, der læser med.
  I øvrigt en super fint sammensat pakke, som jeg håber på at vinde!
  Jeg hedder Charlotte og jeg er 24 år. Jeg har svært ved at nævne blot én yndlingsbog... men Harry Potter serien har en helt særlig plads i mit hjerte.
  Min mailadresse er charlotte.a.dietz@hotmail.com

  SvarSlet
 78. Først tillykke med fødselsdagen :)

  Michelle, 28 år og må nok indrømme at udover den klassiske for mange (host, Harry Potter), så elsker jeg bare historien om Peter Pan. Den er så meget i ånd med det faktum at jeg nok aldrig bliver helt voksen på alle punkter. Der vil altid være et stort legebarn gemt i mig. ;)
  Og så er det bare en smuk præmie, og lige den puffin bog jeg mangler i min samling! :)
  mhlind87@gmail.com

  SvarSlet
 79. Ej hvor fint! Tillykke med bloggens fødselsdag :-D
  Jeg læste for snart to år siden bogen "The Light Between Oceans" af M. L. Stedman, og den har siden da haft en helt speciel plads i mit læsehjerte. Så fin en historie har jeg ledt med lys og lygte (pun not intended) efter siden, og jeg vil bestemt anbefale dig den!
  I en lidt anden ende er jeg også ret glad for "The Outsiders" og "Wonder", som begge præsenterer læseren for en verdener, uden at de kan sammenlignes, der ligger noget væk fra den gennemsnitlige danskers hverdag, og i min optik således så fint åbner ens perspektiv!
  På dansk ligger den nyligtlæste "Niels Lyhne" af I. P. Jacobsen også meget højt, og hvis du vil læse en dansk roman, med de fineste sproglige konstruktioner og impressionistiske billeder er den afgjort en læsning værd!

  Da jeg blot ønsker at dele nogle yndlingstitler, uden at deltage i konkurrencen udelader jeg blot alder og mail, og håber at andre kan lade sig inspirere! :-)

  SvarSlet
 80. Stort tillykke med bloggen! Dit papirslot er uden tvivl et af mine yndlingssteder på internettet. Dine fantastiske tekster, fine billeder og gode boganmeldelser gør mig altid så glad!

  Jeg hedder Mette, jeg er 21 år, og jeg tager mig den frihed at vælge hele serien Sagaen Om Isfolket. ;-)
  Min e-mail er følgende: MetRas79(a)hotmail.com

  SvarSlet
 81. Tillykke med de 3 års bloggeri! Jeg hedder Yasmin, 25 år gammel og ynglingsbøger er en sjov ting for de ændre sig jo mere man læser jo. Min nuværende ynglingsbog er Fangirl af Rainbow Rowell. Til 3 års bog blogning mere!

  Mvh Yasmin (coldjensen@hotmail.com)

  SvarSlet
 82. Tillykke med bloggens fødselsdag :D

  Simone, 21 år og min yndlingsbog er nok "Freddy & Monstrene" af Dennis Jürgensen, selvom det dog er sygt svært at vælge. Mail: funny94girl@hotmail.com

  SvarSlet
 83. Tillykke! Jeg hedder Signe, er 27 år gammel, og ude af stand til at vælge en enkelt yndlingsbog. Jeg er vild med bl.a. Middlemarch og Persuasion. Og med Anna Karenina og Harry Potter. Og Min Kamp af Knausgård. Hvis jeg absolut skulle vælge bare een, så må jeg nok sige Harry Potter, som jeg genlæser igen og igen (ups).
  Mail: signeplatz@gmail.com

  SvarSlet
 84. Malene, 27 år og jeg må sige at det er super svært bare at vælge 'en. Men jeg elsker elsker elsker "stolthed og fordom" af Jane Austen og jeg er vild med den smukke udgave fra lindhardt og ringhof. Den er gude smuk og jeg nyder den hver eneste dag når jeg kaster et blik på min bogreol ❤ Min mail er lillemalou@msn.com

  SvarSlet
 85. Fantastisk konkurrence - og STORT tillykke med bloggen! <3

  Rikke, 22 år og det er SÅ svært at vælge én yndlings, men "Jane Eyre" er en af dem i hvert fald!

  Rikkestavski@gmail.com

  SvarSlet
 86. Tillykke med de tre år! Jeg nyder ind imellem at kigge forbi dit slot og bruger bloggen til at få inspiration til ny læsning. Jeg er 42 år og min favoritbog er "Hobbitten", som min far læste højt for mig, da jeg var barn og ikke selv kunne læse den. Hver aften læste han højt for resten af familien, inden min søster og jeg skulle sove. Det var virkelig hyggelig fælles ting, vi havde, og en fælles favorit var netop "Hobbitten". Til gengæld hadede vi (børn) Selma Lagerlöfs "Niels Holgersens forunderlige rejse" (har lovet mig selv, at jeg engang skal prøve at læse den igen for at se, om den nu også er så kedelig, som jeg syntes dengang). Den daglige fælles højtlæsning med familien fortsætter jeg nu med min egen familie - og det er stadig en rigtig hyggelig stund.
  Vh Monica (mgjensen@live.dk)

  SvarSlet
 87. Mit navn er Kirsten, jeg er 19 somre gammel og min yndlingsbog er uden tvivl Harper Lees "To Kill a Mockingbird", som jeg sad fordybet i hele december måned, hvor jeg skrev SRP, netop om den. Jeg har læst den et utal af gange og elsker den mere for hver gang.

