mandag den 16. juni 2014

Konkurrence #16: At give glæden videre

At være bogblogger er sommetider et eventyr. Når jeg ind i mellem åbner min postkasse og finder overraskelsespakker fra forskellige forlag, er det en glæde uden lige. Den slags uforudset post fylder mig med en ærefrygtindgydende taknemmelighed. Det er bare ikke altid, jeg rent faktisk får læst de bøger, jeg får tilsendt. I stedet står nogle af dem bare i et hjørne og samler støv.
Sommetider må man blot erkende, at man ikke er interesseret i at læse alle bøger. Også selvom de er kommet som overraskelsespost, selvom de er sendt med smukke intentioner, og selvom de er alverdens taknemmelighed værd. Og derfor tænkte jeg, det var på tide at give glæden videre; at sende bøgerne til en, der rent faktisk ville få dem læst. Derfor kan en af jer vinde en bogstak bestående af:

 • "Sandheden om Amelia" af Kimberly McCreight, som er en fortælling om en mors desperate søgen efter sin datter og et svar på de omstændigheder, der omgav hendes forsvinden. Jeg har fået bogen tilsendt af Lindhardt og Ringhof, og I kan læse mere om den her, eller læse Julies rosende ord om den her.
 • "Perla" af Carolina De Robertis, som er en bog, der blander historie med magisk realisme i fortællingen om en ung kvinde, der langsomt opsporer sin egen og sine forældres fortid ved mødet med en levende druknet. Jeg fik bogen tilsendt af Politikens Forlag sidste sommer, og I kan læse mere om bogen her, eller læse Gittes smukke anmeldelse af den her.
 • "Giganternes fald" af Ken Follett behøver vel i virkeligheden ingen introduktion. Ken Folletts navn er introduktion nok i sig selv, og starten på hans omtalte trilogi har et hav af stjernespækkede anmeldelser bag sig. Jeg har fået bogen tilsendt af Cicero, og I kan læse mere om den lige her.

For at deltage i konkurrencen skal I blot skrive en lille kommentar til dette indlæg og evt. fortælle om en bog, som I aldrig har fået læst. Husk at skrive jeres e-mail, så jeg kan komme i kontakt med vinderen. I kan deltage i konkurrencen til og med d. 28/6, hvor jeg hurtigst muligt efter offentliggør den heldige vinder.

84 kommentarer:

 1. Jeg har faktisk aldrig fået læst noget af Ken Follet, selvom han står på listen over forfattere jeg gerne vil stifte bekendtskab med.

  saspigen2@live.dk

  www.livetidukkehuset.blogspot.dk

  SvarSlet
 2. Lækker konkurrence!
  Jeg er en lille bookshopaholic - og køber derfor ofte bøger, som jeg ikke får læst lige med det samme. Men nu er der jo snart sommerferie, og så er der masser af tid til læsning. Blandt de bøger jeg ikke har læst endnu er bl.a. Tempelridderen af Jan Guillou.

  embila@hotmail.com

  SvarSlet
 3. Den bog, jeg har ejet i længst tid, men endnu ikke har fået læst og nok heller ikke får læst er Eventyret of fjeren og rosen af Lene Kaaberbøl. Det er ret ærgerligt, men nu føler jeg bare, at jeg er vokset fra den.

  mycowpillow@gmail.com
  www.katrinesommer.dk

  SvarSlet
  Svar
  1. Den er da skrevet af Josefine Ottesen mener jeg;-)

   Slet
  2. Hej Kristina,
   Jeg tillader mig lige at smide en lille kommentar. I en alder af 26 har jeg næsten netop genlæst bogen. Og jeg må ærligt erkende at den er mindst lige så fantastisk som da jeg hørte den som barn og læste den som teenager. Så mit råd er bare: læs den endelig... Jeg har ihvertfald tænkt mig at genlæse den igen om ti års tid :)

   Slet
 4. Har mange bøger som bare ligger og venter på at blive læst, ikke alle sammen lige lige interessante. Synes dog man skal give det en chance at skifte genre en gang i mellem. Man kan blive overrasket.
  Dragens Ring, af en forfatter jeg ikke lige kan huske, var en bog jeg skildte mig af med og faktisk fortryder det lidt..

