søndag den 18. december 2016

At gøre sig kontorklar;

Det lurende nytår giver mig altid lyst til at købe nye kontorartikler. Til at spidse blyanter, købe notesblokke, udskifte min vægkalender og til at finde en ny tro følgesvend; en ny årskalender, som kan hjælpe mig med at holde styr på mine aftaler, deadlines og to-do lister.  For mig er der noget rituelt ved at købe en ny kalender; de blanke sider varsler om en ny begyndelse, og da jeg før i tiden sværgede til Maylands spiralkalendere med udskiftelige forsider, brugte jeg lang tid på at overveje, hvilket billede jeg skulle bruge som forside. Hvilket billede der skulle symbolisere det ventende år.
Det lyder måske lidt mærkeligt, men mit valg af kalender er altid en meget langsommelig proces. Jeg vil nemlig gerne finde den helt rigtige – og det synes jeg heldigvis også, jeg har formået i år. Jeg har nemlig fundet den yndigste lyserøde herlighed fra Rifle Paper Co. Med stofindbinding, guldtryk, læsesnor og litterære citater på hver eneste side er den muligvis den yndigste kalender, jeg nogensinde har set. Og jeg glæder mig sådan til at fylde den med notater og fine minder. Jeg bruger jo nærmest min kalender som en slags dagbog.
Og da jeg nu alligevel klikkede rundt på Rifle Paper Co., endte jeg naturligvis med at klikke lidt ekstra papirgodter med hjem. Jeg har fundet den fineste skrivebordskalender med Anna Bonds smukke Alice-illustrationer, en blomsterdekoreret vægkalender, blokke med to do-lister og et sæt blyanter. Og så tror jeg vist også, jeg er helt kontorklar til 2017. 

Du kan besøge Rifle Paper Co. her og finde deres smukke (og mange!) kalendere her. Hvis designstilen forekommer dig bekendt, kan jeg desuden afsløre, at Anna Bond som står bag Rifle Paper Co., også er designeren bag de smukke Puffin In Bloom-classics. Hendes streg er så fin og let at genkende.
Vær desuden opmærksom på, at Rifle Paper Co. sender fra USA, og du derfor typisk vil blive pålagt told. Det blev jeg i hvert fald.


11 kommentarer:

 1. "Alice in Wonderland"-kalenderen er da bare alt for sød!
  Og hvor er jeg tosset med de litterære citater. Sådan en kalender gad jeg også godt at eje.

  SvarSlet
  Svar
  1. Den er nemlig mega cute. Er stjerneglad for den. Den skal stå på mit arbejdsskrivebord og sprede godt humør :)

   Og ja, de laver altså skønne kalendere. Kan kun anbefales!

   Slet
 2. Jeg har netop modtaget min kalender 2017 fra samme sted. De er så fine. Jeg havde også en kalender derfra sidste år, inspireret af et indlæg fra dig om alle de fine sager de har hos Rifle Paper. Tak for en dejlig blog, hvor jeg finder masser af inspiration til læsning, bogkøb og hverdagshygge. Glædelig jul og godt nytår til dig og dine!

  SvarSlet
  Svar
  1. De er nemlig så skønne. Især i år. Jeg havde også en derfra sidste år, men synes, de har overgået sig selv i år. Hvilken kalender har du fået fingrene i?

   Og tusind tak! Hvor er jeg glad for, du følger med og finder lidt hygge herinde! Glædelig jul og verdens bedste nytår til dig også!

   Slet
 3. Hej Rikke. Jeg vil bare gerne sige dig tak for god inspiration. Du får sat gang i min mere feminine side med de fine ting du anbefaler samt dine søde billeder. Bl.a. fordybede jeg mig i weekenden på grund af dig i Emilie Dickinson - og tog lige Walt Whitman med samtidig - hans MIRAKLER kom endda med i min blog :-) Ja, rent faktisk kalder jeg mig selv p.t. Emilie Whitman: jeg skriver til en kasse (dog blog) som hun, og jeg er dybt fascineret af alt i naturen og mennesker som Walt Whitman :-) :-) Og de søde ting du har med i dette indlæg, dem kan man da kun falde for. Så tak, kære Rikke - jeg glæder mig over at følge din blog :-) Kærligst, Inge Lise

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej Ingelise. Dejligt at høre fra dig!

   Og sikke nogle søde ord. Tak for dem! Jeg er også smadderglad for Whitmans 'Mirakler'. Det er sådan et smukt og bekræftende digt. Værd at huske på! Og herligt, at du også fik glæde af Emily Dickinson. Hun skriver så fint og enkelt; man bliver suget ind!

   Rigtig glædelig jul til dig! Jeg håber, du får et par vidunderlige dage. Kh Rikke

   Slet
 4. Ups - hun hedder jo selvfølgelig EMILY Dickinson!!! - kærligst, Inge Lise

  SvarSlet
 5. Kan godt se, at den er lidt mere charmerende end Google Calendar ...

  SvarSlet
  Svar
  1. Den er helt uimodståelig på den bedste analog-måde ;-)

   Slet
 6. Haha, kalendere med udskiftelige forsider var da bomb! Brugte også 100 år på at lave fantastiske kollager til dem! Det har uden tvivl været yndigt! Sikke nogle fine ting du har fundet. Nu kan 2017 bare komme an! :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Hahaha, åh, de tider altså :'D Det var herligt! Og ja, nu er jeg helt kontorklar til '17!

   Slet