  Det er sjovt, jeg er først lige faldet over din blog i dag, idet jeg søgte på noget vedrørende litteraturvidenskab (som jeg selv er fast besluttet på at skulle læse efter gymnasiet), og så så jeg denne konkurrence, som jeg simpelthen blev nødt til at deltage i - "Little Women" har ligget i min indkøbskurv på saxo.com i ugevis nemlig, og jeg vil så gerne læse den :-)

  kb8831@gmail.com

  SvarSlet
 88. Stort tillykke med de tre år. Jeg har længe fulgt med på sidelinjen, og nyder at læse om dine læseoplevelser.
  Mit navn er Katrine og jeg er 37. Min yndlingsbog er der mange af, men én jeg altid vender tilbage til er Helle Helles "Hus og hjem", som er dejlig overskuelig og nem at læse i en travl hverdag med tre små børn. Savner de dage hvor man kunne bure sig inde og læse hele dagen, men mon ikke de kommer igen en dag :-)

  k.hoejvang@gmail.com

  SvarSlet
 89. Tillykke med de 3 år, mulle!
  Mit navn er Emilie, jeg er 21 år, og min yndlingsbog er Trækopfuglens Krønike. Eller Den Lille Prins. Eller A Moveable Feast. Det er et svært spørgsmål!

  emiliestisager@gmail.com

  SvarSlet
 90. Stort tillykke med bloggen!! 🎈
  Mit navn er Madeleine og jeg er 22 ☺️ Min yndlingsbog er Drageløberen 💙
  Madeleinethun@hotmail.com

  SvarSlet
 91. Tillykke med de tre år! :D
  Ida, 24 og jeg tror bare, jeg holder mig til at sige The Great Gatsby, selvom der er så mange andre bøger, som også kunne kaldes min yndlingsbog ;-)
  idamoelmer (at) gmail. com

  SvarSlet
 92. Hip hip hurra og tillykke med bloggen! Jeg har været med fra start og er vild med alt du lægger op :)

  Jeg hedder Katrine, er 23 og jeg synes det er mega svært at vælge en yndlingsbog, men den sidste der gjorde indtryk på mig var Room af Emma Donoghue :)

  katrine.pedersen.1992@gmail.com

  SvarSlet
 93. Tillykke med bloggens 3 års fødselsdag,jeg hedder Pia , er 49 år,min yndlingsbog er Harry Potter bøgerne. :)
  piastulle@hotmail.com

  SvarSlet
 94. Pernille Dahl, 18 år
  Min ynglingsbog er og bliver "Den lille Prins". Bliver ved med at komme tilbage til den og nyder den hver evig eneste gang!

  jeghedderpernille@hotmail.com

  SvarSlet
 95. mange gange tillykke med bloggens 3 års fødselsdag Rikke. Jeg hedder Ane og min yndling bog er Anne fra grønnebakken og min e-mail er: anemylund@live.dk :-)

  SvarSlet
 96. Stort tillykke med de 3 år. Jeg elsker at læse alle dine indlæg (selvom jeg ikke kommenterer så ofte, så læser jeg altid med (også hos din første blog))
  Mit navn er Leah, og jeg er 26 år. Min yndlings bog er Jane Austen Pride and Prejudice, det er en bog jeg altid kan vende tilbage til og altid vil holde meget af. x

  sephira@sephira.dk

  SvarSlet
 97. Tillykke med bloggens store dag.
  Jeg hedder Matt, jeg er 24 år og min yndlings bog er ' The saga of Darren Shan' :) En virkelig god bog serie.

  SvarSlet
 98. Tillykke med bloggens store dag.
  Jeg hedder Matt, jeg er 24 år og min yndlings bog er ' The saga of Darren Shan' :) En virkelig god bog serie.

  matthewross91@gmail.com

  SvarSlet
 99. Tillykke med de tre år!
  Mit navn er Linea og jeg er nitten år gammel. Min yndlingsbog har tidligere været Himlen ved mine fødder af Jandy Nelson og Anna and the french kiss af Stephanie Perkins, men den første har jeg ikke læst i alt for lang tid til, at jeg føler jeg kan kalde den min yndlingsbog, og den anden har jeg læst for meget. Så jeg må tænke mig om og sige Jane Austens Persuasion.
  Min email er lineagh@hotmail.com

  SvarSlet
 100. Louise hér...36 år på bagen.
  Hvert år med større kærlighed til bøger og derfor.....én yndlingsbog, åh gud. En nærmest umulig opgave. hvilket af sine børn, elsker en mor mest?
  Den jeg har læst flest gange er i hvert fald Stolthed og Fordom...en kliché, jeg ved det må det må være min favorit :)
  Og tillykke med bloggen og tak for at du fik mine øjne op for Goodreads.
  l.roager@hotmail.com

  SvarSlet
 101. Bente, 32 år.

  I Capture the Castle af Dodie Smith - den er så fin!