  SvarSlet
  Svar
  1. Hov glemte jo helt mail adressen:
   k.vallentin@gmail.com
   ;-)

   Slet
 5. Spændende bogpakke
  mia_krone@live.dk

  SvarSlet
 6. Det lyder ellers som nogle spændende bøger. Jeg har flere som jeg ikke har fået læst endnu, men som jeg har ejet i flere år efterhånden og den som ligger højest på min "jeg-bør-snart-få-læst" liste er Ulysses af Joyce. Men en eller anden dag kommer jeg forhåbentlig i gang - jeg har haft bogen i 4 år nu og selvom jeg måske aldrig får læst den, vil jeg ikke skille mig af med den.
  Min email: annkristinehald@gmail.com og god sommer i øvrigt :)

  SvarSlet
 7. Har en hel liste af bøger der venter, og så nogle klassiskere jeg ved aldrig bliver læst! Fx Ringenes herrer.

  SvarSlet
 8. Jeg har sjovt nok aldrig fået læst en af dine favoritter - Middlemarch, selvom jeg har prøvet to gange. Jeg kører desværre død i den, og jeg forstår det ikke. Jeg er fx ret glad for Austens bøger… Hmm, jeg må give det endnu et forsøg, når jeg holder ferie :-)

  Mvh. Lea - leafoustadharbo@gmail.com

  SvarSlet
 9. Jeg tror, Ringenes Herre er den serie, jeg har haft liggende længst tid. Jeg vil smaddergerne læse den, men det er bare ikke lige så nemt, som jeg havde forestillet mig. Jeg var ved at begynde på første bog her for et par måneder siden, men introduktionen kedede mig simpelthen så meget, at jeg blev nødt til at lægge den fra mig igen. Tænk engang at kunne kede sig, inden man overhovedet er startet på første kapitel! Jeg håber virkelig, at jeg snart kommer i gang med at læse bøgerne, men indtil da har jeg tusindvis af andre bøger, jeg også glæder mig til at læse først!

  MetRas79(a)hotmail.com

  SvarSlet
 10. Jeg køber ofte bøger når de er super billige, eller jeg finde dem interessante. Så har nok 1 flyttekasse med bøger jeg ikke har læst! En af dem som længe, har stået på mit natbord er 'Tyskerungen' af Camilla Läckberg. En bog jeg tænker jeg bare skal have læst, men dog ofte er blevet skubbet lidt i baggrunden..

  Mvh
  Pia Lyng M. // www.PiaLyng.wordpress.com // PiaLyng@live.dk

  SvarSlet
 11. En bog jeg har haft stående i rigtig mange år, uden at få den læst, er Stephen Kings "Det Onde". Jeg er af en eller anden grund altid blevet draget lidt af omslaget med klovnen, men har aldrig fået taget mig sammen til at læse den. Det håber jeg dog at få lavet om på en skønne dag, men indtil da er det da en meget spændende bog at have til at stå på hylden!

  Kan virkelig godt lide din tanke om at give de bøger videre du ved, at du ikke selv får læst - jeg vil meget gerne deltage, har faktisk haft kig på Sandheden om Amelia et par gange, så den ville jeg glæde mig til at læse, hvis jeg skulle være så heldig! :)

  karinalindxd@hotmail.com

  SvarSlet
 12. Sikke nogle fine bøger, krydser finger. Jeg faldt engang over en butik i Norge, som solgte alle Robin Hobb bøgerne til 10 kr. Jeg købte selvfølgelig alle bøgerne, men har aldrig fået dem læst, samt har Moby Dick - Melville også stået på hylden i lang tid uden at blive rørt. Det er trist, men der er bare så mange andre bøger der er mere fristende.
  Bøgerne lyder meget spændende, bliver jeg den heldige vinder, kommer de ikke til at vente længe på at blive læst.

