mandag den 17. februar 2014

Konkurrence #12: 1000 læsere!

Denne konkurrence er venligst sponsoreret af Gyldendal, People's PressPolitikens Forlag og Rosinante.

Bloggens 1-års fødselsdag nærmer sig med hastige skridt. Den 25. marts sidste år, udgav jeg det første indlæg på en helt blank side. Siden da er der sket ufatteligt meget, ufatteligt hurtigt. Jeg har læst talrige bøger, haft vidunderlige dialoger med bogbegejstrede sjæle, ført interessante diskussioner - og vigtigst af alt; jeg har fundet et sted, hvor jeg kan dele og udtrykke min bogkærlighed med ligesindede.
Lige for nylig, halvanden måned før bloggens fødselsdag, rundede jeg 1000 læsere på Bloglovin'. Sikke en milepæl! Det er en milepæl af den store slags, som jeg synes fortjener at blive fejret og hyldet med en konkurrence til alle de læsere, jeg holder så meget af. Tusind tak til hver eneste af jer.
Fordi det er en helt særlig anledning, vil vinderen af denne konkurrence også vinde en helt særlig lykkepræmie; en bogstak bestående af 5 nøje udvalgte bøger, som alle er exceptionelt anbefalelsesværdige. Derudover vil jeg også trække 4 vindere af en fantastisk sidegevinst. Bogstakken indeholder følgende perler; 

  • "Amerikanske Guder" af Neil Gaiman, sponsoreret af People's Press. Jeg kan slet ikke beskrive, hvor begejstret jeg er for beslutningen om at oversætte Neil Gaimans omfattende værk og indbinde det så fint. Min kærlighed til Neil Gaiman er endeløs, og han fortjener at blive udgivet på dansk. I kan læse mere om bogen her, og I kan læse min anmeldelse af den engelske udgave af bogen her.
  • "En flænge i himlen" af John Green, sponsoreret af Politikens Forlag. John Greens smukke fortælling om ungdommelig kærlighed, uretfærdig sygdom og gradvis accept flåede mit hjerte itu sidste vinter. Faktisk flåede den hele verdens hjerte itu, og er dermed blevet et omtalt fænomen. Bogen bliver snart filmatiseret, og I kan se traileren her og læse nærmere om bogen her
  • "Frankenstein" af Mary Shelley, sponsoreret af Rosinante. Jeg læste selv "Frankenstein" for første gang sidste år, og blev overvældet af den sarte kritik af menneskeheden, der befinder sig deri. Bogen har uendeligt mange lag, og dens relevans fortsætter selv 196 år efter den blev udgivet første gang. Rosinante har lige nyoversat denne klassiker, og I kan læse mere om bogen her.
  • "Lolita" af Vladimir Nabokov, sponsoreret af Gyldendal. "Lolita" tog mig med storm, da jeg læste den sidste år. Dens smukke sprog og voldsomme emne fastholdte mig, side efter side. Bogen er netop udgivet som en del af Gyldendals yndige klassikerserie, og I kan læse mere om den her, samt læse min anmeldelse af den engelske udgave her.
  • "Med koldt blod" af Truman Capote, sponsoreret af Gyldendal. Dette er den eneste bog i konkurrencestakken, jeg endnu ikke selv har læst - men den står højt på min læseliste. Bogen skulle have stor psykologisk dybde i dens rekonstruktion af et brutalt mord. Denne udgave er ligeledes en del af Gyldendals klassikerserie, og I kan læse mere om den lige her.

Jeg vil udtrække én vinder af den vidunderfine bogstak bestående af 5 bøger, og derudover vil jeg udtrække fire vindere af John Greens "En flænge i himlen", som Politikens Forlag har været så sød at sende ekstra eksemplarer af.
For at deltage i konkurrencen skal I blot skrive en lille kommentar til dette indlæg. Husk også at skrive jeres e-mail, så jeg kan komme i kontakt med vinderen. I kan deltage i konkurrencen til og med d. 12/3 kl. 12.00, hvorefter jeg hurtigst muligt offentliggør den heldige vinder.

202 kommentarer:

  1. Juuuhuuu! Jeg vil gerne deltage ;)

    SvarSlet
  2. Tillykke med din blogs fødselsdag :D Det er virkelig en fin bogpakke man kan vinde. Jeg har lige læst min første bog af Neil Gaiman og jeg var virkelig begejstret!

    SvarSlet
  3. Sikke en smuk og fin bogstak du har fået sponsoreret til en heldig vinder! Dem kunne jeg sagtens putte på min ikke særligt fyldte bogreol :-)

    SvarSlet
  4. Tillykke med bloggen :) Vildt, at det er gået så stærkt! :)

    rebeccavaever@gmail.com

    SvarSlet
  5. Hold da op, det ville være en dejlig stak bøger at få hjem til reolen. Stort tillykke med bloggen og tak for de mange gode anmeldelser, som altid giver inspiration til nye græsgange i litteraturens verden. Med venlig hilsen Lea - leaharbo@gmail.com

    SvarSlet
  6. Tillykke med bloggens kommende fødselsdag, og det flotte antal læsere! Og sikke en flot bogggave, jeg har ikke læst en eneste af bøgerne, så krydser fingre!
    sarahbodk@hotmail.com

    SvarSlet
  7. Dejlig konkurrence og tillykke, min email er : iersgaard@yahoo.dk

    SvarSlet
  8. Ih tillykke med det høje antal læsere - det er godt nok gået stærkt. Det er velfortjent! :)

    Krydser alt hvad krydses kan for at en stak bøger havner foran min dør! Jeg er ved at sælge ud af Frederiks studiebøger, så er der plads :P
    Mail: chinavianliving@gmail.com

    SvarSlet
  9. Hvor er det en fantastisk fin bogstak, der er på højkant. Flere af bøgerne er også højt på min læseliste :) og stort tillykke med bloggen, det er virkelig en stor inspiration i junglen af bøger, der venter på at blive læst..

    cecilia.hansen@hotmail.com

    SvarSlet
  10. Stort tillykke med blog fødselsdagen :-) sikke en skøn præmie, den ville jeg elske at vinde

    camillamhj @ gmail.com

    SvarSlet
  11. Sikke fine bøger! Og tillykke med blog-fødselsdagen.

    tinefe@hotmail.com

    SvarSlet
  12. Næææ en fin konkurrence!
    sarah.krogh.iversen@hotmail.com

    SvarSlet
  13. Rigtig fin bogsamling. Boguniverset er et sted jeg for nyligt stiftede sådan rigtigt bekendskab til, og det vil da være super fedt at vinde nogle nye bøger, så jeg kan grave mig endnu dybere ind i universet.

