lørdag den 5. november 2016

Konkurrence #32: Vind billetter til årets store bogfest!

Denne konkurrence er venligst sponsoreret af Bogforum.


Bogforum er en vaskeægte bogfest. Et sted hvor litteraturkærligheden lever i bedste velgående. Det er der, bogelskere mødes med hinanden og med de forfattere, de beundrer. Det er der, forlæggere stiller op for at fremvise og fejre de bøger, der er blevet udgivet i løbet af året. Og det er der, man som bogelskere vil fylde både sjæl og indkøbsnet med nye læseoplevelser.
Bogforum er altid sådan en opmuntrende begivenhed, og jeg bliver så glad af at se alle de mennesker, der mødes i en fælles interesse for bøgerne. I år skal jeg hovedsageligt arbejde på messen og vil være at finde på Lindhardt og Ringhofs stand en stor del af weekenden. I må endelig komme forbi og sige hej, hvis I har lyst.

Bogforum finder sted i næste weekend (11.-13. november), og takket være de søde folk fra Bogforum, kan to af jer vinde to dagsbilletter til en valgfri dag på messen
For at deltage i konkurrencen skal du blot skrive en lille kommentar til dette indlæg. Fortæl mig evt. om hvad du glæder dig allermest til at opleve til Bogforum (du kan se programmet her). Husk også at skrive din e-mail i kommentaren, så jeg kan komme i kontakt med vinderne. Du kan deltage i konkurrencen til og med onsdag den 9. november klokken 17.00, hvorefter jeg hurtigst muligt offentliggør de heldige vindere. 

30 kommentarer:

 1. Jeg glæder mig rigtig meget til at se Patrick Ness og Meredith Russo, og få købt en masse bøger :)
  Og så er det bare skønt at gå rundt blandt andre bog glade mennesker :)

  Hilsen Mia / tulipanbusk@hotmail.com

  SvarSlet
 2. Ej hvor hyggeligt! Jeg vil gerne komme forbi og sige hej. Jeg glæder mig allermest til at høre Direktør for Institut for Lykkeforskning Meik Wiking fortæller om sin bog ‘Lykken under lup’. Kan penge gøre os lykkelige, er gifte folk lykkeligere end ugifte, og hvordan måler man i det hele taget lykke? Det synes jeg lyder spændende.

  SvarSlet
 3. Jeg glæder mig allermest til at opleve stemningen i Bellacenter igen. Det er 5 år jeg skal af sted og det er nærmest magisk at være samlet med så mange andre bogtosser :-)

  SvarSlet
 4. Hej Rikke - ville være skønt at vinde en billet. Har planlagt at tage til bogforum på søndag med en god (læse) veninde. Vil helt sikkert høre Ida Jessen, Tom Buk - Swienty og måske de to strikke fyre fra Norge ��. Har lige opdaget din blog og syntes den er fantastisk. Du har givet masser af inspiration til ny læsning - har lige købt tre bøger af Paulo Coelho ☺. Hilsen Dorthe - dorthe.jakobsen@gmail.com

  SvarSlet
 5. Jeg vil gerne vinde, så kan jeg bruge flere penge på bøger. Ser frem til Patrick Ness
  Stine.therkildsen@gmail.com

  SvarSlet
 6. Jeg glæder mig allermest til at opleve den gode og hyggelige stemning der altid er ved BogForum. Af forfattere glæder jeg allermest til at høre Jussi Adler Olsen, jeg synes det er hyggeligt og sjovt at høre ham fortælle om sine bøger.

  SvarSlet
 7. Ups! Glemte at skrive min mail: lisbethmajas84@gmail.com

  SvarSlet
 8. Bogforum kan, for mig, sammenlignes med julen, og jeg glæder mig som et lille barn hvert eneste år. Jeg har allerede kigget i programmet og synes det er ekstremt godt i år. Helt særligt gælder jeg mig til Don Rosa og Patrick Ness :D

  k.vallentin@gmail.com

  SvarSlet
 9. En liste med forfattere jeg gerne vil se og hører er lang. Men skal helt sikkert have min kæreste med så han kan få signeret en af sine Anders And bøger kun med Don Rosa' historier. Jeg vil så gerne derind, og det vil være mit første møde med Bogforum 😊
  (Sabineandersen89@gmail.com)

  SvarSlet
 10. Jeg glæder mig generelt til at blive inspireret, og de er der jo allesammen - Kim Leine, Benn Q Holm, Ida Jessen, Hella Joof...

  Bibi@sprogel.dk

  SvarSlet
 11. Jeg glæder mig sådan til det hele - en hel dag med bogkærlighed og glade bogelskende mennesker - men bestemt også til mødet med Patrick Ness.
  Hilsen Nina - ninalbertsen@gmail.com

  SvarSlet
 12. Jeg glæder mig til den gode stemning - og til at gå rundt blandt bogglade mennesker! :) og så vil jeg gerne se Jussi Adler Olsen, Patrick Ness og Don Rosa..