  Email: elisa_onat@yahoo.com

  SvarSlet
 13. Der er simpelthen så mange bøger, jeg ikke har fået læst, men som jeg virkelig gerne vil have læst snart. Den der først lige poppede op i mit hoved var dog "Hypnotisøren" af Lars Kepler. En bog som jeg har haft liggende i flere år, og som jeg meget gerne vil have læst, da den lyder virkelig spændende. Derudover ejer jeg faktisk også både nr. 2 og 3 i serien, så det må altså være ved at være på tide, at jeg får den læst :)

  funny94girl@hotmail.com

  SvarSlet
 14. Sjov og anderledes konkurrence
  Michellavestergaard@gmail.com

  SvarSlet
 15. Jeg kan ikke rigtigt huske, hvilken bog eller bøger, jeg ikke fik læst.. Eller jo! Den "nye" med J.K. Rowling (har allerede glemt, hvad den hedder) gik jeg i gang med, men efter 20 sider måske, måtte jeg indse, at hendes fantasyunivers tiltaler mig langt mere end hendes voksenroman..

  Emma(a)gmail.com

  SvarSlet
 16. Jeg har en bunke liggende jeg ikke har fået læst endnu bl.a den "nyeste" af Dan Brown - det er ligesom jeg aldrig er nået til den, selvom der har været en del udskiftning i bunken.
  mvh
  Katrine - aksgk(a)hotmail.com

  SvarSlet
 17. "Hobbitten" - jeg har bogen, jeg er også begyndt, men jeg har simpelthen ikke fået læst den færdigt. Dels fordi jeg havde forventet noget andet og dels fordi, ja, der var så mange andre bøger, som jeg hellere ville læse. Inklusive "Sandheden om Amelia", som jeg har kigget på et stykke tid :-)

  camilla.m.j@hotmail.com

  SvarSlet
 18. Åhh ville så gerne læse 'sandheden om Amelia'! Kiggede faktisk på den hos boghandleren i dag - havde dog viljestyrke nok til at lade den blive liggende.

  Ceniaguldstrand@live.dk

  SvarSlet
 19. Håber at bøgerne kan komme med mig på ferie😉
  Sommerhilsner fra Gitte
  Thranevilstrup@gmail.com

  SvarSlet
 20. Ringenes herre har jeg aldrig fået læst. Skam sig Cathrine!
  tinerdk@gmail.com

  SvarSlet
 21. Har forsøgt mig umanerlig mange gang med Ringens Herre, men giver altid op før jeg når igennem 1´eren.
  .. men håber stadig, at det sker en dag (:

  - Kit

  SvarSlet
 22. Jeg har aldrig læst Giganternes fald, men den står meget højt på listen, efter jeg har læst Jordens Søjer og Uendelige verden som begge var rigtig gode. Yasmin.nielsen@live.dk

  SvarSlet
 23. Jeg har faktisk aldrig læst Little Women/Pigebørn, selvom jeg skamlånte tegnefilmsudgaven på VHS i min lokale udlejningsbiks. Det er ikke fordi jeg ikke vil læse bogen, jeg er bare ikke nået dertil endnu, hvilket nok skyldes at jeg venter med at læse den indtil jeg ejer den i den smukke Barnes & Noble Leatherbound udgave.

  SvarSlet
 24. Og jeg glemte lige min mail: louisehede1989@gmail.com

  SvarSlet
 25. efter at jeg læste stormfulde højde, købte jeg med det samme borte med blæsten.. den har så ligget så fint, i flere år. ville så gerne i gang, men der kommer bare tiden nye bøger, som jeg også gerne vil læse.
  det ser ud til at være nogle rigtig spændende bøger, som jeg ville elske at læse!

  malenep1991@gmail.com

  SvarSlet
 26. Jeg har aldrig fået læst Harry Potter-serien! Men jeg har lige fået de første 5 bøger på boghylden, så de er forhåbentlig snart læst.