    Maria-fb@live.dk

    SvarSlet
  14. Tillykke med milepælen! Hvor er det sejt gået :-) Jeg hopper over konkurrencen (er ikke så glad for at skrive min mailadresse ud på nettet), men sikke nogle gode præmier du har skaffet! Tænker, at jeg hellere må få læst The Fault in Our Stars på et tidspunkt, eftersom jeg jo hedder Hazel og desuden lige har fået at vide, at jeg sandsynligvis er alvorligt syg (heldigvis ikke kræft, men alligevel et lidt spøjst tilfælde).

    SvarSlet
  15. Sikke en kæmpe bogpakke! Og tillykke med fødselsdagen.

    candmorblog @ gmail.com

    SvarSlet
  16. Det ville næsten være skørt ikke at deltage :)

    sarahgroen@live.dk

    SvarSlet
  17. Jeg vil også meget gerne deltage :)
    kontakt@katyhawk.net

    og tillykke med milepælen!

    SvarSlet
  18. Jeg er netop i gang med at læse "Amerikanske guder" og den er FANTASTISK! og jeg købte bogen pga. din anmeldelse, så tak :)

    Jeg vil elske at vinde de fem bøger, som du har udvalgt.

    Og tak for en skøn blog som jeg følger dagligt.

    // Susse

    krusbjerg@hotmail.com

    SvarSlet
  19. Stort tillykke :) Nyder at følge dig, og vil da selvfølgelig være med :)
    Truman, Shelly og Neil har længe stået på min "to read" liste, så kunne være dejligt at få dem på hylden :)
    sannelarsen88@hotmail.com

    SvarSlet
  20. Tillykke med fødselsdagen på bloggen! Jeg vil meget gerne deltage :D xeniaejensen@gmail.com

    SvarSlet
  21. Sikke nogle fine bøger ... Amerikanske guder især, er på min "to read" liste, den lyder helt fantastisk .. eller ja det gør de alle jo.

    Reginamarie22@hotmail.com

    SvarSlet
  22. Lige stødt på din blog. Tillykke med fødselsdagen om lidt - vil glæde mig til at læse nærmere:-) Deltager gerne i konkurrencen om gode bøger. Mvh Tine Jørgensen, tine1981@gmail.com

    SvarSlet
  23. Så dejlige bøger :) Jeg ville elske at få fingrene i bare én af dem, og så skulle min snarlige ferie forsødes med afslappende læsning.

    sidseboesen@gmail.com

    SvarSlet
  24. KÆMPE stort tillykke med den fine, fine milepæl! Det er virkelig velfortjent, og jeg håber du ved hvor meget jeg også nyder at læse din blog hver dag! :)

    Jeg er så heldig at have alle de fine bøger på hylden allerede, så jeg vil bare nøjes med at sige tillykke, og lade de andre om at konkurrere ;)

    SvarSlet
  25. Kæmpe tillykke med både blogfødselsdag og 1000 læsere, Rikke! Bogstakken ser så fin ud, og ville simpelthen elske at vinde den :-)

    viveca_johansen@hotmail.com

    SvarSlet
  26. Stort tillykke med bloggens fødselsdag og de 1000 læsere, det er jo helt vildt (!). Men forståeligt nok, med den dejlige blog du har. Det er jo også en helt vild skøn bogstak, som jeg selvfølgelig også gerne vil være med i konkurrencen om :)
    sidselbuchodgaard@gmail.com

    SvarSlet
  27. Jeg har endnu ikke kommenteret på nogle af dine indlæg, selvom jeg efterhånden har været dem alle igennem - din blog er fantastisk :) Jeg har nydt at være i din imponerende bogskygge, men denne konkurrence tvinger mig ud af mit skjul,

    camilla_taekke@live.dk

    SvarSlet
  28. Stort tillyke med det flotte runde tal, fine!
    windsweptwishes [a] hotmail [dot] dk

    SvarSlet
  29. Yes yes yes, det vil jeg gerne!
    simonekorsgaard@hotmail.com

    SvarSlet
  30. Stort tillykke med de 1000 læsere og med bloggens fødselsdag! Og sikke en dejlig bogpakke at fejre det med!!!
    Endnu har jeg kun læst The Fault in our Stars, men ville bestemt ikke have noget imod at kigge nærmere på de andre. Jeg har allerede haft fat i Amerikanske Guder en del gange nede ved boghandleren, men endnu ikke købt den. Efter at have læst både The ocean at the end of the lane og Coraline er jeg dog helt sikker på at jeg skal have den læst! De andre bøger lyder også utroligt spændende, så jeg krydser da fingre, hehe (;

    celine-hein@hotmail.com

    SvarSlet
  31. Stort tillykke med det flotte læsertal! Det er helt sikkert fortjent!