  Stort tillykke med fødselsdagen :-)

  SvarSlet
 102. Tænk at jeg har fulgt denne blog i snart 3 år! Det er alligevel vildt.
  Jeg hedder Pernille, er 21 år, og selvom det er en umulig opgave, bare at vælge én, så må min yndlingsbog være The Shadow of the Wind.
  Nille1910@hotmail.com

  SvarSlet
 103. Tillykke :)
  Sanne, 27 år og min yndlingsbog er "Den skjulte ø" af Eva Ibbottson <3
  sannelarsen88@hotmail.com

  SvarSlet
 104. Camilla Kristensen27. marts 2016 kl. 22.38

  Stort tillykke med bloggens fødselsdag! Tænk at jeg også har fulgt med i tre år... Wauw. :)
  Jeg hedder Camilla, er 23 år, og jeg er dårlig til at vælge favoritbøger. Ali Smiths "Girl Meets Boy", Donna Tartts "Den hemmelige historie" og Dostojevskijs "Forbrydelse og Straf" er klart nogle af dem. :)

  millah@live.dk

  SvarSlet
 105. Tillykke med fødselsdagen! Lotte på 30 år her. Jeg knuselsker Shadow of the wind af Carlos Ruiz Zafón <3
  awholelottelove@gmail.com

  SvarSlet
 106. Jeg hedder Stine, er 17 år - snart 18 ;) Yndlingsbogen er svær vælge, men jeg må nok vælge den klassiske: Harry Potter. Især den første bog, Harry Potter og De Vises Sten, da det for alvor var den bog der startede min læselyst og læseglæde.
  Min mail er: stine-thomsen1@hotmail.com

  Stort tillykke med "fødselsdagen" til en super fin blog!

  SvarSlet
 107. Mit navn er Charlotte Højbjerg og er 28 år. Min yndlingsbog er helt klart Hestenes Dal - 2. bog i Jorden Børn serien af Jean M. Auel. Elsker generelt hele den serie, men denne er min favorit af dem alle. Begyndte at læse dem som 10-11 årig og er de bøger som startede min passion for bøger, sådan for alvor!

  gnuffi@hotmail.com
  www.gnuffi.blogspot.dk

  SvarSlet
 108. Mit navn er Signe Liv, jeg er 23 år og min yndlingsbog må ultimativt være Harry Potter 3 eller måske Peter Pan eller...eller...eller (;
  Stort tillykke med din blogs fødselsdag!

  SvarSlet
 109. Jeg hedder Sarah Grøn og er 19 år. Hvis jeg kun må nævne én yndlingsbog må det blive the Cather in the Rye - den har jeg virkelig kær, og har endda tatoveret et citat derfra på min arm <3

  sarahgroen@live.dk

  SvarSlet
 110. Mit navn er Elisa, jeg er 21 år og min yndlingsbog er Fangirl af Rainbow Rowell. Stort tillykke med bloggens fødselsdag, den er fantastisk, så håber selvfølgelig den har rigtig mange år endnu :)

  - elisa_onat@yahoo.com

  SvarSlet
 111. Vicki, 26. Min yndlingsbøger er Nordkraft af Jakob Ejersbo og Gift af Tove Ditlevsen
  vickikp@gmail.com

  SvarSlet
 112. Jeg hedder Caroline Stadsbjerg, jeg er 21, og jeg ved ikke hvorfor jeg ikke er faldet over din blog før! Jeg er også en seriøs læsehest, ord er noget af det bedste jeg ved.
  Min yndlingsbog er Amazonernes Ring af Anne Fortier, som er en rimlig badass forfatter efter min mening! Vandrende Sjæle af Stephanie Meyer er nu på en skarp andenplads. Den er virkeligt fin!

  caroline-os@hotmail.com

  SvarSlet
 113. Jeg vil viiiiinde.

  Mn yndlingsbog er... Harry Potter og dødsregalierne? Ringenes Herre - kongen vender tilbage? Soning? Hm én af de tre, tror jeg

  maja-wh@hotmail.com

  SvarSlet
 114. Aihj, jeg glemte at sige mit navn og min alder.. men altså: jeg hedder Maja og jeg er 24 år. :)

  SvarSlet
 115. Denne kommentar er fjernet af forfatteren.

  SvarSlet
 116. Tillykke med bloggens fødselsdag! Hvor er det bare en fantastisk fin gave, som rammer flere af mine yndlingsbøger :)

  Jeg kan ikke kun vælge en yndlings, men jeg har netop genlæst Hobitten, som har en særlig plads i mit hjerte, da det var en af de første bøger, som jeg læste selv.

  De bedste hilsner
  Line 23 år
  line.holmberg@hotmail.com

  SvarSlet
 117. Stort tillykke med blog-fødselsdagen! Sikke dog en FABELAGTIG gave til dine læsere - alle delene er jo intet mindre en fantastiske!! :)

  Jeg hedder Camilla og er 38 år (gisp!). Den med yndlingsbogen er lidt svær, men hvis jeg skal vælge én, som ikke er en del af en serie og som overraskede mig positivt, da jeg faktisk ikke havde nogle forventninger til den inden jeg gik i gang, så må det være "Min mormor hilser og siger undskyld". Jeg skal den bog og anbefaler den gerne til Gud og hver mand :o)

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg ELSKER den bog skulle der stå ... og jeg skrev ikke engang på min telefon!

