søndag den 14. december 2014

Konkurrence #23: Tredje adventssøndag

Denne konkurrence er venligst sponsoreret af Lindhardt og Ringhof

Her på julens tredje adventssøndag er der en vidunderlig bogstak på højkant, bestående af tre bøger. Tre mesterværker. Tre store romaner med en af mine yndlingsforfatternavne påtrykt; Donna Tartt.
Jeg elsker Donna Tartt, og mit læseår har været stærkt præget af hendes store ord. Uanset hvordan jeg vender og drejer det, var "Stillidsen" årets største bogudgivelse, og mit møde med forfatteren bag var en af årets største oplevelser. Tartts prosa er noget særligt, noget som ingen anden kan efterligne, og stod det til mig, burde alle være bekendt med hendes bøger. De er nemlig alle deres sider værd.
Lindhardt og Ringhof har været så venlige at sponsorere hele Tartts forfatterskab. "Den hemmelige historie" var Tartts debutroman, og den mest skelsættende debutroman jeg nogensinde har læst. "Den lille ven" er en voldsomt fintfølende fortælling om søgen efter svar og mening i det meningsløse. Og "Stillidsen" er en gigantroman, en dannelsesrejse der mimikerer Dickens selv. Læs min anmeldelse af "Stillidsen" her.

For at deltage i konkurrencen og vinde de tre bøger skal I blot skrive en lille kommentar til dette indlæg – fortæl gerne om hvor I skal fejre jul henne. Husk også at skrive jeres e-mail, så jeg kan komme i kontakt med vinderen. I kan deltage i konkurrencen til og med d. 19/12, hvorefter jeg hurtigst muligt offentliggør den heldige vinder. 

122 kommentarer:

 1. Jeg skal holde jul hos mine forældre og sikke en fin præmie. Min email er : iersgaard@yahoo.dk

  SvarSlet
 2. Jeg kan huske at jeg læste 'Den Hemmelige Historie' for mange år siden. Og at den var fantastisk. At jeg husker både forfatter og titel er sigende - jeg læser meget, og kan ofte ikke huske bogens titel, ikke engang mens jeg er i gang med den. Men jeg har faktisk ikke læst andre af Donna Tartt. Jeg har nok været bange for at de ikke kunne leve op til hendes debut.
  Vi skal holde jul hjemme, min søn, min kæreste og jeg. Stille og roligt.
  Miatilda A // aimlovelive@gmail.com

  SvarSlet
 3. Jeg skal holde jul hos min mor og hendes mand, sammen med mine bedsteforældre og min lillebror
  sfrendrup(a)yahoo.dk

  SvarSlet
 4. Hold da op en vild præmie! Jeg er endnu ikke kommet i gang med Tartts forfatterskab, selvom især Stillidsen står højt på min læseliste.
  Jeg skal holde jul hjemme hos mine forældre sammen min søster. Bare os 4, så det bliver en ret stille og rolig og meget voksen jul. Sidste år sad vi en time og slog mave inden ris a la manden, så ingen gavestress men det har nu også sin charme :)
  ditte.kamper@gmail.com

  SvarSlet
 5. Jeg har slet ikke læst noget af Donna Tartt, så jeg vil frygtelig gerne vinde. Jeg elsker at stifte bekendtskab med nye forfattere, og når du sådan anbefaler denne, så bliver jeg helt spændt på, om det er en ny forfatter, der kan skrives på listen over favoritter.

  Jeg skal holde juleaften på en ny og spændende måde, nemlig sammen med min mands datters familie på moderens side. Vi har et godt forhold til min mands ekskæreste og hendes søskende, så selv om det kunne være akavet, tror jeg nu det bliver meget hyggeligt. Samtidig glæder jeg mig til endelig efter tre år at fejre jul med min bonusdatter.

  Christinna - hverdagsscenarier@outlook.dk

  SvarSlet
 6. Ih jeg har endnu til gode at læse noget af Donna Tartt, men har kun hørt godt om hende. Stillidsen står på min reserveret-liste på biblioteket, men ak ja, der er laaaaaaang venteliste.

  Jeg skal holde jul hjemme hos de gamle på Fyns land (tager lige en stop mere end Odense ^.^) og I år bliver vi mange, da min mors tvillingesøster, mand og børn også joiner os. Det bliver super hyggeligt, og jeg glæder mig til en dag/aften med alt for god mad, Disneys juleshow, julesange, hygge og kamp (når pakkelegen går i gang). Håber du får en fortryllende juleaften, Rikke!