    MetRas79@hotmail.com

    SvarSlet
  32. Tillykke!
    Det er en fornøjelse at følge med :)

    MetteDue@live.com

    SvarSlet
  33. Tillykke med de 1000 læsere - det er fuldt fortjent! Og hold fast hvor er det gået hurtigt! :)
    Sikke en skøn konkurrence med fem dejlige bøger, som ville pynte rigtig fint i det lille hul, jeg har skabt i min bogreol :D

    SvarSlet
  34. <3 <3
    jeg husker tydeligt da du ændrede blogkurs - og selvom jeg var vanvittigt vild med dit gamle univers, så knuselsker jeg dette! jeg kan læse indlæggene flere gange, fordi du skriver så fantastisk! her er så hyggeligt at være.
    ydermere, er du så inspirerende - takket være dig er jeg langt fattigere :p men på den gode måde!
    så tak for dit lille univers, og tillykke med de 1000 læsere og snarlig fødselsdag :-) <3

    præmien ser vildt fin ud og bøgerne lyder spændende! jeg krydser mine pølsede fingre :p

    Malene - malenep1991@gmail.com :-)

    SvarSlet
  35. Hold da op, Rikke! Hvor er det en vild præmie, man kan få! Jeg er så hundrede procent med i det her, haha. Stort tillykke med alle følgerne, du har fortjent hver og en. Knuselsker stadig din blog!

    ida-haugaard@hotmail.com

    SvarSlet
  36. Nej sikke en lækker konkurrence og tillykke med tallet! :-)
    Hulgaard92@hotmail.com

    SvarSlet
  37. Elsker din eventyrlige blog og bliver konstant inspireret til nye læse oplevelser.... Jeg håber, at være den heldige vinder...

    SvarSlet
  38. Åh tillykke søde Rikke med 1års dagen :) Jeg har fulgt dig siden din anden blog og er stadig super glad for at følge med, selvom denne blog selvklart har et andet fokus. Jeg holder virkelig af dine anmeldelser glæder mig til at læse mange flere! :)

    sephira@sephira.dk

    SvarSlet
  39. Hurra en fin konkurrence og tillykke med den flotte milepæl :)


    Hvis jeg vinder kan jeg fanges på frkjensensblog@gmail.com

    SvarSlet
  40. Alle bøgerne er på min "to read" liste derhjemme! Det ville være fantastisk at få fingrene i den bogstak!

    Camillae93@hotmail.com

    SvarSlet
  41. Stort tillykke Rikke! Men det undrer mig ikke at der er så mange der følger dig, du skriver noget så smukt og fremviser de mest fantastiske bøger. Jeg kan kun sige: Wow sikke en stak! til den her konkurrence, jeg vil så gerne vinde!

    katrine.pedersen.1992@gmail.com

    SvarSlet
  42. Sikke en fantastisk måde at fejre 1000 læsere. Tusind tak for chancen - det er noget af en præmie til boghylden :-)

    Min e-mail er: michelle.1306@hotmail.com

    SvarSlet
  43. Hep, hep! Jeg vil vinde! :D litteraturlistig@gmail.com

    SvarSlet
  44. Jeg krydser mine fingre! Og hjerteligt tillykke med de 1000 læsere, min søde pige <3

    Min email: emiliestisager@gmail.com

    SvarSlet
  45. Uh jeg ville rigtig gerne læse "En flænge i himlen" så vælg mig, vælg mig hehe :-)
    Den har jeg sværmet om lige siden der begyndte at komme anmeldelser af den på diverse blogs.

    SvarSlet
    Svar
    1. Du får da lige min mail her: hedwig_dk@hotmail.com

      Slet
    2. Uh glemte helt at ønske dig STORT TILLYKKE med bloggens fødselsdag :-)
      Hip Hip Hurrrraaaaaa :-)

      Slet
  46. Jeg deltager også gerne.
    Og kæmpe stort tillykke med tallet. Du fortjener det! :0)

    SvarSlet
  47. Jeg har ikke læst én eneste af ovenstående bøger, men de er hermed kommet på min must-read-soon-liste! Håber de også kan blive mine :)
    ida_jensen@msn.com

    SvarSlet
  48. Tillykke med de 1000 læsere.
    Og sikke nogle spændende bøger, der er mulighed for at vinde...

    annedtlfsn@gmail.com

    SvarSlet
  49. Seriølle, jeg savler, please lad mig vinde!! gittewinneche@hotmail.com
    (OG TILLYKKE!!!)

    SvarSlet
  50. Stort tillykke med blogfødselsdagen og den flotte milepæl i antal følgere. En spændende bogpakke, som jeg da også gerne lige smid et lod i puljen til ;-)

    trudi1990@gmail.com

    SvarSlet
  51. Mange gange tillykke med de 1000 læsere! Det fortjener du :-)
    Det er en sindssygt lækker præmie, som jeg slet ikke ville have noget imod at vinde.

    millah@live.dk

    SvarSlet
  52. Wow, jeg ved slet ikke hvad jeg egentlig skal sige. Læste listen over de bøger man kunne vinde og sad bare og tænkte "orj, gid det blev mig". Af dem er den eneste jeg har læst Frankenstein, sidste år i forbindelse med mit studie, men især Lolita og Amerikanske Guder står ret højt på min læseliste :)

    Krydser fingre for at der ender en flot bogpakke foran min dør.

    Og tillykke med de 1000 læsere og den nærtforstående fødselsdag! :D

    regitze@rokkedahl.eu

    SvarSlet
  53. Tillykkeeee!
    Fed konkurrence, den må jeg bare deltage i, krydser! (:
    Sandra R. Jensen / Sandrarytterjensen@hotmail.com

    SvarSlet
  54. stort tillykke med blog fødselsdagen :D
    ååhh jeg ville elske at vinde denne bunke - krydser alt hvad krydses kan :)

    maibritt // maibrittj_@hotmail.com

    SvarSlet
  55. Tillykke! :)

    Ih, krydser fingre for at jeg vinder! :D

    Kamilla Nielsen

    kamillawn91@gmail.com

    SvarSlet
  56. Skøn konkurrence med dejlige præmier - og tillykke !