   Åh ja - min mailadresse er camillamhj@gmail.com

   Slet
 118. Kææææmpe tillykke!
  Jeg hedder Laura og jeg er 18 år. Hmmm, ynglings bog er svær, men det må være; the cather in the rye, den lille prins eller the secret garden :))
  Min mail er; laurapony2112@hotmail.com

  SvarSlet
 119. Tillykke med bloggens fødselsdag :-) Jeg er 36 år, og elsker at læse. Min yndlingsbog er nok Nynnes dagbog.. den har jeg læst en del gange.. og skrald griner hver gang. Men listen med gode bøger er lang.
  linefugl09@gmail.com

  SvarSlet
 120. Tillykke med de 3 år :-)
  Jeg er 40 år og min ynglingsbog lige nu er én plus én af Jojo Moyes.
  fam.nyegaard@gmail.com

  SvarSlet
 121. Jeg deltager meget gerne :)
  Jeg er selv 29 år og en af mine yndlings bøger, er Me before you :)

  SvarSlet
 122. Sikke en vidunderlig konkurrence! Det er lige en konkurrence for mig, da min ynglings bog er Harry Potter. Så jeg håber på det bedste :)

  kh
  Sarah 17 år
  sfeldborg@gmail.com

  SvarSlet
 123. Stort tillykke med 3-års dagen, Rikke :-) Din blog er stadig min absolutte favorit og besøger den dagligt, selvom jeg selv har taget en pause fra blogging. Den er så fin, så fin.

  Og hvor må jeg sige OH WAUW! Det her er faktisk hands down den bedste give-away, jeg nogensinde har set. Uha, hvor ville det hele fylde mig med så meget glæde. Både Little Women, Persuasion, Harry Potter, Mumi og malerier i én og samme gave. Genialt ;-)

  Mit navn er Nanna, og jeg er 23 år (24 år om 24 dage). Det med yndlingsbogen er svært at give et konkret svar på, men nr. 1 må nok til stadighed være Pride & Prejudice. Det er en fortælling, jeg er sikker på, at jeg aldrig nogensinde bliver træt af, og som jeg elsker mere for hver gang jeg læser den. Det må vel egentlig være den ultimative læsning :-)

  Nanna_mka92@hotmail.com

  SvarSlet
 124. Hvor er det fint! Maja, 21 år og min yndlingsbog kunne i hvert fald være... PS I love You, den er fantastisk skrevet og sødere end filmen hvilket jo er helt fantastisk!
  // majaholm94@gmail.com

  SvarSlet
 125. Jeg hedder Des og er 14. Min favoritbog er Mrs Peregrines hjem for besynderlige børn. Og så Mumin bøgerne som står i en klasse helt for sig selv. Jeg elsker Mumin. Skøn blog du har!
  deslindsol@gmail.com

  SvarSlet
 126. Tillykke med bloggens fødselsdag - selv har jeg fulgt med siden dine gamle blogs, der ikke handlede om bøger! :)
  Anna, 18 somre, og generelt er jeg virkelig dårlig til at genlæse bøger, men jeg elsker både 'Stolthed og Fordom' af Jane Austen og 'Cirklen' af Mats Strandberg og Sara B. Elfgren - selvom det er to meget forskellige genrer!
  offentliganna(a)gmail.com

  SvarSlet
 127. Tillykke!
  Navnet er Pernille, alderen er 29, bogen er Gulity Pleasures af Laurell K. Hamilton og mailen er thoustrup.jensen@gmail.com

  SvarSlet
 128. Jeg hedder Mie og er 30 år. Det er umuligt for mig at vælge en yndlingsbog. Den første "voksen"bog jeg læste, var Borte med Blæsten, som jeg læste som 12-årig. Den har jeg efterhånden læst flere gange, og jeg er stadig vild med den. Nu hvor jeg er blevet ældre er jeg især vild med Stillidsen (som jeg læste sidste sommer, wow en læseoplevelse) og som cand.mag. i dansk er jeg også vild med dansk litteratur som fx Herman Bangs bøger :)
  miekrumme@hotmail.com

  SvarSlet
 129. Jeg hedder Emma og er 20 år. Min yndlingsbog (eller yndlings bøger, nok nærmere) er Harry Potter-serien. Jeg læste dem for første gang som 8-årige, og nu 12 år efter har jeg slet ikke tal på, hvor mange gange jeg har læst dem igennem. De er en kæmpe del af min barndom og ungdom, og jeg tror ærlig talt, jeg bliver ved med at læse dem til den dag jeg dør. "Always" :)

  Emmalarsen95@hotmail.com

  SvarSlet
 130. Findes der en Mumi-malebog?! Hvorfor vidste jeg ikke det! :o

  Jeg hedder Mette, jeg er 23 år, min yndlingsbog er 'Deathless' af Catherynne M. Valente, og min mail er mette_korup_jensen@hotmail.com :D

  Kæmpe tillykke med bloggen! De tre år er virkelig fløjet afsted! :D

  SvarSlet
 131. SUPER meget KÆMPE stort tillykke med bloggens fødselsdag, sødeste Rikke. Du gør virkelig et vidunderligt job og er den eneste blog, jeg har holdt ved at følge i mere end et år. Du skriver så himmelsk og jeg elsker at klikke ind på dit paperback slot. <3