  SvarSlet
 27. Jeg kunne så godt tænke mig at læse sandheden om Amelia :-)
  Jeg har tidligere arbejdet i en boghandel i 5 år, og er ofte blevet fristet af gode tilbud på bøger, som efterfølgende har fået lov til at ligge og samle støv. Stakkels bøger! - måske når jeg til dem en dag. :-)

  SvarSlet
 28. Jeg har en tyk samling af Shakespeares samlede værker stående, som jeg desværre kun har fået læst Romeo og Julie fra. Det kan være, at tre måneders sommerferie får lavet om på det :-)
  I hvert fald håber jeg at få tilføjet de tre skønne bøger fra din konkurrence. De lyder virkelig gode, så jeg krydser mine fingre!

  - Katja
  katjalavendelhaven@hotmail.com

  SvarSlet
 29. Det er lidt snyd, for det er egentlig flere bøger, jeg ikke har fået læst.
  Det er faktisk lidt vildt - og føler mig sommetider lidt udenfor. Men en serie, som simpelthen bare ikke kan fange min interesse, er Ringenes Herre. Jeg hverken kan samle mig om at se filmene eller læse bøgerne. Jeg har forsøgt over et par gange - og har endda fået kæmpet mig igennem at læse Hobitten. Men derefter gik jeg også død. Det univers kan desværre slet ikke fange mig. Til gengæld ELSKER jeg Harry Potter!

  Mvh
  Camilla, pedersencamillalouise@gmail.com

  SvarSlet
 30. I gymnasiet fik jeg en bog af Karen Blixen, som jeg bare aldrig er kommet igennem. Har prøvet flere gange med store frustrationer, men den er bare ikke lige mig, desværre.
  Mvh Laura, laurabhansen @ hotmail.com

  SvarSlet
 31. Det er da en rigtig god bogpakke, med en masse bøger som jeg kan bruge sommeren på at læse.
  Knus
  mail: tossen.blog@outlook.dk

  SvarSlet
 32. En bog jeg aldrig har fået læst er "Hobitten", der dukker altid en anden bog op jeg hellere vil læse ;)
  Rigtig fedt konkurrence
  Mvh Josefine Thomsen, jntlisbjerg@hotmail.com

  SvarSlet
 33. Sikke en fin bogpakke! :)
  På et bogudsalg for et par år siden købte jeg, med gode intentioner, Herman Bangs "Ved Vejen". Sandheden er nok desværre, at jeg læste alt for meget af ham i min gymnasietid og der derfor skal gå noget længere tid, før jeg er klar til at give mig i kast med ham igen...

  millah@live.dk

  SvarSlet
 34. Det er helt smertefuldt at indrømme - jeg har ikke fået læst Jane Eyre og jeg elsker ellers den historie! Men nu skal jeg altså også snart have den læst!!
  Skøn konkurrence.
  skrivepultenkh@gmail.com

  SvarSlet
 35. Tør næsten ikke skrive det - men det eneste jeg har læst af Jane Austen, er Pride and prejudice... Har dog Sense and sesibility liggende, så mon ikke jeg skulle få taget fat på den?

  Mvh,
  Pia, shomon@tendai.dk

  SvarSlet
 36. Der er alt alt alt for mange bøger, jeg ikke har fået læst endnu... inklusiv disse tre ;-)

  SvarSlet
 37. Har aldrig fået læst Divergent, men jeg begynder på den snart :)
  juliereich99@gmail.com

  SvarSlet
 38. Sikke dog en skøn konkurrence - man skal ikke like 600 forskellige ting, og man kan vinde bøger i stedet for husplejeprodukter. Jeg er fan! 😊
  Jeg har også en del bøger på reolen jeg ikke er kommet til endnu. Men derimod har jeg også en hel del bøger jeg har læst alt for mange gange. Så det går vel lige op 😊 Jeg er dog ret sikker på, at hvis jeg fik "Sandheden om Amelia" ind ad døren, så vil den ikke samle støv alt for længe 😄
  (carina.vinther@hotmail.com)

  SvarSlet
 39. Jeg har kæmpet mig igennem Giganternes Fald, men for mig var den på ingen måde ligeså tiltrækkende som Jordens Søjler og Uendelige Verden. De to andre bøger, du nævner, kender jeg ikke, men umiddelbart fanger de begge min interesse.