  Mail: hej@frkvn.dk

  SvarSlet
 7. Flot præmie! Jeg skal holde jul hos mine forældre, på deres gård. Foruden mine forældre og min storebror vil min farmor, mormor, moster, og kusine være til stede. Sådan har julen foregået i alle de år jeg kan huske :)

  Min mail er kontakt@katyhawk.net

  Julekram!

  SvarSlet
 8. Julen skal fejres hjemme i Skive hos familien. Glædelig jul.

  SvarSlet
 9. Jeg skal som altid hjem til Sønderborg og holde jul sammen med min kære familie - den bedste tid på året! Det ville føles helt forkert, hvis det ikke var sådan, hvilket sætter mig i lidt af et dilemma den dag jeg skal til at holde jul sammen med min kæreste, for hvis familie skal man så være hos? Jeg er utroligt dårlig til at bryde så faste traditioner, og bliver nok heller aldrig en af dem der rejser væk til jul. Jeg glæder mig allerede til et tiltrængt afbræk fra den tunge eksamenslæsning i kognitiv psykologi, et gensyn med de gamle brostensbelagte gader fyld med julelys, og hygge med gamle veninder.

  rikke_jin[@]hotmail[.]com

  SvarSlet
 10. Jeg skal fejre jul med hele familien og en hund. Det bliver en dejlig aften.

  Min email er : akilegna20@yahoo.dk

  SvarSlet
 11. Donna Tartt, hende vil jeg så gerne læse! har bare ikke lige taget mig sammen til det endnu. Jeg skal fejre jul hjemme ved mine forældre i år sammen med min storebror!

  line92borup@gmail.com

  SvarSlet
 12. Jeg skal fejer jul unde hos min onkel.

  lunarohde8@gmail.com

  SvarSlet
 13. Dem vil jeg voldsomt gerne.vinde - elskede "stillidsen " og vil gerne.forære den til min søster,og læse de.andre selv!
  Holder jul hos min søster i år, vi bliver 14 mennesker

  SvarSlet
 14. Sikke en fin samling. Jeg skal holde jul hos min far og så nyde juledagene hos min mor derefter :) Cecilie.borgund@gmail.com

  SvarSlet
 15. Som altid fejrer jeg jul hos mine forældre, sammen med min lillesøster. Da min forlovedes mor bor i samme by, og hele deres familie skal være der, så skal vi alle med sikkerhed derover, efter vi har fået gaver og risalamande hjemme.

  Glædelig jul!

  (mklaub10@student.aau.dk)

  SvarSlet
 16. Jeg skal holde jul i Sverige hos min kærestes søster med hans forældre og en masse andre. Får dermed forhåbentlig en hvid jul :D Der plejer jo at være lidt mere sne i Stockholm.

  leahsalazar@outlook.com

  SvarSlet
 17. Oh my god! Dem vil jeg gerne vinde, de har længe været på min læsteliste. Og de ville komme som en kæmpe gave, da jeg sidder midt i BA-ræs! :)

  Jeg skal holde jul hjemme med familien, min mormor og min farfar. Helt stille og roligt - helt perfekt oven på BA-
  perioden fra helvede. ;)

  Kh Pernille

  SvarSlet
 18. Min lillesøster er i Kina, og mine forældre er i Frankrig, så for første gang nogensinde, holder jeg jul uden dem. Det bliver underligt, men nu hvor jeg i stedet skal fejre julen hos min onkel, glæder jeg mig nu også til at fejre det med min lille kusine, for der er ikke noget så skønt, som at fejre julen sammen med børn. De formår at bringe noget af den magi, som man svagt husker fra sin egen barndom, tilbage.

  Hvis jeg vandt denne smukke adventsgave, ville jeg pakke "Den lille ven", som I jo på Lindhardt og Ringhof allerede har forkælet mig med, ind til min søster til når hun vender hjem fra Kina, for jeg tror hun af alle, vil holde umådelig meget af den.

  SvarSlet
 19. Jeg skal holde jul ved mine forældre.. tror kun at det er 3-4 gange i mit liv at jeg ikke har holdt juleaften der. :)

  signefejrskov@hotmail.com

  SvarSlet
 20. Sikke en fin stak!
  I år skal jeg fejre jul i Skørping, ved min storsøster. Nu hvor vi ikke har fået sne i Århus, bliver det lækkert at fejre jul i nordjylland hvor sneen er! :D
  elisa_onat@yahoo.com

  SvarSlet
 21. Jeg skal fejre jul hjemme hos min søster i år, og jeg glæder mig rigtig meget! :D

