lørdag den 27. september 2014

En konkurrencevinder og en lille opdatering

Jeg ved ikke, hvor meget jeg har fået fortalt eller nævnt det, men lige for tiden har jeg meget travlt. Jeg er i praktik hos Lindhardt og Ringhof, og hver eneste dag er en lille oplevelse, der skal fordøjes, et væld af nye indtryk, udfordringer og spændende opgaver. Jeg har nu været i praktik i en måned, og mit forhold til bøger er blevet fuldstændig vendt på hovedet på den bedst tænkelige måde. Det er fantastisk med et kig om bag kulissen, et indblik i hvordan bøger bliver til, og hvordan mennesker arbejder med dem. Der er mange ting, jeg aldrig før har skænket en tanke i den forbindelse. 
Jeg får mange mails og kommentarer om, om jeg ikke snart vil fortælle, hvordan mit praktikforløb udformer sig, og det vil jeg også meget gerne. Problemet er bare, at jeg ikke rigtig kan fortælle så meget konkret endnu – og jeg hader at fortælle en halv historie. Så derfor har jeg udsat det en smule.
Men, jeg kan vise jer lidt af det, der har fundet sted i løbet af den seneste uge. Gitte og Ida har nemlig skrevet fine blogindlæg om Lindhardt og Ringhofs efterårsreception, hvor de var inviteret som bloggergæster, og I kan læse med lige her og her. Desuden har jeg skrevet et lille blogindlæg om videobloggere og booktubers på Lindhardt og Ringhofs egen blog, og det kan I læse lige her.


Det er også blevet tid til at finde en lykkevinder af den nylige konkurrence om "Hr. Penumbras døgnåbne bogbutik" fra Forlaget Iris. Denne gang har jeg ladet tilfældighederne råde i en online-taludvælgelse på random.org, og vinderen er således blevet Michelle, som jeg straks har sendt en mail. Jeg håber, at bogen vil bringe glæde, og jeg håber, at jeg kan sammensætte nye vinderchancer til jer andre snart. Som jeg altid ender med at sige, fortjener I det nemlig. I er verdens bedste læsere, og min taknemmelighed for jeres kommentarer og klik er endeløs. 

Jeg håber, at I alle har en god dag. Og en fantastisk weekend.

4 kommentarer:

 1. Hvor er det sejt, at du er kommet i praktik hos L&R. Det lyder jo vildt spændende! Jeg er kun mega misundelig (;
  Glæder mig til at høre meget mere om dine eventyr, når det er klar til os (:

  SvarSlet
  Svar
  1. Det er virkelig også superspændende! Jeg nyder hver dag! :) Og jeg glæder mig til at fortælle meget mere - snart!

   Slet
 2. Jeg håber, at du nyder det og lærer en masse :-)

  SvarSlet