mandag den 17. november 2014

Biografvinderen

Med et trylleslag er det blevet efterår. Rigtigt efterår af den mørkeste slags. Dagene er svundet ind til det rene ingenting, og jeg vandrer forvirret rundt, og tror det er midnat, når klokken er 17.
Jeg aner ikke, hvor tiden er blevet af, eller hvor lyset er forsvundet hen; men vinteren banker på døren, og rødligt glitterstads indtager hylderne i den lokale Netto. Det er snart vinter, og jeg byder december velkommen med et kærlighedskys. Jeg glæder mig til en ny version af min absolutte yndlingsmåned. Julen er det smukkeste, jeg ved, og "Little Women" ligger allerede klar til endnu en genlæsning. 
I dette begyndende vintermørke er der intet, der virker mere kærkomment end en ventende biograftur. Jeg takker af hele mit hjerte for jeres store deltagelse i den nylige konkurrence, og jeg glæder mig over at udråbe Natasja som en heldig biografvinder. Jeg glæder mig til at udbyde flere vinderchancer og holde flere (jule)konkurrencer snart. 

Jeg håber, at I har en skøn novembermandag. 

4 kommentarer:

 1. Elsker mest december, men folk er begyndt at hænge julestjerner med lys og andre fine sager i vinduerne. Det er nu smukt, synes jeg :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Det er nemlig meget smukt. Og da jeg ankom på Nørreport i morges glimtede gaden af tændte julelys og julepynt :)

   Slet
 2. Kære Rikke
  Hvis jeg skal finde Little Woman på dansk på biblioteket, kan du så hjælpe mig med, hvad den hedder?
  Tak for al den fantastiske inspiration, du bringer med dig.
  Venlige hilsner
  Mette

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej Mette :)

   Tusind tak for dine søde ord. Hvor er det dejligt, at du vil læse "Little Women", det er virkelig sådan en god og smuk, smuk bog.
   Jeg kan huske, at jeg læste den under titlen "Pigebørn", da jeg var barn. Jeg håber, du kan finde den under det navn!

   Kh Rikke

   Slet