  Cathrine
  // tinerdk@gmail.com

  SvarSlet
 22. Uuh jeg gad godt! Jeg har længe gerne villet læse noget af Donna Tart, men er endnu ikke nået dertil (du ved, SÅ mange bøger at læse, og SÅ lidt tid at læse i ..), men det her ville jo være en god anledning til at få gjort noget ved det :)

  Jeg skal holde jul med mine forældre og lillebror, så det bliver en lille, stille jul i år.

  trudi1990@gmail.com

  SvarSlet
 23. Jeg skal holde jul hos min lillesøster. Hun har lige fået barn nr. 3 så det er nemmest at være hos hende og så deles vi om maden. Mine forældre kommer også ud til min søster, og min mand og datter på 4 år skal selvfølgelig også med.
  Jeg krydser fingre for lidt ekstra gaver til mig selv.

  SvarSlet
 24. For første gang skal jeg ikke holde jul med mine forældre, men med svigerforældre og kærestens familie. Det bliver en omvæltning uden lige, men også spændende at opleve hvordan han er vant til at fejre jul, efter han oplevede hvordan jeg er vant til at fejre jul sidste år med min familie.

  mhlind87@gmail.com

  SvarSlet
 25. Jeg flyver fra kaotiske London indhyllet i en overflod af julelys og hjem til jul med familien i den lille stue i Danmark. Jeg glæder mig :)
  idaahrentecht@gmail.com

  SvarSlet
 26. Uuuuh hvor vil jeg gerne vinde denne gang! Jeg vil så gerne stifte bekendtskab med Donna Tartt!

  Jeg skal fejre jul med mine forældre og søskende ude på Djursland og jeg glæder mig!

  katrine.pedersen.1992@gmail.com

  SvarSlet
 27. Jeg skal holde jul sammen med min nærmeste familie og har indprentet dem alle, at jeg virkelig virkelig virkelig mest bare ønsker mig bøger - og bogkasser ;)

  laerkemadsen@hotmail.com

  SvarSlet
 28. Jeg skal holde jul hos min bedstefar sammen med mine forældre, søster, kæreste, onkel og kusine. Det bliver uden tvivl en virkelig skøn aften i rigtig dejligt selskab :)
  funny94girl@hotmail.com

  SvarSlet
 29. Oh my. Donna Tartts bøger står højest på min ønskeliste, og har været standardsvaret de sidste mange måneder når nogen har spurgt til ønsker..
  Jeg skal fejre jul hos min moster og onkel og to små fætre, hvilket jeg er sikker på nok skal blive helt fantastisk sjovt.
  overgaardliv@gmail.com

  SvarSlet
 30. I år kører min mor og jeg (og chihuahuaen Tulle) op til min storebror (og hans chihuhua Muffie) og fejrer jul!
  Det bliver stille og roligt - vi har endnu ikke fundet ud af hvad vi skal have at spise og juletræ bliver der nok ikke plads til, men jeg glæder mig så afsindigt meget til bare, at være os 3 (+2) for første gang i virkelig mange år. :) <3

  Mail: hulgaard92@hotmail.com

  SvarSlet
 31. Jeg skal fejre jul med min mor, min papfar, min lillesøster og min mormor. Og så holder jeg lille-juleaften med min far, hvor vi tager ud at spise og så ind og se "Hobitten" :)

  Embila@hotmail.com

  SvarSlet
 32. Sikke en skøn præmie! I år skal jeg holde jul derhjemme i selskab med en stor del af min familie (;

  Glædelig jul!
  celine-hein@hotmail.com

  SvarSlet
 33. Jeg skal fejre jul sammen med mine forældre, søskende, onkel, farmor og farfar i år. Jeg glæder mig! :)

  mettekj@hotmail.com

  SvarSlet
 34. Wow, ville elske at eje disse bøger. Har længe ville stifte bekendtskab med Donna Tartt!
  Jeg skal fejre jul herhjemme. Min søster, der har været på udveksling i Cardiff, kommer hjem til jul, så det bliver hende, jeg og mine forældre, som altid, der samles for at hygge :-)

  viveca_johansen@hotmail.com

  SvarSlet
 35. Ej, en vild præmie.. Donna Tartt står på min læseliste for 2015 - og at vinde hele hendes forfatterskab, ville være fantastisk. :-)

  Jeg skal holde jul med min mor, lillebror, mormor og morfar - sådan har det været så længe jeg kan huske.. som noget helt nyt i år kommer min kæreste og min brors kæreste 1 juledag til julefrokost, så det bliver så hyggeligt, at vi alle er samlet i julen.