  Gennem årene har jeg læst ufattelig mange bøger, men der er én gruppe, som jeg altid har vendt ryggen til - danske klassikere. Jeg kan simpelthen ikke komme igennem dem, selv om jeg rigtig gerne vil. For eksempel kan jeg nævne Den Afrikanske Farm af Karen Blixen, Barndommens Gade af Tove Ditlevsen og Hærværk af Tom Kristensen.

  Men der er jo altid i morgen ;)

  laerkemadsen@hotmail.com

  Fortsat god læselyst til jer alle

  SvarSlet
 40. Jeg har i flere år haft Tom Buk-Swientys 'Slagtebænk Dybbøl' stående på hylden. Den stirrer bebrejdende på mig hver gang, jeg henter en ny bog, men den får altså lov til at stå der lidt endnu.
  ditte.kamper@gmail.com

  SvarSlet
 41. Den bog der giver mig størst dårlig samvittighed må være De sataniske vers. Jeg tror heller ikke det bliver denne sommer, den bliver læst, der er bare så mange gode bøger man liige bliver fristet af.
  koldfoer12@hotmail.com

  SvarSlet
 42. Ud med Matthew er en bog som jeg ikke kan komme igan med jeg har åben den fler ganne men den er nok ikke nået for mig
  lunarohde8@gmail.com

  SvarSlet
 43. Har i mange år gerne ville læse Sherlock Holmes, og min far har for nyligt købt den nye danske udgave af dem. så mens jeg er hjemme på sommerferie går jeg helt sikkert i gang med dem! kan næsten ikke vente.
  Line92borup@gmail.com

  SvarSlet
 44. Jeg tør næsten ikke skrive det.. Men jeg fik aldrig læst de sidste bøger af harry potter.. *piiiinligt*

  nesrual@gmail.com

  SvarSlet
 45. Jeg har aldrig fået læst Davinchi mysteriet selvom den har ligget på mit natbord det sidste års tid.. Ved ikke hvorfor? :)

  k.alberte@hotmail.dk

  SvarSlet
 46. Harry Potter, jeg er HP fan og har set filmende, mangler bøgerne! X_X
  Louise.netpalads@gmail.com

  SvarSlet
 47. Jeg vil gerne deltage. Jeg elsker at læse krimier.
  Mvh helena.engelbrecht@yahoo.dk

  SvarSlet
 48. Jeg har aldrig rigtig været til eventyr genren, men jeg var vild med Ringenes Herre filmene, så har tit drømt om at læse bøgerne bag mesterværkerne

  Pia
  piarotbl@yahoo.dk

  SvarSlet
 49. Åh der er vildt mange bøger som er på min liste. Men jeg glæder mig til at der kommer en ny Jussi-bog.
  tagelaursenpiaeriksen@gmail.com
  herframinverdengaer.blogspot.dk

  SvarSlet
 50. Jeg har simpelt hen ikke fået læst "kvinde kend din krop" endnu, og det er lidt for dårligt, jeg ved det godt ;)

  caofrei@gmail.com

  SvarSlet
 51. Jeg har haft år hvor jeg ikke har læst, men er endelig kommet igang igen. Efter en lille smuttur til Normandiet er jeg lige kommet i gang med at læse Band of Brothers.
  Der er masser af bøger jeg ikke har fået læst, som står på min liste, bla. "Life og Pi"
  minemirakler@gmail.com

  SvarSlet
 52. Jeg kender det alt for godt det med at have ambitioner om at få læst en bog, men aldrig at få det gjort. For mig er det oftest tidspres, der gør, at jeg prioriterer endnu højere, hvilke bøger jeg læser, fordi jeg så kun læser de bøger, som er jeg helt sikker på, er gode, fordi jeg har fået det at vide fra veninder eller bekendte. På min hylde står lige nu "Atlas Shrugged", som er skrevet af Ayn Rand. Det er en bog, jeg længe gerne har villet læse, men det er også en bog på over 1000 sider, der kræver noget mere tænkning at komme igennem. Men jeg skal nok få den læst - det er jeg sikker på.