  Jeg hedder Ida, er 21 år gammel (er stadig ved at skrive 20 hver gang, jeez, du fyldte 21 i februar, nu må du lære det, Ida. ;)) og min yndlings bog er... Ja, hvad pokker er det egentlig... Se, nu sætter du mig på en prøve. Jeg tror måske, det må være Austens Pride and Predjudice af den simple årsag, at det var den, der fik mig til at læse klassikkere; en rejse jeg ALDRIG har fortrudt. :) Men Den Lille Prins ville også være et kanongodt bud, da jeg elsker den simple og søde fortælling. Dog har The Book Thief altså også en særlig plads i mit hjerte, selvom jeg kan huske, du, Rikke, sagde sproget var for mærkeligt til dig, dengang du anmeldte den. ;) Hihi, tillykke igen, fineste! <3

  Min mail er: ida-haugaard@hotmail.com

  SvarSlet
 132. Tillykke med blog fødselsdagen :)

  Mit navn er Camilla, jeg er 38 år og min yndlingsbog (bøger) lige nu er Ringenes Herre - min mail er camilla_hovej@hotmail.com

  Og hvis jeg skal læse en bøger med mine børn så er vi ret glade for Eva Gorilla - den er virkelig flot illustreret :)

  SvarSlet
 133. Jeg hedder Jannie, er 29 og min yndlingsbog er helt sikkert Haruki Murakami's "Kafka på stranden" :)
  Min email er jannienielsen000@gmail.com

  SvarSlet
 134. Rigtig stort til lykke med blogfødselsdagen! :-) Jeg elsker at følge med i dine skriverier, og det er godt nok en skøn pakke, du sætter på højkant. Jeg stod for ikke så længe siden i en lille boghandel i Rom, hvor jeg kastede lange blikke efter den smukke udgave af Little Women, men jeg lod den desværre stå, så jeg ville elske, hvis den alligevel fik lov til at få en plads i min reol.
  Jeg hedder Menika og er 23 år. Det er godt nok svært at svare på, hvad der er min yndlingsbog - jeg har altid læst meget, og hvert år kommer der flere og flere til, der alle bære forskellige minder. Jeg ved ikke, om det er Harry Potter-serien, der minder mig om læsestunder i mine forældres have med et glas saftevand, om det er Marguerite Duras Elskeren, der blæste mig helt væk sommeren inden, jeg startede på universitetet, eller om det i stedet er J.D. Salingers The Catcher in the Rye, som jeg nåede at læse en hel håndfuld gange, mens jeg gik i gymnasiet. Jeg afslutter snart mit kandidattilvalg på Nordisk, og studiet har også i den grad har åbnet mine øjne for særligt nyere dansk litteratur, jeg ikke tidligere har læst meget af.

  menikaisager@gmail.com

  SvarSlet
 135. Stort tillykke med bloggens fødselsdag :-)
  Jeg er 29 og min yndlingsbog er for nylig blevet til Fornuft og følelse af Jane Austen <3
  Min mail er benediktejensen87@gmail.com

  SvarSlet
 136. Stort tillykke!!!! :)
  Jeg hedder Astrid og er 22 år. Det med yndlingsbog er en svær ting. Men som mange andre må jeg sige at Harry Potter og især Harry Potter og Halvblodsprinsen er utroligt højt på listen. Derudover også den dejlige bog du nu giver væk, nemlig Little Women har nydt rigtig meget. :) Og så er Jane Austen også meget elsket.
  astrid-nejlund@hotmail.com

  SvarSlet
 137. Tillykke med bloggens 3 år! Novra, nogle flotte præmier! Jeg har længe ønsket mig time turneren. Min kæreste er stor fan af Mumitroldene. Jeg læser meget engelsksproget litteratur men Little Women er endnu ikke i min samling. Og så er jeg igang med og fan af Austen (og Penguin), så det krus ville få et godt hjem. ^^
  Harry Potter-bøgerne er mine yndlinge, og hvis jeg SKAL vælge én må det være Halvblodsprinsen. :-)

  Mvh. Julie, 24
  juliebj-msn(a)hotmail.com

  SvarSlet
 138. Tillykke med bloggens 3 år! Novra, nogle flotte præmier! Jeg har længe ønsket mig time turneren. Min kæreste er stor fan af Mumitroldene. Jeg læser meget engelsksproget litteratur men Little Women er endnu ikke i min samling. Og så er jeg igang med og fan af Austen (og Penguin), så det krus ville få et godt hjem. ^^
  Harry Potter-bøgerne er mine yndlinge, og hvis jeg SKAL vælge én må det være Halvblodsprinsen. :-)

  Mvh. Julie, 24
  juliebj-msn(a)hotmail.com

  SvarSlet
 139. Stort tillykke med blogfødselsdagen!
  Jeg hedder Katja, er 23 år, og min ynglings bog har samme forfatter som din. Det er dog Pride and Prejudice, der har vundet mit hjerte, og jeg har elsket den siden jeg var 15.
  Tak for en virkelig dejlig blog, som inspirerer min læsning og mine bogkøb virkelig meget! :-)