  Liselotte.hansen7(a)gmail.com

  SvarSlet
 36. Jeg skal fejre jul ved mine forældre. Sådan har det altid været :)

  anne-p@hotmail.dk

  SvarSlet
 37. Vi fejrer hvert år jul hos mine bedsteforældre. Der er bare noget hyggeligt og nostalgisk over at holde jul hos dem. Deres hjem er også så anderledes i forhold til mit eget og min mors. Hvor vores er hold i hvidt, med et yderst nordisk præg, er deres fyldt med varme farve og træ. Det gør bare oplevelsen lidt mere julet og rar.
  Jeg har aldrig læst noget fra Tartt, men det kunne godt være det skulle ændres.
  Cenia - Ceniaguldstrand@live.dk

  SvarSlet
 38. Sikke en fin konkurrence! <3

  Jeg fejrer jul hjemme hos mine forældre. Vi bliver mig, mine forældre og så min lillebror. I år hvertfald.
  Det bliver hyggeligt med god stemning og rigtig god julemad.
  Jeg glæder mig. <3

  Knus Mie,
  Miekristiansen255@gmail.com

  SvarSlet
 39. I år er det farmors og farfars tur til at have hele familien samlet omkring juletræet
  - og der er jo ingen som laver bedre mad end farmor ;)

  /mathildehb@hotmail.com

  SvarSlet
 40. Jeg skal fejre jul ved min søde bedstefar på 95 år, han er klar med juletræ og juleand, når vi kommer den 24.12 :)

  SvarSlet
 41. Jeg skal holde jul hos min far og hans familie, og for første gang NOGENSINDE skal jeg holde jul med min stedsøster. Det ser jeg virkelig frem til. Vi har kun været i familie de sidste små 20 år, og det er aldrig lykkedes os at lave juleaftens planer sammen.

  SvarSlet
 42. Oprindeligt skulle jeg holde jull hjemme hos mine forældre. Det ville blive en mindre jul end normalt, da det kun ville blive os. Min mormor som plejede at komme, havde meldt at hun ikke ville fejre jull i år, da hun mente det var for stressende. Pludselig lavede hun dog noget af en kovending. Hun skifte fuldstændig mening og inviterede hele familien til jul hos hende. Nu bliver det en noget støre jul med både onkler, tanter og fætre.

  Mariefeddersen@gmail.com

  SvarSlet
 43. Denne kommentar er fjernet af forfatteren.

  SvarSlet
 44. Jeg skal fejre julen herhjemme sammen med min søn, mand og otte gæster. Ville være skønt med disse bøger i juledagene.
  Glædelig jul
  Thranevilstrup@gmail.com

  SvarSlet
 45. Jeg skal holde jul hos min kærestes mor sammen med min kæreste, hans 2 børn, hans søster og lille nevø. Det er min og kærestens 4. jul, mens vi har været sammen, og indtil nu har det passet med, at jeg har været hver anden jul med min familie og hver anden jul med hans familie, så det passer mig rigtig godt :)

  //Helle Dannemand
  hdl1010(a)hotmail.com

  SvarSlet
 46. Jeg skal holde jul ved mine forældre med hele familien. Jeg har boet i udlandet de sidste to år, så glæder mig sådan til en dansk jul med alt, hvad det indebærer :-) Hvor er det dog en lækker bogpakke btw.
  Benedikte (dikte-nie@hotmail.com

  SvarSlet
 47. Jeg skal holde jul hos min familie på sydfyn! Vi bliver 5 + 2 hunde og 2 katte.Så det skal nok blive hyggeligt!

  gnuffi@hotmail.com

  Glædelig jul!

  SvarSlet
 48. Jeg slugte 'Stillidsen' og ville elske at have de to andre til juledagene (og lidt længere). Jeg skal holde jul hos mine forældre med mand og barn. Der kommer også søskende, ægtefæller, børn og en enkelt olde - jeg glæder mig! Glædelig 3. advent!
  Venlige hilsener Monica (mgjensen@live.dk)

  SvarSlet
 49. Jeg skal fejre jul hos min mor og papfar sammen med mine 2 yngre brødre, mine 3 bonussøskende, mormor + morfar, + en stor del af bonusfamilien, så vi bliver rigtig mange til jul i år :-P
  Glædelig jul og 3. advent til dig :-)

  zeniaradoor@hotmail.com

  SvarSlet
 50. Jeg holder jul hos mine forældre, med mine brødre og min mormor i år. Og sikke en fin præmie, Tartt og hendes bøger er stadig på min must-read liste. :-)
  Emmanielsen.94(a)gmail.com

  SvarSlet
 51. Wow, dem ville jeg gerne vinde. Og de ville passe perfekt til min jul på Bornholm, hvor der i juledagene med min familie er masser af tid til afslapning og læsning :)
  /Terese - tereseslund@gmail.com

  SvarSlet
 52. sarafleischer@yahoo.dk - skal holde jul hos min tante & onkel. elsker dem.