    Line Nielsen/ linenuller@gmail.com

    SvarSlet
  57. Hvor er det dejligt for dig og bloggen - du fortjener virkelig hver eneste læser!

    ceniaguldstrand@live.dk

    SvarSlet
  58. tillykke! elsker din blog og kunne bestemt godt bruge sådan en stak bøger :)

    amanda-bang@hotmail.com

    SvarSlet
  59. Stort tillykke, både med bloggens snarlige fødselsdag og med de 1000 følgere - det er flot og meget fortjent!
    Jeg vil meget gerne deltage i konkurrencen :)

    karinalindxd@hotmail.com

    SvarSlet
  60. Dejlig bunke af ord :-) Må gerne bo hos mig.. Flot giveaway!

    p.dorthe@gmail.com

    SvarSlet
  61. Stort tillykke med bloggens fødselsdag og milepæl! Hvor er det sejt gået :)

    www.blueeyedflower.dk

    SvarSlet
  62. Tillykke :)
    -Jeg vil godt ikke deltage om trøstepræmien, så hvis du trækker mig, så bare træk en anden. :)

    ireneejensen@ hotmail.com

    SvarSlet
  63. Stort tillykke med din fine blogs fødselsdag :) Jeg krydser fingre for at jeg bliver den heldige vinder så min sommerlæsning er i hus og ellers må jeg jo en tur forbi en boghandler for det er alle bøger jeg gerne vil læse.
    Hilsen Line

    Linereinstrup@hotmail.com

    SvarSlet
  64. Stort tillykke med det flotte tal, Rikke! Det er virkelig beundringsværdigt. Men det er heller ikke så underligt, for det er virkelig en fantastisk blog, du har. Jeg elsker at læse med, og jeg tjekker dagligt, og der er kommet nye indlæg. Du skriver smukt, lave gode anmeldelser og tager de smukkeste og stemningsfulde billeder. Jeg er stor fan :D

    Sikke nogle lækre bøger, du har fået lov til at give videre. Det er en fornem gave. Jeg læste "A Fault in Our Stars" sidste år, og det kunne være spændende at læse den danske udgave. "Amerikanske Guder" har jeg ikke læst endnu. Det er ikke så længe siden, jeg læste min første roman af Neil Gaiman, og jeg var meget begejstret. Ham skal jeg helt sikkert læse flere bøger af i den nærmeste fremtid!

    Endnu engang tillykke. Jeg krydser fingre for, at gaven finder vej hjem til mig :D

    SvarSlet
  65. Tillykke med blog fødselsdagen :)

    SvarSlet
  66. Tillykke med den virtuelle fødselsdag!
    mariesvostrup@gmail.com

    SvarSlet
  67. Tillykke med bloggens fødselsdag. Og sikke da en fantastisk bogpakke :)
    a.nielsen1989@gmail.com

    SvarSlet
  68. Et stort tillykke med de mange læsere, og tillykke med bloggens snart 1 års fødselsdag. Har nydt at følge med lige fra starten, og har efterhånden fået tilføjet mange bøger til den lange to-read liste takket være dig. Det kan til tider være en lidt dyr fornøjelse at følge dig, men alle de smukke og gode bøger, der efterhånden er kommet til reolerne er det hele værd :)

    Mvh
    Mia Clausen / tulipanbusk@hotmail.com

    SvarSlet
  69. Tillykke med det! Jeg synes det er bemærkelsesværdigt hvor aktiv du er og har været så længe; jeg ved, at det kan være svært indimellem.

    SvarSlet
  70. Ih, så glemte jeg min email: emmaligens@gmail.com

    SvarSlet
  71. Stort tillykke med det store fremskridt!
    Det kunne da være lidt for dejligt, med sådan en lækker bogpakke (:

    Pearlsolvej@hotmail.com

    SvarSlet
  72. Hold da op, det er en fin præmie! Og tillykke med det første år, jeg læser med med glæde :-)
    lisa@dueslag.dk

    /Lisa

    SvarSlet
  73. Tillykke med det hele :) håber at det bliver ved med at gå fremad :)

    dzejna001@hotmail.com

    SvarSlet
  74. kæmpe tillykke og håber at det fortsat vil gå dig og din blog rigtig godt <3
    HappenStancie@gmail.com

    SvarSlet
  75. wauw for en lækker præmie. Stort tillykke med bloggens succes!
    Cecilie.borgund@gmail.com

    SvarSlet
  76. Prøver lige igen med email.
    Sikke nogle gode bøger
    Emily
    julien.emily98@gmail.com

    SvarSlet
  77. Kæmpe stort tillykke med bloggens snarlige fødselsdag - hip hip hurraaaaaaaa! :)

    Derudover vil jeg bare sige at jeg synes du gør et helt utroligt stykke arbejde og elsker både at læse om de skønne bøger, som du anmelder, plus alle de smukke billeder! En helt igennem fantastisk blog <3

    Jeg har ikke læst nogen af bøgerne, MEN har kun lige lagt "The fault in our stars" på hylden efter en tårevådet læsning. Hvis John Greens andre bøger er lige så fantastiske er jeg målløs!

    Igen stort tillykke med fødselsdagen og med det store følger-antal :D

    Kristine , kristinewilcken@gmail.com

    SvarSlet
  78. Tillykke med de mange læsere - det er meget imponerende :)

    Mvh.
    Den lille Bogblog
    . pisk.riset[snabela]gmail.com

    SvarSlet
  79. Åh, dem vil jeg gerne vinde! Heidi_Bodin(a)hotmail.com

    SvarSlet
  80. Sikke en lækker konkurrence! Det kunne være dejligt at vinde noget nyt læsestof :)
    Sara Lindenskov, sara.lindenskov@hotmail.com
    Og stort tillykke med fødselsdagen for din fine blog!