  - Katja
  katjalavendelhaven@hotmail.com

  SvarSlet
 140. Tillykke med bloggen og tak for megen god inspiration ☺
  Jeg hedder Louise og er 24 år. Af nyere bogoplevelser er yndlingen To kill a mockingbird af gammel yndlinger er Harry Potter, især treeren (da man aldrig rigtig glemmer sin første store læse oplevelse og hvad jeg ikke har brugt af dage og nætter op til en ny udgivelse, på at få genlæst hele serien igennem igen ��)

  Louisegp.91@gmail.com

  SvarSlet
 141. Åh, så fantastiske gaver! Hvor ville jeg gerne vinde dem :-)
  Jeg hedder Gitte, er 36 år, og min yndlings bog er (hvis jeg SKAL vælge) 'Lykke-Per' af Henrik Pontoppidan.
  Stort tillykke med 3-års-dagen - det er så hyggeligt at læse med :-)
  gittetofte(at)gmail(dot)com

  SvarSlet
 142. Kæmpe tillykke med bloggen - jeg har tit fået øjnene op for en bog her, så mange tak for det :-)
  Jeg hedder Lea, er 31 år og min yndlingsbog er Dracula, som jeg har i den flotte Barnes & Noble udgave. Jeg elsker gotiske fortællinger og lige Dracula kan jeg altså læse igen og igen :-)

  leafoustadharbo@gmail.com

  SvarSlet
 143. Tillykke :-)
  Julie 22 år
  min yndlingsbog hedder "vådområder" :-)

  SvarSlet
 144. Tillykke med fødselsdagen fra en ny, og begejstret, læser. Jeg har endelig fundet en bogblog der ikke er krimifan, men er lige så vil med Austen som jeg.
  Min all time fav- er helt sikker John Irvings "Hotel new Hampshire", den har lært mig ting der har hjulpet mig i livet. og hvem er ikke vild med dansende bjørne.

  Helena Ivalo, 31 år, helena-ivalo@hotmail.com

  SvarSlet
 145. Åh, elsker Mumi! <3
  Og ønsker mig en (mindfullness-)malbog. :)

  VH
  Gitte Seloy
  45 år
  "Sofies Verden"
  gitte.seloy (a) hotmail.com

  SvarSlet
 146. Tillykke med de 3 år. Det er flot gået. Min yndlingsbog er Engle i mit hår af Lorna Byrne. Jeg er 54 år gammel. Birgit Lyngholm,birgit.lyngholm@mail.dk

  SvarSlet
 147. Hej Rikke og tillykke med bloggen. jeg har fulgt med i et lille års tid og har fået meget inspiration her.
  Jeg er 52 år og har læst mange, mange bøger. Jeg holder meget af Jane Austen, men hvis jeg skal nævne en yndlingsbog, må det blive hele "Det lille Hus på Prærien"-serien. Det er de første bøge jeg husker at være opslugt og har læst igen og igen.
  hilsen Anette med mail adressen: ballette@ofir.dk

  SvarSlet
 148. Marina, 27 (lidt endnu) og... ja, det ved jeg virkelig ikke. Dræb ikke en sang har været min seneste største læseoplevelse, Æblemostreglementet har jeg læst flere gange end nogen anden bog, og Harry Potter- serien er jeg vokset op med.

  Og kæmpe stort tillykke med bloggens fødselsdag! Jeg stornyder dine skriblerier og har kæmpe respekt for din evne med ord.

  Kærligst,
  Marina (candmorblog @ gmail . com)

  SvarSlet
 149. Okay, jeg er naesten sytten aar, og min ynglingsbog er nok The Host. Der er bare saa mange gode boeger at vaelge imellem. Undskyld for det engelske tastatur...
  Natashanm1993@hotmail.com

  SvarSlet
 150. Stort tillykke jeg elsker dit fine univers. Jeg er 29 år. Jeg elsker Anne fra Grønnebakken over alt. Mvh Eva evajj.au@gmail.com

  SvarSlet
 151. Jeg elsker Anne fra grønnebakken. Jeg er 29. Evajj.au@gmail.com

  SvarSlet
 152. Jeg genlæste faktisk Persuasion i min påskeferie og tænkte på dig! :D Den er så god.

  Kirstine, 24, og jeg elsker, elsker, elsker The Master and Margarita.
  kirstinesd@gmail.com

  SvarSlet
 153. Tillykke med bloggens fødselsdag! Jeg henter tit inspiration i dine anmeldelser og skriverier, så jeg håber at du har mange blog-fødselsdage til gode.
  Jeg har på det seneste haft lyst til at genlæse J.D. Salingers "Forbandede Ungdom". Det er flere år, siden jeg sidst læste den, så jeg husker den måske anderledes end den egentlig er. Men den har sat sig dybe spor, så jeg tror at den kan betegnes som min yndlingsbog.