  SvarSlet
 53. Jeg har godt nok allerede anskaffet mig hendes seneste bog, men dog på engelsk, så skulle jeg være så heldig at vinde, ville jeg forære den danske udgave til mine forældre - som faktisk plejer at overtage de bøger jeg synes om, men engelsk er nok lige en tand for meget når det er en bog på 800+ sider.
  Og apropos mine forældre, så er det også der jeg skal holde jul, og jeg glæder mig!
  lauragraens(at)gmail.com

  SvarSlet
 54. Jeg skal holde jul hjemme ved mine forældre sammen med min søster - jeg glæder mig :)
  Louihelenapedersen@gmail.com

  SvarSlet
 55. Jeg skal fejre jul hos mig selv, sammen med mine forældre, farmor og faster + kusine :D

  Reginetess@outlook.com, Regine Petersen

  SvarSlet
 56. Skal fejre jul hos min morfar og bedste (:
  Trine moi_246@hotmail.com

  SvarSlet
 57. Jeg skal for første gang fejre julen med min svigerfamilie, og derefter holde den traditionsrige familiejulefrokost for min egen familie.

  Vi er flere i familien som er dybt fascineret af Tartts arbejd, og det ville glæde mig at få denne herlige stak hjem til hylden.

  frkjensensblog@gmail.com

  SvarSlet
 58. Jeg skal holde jul hos min mor og hendes mand sammen med mine søstre, bedsteforældre og onkel. Opskriften på en dejlig jul :)
  nweye(at)hotmail.com

  SvarSlet
 59. I år skal jeg fejre jul i mit barndomshjem, og det glæder jeg mig rigtig meget til :)
  louisehede1989@gmail.com

  SvarSlet
 60. Jeg skal holde jul ved min kusine og hendes mand sammen med hele den pukkelryggede. Det bliver så hyggeligt!
  stinebay85(at)gmail.com

  SvarSlet
 61. jeg skal fejre jul hjemme ved mine forældre sammen med min kæreste og min bror :)

  maibritt // maibrittj_@hotmail.com

  SvarSlet
 62. Julen skal fejres hjemme med min bror og datter. Glæder mig og håber på hvid jul :)

  SvarSlet
 63. Jeg skal fejre jul hos mine forældre sammen med mine to søstre og nevø :)

  SvarSlet
 64. Jeg skal fejre jul med mine forældre og min storebror :)
  Og 2. juledag skal fejres med hele min mors side af familien <3

  sannelarsen88@hotmail.com

  SvarSlet
 65. I år skal jeg fejre jul på en lettere 'speciel' måde grundet min fasters skilsmisse - vi plejede altid at holde jul hos hende og hendes eksmand, men det kan vi af gode grunde ikke i år. Ingen i min familie har et kæmpe hus, der er plads til så mange i, men det har min fasters veninde til gengæld - veninden er selv lige kommet ud af en grim skilsmisse, hvor børnene ikke vil se hende længere, så derfor samles vi alle hos hende. Det skal nok blive noget så hyggeligt!
  millah @ live . dk

  SvarSlet
 66. Skal fejre jul hjemme med min mor, far, lillebror, mormor og morfar :)
  / kathrinems96@gmail.com

  SvarSlet
 67. Jeg skal til min forældre, har aldrig holdt jul andre steder. Dejlig præmie :) -louiseankerp@gmail.com

  SvarSlet
 68. Åååååh hvor har jeg længe gerne ville læse noget af Donna Tartt! Elsker den her konkurrence!:P
  Vi skal holde jul hos mine forældre, hvilket jeg ser meget frem til, idet vi ikke har fejret juleaften sammen i 3-4 år:)

  woman.who.reads@gmail.com

  SvarSlet
 69. Jeg skal holde jul med min far i Odense, og det meste af hans familie. Så vi bliver 15 mand med både unge og gamle, og jeg tror det bliver skønt! :-)
  Hvis jeg så kunne krydre sådan en dejlig aften med sådan en fin præmie, ville min jul være helt perfekt, så jeg krydser fingre!