    SvarSlet
  81. Stort tillykke med bloggens fødselsdag og de mange læsere!

    signefejrskov(a)hotmail.com

    SvarSlet
  82. Hvor er det fedt, tillykke! amaliestouby@hotmail.com

    SvarSlet
  83. Hold nu op, hvor er det en flot milepæl, du har nået. Og så på lun et lille års tid! Men det er simpelthen så velfortjent, for du formår virkelig at tryllebinde dine læsere med din indlevende måde at skrive på. Det er den største fornøjelse at følge med i dit litterære univers. Og held og lykke med de næste 1000 læsere :-)

    Kh Katrine
    keas80@gmail.com

    SvarSlet
  84. Tillykke med læserne. Det undrer mig ikke; når man klikker ind på din blog, kommer man ind i en ren eventyrverden fyldt med magi, smukke ord og billeder. Et univers man ikke finder andre steder i blogland! :) Det ville være fantastisk at vinde ...

    - Line
    Viploh@msn.com
    http://line-walking-on-a-thin-line.blogspot.dk/

    SvarSlet
  85. Stort tillykke med det! Det er fuldt ud fortjent ;-)
    bellespassions (a) gmail.com

    SvarSlet
  86. Tillykke tillykke tillykke! Glæder mig til endnu et år, forhåbentlig! :)

    Carolinethomsen92@gmail.com

    SvarSlet
  87. Wow, en lækker præmie!
    Stort tillykke med blogsucces og snarlig blogfødselsdag :D

    SvarSlet
  88. Tillykke med milepælen og bloggens 1års fødselsdag. Jeg håber, at du ikke kun er gavmild overfor os læsere, men også overfor dig selv. Det er virkelig fantastisk at følge din blog og være en del af dit dejlige bogunivers. Jeg glæder mig til endnu et år med fabelagtige og smukke fortællinger om tykke og tynde bøger, og gamle og nye forfattere.

    sarah_toftedal@hotmail.com

    SvarSlet
  89. Stort tillykke med bloggen - jeg nyder at læse med!
    Og sikke en fin stak bøger: Jeg smider et lod i puljen.

    Kh Christine
    christine.ilsoee@gmail.com

    SvarSlet
  90. Tillykke med det flotte tal! Jeg sluger også bloggens indlæg med stort velbehag.Hvis jeg skulle være så heldig at vinde, så glæd en anden læser med In Cold Blood (glæd dig, selv flere år efter læsning, hænger den stadig i mig), Frankenstein og Lolita, da de allerede er i samlingen, men de andre vil blive modtaget og læst med stor glæde!
    koldfoer12@hotmail.com

    SvarSlet
  91. Sikke en fantastisk gave til dine læsere! Dem ville jeg med glæde tage med mig på min pendler-rute <3 KH Shanice

    Shanice_a92@hotmail.com

    SvarSlet
  92. Tillykke :-) deltager meget gerne :-)
    Storkevej@yahoo.dk

    SvarSlet
  93. Uha uha uha, det vil jeg gerne vinde :D :D :D
    Trine Rasmussen, moi_246@hotmail.com

    SvarSlet
  94. Stort tillykke! Jeg krydser fingre - både "En flænge i himlen" og "Lolita" står øverst på min "det vil jeg læse snarest"-liste og vil da slet heller ikke have noget imod at stifte bekendtskab med de andre værker også ;-)

    SvarSlet
  95. Fantastisk gave til dine læsere og tak for en god blog med en masse godt læsestof :-)

    SvarSlet
  96. Jeg smider også et lod i puljen. Efter et par år uden så meget læselyst er den endelig vendt tilbage, så sådan en lille stak bøger ville blive budt meget velkommen.

    /Helle
    hdl1010(a)hotmail.com

    SvarSlet
  97. Hold nu op der er sket meget på det ene år... Tillykke med det første år.. Glæder mig til flere år ;)

    Tanja
    Nesrual@gmail.com

    SvarSlet
  98. Sikke en flot milepæl, men hvor er den også velfortjent. Du skriver så levende og fantastisk og man kan virkelig føle dit engagement for bøger :D

    mariesen@mariesen.dk

    SvarSlet
  99. Hold nu op for en lækker konkurrence! Stort tillykke med de 1.000 følgere. Yderst velfortjent, med så utrolig en læsehast som du lægger for dagen (:

    lisbethvestergard@gmail.com

    SvarSlet
  100. Tillykke med de 1.000 læsere - sejt!

    Jeg nyder at følge dit lille univers; det er så fascinerende og betagende (:

    Julie - juliemonberg@gmail.com

    SvarSlet
  101. Tillykke med bloggens fødselsdag. Skøn konkurrence.

    kath.dkk@gmail.com

    SvarSlet
  102. Deltager gerne.
    lki@lobe.dk

    SvarSlet
  103. Vil rigtig gerne deltage
    Mette Fønss Bach
    Mette0412@hotmail.com

    SvarSlet
  104. Tillykke med de 1000 læsere, min skat <3 du fortjener det.

    SvarSlet
  105. Stort tillykke med de 1000 læsere! :)

    kathrinems96@gmail.com

    SvarSlet
  106. Jeg blev så glad da jeg opdagede at Gaiman's American Gods endelig blev oversat til dansk, kunne da heller ikke lade være med at stryge den over coveret da jeg så den på biblioteket forleden. Gav den en god plads, så den hurtigt kunne blive fundet af en værdig læser :)
    Har aldrig fået læst Frankenstein, men lyder til jeg burde gøre det ud fra din beskrivelse.

    Stort tillykke med de 1000, det er virkeligt flot klaret og helt fortjent. Det er de færreste bogblogge der formår at fremstå så flot og gennemtænkt som din (jeg har haft boroughofbooks.com siden 2008 og har ikke engang 50 følgere på bloglovin)

    boroughofbooks@gmail.com

    SvarSlet
  107. Stort tillykke, kære Rikke, med både kommende fødselsdag på bloggen samt det flotte læsertal - wauw! Det undrer mig nu ikke, hvordan du er blevet så populær: Du skriver fabelagtigt, laver relevante indlæg samt anmelder smukke og ikke mindst fantastiske bøger. Jeg glæder mig til at fortsætte med at følge dig i (forhåbentlig) lang tid endnu!