  Jeg er 26 år, men fylder 27 i april. sillekatinka@gmail.com

  SvarSlet
 154. Selvom jeg efterhånden har læst utallige bøger i alle mulige forskellige genre, så er og bliver den første Harry Potter bog en absolut farvorit. Harry Potter holder en helt specielt plads i min bog-verden, og jeg tror aldrig jeg bliver træt af J. K. Rowlings magiske univers.
  Maria, 21, mariawh07@hotmail.com

  SvarSlet
 155. Orh, kæmpe tillykke med fødselsdagen altså! Og sikke en fin "fødselsdagsgave" :D Sarah på 26 år med mailadressen sarpede@gmail.com (som er mig :D) har meget svært ved at vælge sin yndlingsbog! Men en af dem er Freedom af Jonathan Franzen. Det er på mange måder egentlig en lidt modbydelig bog, men slutningen føltes som et strejf af solskin på en meget, meget overskyet dag og var på sin helt egen måde en smule smuk.

  SvarSlet
 156. Orh, kæmpe tillykke med fødselsdagen altså! Og sikke en fin "fødselsdagsgave" :D Sarah på 26 år med mailadressen sarpede@gmail.com (som er mig :D) har meget svært ved at vælge sin yndlingsbog! Men en af dem er Freedom af Jonathan Franzen. Det er på mange måder egentlig en lidt modbydelig bog, men slutningen føltes som et strejf af solskin på en meget, meget overskyet dag og var på sin helt egen måde en smule smuk.

  SvarSlet
 157. Orh! Jeg kan jo selvfølgelig ikke bare vælge en yndlingsbog ;) Men både Little Women og Harry Potter(Ja dem alle sammen:D ) er bestemt højt på listen og den udgave af Little Women ser SÅ fin ud! Jeg er 26år og hedder Kristine og har mail adressen kristine_joerg@hotmail.com.

  SvarSlet
 158. Jeg vil altid have en helt bestemt kærlighed til 3096 dage! Mit navn er Mark og jeg er 19 år!
  - Mark (kirkeskolen@hotmail.com)

  SvarSlet
 159. Tillykke med bloggens fødselsdag :)

  Karina, 25 år... yndlingsbog(bøger) vil nok altid være Harry Potter, hvis jeg absolut skal vælge :D

  karinalindxd@hotmail.com

  SvarSlet
 160. Tillykke med de tre år og sikke en fin fin præmie :D
  Den bog(serie) jeg har læst flest gange og som har betydet allermest er helt klart "Emily"-bøgerne. Om det stadig er mine yndlingsbøger er lidt svært at sige, da jeg i dag også har mange andre bøger, som jeg elsker. Blandt andet Murakami's "Kafka på stranden", "Den Lille Prins" og "Doppler" og jeg kunne blive ved :)
  Knus Trine, 30 år!

  tsoe85@gmail.com

  SvarSlet
 161. Tillykke med de tre år og sikke en fin fin præmie :D
  Den bog(serie) jeg har læst flest gange og som har betydet allermest er helt klart "Emily"-bøgerne. Om det stadig er mine yndlingsbøger er lidt svært at sige, da jeg i dag også har mange andre bøger, som jeg elsker. Blandt andet Murakami's "Kafka på stranden", "Den Lille Prins" og "Doppler" og jeg kunne blive ved :)
  Knus Trine, 30 år!

  tsoe85@gmail.com

  SvarSlet
 162. Tillykke med bloggens fødselsdag!
  Jeg hedder Sarah, er 19 år gammel og min yndlingsbog er - og vil nok altid være - Harry Potter og de vises sten :)
  sarah.h.linderoth@gmail.com

  SvarSlet
 163. Det er simpelthen de lækreste ting! Vil så gerne læse Little women og ÆÆÆÆÆÆlsker Mumi :)
  Tillykke med bloggens fødselsdag!
  michelle-jensen89@hotmail.com

  SvarSlet
 164. Stort tillykke med de tre år, jeg håber at der kommer mange flere år til, elsker simpelthen at læse din blog. :-)
  Jeg hedder Lisa og er nitten år gammel. Min yndlingsbog er Me before you af Jojo Moyes - lige meget hvor mange gange man læser den, så er den lige fængende hver gang. Min e-mail er lisa-m-nielsen@hotmail.com.

  SvarSlet
 165. Et letter forsinket, men alligevel STORT tillykke med bloggens 3 års fødselsdag! <3

  Mit navn er Malene, jeg er 23 år gammel - dog føler mine knæ sig ældre for tiden - og min absolutte yndlingsbog er eventyret om Alice, af den kære Lewis Carroll. Det er en historie jeg aldrig bliver træt af og et eventyr uden lige. <3
  Min mail er hulgaard92@hotmail.com og så krydser jeg ellers fingre for, at jeg er den heldige ud af de mangemange mennesker. :-) <3

  SvarSlet
 166. Stort tillykke med bloggens 3års fødselsdag.