  SvarSlet
 53. jeg har et par stykker som jeg noget så gerne ville læse men som jeg bare ikke er kommet til. Den ene er Den afrikanske farm af Karen blixen. Men en dag er jeg simpelthen nødt til at få den læst :)

  Maibritt // maibrittj_@hotmail.com

  SvarSlet
 54. Den første bog, jeg kommer til at tænke på, som jeg ikke har fået læst, er Biblen. Jeg ville faktisk godt, da den jo ligger til grund for en stor del af de ting og sager, som foregår rundt omkring i verden (lige meget om man så tror på den eller ej), men jeg ved udmærket godt, at jeg aldrig vil få læst den.

  /Helle D.
  hdl1010(a)hotmail.com

  SvarSlet
 55. Åh, det er en perfekt præmie til min forestående ferie. :-)

  SvarSlet
 56. Utroligt nok står der faktisk ikke rigtig nogle bøger i mine reoler, som jeg aldrig har fået læst. Dog ligger der lige nu en bog på mit natbord, som jeg ikke rigtig kan komme i gang med. Det er "Rum" af Emma Donoghue. Det er ikke, fordi den er dårlig. Den passer bare ikke rigtig til min sindstilstand for tiden. Så jeg regner da med at forsøge mig med den igen senere på året.

  stinebay85(a)gmail.com

  SvarSlet
 57. Ville være super lækkert med et par bøger inden sommerferien :) Hvad angår bøger som man har, men bare ikke lige har fået læst, har jeg faktisk en lidt sjov historie. Jeg havde i mange år en bog stående som min far havde købt til mig og sagt at jeg skulle læse. Jeg synes dog ikke rigtig den lød til at være god, og havde den til at stå og samle støv i min reol. En dag inden jeg skulle på skiferie var jeg løbet helt tør for læsestof og snublede over bogen fra min far. Jeg tog den med på ferie og tænkte at jeg nok alligevel ikke ville få den læst. Efter to timers bustur, var jeg dog så opslugt at jeg ikke længere ænsede noget omkring mig. Hele skiferien er blevet til et minde om den bog. Jeg behøver vel næsten ikke sige at det er min ynglings bog nu. Jeg kan læse den igen og igen, og elsker den højere for hver gang jeg læser den.
  Min far døde desværre for fem år siden, men igennem den bog føler jeg stadigvæk at jeg har et bånd til ham. Det er svært at sætte ord på følelser, men bogen vil for evigt have en plads i mit hjerte.
  \Lisa
  Lisa_K_T@live.dk

  SvarSlet
  Svar
  1. Nu er jeg lige lidt nysgerrig - hvilken bog var det? :) Og sikke en fin historie - nogle bøger skal også bare læses på det rette tidspunkt :D

   Slet
 58. Sofies Verden.
  Men det skal nok lykkes en dag. Den står da i bogreolen. :)

  SvarSlet
 59. Jeg er en af dem, der aldrig er kommet med i gang med noget som helst af Ken Follett... og det er sådan en skam! Jeg har altid gerne villet ham, af en eller anden grund er han bare altid blevet skubbet bagerst i rækken. Måske skulle jeg her i sommerferien tage en dyb indånding og give manden hånden!
  Mai // camilla-mai@hotmail.com

  SvarSlet
 60. Ja, jeg er så en af de, meget, få, som simpelthen synes, at Harry Potter bøgerne er kedelige... Så dem jeg havde, røg hurtigt videre til min brugtbogsforhandler.
  Men de bøger du udlodder, lyder spændende, så jeg krydser fingre.