    Mange tanker fra Amanda!
    mail: valboell.amanda@gmail.com

    SvarSlet
  108. Tillykke med så mange læsere! Du fortjener det skam.
    Den herligste bogblog nogensinde :')
    Kæmpe kram og håber du nyder de små tegn på forår.

    rikkestavski@gmail.com

    SvarSlet
  109. Vil da heller ikke undsige mig for at "tjekke ind" et par gange om ugen. Tillykke med de 1.

    MVH Morten (mortenbendixen[a]hotmail.com)

    SvarSlet
  110. Stort tillykke. Hvor er det flot.
    mail: malou424@hotmail.com

    SvarSlet
  111. Har barsel - verdens nemmeste baby = masser af tid til læsning
    trinsling@gmail.com

    SvarSlet
  112. Tillykke med de 1000 læsere! Det er velfortjent :)
    Kunne være virkelig fedt at vinde de bøger; har desværre ikke læst nogen af dem endnu.

    katrinebovesen@hotmail.com

    SvarSlet
  113. Deltager meget gerne :)
    Vh Stephanie
    agf_fanen@hotmail.com

    SvarSlet
  114. Uh! jeg vil rigtig gerne deltage!

    Nanett.soerensen@hotmail.com

    SvarSlet
  115. Wow en fornem stak bøger du har fundet frem. Hvem vil ikke gerne eje den? :D
    Tak for en dejlig blog og tillykke ;)

    astrid-nejlund@hotmail.com

    SvarSlet
  116. Tillykke, tillykke, tillykke med de 1000 følgere og den kommende fødselsdag - velfortjent! Tak for en fin blog :)

    - Sofie
    sofielasoe@live.dk

    SvarSlet
  117. Skøn GA!
    Trænger til noget andet på bogreolen, så vil rigtigt gerne deltage - og håber, at jeg bliver en af de heldige. :-))

    Helle - garnkoglen (a) gmail.com

    SvarSlet
  118. Jeg er med :)

    stine0610@gmail.com

    SvarSlet
  119. Kære Rikke læsehest, en dejlig blog du har fået bygget op, jeg ved hvor meget arbejde der ligger bag. Du har et klogt belæst hoved og du kan øse ud af din erfaring.
    Tillykke med bloggens et års fødselsdag, der vil følge mange flere.

    Jeg elsker selv at læse, så håber at blive den heldige vinder af en god stak læsestof til de små grå:-)
    Hilsner og tanker fra Mor Tina med uglen3@gmail.com
    http://www.mariahoffbeck.blogspot.com

    SvarSlet
  120. Sikke en fin gave! Jeg har (næsten) fulgt din blog fra starten, og har læst alle dine indlæg, og nogle af dem 2-3 gange. Det er i hvert fald din blog jeg bruger når jeg har brug for inspiration til hvad jeg skal læse næste gang, og bare generel inspiration til at få læst mere. Tillykke med bloggens snarlige 1 års dag :)

    louisehede1989@gmail.com

    SvarSlet
  121. Tillykke med de 1000 followers og bloggens fødselsdag. Synes virkelig det er en fantastisk fin blog og er jeg meget begejstret over at følge den. Keep up the good work.

    Kh Mia

    mialyngsie@gmail.com

    SvarSlet
  122. Fødselsdagsgiveaway og så med sidegevinster, I like it. Tillykke med de 365 dage d. 25. :) 030786(a)gmail.com

    SvarSlet
  123. Waou, en fin konkurrence! Og kæmpe stort tilykke - godt gået, og velfortjent. Det er virkelig fint at nå så langt på et år :-)

    benteskou (a) gmail . com

    SvarSlet
  124. Stort tillykke med bloggen! Er en ivrig læser! Elsker simpelthen hver gang der dukker en ny post op i bloglovin fra dig!
    En flænge i himlen, står højest på min "To-Read" liste i øjeblikket. Har reserveret den på biblioteket, men det ville være så skønt med et eksemplar selv! :-)

    Mail: vegetar@live.dk

    SvarSlet
  125. Tillykke! Det er virkelig velfortjent :)

    nadia_hamadi(a)hotmail.com

    SvarSlet
  126. Tillykke med bloggen. Jeg deltager og krydser fingre.
    Jacobsen.betty@gmail.com

    SvarSlet
  127. Uuuh jeg håber jeg er heldig , trænger virkelig til at læse nogle nye bøger og disse lyder vildt gode :)

    Og tillykke med de mange læsere, men det er også fortjent ! :D

    SvarSlet
  128. Hvor er det dejligt for dig, at du har fået så mange følgere. Det er super fedt, at indlæggene stadig har samme kvalitet, og at man kan følge, at du virkelig brænder for bøger og din blog! Stort tillykke!

    michellebrondum(a)live.dk

    SvarSlet
  129. Hvor er det dejligt for dig, at din blog har fået så mange følgere! Jeg har fulgt dig lige siden du havde din gamle blog, og jeg synes det er super flot og inspirerende at dine blog indlæg stadig har samme kvalitet, hvis ikke bedre! Glæder mig til massere af kommende bog anmeldelser. Stort tillykke!

    michellebrondum(a)live.dk

    SvarSlet
  130. Sikke en milepæl og hvilken fantastisk giveaway! Et stort stort tillykke med det du har virkelig fortjent det.
    M.v.h.
    Christina Thorup

    Mail: christinathorup@hotmail.com

    SvarSlet
  131. Stort tillykke - og tak for en dejlig blog :)
    saramalenethomsen@gmail.com

    SvarSlet
  132. Stort tillykke med de mange følgere! Det er virkelig velfortjent :) Jeg glæder mig altid til de mange fine anmeldelser og din finurlige ordleg.
    ditte.kamper@gmail.com

    SvarSlet
  133. Krydser fingrene! :)
    Tillykke med de snart 1 år på bloggen - du gør et super godt job!

    - Anna S Frederiksen
    annaschoeningf@hotmail.com

    SvarSlet
  134. Tillykke med blog-fødsdagen.