  Jeg er 26 år gammel, og min yndlingsbog er John Irvings "Æblemostreglementet". Den har jeg læst utrolig mange gange, første gang som 13-årig. Med årene bliver den dog mere og mere dyb og rører mig mere - især efter jeg er blevet mor :)

  Min email er christine_mp@hotmail.com

  Christine

  SvarSlet
 167. Mit navn er Sam Madeleine Athena og jeg er 20 år. Faktisk er nogle af mine yndlingsbøger de populære malebøger til voksne, med alverdens mandalaer. Jeg lider nemlig af svær ADHD og at sidde og farvelægge, er én af de få ting jeg kan fordybe mig ordentligt i uden at miste fokus og hvor jeg kan slappe helt af imens. Derudover, har kun få bøger fanget mig og de skal virkeligt fange mig, for ellers vil min ADHD ikke samarbejde og holde fokus. Stjerneskælv har stadig en stor plads i mit hjerte og ellers elsker jeg Harry Potter bøgerne.

  xoxo,
  Sam Madeleine Athena
  SamConradsen@live.dk

  SvarSlet
 168. Jeg er Louise Bellis, jeg er snart 24 år gammel og fortabte mig for snart en del år siden i Murakamis finurlige univers. Min yndlingsbog er faktisk den første bog jeg læste af ham, nemlig Norwegian Wood, som jeg må have læst et utal af gange siden.
  Jeg krydser fingre og håber ellers at du og alle andre boglæsere har en skøn onsdag aften!

  Louise,

  louise.thustrup@gmail.com

  SvarSlet
 169. Stort tillykke med bloggen :-)
  Jeg hedder Katrine og er 41 år gammel og mor til to piger på 8 (9 om en uge) og 1 år
  min yndlingsbog er svær, da der er så mange - men jeg er meget glad for Harry Potter og er fortiden ved at få oplevelsen igen ved at læse serien højt for min ældste datter :-)
  ellers læser jeg meget forskelligt, men mest krimier og fantasy :-)

  mvh
  Katrine - aksgk(a)hotmail.com

  SvarSlet
 170. Tillykke med de 3 år! Jeg elsker at følge med i din læsning og se de fine billeder. Det er sjovt så glad man kan blive af bare at kigge på fotografier af bøger...men det kan man! Og endnu gladere når man læser dem selvfølgelig. Min udvalgte yndlingsbog bliver efter lange overvejelser'The Dark is Rising' af Susan Cooper. En efterhånden ældre fantasy-klassiker, som er smuk, mystisk og magisk og som jeg elskede som barn. Den foregår i England ved midvinter og er derfor perfekt som julelæsning 😊
  mettegeislerolsen@gmail.com

  SvarSlet
 171. Tillykke!
  Jeg er, med skam at melde, 69 år!
  Jeg har altid læst meget.
  Men når jeg tænker tilbage, er netop " little women " en af de bøger jeg har læst flest gange og glædet mig mest over.
  Måske jeg skulle genlæse den efter mange år!
  Også for at se, om mine børnebørn kan tænkes at glæde sig over den, mon store piger idag indfanges af den? Den uendelige historie og vinden i piletræerne og flere andre har jo holdt, men en decideret pigebog!? Spændende
  Bedste hilsner og ønsker
  Birthe
  Birthebrobeck@hotmail.com

  SvarSlet
 172. Først og fremmest et STORT TILLYKKE med papirslottets 3-års fødselsdag.
  Den verden du har formået, at opbygge med ord og læseoplevelser har skabt en fanatisk blog, som med sine ugentlige blogindlæg giver mig et afbræk i hverdagen, og som inspirerer mig til læse både velkendte og fremmede bøger.
  Mit navn er Simone Frederiksen, og jeg er en 18-årig ung kvinde, som er fuldstændig forgabt i den filurlige klassiker "Alice i Eventyr” af Lewis Carroll.
  Jeg elsker bøger, og har da også en del yndlinges bøger efterhånden, men "Alice i Eventyrland" står mit hjerte nært på en helt special måde.
  Endnu en gang et stort tillykke med papirslottet- må det leve længe og lykkeligt i mange år fremover.

  Mail: Snebold14@hotmail.dk

  Mvh Simone

  SvarSlet
 173. Først og fremmest et STORT TILLYKKE med papirslottets 3-års fødselsdag.
  Den verden du har formået, at opbygge med ord og læseoplevelser har skabt en fanatisk blog, som med sine ugentlige blogindlæg giver mig et afbræk i hverdagen, og som inspirerer mig til læse både velkendte og fremmede bøger.
  Mit navn er Simone Frederiksen, og jeg er en 18-årig ung kvinde, som er fuldstændig forgabt i den filurlige klassiker "Alice i Eventyr” af Lewis Carroll.
  Jeg elsker bøger, og har da også en del yndlinges bøger efterhånden, men "Alice i Eventyrland" står mit hjerte nært på en helt special måde.
  Endnu en gang et stort tillykke med papirslottet- må det leve længe og lykkeligt i mange år fremover.

  Mail: Snebold14@hotmail.dk

  Mvh Simone

  SvarSlet
 174. Stort tillykke med bloggens fødselsdag(:
  Jeg vil elske at vinde denne fine præmie.
  Specielt malebogen med Mumitroldene. Jeg samler på alt med Mumitroldene lige fra krus, klistermærker, blyanter, bøger, servietter og frimærker. Ja, alt med Mumitroldene.
  Så denne malebog ville passe perfekt til min samling. Jeg har mine Mumi ting i et skab med glaslåg, hvor jeg tit står og kigger på alle tingene. Så jeg deltager selvfølgelig i din skønne give away(:
  Jeg er forresten 25 år, men jeg er stadigvæk ikke for stor til at være vild med Mumitroldene(:

  Heidi W. N.
  heidiwn@live.dk

  www.dyreglad-pige.blogspot.com

  SvarSlet