  - Katja,
  katjalavendelhaven@hotmail.com

  SvarSlet
 70. Jeg skal fejre jul hjemme hos min mor og far sammen med min lillebror og vores lille hund :-) God jul!
  /mariahoeybye@hotmail.com

  SvarSlet
 71. Julen i år skal fejres hjemme hos mine forældre sammen med min søster, som den bliver det hvert år. Når vi alle i løbet af december har været til julearrangementer og haft gang i diverse individuelle småprojekter, holder vi meget af bare at være os fire juleaften. Der har vi mulighed for at sænke tempoet fuldstændig og bare nyde en magisk aften i ro og mag.
  Jeg glæder mig helt ubeskriveligt.

  Pernille / p.fjordside@gmail.com

  SvarSlet
 72. Åh hvor fint!
  Jeg skal fejre jul hjemme ved min mor (+stedfar og hans mor, søster og bror) i Sønderborg!

  rikkestavski@gmail.com

  SvarSlet
 73. For første gang i 25 år skal jeg ikke selv holde jul, men istedet være julegæst. Meget svært - og derfor bør jeg da også vinde bøgerne som en trøst ;)
  shomon@tendai.dk

  SvarSlet
 74. Skal op til min mor i Norge og feire jul "derhjemme" :) trinesoppskrifter@gmail.com

  SvarSlet
 75. Det er bare en super fin bogstak! Jeg vil SÅ gerne stifte bekendtskab med Donna Tartt :-)
  Jeg skal holde jul hjemme hos min kære moder, sammen med min mormor og min storebror. Sådan som vi altid gør, og sådan som det skal være! :-)

  hansenm1990@gmail.com

  SvarSlet
 76. Endnu en dejlig giveaway, tak!
  Jeg skal fejre jul hjemme, med mine forældre, brødre og bedsteforældre, som vi altid plejer. Vi skal spise hvad vi plejer og lave hvad vi plejer, men alligevel er det noget helt specielt og unikt hvert år :)

  theea10@hotmail.com

  SvarSlet
 77. For første gang nogensinde hjemme i vores nye hjem med min lille familie – OG mine forældre OG min mands forældre. RET spændende... ;-D

  kh Mai / maiodgaard(a)gmail.com

  SvarSlet
 78. Efter mange og lange overvejelser om at droppe julen i år, er jeg endt med at blive overtalt af mine forældre til at komme hjem.

  Donna Tart har længe været på min to-read liste. Synes det er en pragtfuld konkurrencepræmie!

  God jul!

  Kh Lotte (lotteskovbo@hotmail.com)

  SvarSlet
 79. I'm so sorry that I don't speak your language - but I noticed The Goldfinch by Donna Tartt - that is in my top list too!

  http://thesignorina.com/2014/12/13/5-must-read-books-for-this-christmas/

  SvarSlet
 80. Sikke en spændende stak bøger ;-)

  Jeg holder jul hos min kærestes familie - hans søster og svoger. Det er altid rigtig hyggeligt. Så kommer deres store drenge hjem og mine svigerforældre kommer også

  Bente Hviid Rasmussen
  bhra@tdc.dk

  SvarSlet
 81. Jeg skal fejre jul hos min far i Brisbane i Australien, hvilket jeg glæder mig meget til. Det bliver en lidt utraditionel jul, men bliver godt med varmere himmelstrøg :-)

  Mia Jacobsen
  miajacobsen1@hotmail.com

  SvarSlet
 82. Sammen med svigerfamilien, ungerne og min kæreste naturligvis.

  SvarSlet
 83. Jeg skal fejre jul hos min far D. 24 og hos min mor D. 26 - begge i århus :).

  Mariakbt@gmail.com

  PS skal til eksamen D. 19 - at vinde en dejlig bogpakke kunne redde den dag ;)

  SvarSlet
 84. Sikke en fin præmie! Det ville ikke gøre noget at vinde den :-D
  Jeg skal holde jul med min lillebror, mor, stedfar, bedstemor og hendes bror - og jeg glæder mig rigtigt meget :-)

  SvarSlet
 85. Sikken fin gave :) Jeg skal hjem til mine forældre i år.

  SvarSlet
 86. Så fantastisk konkurrence. Igen!