    Nyder bare at flyde ud i hjørnet af sofaen med en god bog, så jeg krydser fingre og tæer! :-)

    Jette(snabel a)danlogic.dk

    SvarSlet
  135. Endnu en konkurrence - må man godt deltage igen ? Jeg vil så gerne vinde Neil Gaimans "en flænge i himlen" nemlig.
    Krydser fingre.

    Kh Nanna
    Nanna_munk@hotmail.com
    www.Nannamunkpetersen.blogspot.com

    SvarSlet
  136. Jeg elsker dig blog, og jeg elsker bøger! Så jeg vil meget gerne deltage! :)

    Katrine Sommer
    Mycowpillow@gmail.com
    Snomme.blogspot.dk

    SvarSlet
  137. Deltager gerne :)

    brodk@msn.com

    SvarSlet
  138. Yay! Fantastisk altså!

    theslightlydarkerside@gmail.com

    SvarSlet
  139. Tillykke med alle de følgere og bloggens fødselsdag!
    Har ikke kendt din blog før nu, men vil helt klart følge med fra nu af :D

    Deltager med glæde også. Virkelig god give away <3

    SvarSlet
  140. Tillykke!
    Krydser fingre for mit held - elsker boggaver!

    SvarSlet
  141. Hold nu op, hvor er det en god fejring! Og tillykke!
    Jeg deltager med stor spænding.
    Kh Astrid
    frk_munksgaard(a)hotmail.com

    SvarSlet
  142. Frankenstein og Lolita - SEJT!
    Og stort TILLYKKE!

    SvarSlet
  143. nøj hvor flot! OG tillykke

    SvarSlet
  144. Tillykke med blog-fødselsdagen og det runde læsertal.

    Marie
    mawithne@gmail.com

    SvarSlet
  145. KÆMPE stort tillykke...!! Det er en fornøjelse at følge med i din verden. Og sikke nogle gode bøger du har udvalgt :-)
    Lise
    (lise.dahls@gmail.com)

    SvarSlet
  146. Wauw..Tillykke med det flotte antal læsere og bloggens fødselsdag :)

    Sarah
    sarah.t.pedersen@hotmail.com

    SvarSlet
  147. Tillykke med det runde, flotte tal! Jeg krydser fingre :)
    emmatrs@gmail.com

    SvarSlet
  148. Nej, hvor er det en stak lækre bøger! John Green's bog er simpelthen fantastisk – er vist ved at være oppe på en tre-fire genlæsninger.. :)

    overgaardliv@gmail.com

    SvarSlet
  149. Tillykke og tak for en inspirerende blog, som jeg er blevet fanget af inden for de sidste par måneder..

    Cæcilie
    caeciliehp @ gmail.com

    SvarSlet
  150. Venter spændt med krydsede fingre..XX
    lissen1966@gmail.com

    SvarSlet
  151. Hvor er det bare godt gået! jeg nyder at læse dig blog hver dag, da jeg selv studerer litteraturvidenskab på SDU, på 4 semester.
    Jeg bliver tit fanget af dine indlæg, da jeg har det præcis på samme måde som dig. Der er intet bedre end at bevæge sig ned i litteraturens mystiske verden.

    Jeg krydser fingre!
    mia_krone@live.dk

    SvarSlet
  152. For f* tillykke! Hold da op der er mange der følger med herinde. Det er da lidt smukt, at så mange mennesker ønsker at se dit bud på en litterær indgangsvinkel. Tillykke, tillykke, tillykke! Og tak til dig selv for alle de gode blogindlæg du har skrevet det seneste år ^^

    Derudover vil jeg meget gerne deltage i konkurrencen.
    sorttale(a)gmail.com

    SvarSlet
  153. Så god præmie!

    totrefirefem@gmail.com

    SvarSlet
  154. Tillykke med de mange læsere! Jeg nyder at læse dine indlæg, din blog har faktisk fået en plads på min genvejs linje, da jeg ret tit er inde og finde ny læse inspiration!

    Jeg vil meget gerne deltage i konkurrencen :)

    Cillemathilde@gmail.com

    SvarSlet
  155. Åh hvor lækkert. Så fine klassikere. Er der noget bedre end bøger og den verden, du kommer ind i....

    SvarSlet
  156. Sikke en fin konkurrence :) Stort tillykke med bloggens fødselsdag!
    liv.egelskov@gmail.com

    SvarSlet
  157. Selvfølgelig deltager jeg. Læste din gamle blog, som var virkelig fantastisk, men med denne blog kan man virkelig mærke at du har fået gnisten tilbage. <3

    malenebr@hotmail.com

    SvarSlet
  158. Tillykke med det flotte antal følgere - det er jo helt vildt! :D

    funny94girl@hotmail.com

    SvarSlet
  159. En læsefidus som jeg, kan ikke andet end deltage i din fine konkurrence her : )
    sinestrange@gmail.com

    SvarSlet
  160. Øj jeg har ikke læst rigtig længe, men det kunne da være jeg kunne komme i gang igen med nyt læsestof!
    minemirakler@gmail.com

    SvarSlet
  161. Virkelig god bogstak!!
    smulbjerg@live.dk

    SvarSlet
  162. Da jeg er en ivrig læsehest, ville det være skønt at vinde :)

    SvarSlet
  163. Kæmpe tilykke med de 1000 læsere! Det er så imponerende og flot, at du er kommet så langt så hurtigt! Jeg nyder at følge med, og glæder mig til de næste år <3

    Jeg ville elske, at vinde den fine bog-stak, og med en Neil Gaiman bog i stakken ved jeg præcis hvor jeg skal starte!

    SvarSlet
  164. <3-tillykke med de 1000 læsere! Det ville være skønt at vinde, så krydser finger.. :D

    SvarSlet
  165. For en pragmatiker som mig der ikke selv havde mod på litteraturvidenskab og istedet gik naturvidenskabens vej er det fantastisk at kunne følge denne skønne blog. STORT tillykke med de mange læsere.