  Liselotte.hansen7@gmail.com

  SvarSlet
 13. Det ville jeg elske at vinde. BogForum er det bedste sted at føle sig begravet i bøger�� Vh. Malou.kaalund@gmail.com

  SvarSlet
 14. Jeg glæder mig til at kunne tage min mor med og opleve entusiasmen til bøger og opdage en masse nye bøger. Jeg glæder mig særligt meget til at møde Patrick Ness! :-)

  bittenbybooks@hotmail.com

  SvarSlet
 15. Hej - jeg glæder mig blandt andet til at høre Kim Leine, som altid er fantastisk at lytte til. Så vil jeg også meget gerne besøge Ditte Ingemanns stand og måske blive inspireret til en ny kogebog.
  Mange hilsner
  bes.virum@gmail.com

  SvarSlet
 16. Jeg glæder mig til at tilbringe lørdagen med en god veninde, omringet af bøger. Vi har planer om at opleve Patrick Ness og at fejre Peter Plys med de 90 år :)

  lbachj@msn.com

  SvarSlet
 17. Åhr det ville være skønt at vinde billetter - ellers er jeg nemlig nødt til at spare arrangementet væk i år. Jeg ville rigtig gerne høre Espedal, men lige så gerne bare gå rundt og snuse til nye bøger.
  God fornøjelse!
  signeplatz(a)gmail.com

  SvarSlet
 18. Jeg skal af sted for første gang i år, og ville bestemt ikke have noget imod, at vinde en billet til en af dagene :)
  Jeg glæder mig især til Audrey Carlan, og så er jeg sikker på, at jeg også kommer forbi Lindhardt og Ringhof standen, så måske vi ses?

  SvarSlet
 19. Hov. Min mail glemte jeg at skrive. Det er Jannichristiane@hotmail.com

  SvarSlet
 20. Jeg glæder mig allermest til at opleve Patrick Ness og få signeret "Monster". Jeg måtte lige deltage her, for det kunne være så fantastisk at vinde billetter, så jeg kunne invitere mine forældre med. De har aldrig oplevet Bogforum og min far er også kæmpe Ness fan.

  annamariakneale@gmail.com

  SvarSlet
 21. Jeg er vildt glad for, at der i år kommer flere internationale ungdomsbogs-forfattere. Især Meredith Russo glæder jeg mig til at høre. Og så at browse alle de flotte nye bøger.

  lineagh@hotmail.com

  SvarSlet
 22. Jeg glæder mig til at opleve Yrsa Sigurdardottir og den amerikanske ambassadør Rufus Gifford
  clyngsted@gmail.com

  SvarSlet
 23. Jeg skal afsted for første gang i år med min svigermor, så jeg tror bare vi støver lidt rundt og nyder det hele.
  hannejronnow@gmail.com

  SvarSlet
 24. Det er første gang at jeg skal til Bogforum, så jeg glæder mig egentlig bare til at opleve stemningen derinde :)

  adk@live.dk

  SvarSlet
 25. Hej Rikke - Jeg ville elske at vinde to billetter til dette års Bogforum! Det er første gang, jeg skal afsted, og jeg glæder mig ustyrlig meget til at udvide min litterære horisont, være en del af den ekstatiske stemning, samt at opleve Meredith Russo, Julia Lahme, Anja C. Andersen osv. (:

  Mail: Snebold14@hotmail.dk

  SvarSlet
 26. Jeg glæder mig til at opleve Patrick Ness. Krydser fingre her ;-)

  heartstick (at) gmail (dot) com

  SvarSlet
 27. Åh, jeg vil så gerne høre Hella Joof snakke om sin nye bog, Papmaché-reglen :) cskiilerich (snabela) gmail (dot) com

  SvarSlet
 28. Hej Rikke. Top klasse mulighed for at drive rundt mellem bogøer og samtidig være sammen med en bogfælle. Jeg glæder mig. Jeg skal sammen med min søster på bogmesse. Vi vil gerne høre Hella Joof og kigge ind hos forskellige forlag.
  Håber på at vinde en billet. Mvh. Gitte N
  gitten63@hotmail.com

  SvarSlet
 29. Det vil jeg gerne vinde, så jeg kan høre Erlend Loe fortælle om "Enden på verden..."

  louisestaalsen (at) gmail (dot) com

  SvarSlet
 30. Jeg glæder mig til stemningen, til at købe billige bøger, til at høre gode forfattere tale og til spændende samtaler mellem inspirerende mennesker :)
  carolinefrederiksen94@gmail.com

  SvarSlet