  Holder jul hos mine skønne forældre ude midt i ingenting på en midtfynsk mark. Ren isolation på den gode måde (:

  // lisbethvestergard@gmail.com

  SvarSlet
 87. Skal holde jul hos mine forældre i Valby (med en kæmpe bunke bøger).
  Mail: amaliekdgravgaard@gmail.com

  SvarSlet
 88. Jeg skal holde jul hos min søster - det har jeg aldrig gjort før, som regel plejer vi at være hos mine forældre, men helbredet tillader det desværre ikke. Det skal dog nok blive godt alligevel.

  camillamhj @ gmail.com

  SvarSlet
 89. Skal holde jul hos mine forældre i Valby (med en kæmpe bunke bøger).
  Mail: amaliekdgravgaard@gmail.com

  SvarSlet
 90. Jeg skal hjem til min familie

  ireneejensen @hotmail.com

  SvarSlet
 91. Jeg har desværre ikke beskæftiget mig med Donna Tartt endnu, men har hørt mange rosende ord om hendes bøger. Min datter og jeg henter morfar, og så tager en tur hjem til mormor, hvor vi bare skal være os 4. Glæder mig meget til hygge og dejligt mad:0)

  SvarSlet
 92. Jeg skal holde jul hos mine forældre, og i år kommer også min storebror, hans kone og deres søn. Hvis alt går godt, kommer min mormor og morfar også, så jeg glæder mig rigtig meget til at julehygge med dem alle. Man kommer sådan til at savne dem, når man ikke bor hjemme. :-)

  MetRas79(a)hotmail.com

  SvarSlet
 93. Jeg skal holde jul hos mine forældre. Jeg har længe gerne ville læse Donna Tartt, så det ville være en skøn gave at vinde! Min mail er ida_vestergaard@hotmail.com

  SvarSlet
 94. Jeg skal holde jul med mine forældre og to søskene. Det bliver lidt hårdt, som aætid når jeg ikke har min datter i julen.

  Min mail ilhja @ hotmail.com

  SvarSlet
 95. Jeg skal fejre jul med hele min familie og min svigerfamilie i et og samme rum, så det bliver både dejligt og spændende. :0) Enten skal vi holde det hos mig selv eller min mor.

  mvh skrivepultenkh@gmail.com

  SvarSlet
 96. Jeg gad virkelig godt læse noget af Donna Tartt - har jo kun hørt godt om hende fra jer allesammen.

  Jeg skal holde jul hos min mor sammen med mine søstre, min mand og min datter. Det bliver min datters første jul og selvom hun ikke fatter en skid endnu, så glæder jeg mig alligevel til at tage billeder af hende foran juletræet ;)

  SvarSlet
 97. Jeg skal holde jul med mine forældre, min lillesøster og mine bedsteforældre :-) Donna Tartt er en fantastisk forfatter, og jeg slugte "The secret history" her i september, og vil da utrolig gerne læse mere fra hende

  linenuller@gmail.com

  SvarSlet
 98. Jeg skal holde en lille intim juleaften med min mor og moster. Jeg glæder mig helt vildt, vi skal bare smovse og hygge ^^ Ps. super imponerende adventskonkurrence!

  sorttale@gmail.com

  SvarSlet
 99. Jeg skal holde jul i Østrig i år. Min familie har haft en lille tradition med, at vi en gang imellem tager på skiferie til jul. Vi gjorde det for 4 år siden, hvor den stod på Norge, men i år skal vi altså til Østrig. Det er simpelthen så hyggeligt med en masse familie tid, plus vi er garanteret en hvid jul ;-).
  Super fin konkurrence!

  trumm_asmussen_5@hotmail.com

  SvarSlet
 100. Ej en god præmie! Efter dine rosende ord har jeg længe gerne villet læse Donna Tartt :)
  Jeg skal holde jul med mine forældre og mine brødre som jeg plejer - jeg glæder mig!
  Kh. Sofie L
  sofielasoe@live.dk

  SvarSlet
 101. I år holdes julen hjemme i vores lille hjem, med mine forældre, bror, bedsteforældre og onkel - det bliver super hyggeligt. Jeg har været så nysgerrig på Donna Tartts forfatterskab, men er altid udlånt på biblioteket, når jeg leder efter dem, så dette ville jo være en rigtig dejlig gave!

  eadicte@hotmail.com

  SvarSlet
 102. Jeg skal holde jul hos mine forældre og tager min egen lille familie med derned:)

  mkrjensen85@gmail.com

  SvarSlet
 103. Har kun hørt rosende ord om Donna Tartt og hendes romaner og er meget interesseret i at læse hendes bøger.
  Jeg skal holde jul hos min tante og onkel i Skive med hele min fars side af familien. Det skal nok blive supper hyggeligt, elsker julen :-)

  cmaack11@gmail.com

  SvarSlet
 104. Jeg skal holde jul for først gang, hvor det kun er mine forældre og min bror. Bliver meget intimt, men jeg slet ikke tvivl om, at det nok skal blive vildt hyggeligt :D Godt mad, helt sikkert os gode gaver og ellers dansk jule hygge !