    Jeg vil drømme om en bog-stak

    MVH Lea

    alleelskerlea @hotmail.com

    SvarSlet
  166. Goddag på bloggen din:-)

    En dejlig gave du har fået sponsoreret til at give væk af.
    jeg er en ægte læsehest og elsker at fordybe mig i en god bog hvad enten det er faglitteratur eller skønlitteratur.
    Så jeg krydser og håber:-)

    Mary-Liz
    mary-liz@danmark.nu

    SvarSlet
  167. Jamen tillykke med den snarlige fødselsdag :)
    Jeg ville da også meget gerne vinde nogle bøger til samlingen :)
    Hilsen Michala mescherich@hotmail.com

    SvarSlet
  168. Tillykke med de 1000 læsere!
    Jeg vil rigtig gerne være med i din fine give away

    Kram fra Sarah

    sarahno91@hotmail.com

    SvarSlet
  169. Sikke nogle fine klassikere du har udvalgt, og gode anmeldelser du får tilbage på de bøger, du anbefaler. Jag er kommende fan, tror jeg ! Og vil meget gerne smide et lod her....men vil altså ikke skrive min mail offentligt, man får så meget spam bagefter - jeg tjekker 100% ind d. 12. marts og tjekker :-)

    SvarSlet
  170. Jeg elsker at læse, så jeg vil gerne vinde ;-)
    Juliejensen73@icloud.com

    SvarSlet
  171. tillykke med bloggen! den er vild fed!
    iqrayyy@gmail.com

    SvarSlet
  172. Jeg krydser fingre! :)

    Stine0610@gmail.com

    SvarSlet
  173. Lis Vinter livv@mail.dk
    Spændende bøger - de står nu på min ønskeliste over nyt læsestof ! ;-)

    SvarSlet
  174. Utrolig smuk bogstak og en stærk opstilling! Samtlige bøger er på min ønskeliste :-)

    rikke_jin@hotmail.com

    SvarSlet
  175. Aj skynd da at gå i gang med catpote bogen. Har lige læstfen efter at ha set gilmen om ham. Og jeg vsr helt opslugt. Den er fantastisk.
    Hvis jrg ikke erså hrldig st vinde den her, skal jeg ud og købe den, for drn skal stå på min bog reol.
    Mvh sisse marie
    Sizze86@gmail.com

    SvarSlet
  176. Stort tillykke! og sikke en flot bogstak, den ville være fantastisk at vinde :)
    Mvh, Bjørk
    bjork.egholm@hotmail.com

    SvarSlet
  177. Altså. Faktisk har jeg kun lige opdaget dig, det er første gang, jeg er klikket herind, så det er egentlig slet ikke fair, at jeg deltager i konkurrencen. Men alligevel, alle kneb gælder i krig og kærlighed (til bøger) ;) Jeg glæder mig SÅ meget til at læse mere af din blog, den ser jo helt fantastisk ud!
    Laura, laurabhansen @ hotmail.com (mellemrummet er for at undgå eventuelle spamrobotter)

    SvarSlet
  178. Tillykke med bloggen :-)

    jeg er med...

    mvh
    Katrine - aksgk(a)hotmail.com

    SvarSlet
  179. Lækkert! JEg krydser fingre. :)
    d.isbjoerg@gmail.com

    SvarSlet
  180. Wow, 1000 læsere er godt nok mange! Stort tillykke både med det 1. år og de mange læsere - jeg er glad for at være den ene af dem.
    Jeg vil gerne være med i konkurrencen, for det er jo alle bøger som burde læses når man følger med i bogblogger-verdenen.

    d.trudslev@gmail.com

    SvarSlet
  181. Novra! Neil Gaiman på dansk - count me in. De andre ser i øvrigt også læks ud. Vælg mig, vælg mig!

    sillekatinka[at]gmail.com

    SvarSlet
  182. Wow, den bogpakke vil jeg vældigt gerne vinde! Det er jo fantastisk gode bøger!

    Signelebahn[at]gmail.com

    SvarSlet
  183. Jeg vil gerne deltage :)
    Mvh Caroline Amalie Clausen
    tigerdyr107@gmail.com

    SvarSlet
  184. Sikke da for en lækker stak bøger!
    Maria Høyer
    mariawh07@hotmail.com

    SvarSlet
  185. HOLD DA OP! De måtte gerne (læs meget gerne) ende på min boghylde :-)
    dikte-nie@hotmal.com

    SvarSlet
  186. Wow, en fed giveaway. Jeg deltager selvfølgelig! :)
    Elsker virkelig "En flænge i himlen", har læst den en masse gange på både engelsk og dansk. De andre bøger har jeg ikke hørt så meget om, så ville helt klart gå i gang med at læse dem, hvis jeg vandt. Krydser fingre!

    spaabaek1995@gmail.com

    SvarSlet
  187. Aaahhh... Det er bare lige mig den stak bøger, både Lolita og Frankenstein ligger på min e-book læser klar til at blive læst, men der er nu noget over en rigtig bog.. :)

    SvarSlet
  188. Ih et lækkert sæt bøger! Har faktisk selv overvejet at få købt adskillige af dem (isææææær den af John Green som er en af mine yndlingsforfattere!)!

    dittechristinewind@gmail.com

    SvarSlet
  189. uha, sikke nogle fine bøger og tillykke med det 1. år! :)

    Camilleelena@msn.com

    SvarSlet
  190. Stort tillykke med 1-års fødselsdagen og de 1000 læsere, er glad for jeg er en af dem :)

    Kroelle@live.dk

    SvarSlet
  191. Denne kommentar er fjernet af forfatteren.

    SvarSlet
  192. Skøn(!) konkurrence. Til lykke med den snarlige 1 års fødselsdag og de 1000 læsere (jeg er meget glad for, at være en af dem).

    Menika
    menikaisager@gmail.com

    SvarSlet