  SvarSlet
 61. Uh lige præcis Ken Follets "Giganternes fald" har jeg ikke fået læst endnu .. Men det er planen at nå det her i sommeren - jeg er nemlig kæmpe Ken Follet fan :)

  Kh Kathrine
  Kathrinestork@hotmail.com
  www.storkebid.dk

  SvarSlet
 62. Jeg fik bogen den 11. plage af Wilbur Smith og selvom jeg godt kan lige historie er jeg ikke god til at læse historiske romaner. Det er også derfor den hele tiden lægger nederst i min bunke med ikke læste bøger.

  ilhja@hotmail.com

  SvarSlet
 63. Jeg har aldrig fået læst Gabriel García Márquez' "100 års ensomhed", selvom den har stået i reolen i mange, mange år! Måske det skulle være målet for denne sommer!
  Christine

  SvarSlet
 64. Sense and sensibility af Jane Austen har stået i reolen alt for længe uden at være læst!

  //Mathilde

  mathildehb@hotmail.com

  SvarSlet
 65. Min mormor forærede mig den fineste udgave af Borte med blæsten i fire bind, da hun skulle rydde op i sin bogreol. Jeg har desværre aldrig fået dem læst. Men det kan tænkes der bliver tid til det i løbet af mit sabbatår :-)

  SvarSlet
 66. True blood og house of night

  SvarSlet
 67. Jeg kender heldigvis til Ken Folletts helt fantastiske middelalderlige univers i "Jordens søjler" og "Uendelige verden", men jeg har aldrig fået læst flere bøger af ham, hvilket jeg er meget ærgerlig over. Derudover mangler jeg stadig "Fluernes herre", som jeg er startet på flere gange, men aldrig rigtig fået afsluttet, desværre. :(

  SvarSlet
 68. Jeg er flere gange gået i gang med 'Rosens navn', men jeg har måtte give op hver gang. En dag - måske.
  Vh Monica

  SvarSlet
 69. Jeg fik "Sofies Verden" af Jostein Garder i konfirmationsgave for mange år siden og har trods flere ihærdige forsøg aldrig fået den læst til ende. Men der er blevet gjort mange filosofiske tanker undervejs, og bogen begynder også at pirre min nysgerrighed igen, så måske, det bliver en sommerferiesucces denne gang? :-)

  Mange sommerhilsener,
  Katrine

  SvarSlet
 70. Bogtyven har jeg tænkt på, men er aldrig nået videre end det..

  offentliganna@gmail.com // Anna Hansen

  SvarSlet
 71. Har aldrig fået læst Jane Austen! (I know, jeg skammer mig også lidt) men jeg har købt Sense and Sensibility så den glæder jeg mig virkelig til at komme igang med :)

  SvarSlet
 72. Ville være skønt med lidt sommerlæsestof :)
  lene_mondrup@yahoo.dk

  SvarSlet
 73. Jeg læste illustrerede klassikere som barn og kom aldrig i gang med originalerne :-)

  SvarSlet
 74. Jeg har Robert Galbraith (eller J.K Rowling, om man vil) The Cuckoo's Calling stående på boghylden. Jeg ønskede mig den inderligt i fødselsdagsgave, og jeg fik den, men jeg har ikke fået den læst endnu!

  hansenm1990@gmail.com

  SvarSlet
 75. Sophiesparvath@gmail.com
  The unbearable lightness of being - er ved at blive godt støvet, men bogstaverne er simpelthen for små :(

  SvarSlet
 76. Twilight og Bibelen!
  Knus Caroline/Unwritten@live.dk

  SvarSlet
 77. Min mor købte engang alle 3 bøger i Ringenes herre til mig.Jeg har endnu ikke fået læst en eneste af de 3 bøger,og for det nok heller aldrig gjort.Jeg tror at det skyldtes, at filmen ikke siger mig noget.
  VH Pia Volder handt

  tina3len2@hotmail.com

  SvarSlet
 78. Lige pt ligger det et par og venter, men satser på det bliver lest i løbet af sommeren.. Men man kan da aldrig lese for meget harry potter! trinesoppskrifter@gmail.com

  SvarSlet
 79. Jeg har aldrig læst, Sandheden Om Amelia. ;o)

  Jan K.

  Mail : dykkerbasser@yahoo.dk

  SvarSlet
 80. Jeg vil så gerne læse drageløberen, men det er endne ikke sket :-(

  Tina Badstue

  tinabadstue@hotmail.com

  SvarSlet