  jhk-89@hotmail.com

  SvarSlet
 105. Jeg skal i år holde jul med mine forældre og min bror. Bare os 4. Det har vi gjort flere gange før, og jeg nyder denne måde at holde jul på. Stille og roligt og vi har mulighed for at benytte os af vores egen tradition med uddeling af julegaverne.
  Jeg har hørt alt for meget godt om denne forfatter, men har aldrig læst nogle af hendes bøger. Jeg krydser fingre for, at det er nu, jeg skal i gang.
  Glædelig jul :D

  a.nielsen1989@gmail.com

  SvarSlet
 106. Åh hvor ville det være en dejlig gave. Lige til at dykke ned i i juleferien
  Clara

  clara.pedersen1997@hotmail.com

  SvarSlet
 107. Der skal holdes jul i det sydvestjyske når det ikke lige kan blive under sydens sol i år. Stilidsen Blew me away i '14 så lad mig bare læse mere af DT i '15, det vil jeg i hvert fald se frem til!
  koldfoer12 (a) hotmail.com

  SvarSlet
 108. Jeg kunne godt trænge til at læse noget andet end krimier....Jeg skal selv holde julen herhjemme, og så kommer mine børn og min mor og fejre den med mig og min mand!!

  SvarSlet
 109. Jeg skal holde jul hos min farmor :-) det bliver med garanti rigtig hyggeligt!
  tina-hauris@hotmail.com

  SvarSlet
 110. Jeg skal holde hjul hjemme i den fynske lykkebobbel, hvor alle smiler, krammer og det føles som at gå på lyserøde candyfloss :-)
  KH Signe L
  Signebis(a)hotmail.com

  SvarSlet
 111. Jeg tabte mit hjerte til Goldfinch og vil nu gerne læse den på dansk. Skørt, men I kender det sikkert.
  Jeg skal holde jul siddende mellem mine forældre på sofaen i Sdr. Jylland. Og glæder mig. Det er jo allerede på onsdag :)
  sussi.holm@gmail.com

  SvarSlet
 112. Vi skal holde jul hjemme sammen med min svigerfamilie.
  fam.nyegaard@gmail.com

  SvarSlet
 113. Jeg skal holde jul hjemme med familien og sammen med mine kære bedsteforældre. :)
  anneahlmann@yahoo.dk

  SvarSlet
 114. Som de sidste mange år, skal jeg holde jul hos min moster og onkel med forældre, bedsteforældre, søskende, mostre, fætre og kusiner. Det bliver så godt og dejligt, og jeg glæder mig virkelig. :)

  SvarSlet
 115. Jeg skal - som jeg har gjort de sidste efterhånden mange år - holde jul hos min moster og onkel med søskende, fætre og kusiner, forældre, bedsteforældre og hele molevitten. I år er vi dog ikke så mange, da nogle af mine kusiner og fætre holder det andetsteds. Men vi ses heldigvis alle sammen juledag. Jeg glæder mig, for jeg er virkelig velsignet med en sød og sjov familie. :)

  SvarSlet
 116. Jeg skal holde jul hos min tante og onkel. Der kommer flere fra min familie, og det bliver kanon hyggeligt!
  camilla-mai@hotmail.com

  SvarSlet
 117. Jeg ved det faktisk ikke; først snakkede min mor om, at det skulle være hos os - men nu er den dér planlægning vist blevet en lidt større mundfuld end først planlagt, så nu må vi se, om det ikke bliver hos mine bedsteforældre istedet. Bare vi får julemad og jeg er sammen med min familie, så er jeg glad! :)

  rebeccavaever@gmail.com

  SvarSlet
 118. Uh, jeg vil så gerne læse noget af Donna Tart, så krydser fingre :) Jeg skal holde jul sammen med min kæreste og lille datter hos min mors side af familien og jeg glæder mig :)
  tsoe85@gmail.com

  SvarSlet
 119. Uh, jeg vil så gerne læse noget af Donna Tart, så jeg krydser fingre :) Jeg skal sammen med min kæreste og lille datter holde jul hos min mor, og jeg glæder mig :)
  tsoe85@gmail.com

  SvarSlet
 120. Ej de bøger står på ønskelisten :)
  Jeg skal holde jul hjemme.
  lene_mondrup@yahoo.dk

  SvarSlet
 121. Jeg skal holde jul hjemme sammen med mine forældre, søster og bedsteforældre :)

  Tak for en skøn blog!

  Anel952@hotmail.com

  SvarSlet
 122. Jeg skal holde jul hjemme sammen med mine forældre, søster og bedsteforældre :)
  Tak for en skøn blog!
  Anel952@hotmail.com

  SvarSlet